Saldo joustoluotto - Kilpailuta Saldo laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta Saldo laina tai joustoluotto. Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lue lisää.

saldo bank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Saldon vakuudeton kulutusluotto

Saldon luotto tarjoaa sinulle joustavan rahoitusvaihtoehdon, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi sujuvasti. Hae kulutusluotto netistä 1 000–10 000 euroa, ja sen korko vaihtelee 13,9–19,9 % välillä.

Laina-aika on valittavissa 12–88 kuukautta, ja kuukausierät vaihtelevat 29–399 euroa. Voit käyttää lainaa haluamaasi tarkoitukseen, olipa se sitten kodin remontointi, unelmien lomamatka tai yllättävien menojen kattaminen.

Nauti pienestä kuukausierästä

Saldon kulutusluotto tarjoaa helpon vaihtoehdon, ja sen todellinen vuosikorko alkaa 21,3 %. Kuukausierät ovat alkaen 29 €/kk, ja ne riippuvat lainan määrästä.

Henkilökohtainen palvelu

Sinulle tarjotaan henkilökohtainen lainatarjous, ja voit itse valita maksuerät, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Vakuudeton vaihtoehto

Kulutusluotto on yksinkertainen valinta, sillä sinun ei tarvitse asettaa vakuuksia tai hankkia takaajia.

Miten Saldon kulutusluotto toimii?

Voit hakea Saldon kulutusluottoa 1 000–10 000 euroa ja valita itsellesi sopivimmat kuukausierät. Saldo tarjoaa sinulle jopa viisi erilaista kuukausierävaihtoehtoa, joiden summat vaihtelevat 29–399 euroon.

Lainan hakeminen Saldolta on helppoa ja turvallista. Sinulla on myös 14 vuorokauden peruutusoikeus, jos päätätkin olla hyödyntämättä hakemaasi lainaa.

Saldo tarkistaa maksukykysi sähköisten palveluiden avulla, eikä sinun tarvitse lähettää heille tulotositteita tai hankkia vakuuksia hakemuksen liitteeksi.

Saat lainatarjouksen heti, kun olet jättänyt hakemuksen, kiitos automaattisen päätöksenteon. Kun hyväksyt Saldon lainatarjouksen, voit saada lainan käyttöösi jopa alle 15 minuutissa.

Saldo kulutusluotto hinnasto

Saldon vakuudettoman kulutusluoton avulla tarjotaan joustava ja helppo tapa rahoittaa henkilön elämän hankintoja ja unelmia. Lainaa voi hakea heti, ja päätös lainan myöntämisestä saadaan jopa viiden minuutin kuluessa.

Tarjolla olevat palvelut sisältävät seuraavat ehdot:

 • Nimellinen vuosikorko: 13,9–19,9 %
 • Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %
 • Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja enintään 150 € / vuosi

Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäpalveluita, joiden hinnat ja ehdot ovat seuraavat:

 • Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus: 0,00 €
 • Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset: vähintään 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
 • Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen: 15,00 €
 • Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä: vähintään 35,00 € tai 70,00 € / tunti
 • Liikasuorituksen palauttaminen: 10,00 €
 • Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen: 10,00 €
 • Maksuhuomautus: 5,00 €
 • Lainasopimuksen irtisanominen maksulaiminlyönnin johdosta: 5,00 €, kun myönnetty laina on 0-100 €; 25,00 €, kun myönnetty luotto on 101-1000 €; 65,00 €, kun myönnetty luotto on yli 1000 €

Hae Saldon pikavippi heti ja saat joustavan ja helpon tavan rahoittaa hankintoja ja unelmia. Lainaa voidaan hakea nyt, ja päätös lainan myöntämisestä saadaan jopa viiden minuutin kuluessa.

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa Joustoluotto.comin kautta. Kilpailuta laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Saldo kokemuksia

Saldo.com on kerännyt lukuisia arvosteluja verkossa, ja asiakkaiden antama palaute vaikuttaa olevan erittäin positiivista. Useat arvostelut korostavat Saldo.comin nopeaa ja helppokäyttöistä palvelua sekä ystävällistä asiakaspalvelua.

Erityisesti asiakkaat ovat kiitelleet Saldo.comin tarjoamaa joustavuutta ja räätälöityjä lainaratkaisuja, jotka ovat auttaneet heitä täyttämään rahoitustarpeensa.

Saldo.comin vaivaton ja nopea hakuprosessi on saanut paljon kiitosta, ja asiakkaat ovat arvostaneet mahdollisuutta saada rahoitus nopeasti ilman monimutkaisia byrokraattisia esteitä. Toisaalta, jotkut arvostelut mainitsevat, että Saldo.comin korot voivat olla hieman korkeammat verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Saldo.comin keräämät kokemukset ovat pääasiassa myönteisiä, ja yritys onnistuu tarjoamaan joustavia ja nopeita rahoitusratkaisuja monille asiakkaille. Asiakkaat saattavat kuitenkin haluta vertailla Saldo.comin korkoja muiden lainantarjoajien tarjontaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Saldo

Saldolla on yli 10 vuoden kokemus rahoitusalan yrityksenä, ja se tarjoaa kansainvälisiä rahoituspalveluita kuluttajille ja pk-yrityksille Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö on laajentanut toimintaansa sekä alueellisesti että tuotevalikoimansa osalta vuosien varrella. Saldolla on edistyksellinen lainajärjestelmä, joka mahdollistaa vastuullisen luotonannon ja tukee liiketoiminnan kasvua myös kansainvälisillä markkinoilla.

Saldon tavoitteena on tarjota asiakkaille nopeita ja automatisoituja rahoituspalveluita, jotka vastaavat heidän arjen tarpeisiinsa. Yhtiö kehittää palvelujärjestelmäänsä omien rahoitus- ja teknologia-alan asiantuntijoidensa avulla. Tällä hetkellä Saldo työllistää 50 eri alojen ammattilaista kolmessa eri maassa.

Saldon visio on tulla kansainvälisesti tunnetuksi ja luotetuksi rahoituspalvelukumppaniksi, jonka edistyksellinen teknologia mahdollistaa ostosten tekemisen ja maksamisen eri myyntikanavissa.

Saldon rahoituspalvelut

Saldolla on laaja valikoima rahoituspalveluita kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Yrityksen automatisoitu luotonmyöntöjärjestelmä mahdollistaa lainapalveluiden räätälöinnin ottaen huomioon kunkin maan markkinoiden erityispiirteet. Saldo käyttää omaa scoring-järjestelmäänsä, joka arvioi asiakkaiden maksukyvyn ja taloudellisen tilanteen, jotta heille voidaan tarjota yksilöllisiä lainapalveluita.

Suomessa tarjottavat palvelut

Saldolla on tarjolla monipuolinen valikoima rahoituspalveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Joustoluotto mahdollistaa joustavan lainan, jolta asiakas voi tehdä nostoja tarpeen mukaan. Kulutusluotto puolestaan tarjoaa kertaluoton, jonka suuruus voi olla 1000–10 000 € ja joka maksetaan takaisin tasaerissä. Autolainaa voi hakea sekä autoliikkeestä että verkkosivujen kautta, ja lainan summa määräytyy auton ostohinnan perusteella. Yrityslaina on kertaluotto, jonka suuruus voi olla 1000–50 000 €, ja siinä ei vaadita reaalivakuuksia tai korkoa.

Saldo on sitoutunut tarjoamaan nopeita, automatisoituja ja vastuullisia rahoituspalveluita sekä yrityksille että kuluttajille. Yrityksen visio on olla tunnettu ja luotettu kansainvälinen rahoituspalvelukumppani ja hyödyntää edistyksellistä teknologiaa eri myyntikanavissa. Tämä tekee Saldosta vahvan toimijan rahoitusmarkkinoilla.

Saldo asiakaspalvelu

Asiakkaiden on mahdollista ottaa yhteyttä Saldo.comiin eri tavoin ongelmatilanteissa. Alla on lueteltu erilaiset yhteydenottotavat:

 • Puhelimitse: Asiakaspalveluun voi soittaa puhelinnumeroon 06000 55000. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm/mpm (jonotuksen hinta vain pvm/mpm). On hyvä huomioida, että kaikki puhelut nauhoitetaan.
 • Sähköpostitse: Asiakkaat voivat lähettää sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com. Saldo.com pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.
 • Postitse: Kirjallisia viestejä voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: Tact Finance Oy / Saldo, Juhana Herttuan puistokatu 3, 20200 Turku. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä on postitusosoite eikä paikka, jossa asiakaspalvelu toimii.
 • Perintäasiat: Mikäli lasku siirtyy perintään, perintäyhtiö ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Asiakasta kehotetaan noudattamaan perintäyhtiön ohjeita ja olemaan heihin yhteydessä perintäasioissa.
 • Chat-palvelu: Kiireellisissä tilanteissa asiakas voi käyttää myös Chat-palvelua, joka auttaa asiakasta lainahakuprosessin aikana.

Asiakkaiden tulee muistaa sisällyttää yhteydenottoon tarvittavat tiedot, kuten asiakasnumero tai henkilötunnus, jotta asiakaspalvelu voi tunnistaa asiakkaan ja auttaa heitä tehokkaasti.