Laina korko: 4,19% - 20% - Hae lainaa 60 000 € asti!

Hae lainaa 60 000 euroon asti. Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin. Täytä hakemus ja hae laina nyt. Lue lisää.

lainaa
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kilpailuta lainaa ilman vakuuksia heti Joustoluotto.comin avulla

Hae vakuudeton laina helposti. Se vie vain muutaman minuutin. Lainapäätös voidaan tehdä jopa samana päivänä.

Täytä hakemus ja haet lainaa vaivattomasti. Sinulle tarjotaan lainatarjouksia saman päivän aikana.

Vertaile lainatarjouksia rauhassa ja valitse joustava laina, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon asti, joten se sopii myös suurempiin hankintoihin.

Kuka voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan?

vakuudeton laina

Kilpailuta paras vakuudeton laina ilman takaajia tai vakuuksia. Hae suuri tai pieni laina heti tilillesi kilpailuttamalla sitä usean pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Vakuudettoman lainan hakeminen on vaivatonta, täytät vain hakemuksen ja saat lainatarjouksia. Valitset laina-ajan ja lainasumman sopivaksi. Voit hakea vakuudetonta lainaa heti tilillesi, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa ilman vakuuksia kilpailuttamalla vakuudeton laina jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Korot ja kulut on helppo vertailla sinulle myönnetyistä lainatarjouksista.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19% – 20% välillä. Lainasopimuksen teet kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Täytä hakemus jo tänään. Vakuudetonta lainaa voidaan siirtää tilillesi jopa samana päivänä.

Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis vertailla lainatarjouksia kaikessa rauhassa.

Näin kilpailutat lainaa ilman vakuuksia helposti ja nopeasti

lainan kilpailutus

Lainan kilpailutus on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainaa ilman vakuuksia tilillesi jopa samana päivänä. Täytä vain hakemus ja saat useita lainatarjouksia ilman vakuuksia.

Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita niistä vakuudettoman lainan, joka sopii sinulle parhaiten. Vakuudeton laina soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, ja voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon asti.

Älä siis epäröi, vaan hae vakuudetonta lainaa nyt helposti ja vaivattomasti. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen vie vain muutaman minuutin.

Vakuudeton laina heti tilille

vakuudeton laina heti tilille

Sinulle voidaan myöntää vakuudeton laina ilman, että sinun tarvitsee asettaa vakuuksia lainan takaisinmaksun tueksi. Lainan myöntää yleensä pankki, rahoitusyhtiö tai luottolaitos, jotka arvioivat luottokelpoisuutesi tulojen ja luottotietojen perusteella.

On hyvä muistaa, että vakuudettoman lainan korko on usein korkeampi kuin vakuudellisilla lainoilla. Lainanantajalla on suurempi riski vakuudettoman lainan takaisinmaksun epäonnistumisesta ilman vakuutta.

Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summaltaan kuin vakuudelliset lainat. Vakuudeton laina sopii tilanteisiin, jossa et voi asettaa vakuuksia lainan tueksi.

Vakuudeton laina sopii myös tilanteisiin, jossa tarvitset lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Muista kuitenkin vertailla eri lainatarjouksia ja niiden korkoja ennen päätöksen tekemistä, jotta löydät itsellesi sopivimman vakuudettoman lainan.

Vakuudellinen laina

Jos harkitset lainan ottamista, voit valita vakuudellisen lainan, jossa sinun täytyy tarjota jotain omaisuutta vakuudeksi. Vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, auto tai muu arvokas esine.

Vakuudellinen laina on yleensä vakuudetonta kulutusluottoa halvempi, koska lainanantaja saa turvaa vakuudesta. Kuitenkin, jos et kykene maksamaan lainaa takaisin sovitusti, lainanantajalla on oikeus lunastaa vakuus.

Vakuudellisen luoton saaminen voi olla haastavampaa kuin vakuudettoman lainan saaminen, sillä lainanantaja arvioi vakuuden arvon ja sopivuuden lainalle. Vakuudellisen lainan etuna on yleensä alhaisempi korko ja mahdollisuus saada suurempa lainaa ilman vakuuksia.

On tärkeää muistaa, että vakuudellinen laina voi aiheuttaa riskin omaisuuden menetyksestä, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitusti. Vakuudellinen laina sopii siis sinulle, jos haluat luottoa edullisemmin ja sinulla on tarjota vakuus luoton takaisinmaksun tueksi.

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysytyt kysymykset lainaamisesta.

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kuinka paljon voit hakea lainaa ilman vakuuksia riippuu monesta tekijästä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, luottokelpoisuudestasi ja tuloistasi. Joillakin lainanmyöntäjillä on valmiit lainasummat, kun taas toisilla summat voivat vaihdella hakijan tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaan.

Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti, mutta tämä edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja korkeampaa tulotasoa. Suurempien lainojen saaminen voi olla helpompaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

On tärkeää muistaa, että vaikka suurempi vakuudeton laina voi olla houkutteleva vaihtoehto, se voi myös tarkoittaa suurempaa velkaa ja korkokuluja. Ennen kuin haet suurta vakuudetonta lainaa, arvioi huolellisesti takaisinmaksukykysi.

Paljonko lainaa 1500 € tuloilla?

Jos hakijalla on 1500 euron kuukausitulot ja hänellä ei ole merkittäviä muita taloudellisia velvoitteita, hän saada vakuudetonta lainaa 1000 – 10 000 €. Lainan kilpailutus on paras vaihtoehto selvittää, kuinka suurta lainaa pankit ja rahoituslaitokset ovat valmiita myöntämään.

Paljonko lainaa 2000 € tuloilla?

Vakuudeton laina, jonka voi saada 2000 euron tuloilla, voi vaihdella 1000 – 30 000 euron välillä. Lainan kilpailutus on paras tapa selvittää, kuinka suuri vakuudeton laina on mahdollista saada omilla tuloilla.

Paljonko lainaa 3000 € tuloilla?

Vakuudeton laina, jonka voi saada 3000 euron kuukausituloilla, voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Kilpailuta laina ja tiedät varmasti, kuinka suuri vakuudeton laina sinulle myönnetään.

Paljonko lainaa 4000 € tuloilla?

4000 euron tuloilla on mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 euroa, mutta sen tarkka määrä riippuu hakijan henkilökohtaisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta. Lainan kilpailutus on paras vaihtoehto selvittää kuinka suuri vakuudeton laina sinulle voidaan myöntää.

Paljonko lainaa 5000 € tuloilla?

5000 euron tuloilla on mahdollista saada suuri vakuudeton laina, jopa 60 000 euroa. Kilpailuta laina ilman vakuuksia ja tiedät, kuinka suuren luoton voit saada ilman vakuuksia.

Kannattaako hakea lainaa pankista?

Kannattaa harkita vakuudettoman lainan hakemista pankista, sillä pankkien tarjoamat lainat ovat yleensä edullisempia kuin esimerkiksi nopea pikavippi tai muiden kulutusluottojen korot. Pankit myös tarjoavat usein pidempiä maksuaikoja ja suurempia lainasummia kuin monet muut luotonantajat.

Pankkien lainahakemusprosessit ovat yleensä hieman pidempiä kuin muiden lainanantajien, sillä pankit tekevät tarkemman luottokelpoisuusarvion hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi palkkatietojen ja muiden tuloselvitysten toimittamista. Lisäksi pankit voivat vaatia hakijalta esimerkiksi vakituisen työsuhteen ja vakuuksia lainalle, joten lainan saaminen ei aina ole varmaa.

Lainan kilpailutus onkin paras tapa vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Hae vakuudeton laina sieltä, missä ehdot ja korot ovat sopivimmat omaan tilanteeseen nähden.

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Pankkien lainanmyöntökriteerit voivat vaihdella huomattavasti. Luoton saaminen riippuu monesta eri tekijästä, kuten hakijan tulotasosta, työtilanteesta, velkaantumisasteesta ja luottotiedoista.

Yleisesti ottaen pienemmät pankit ja rahoitusyhtiöt voivat olla hieman joustavampia kuin suuret pankit. Kuitenkaan yksiselitteistä vastausta siihen, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa, ei voida antaa.

Luottopäätös tehdään aina yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Yhden pankin helppo lainansaanti ei takaa sitä, että toiselta pankilta ei saisi lainaa ollenkaan tai että laina olisi huomattavasti kalliimpi.

Siksi kannattaa kilpailuttaa lainatarjoukset useammasta eri pankista ja rahoituslaitoksesta ennen, kuin vakuudeton laina haetaan.

Voinko hakea lainaa ilman pankkitunnuksia?

Useimmiten pankit vaativat pankkitunnusten käyttöä lainan hakemisessa ja asioidessa verkkopankissa. Pankkitunnukset tunnistavat hakijan ja mahdollistavat tulo- ja luottotietojen tarkistamisen. Lisäksi pankkitunnuksia tarvitaan allekirjoittamaan sopimus sähköisesti.

Joissakin tapauksissa voi kuitenkin olla mahdollista hakea lainaa ilman verkkopankkitunnuksia, esimerkiksi käymällä henkilökohtaisesti pankin konttorissa ja tunnistautumalla henkilöllisyystodistuksella. On kuitenkin hyvä huomioida, että tällöin lainan hakemisessa voi kestää pidempään ja lainan saaminen voi olla hankalampaa.

Voiko pankista hakea lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta?

On mahdollista hakea lainaa pankista maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, mutta se voi olla haastavaa ja riippuu tapauksesta. Pankit tekevät tarkan luottokelpoisuusarvioinnin ennen lainan myöntämistä, joten maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa kielteisesti lainan saamiseen.

Jos henkilöllä on jo maksuhäiriömerkintöjä, voi olla vaikeampaa hakea lainaa pankista. Pankit haluavat minimoida riskinsä ja yleensä tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.

Maksuhäiriömerkintä voi antaa pankille signaalin, että henkilöllä on ollut ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa aiemmin. Joissain tapauksissa pankki voi myöntää lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä, mutta tällöin lainan korko ja ehdot voivat olla epäedullisempia.

Lisäksi pankki saattaa vaatia lainalle takaajia tai muita vakuuksia, jotta he voivat minimoida riskinsä. Jos henkilöllä on maksuhäiriömerkintöjä, voi olla hyödyllistä selvittää muita vaihtoehtoja lainan saamiseksi.

Esimerkiksi joillakin pikalainafirmoilla voi olla väljemmät vaatimukset ja he voivat myöntää lainaa myös henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pikalainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisten pankkilainojen, joten niiden ottamista tulisi harkita huolella.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Lainan edullisuus riippuu monesta tekijästä, kuten lainan määrästä, laina-ajan pituudesta ja korosta. On kuitenkin muutamia tapoja, joilla voit tietää, että kyseessä on halpakorkoinen laina:

 • Vertaile lainojen korkoja: Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa siihen, kuinka edullinen laina on. Vertaile eri lainanantajien tarjoamia korkoja ja valitse vakuudeton laina, jossa on alhaisin korko.
 • Tutki muita lainan kuluja: Muut lainan kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja mahdolliset muut lisäkulut, voivat myös vaikuttaa siihen, kuinka edullinen laina on. Tutki huolellisesti kaikki lainan kulut ja vertaile niitä eri lainojen välillä.
 • Vertaa lainan korkoa markkinoiden keskiarvoon: Vertaa lainan korkoa markkinoiden keskiarvoon. Voit tarkistaa esimerkiksi Suomen Pankin tilastoista, mikä on korkotaso tällä hetkellä.
 • Vertaa lainaa muihin vaihtoehtoihin: Vertaa lainaa muihin vaihtoehtoihin, kuten luottokortteihin, osamaksuihin tai muihin lainatyyppeihin. Tämä auttaa sinua arvioimaan, onko kyseessä halpa laina.
 • Valitse sopiva lainan takaisinmaksuaika: Mieti huolellisesti lainan takaisinmaksuaikaa. Lyhyempi takaisinmaksuaika voi olla edullisempi, koska silloin lainan korkokulut eivät kasva niin suuriksi.

Muista, että halpaa lainaa ei kannata hakea turhaan. On tärkeää löytää vakuudeton laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja jossa on kohtuulliset kustannukset.

Kilpailuta laina ja voit olla varma, että vakuudeton laina on varmasti edullisin laina, jonka voit saada.

Lainojen korot

Lainojen korot määritellään yleensä useilla eri tekijöillä, jotka voivat vaihdella lainan tyypin, lainanantajan, taloudellisen tilanteen ja muiden tekijöiden mukaan. Tässä on joitakin yleisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat lainojen korkoihin:

 • Riskiprofiili: Lainanantajat arvioivat lainanhakijan riskiprofiilia, kuten luottotietojen ja maksuhistorian, kun määrittävät luoton korkoa. Korkeamman riskin hakijat voivat maksaa korkeampaa korkoa.
 • Markkinakorot: Lainanantajat seuraavat usein markkinakorkoja, kuten keskuspankin ohjauskorkoa kun määrittävät luoton korkoa.
 • Lainatyyppi: Lainatyyppi voi vaikuttaa korkoon. Esimerkiksi vakuudeton laina voi olla kalliimpi kuin vakuudellinen laina.
 • Lainamäärä ja kesto: Yleensä suuremmat lainat tai pidemmät laina-ajat voivat johtaa korkeampiin korkoihin.
 • Taloudellinen tilanne: Talouden yleinen tila, kuten inflaatio, talouskasvu ja työttömyysaste, voi vaikuttaa lainojen korkoihin.

On tärkeää muistaa, että nämä tekijät eivät ole ainoita määrittäjiä lainojen koroille ja että jokainen lainanantaja voi käyttää erilaisia menetelmiä koron määrittämiseksi. Lainanhakijan kannattaa vertailla eri lainanantajia ja niiden tarjoamia korkoja ennen luoton ottamista.

Pienikorkoinen laina

Jos haluat löytää matalakorkoisen lainan, voit hyödyntää Joustoluotto.comin palvelua kilpailuttamalla eri lainantarjoajien lainatarjouksia. Lainan kilpailutus toimii näin:

 • Siirry Joustoluotto.com-sivustolle ja täytä lyhyt hakemuslomake.
 • Kun olet lähettänyt hakemuksen, palvelu välittää sen useille eri lainantarjoajille.
 • Saat tarjouksia eri lainantarjoajilta, joita voit vertailla keskenään.
 • Tarkista lainatarjoukset huolellisesti ja kiinnitä erityistä huomiota korkokuluihin ja muihin kuluihin.
 • Vertaile lainatarjoukset ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

Kilpailuttamalla lainatarjoukset Joustoluotto.comin avulla voit löytää edullisen luoton, koska palvelu auttaa sinua vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia ja valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Muista kuitenkin, että tarvitset hyvän luottoluokituksen ja vakituisen tulonlähteen, jotta voit saada edullisen luoton.

Todellinen vuosikorko

Kun haet lainaa, on tärkeää huomioida, että sen todellinen vuosikorko voi olla korkeampi kuin 20 prosentin korkokatto. Todellisessa vuosikorossa huomioidaan kaikki luoton kustannukset, kuten lainanhoitokulut, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut.

Todellisen vuosikoron avulla tiedät, kuinka paljon luoton kokonaiskustannukset ovat vuodessa suhteessa luoton määrään. Esimerkiksi, jos otat lainaa 2 000 euroa, jossa korko on 20 prosenttia, laina-aika 12 kuukautta ja tilinhoitomaksut ovat 6 € kuukaudessa, todellinen vuosikorko on 29,31 prosenttia.

Näin ollen todellinen vuosikorko voi ylittää korkokaton, jos lainaan liittyy muita kustannuksia. On tärkeää pitää mielessä, että todellinen vuosikorko on tärkeä luku lainan kannalta, sillä se auttaa sinua vertailemaan eri lainojen kustannuksia keskenään.

Lainaa ilman korkoa ja kuluja

Jos haluat ottaa korottoman lainan, sinun kannattaa huomioida, että lainanantaja ei veloita sinulta korkoa tietyn ajanjakson aikana. Usein koroton laina on tarjolla uusille asiakkaille tai tiettyyn ajanjaksoon asti.

Esimerkiksi lainanantaja voi tarjota korotonta lainaa ensimmäiselle kuukaudelle, jolloin sinun tarvitsee maksaa takaisin vain lainan pääoma ilman korkoa.

Kuitenkin on tärkeää huomioida, että vaikka lainasta ei veloiteta korkoa, siihen voi liittyä muita kuluja, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Lisäksi, jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, lainanantaja voi alkaa periä korkoa.

Siksi on tärkeää lukea huolellisesti lainasopimus ja sen ehdot ennen kuin otat korottoman lainan.

Lainaa ilman luottotietoja

Lainan hakeminen ilman luottotietoja on käytännössä mahdotonta. Lainanantaja tarkistaa yleensä luottotietosi lainan myöntöprosessin aikana ja tarvitsee ne arvioidakseen maksukykysi ja luotettavuutesi.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita luottotietoihin liittyviä ongelmia, se voi tehdä lainan saamisesta vaikeaa tai johtaa siihen, että lainaa ei myönnetä ollenkaan. On kuitenkin mahdollista, että voit hakea lainaa takaajan tai vakuuden avulla, vaikka sinulla ei olisi omia luottotietoja kunnossa.

Lainaa ref-merkinnällä

Maksuhäiriömerkinnän poistamista varten sinun tulee toimittaa tieto velan maksamisesta luottotietorekisterin ylläpitäjille, jotka ovat Suomen Asiakastieto Oy ja Bisnode. Voit tehdä tämän usealla eri tavalla, kuten pyytämällä velkojalta tositteen velan maksusta tai pyytämällä ulosottoa ilmoittamaan luottotietorekisteriin tieto velan maksamisesta.

Huomaa, että ulosotto voi ilmoittaa tiedon vain niihin maksuhäiriömerkintöihin, jotka johtuvat ulosotosta. Kun olet toimittanut tarvittavat tiedot luottotietorekisterin ylläpitäjille, he päivittävät tiedot ja poistavat maksuhäiriömerkinnän luottotiedoistasi.

On tärkeää huomata, että maksuhäiriömerkinnän poistaminen ei välttämättä tapahdu välittömästi, vaan voi kestää jonkin aikaa. Voit seurata tilannetta tarkistamalla luottotietosi rekisterin ylläpitäjiltä.

On myös tärkeää muistaa, että maksuhäiriömerkinnän poistaminen ei välttämättä takaa automaattisesti sitä, että saat hyväksytyn lainapäätöksen tulevaisuudessa. Lainan myöntämiseen vaikuttaa monia muitakin tekijöitä, kuten nykyinen taloudellinen tilanteesi, tulosi ja menosi, sekä aiemmat laina- ja maksuhistoriasi.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa tarkoittaa sitä, että vakuudeton laina haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijaksi voi valita esimerkiksi puolison, vanhemman tai muun luotettavan henkilön.

Vakuudeton laina haetaan siis yhdessä, jolloin molempien henkilöiden luottotiedot tarkistetaan ja lainan takaisinmaksuun sitoudutaan yhdessä. Yhteishakijan käyttäminen lainan hakemisessa voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun yksin haettavan lainan saaminen voi olla hankalaa omien taloudellisten edellytysten vuoksi.

Yhteishakijan mukanaolo voi myös parantaa mahdollisuuksia saada lainan, sillä yhteishakijan vahva taloudellinen asema ja parempi luottoluokitus voivat vaikuttaa myönteisesti lainapäätökseen.

On tärkeää huomioida, että yhteishakijan kanssa haettaessa molempien henkilöiden luottotiedot tarkistetaan ja lainan takaisinmaksusta vastataan yhdessä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos toinen henkilöistä ei pysty tai halua maksaa luottoa takaisin, vastuu siirtyy toiselle henkilölle.

Siksi on tärkeää harkita huolellisesti yhteishakijan valitsemista ja varmistaa, että molemmilla henkilöillä on riittävät taloudelliset edellytykset lainan takaisinmaksuun.

Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

Yleensä lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja, koska lainan takaisinmaksu on velallisen vastuulla. Säännölliset tulot voivat olla esimerkiksi palkkatuloja tai eläkettä.

Joissain tilanteissa kuitenkin voi olla mahdollista hakea lainaa ilman säännöllisiä tuloja, kuten esimerkiksi vakuudellisen lainan muodossa, jossa lainan saaminen edellyttää esimerkiksi kiinteistön tai arvopapereiden panttaamista lainan vakuudeksi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan hakeminen ilman säännöllisiä tuloja voi olla riskialtista, sillä lainan takaisinmaksu voi olla haasteellista ilman riittävää taloudellista pohjaa. Lisäksi vakuudellinen laina edellyttää lainan vakuutena olevan omaisuuden arvon riittävyyttä lainan suuruuteen nähden.

Ennen lainan hakemista ilman säännöllisiä tuloja onkin tärkeää harkita tarkkaan omaa taloudellista tilannetta ja mahdollisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi toimeentulotukea tai muita sosiaalietuuksia.

Lainaa ilman liitteitä

Useimmat lainantarjoajat edellyttävät, että hakija toimittaa liitteitä, kuten tulo- ja pankkitodistuksen, hakemuksensa tueksi. Liitteet auttavat lainantarjoajaa arvioimaan hakijan maksukyvyn ja riskit, mikä vaikuttaa siihen, voidaanko vakuudeton laina myöntää.

Joissakin tapauksissa liitteet voivat myös auttaa hakijaa saamaan lainan edullisemmin, kun lainantarjoaja pystyy tarkemmin arvioimaan hakijan maksukyvyn. On kuitenkin olemassa joitakin lainantarjoajia, jotka tarjoavat lainoja ilman liitteitä.

Tämä voi olla esimerkiksi vippien kohdalla yleisempää. Tällaisissa tapauksissa lainantarjoaja arvioi hakijan maksukyvyn ja riskit muilla tavoin, kuten hakijan antamien tietojen ja luottotietojen perusteella.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan hakeminen ilman liitteitä voi usein tarkoittaa korkeampia korkoja ja kuluja. Lainantarjoaja ottaa suuremman riskin myöntäessään lainan ilman tarkempia tietoja hakijan maksukyvystä.

Siksi kannattaa harkita tarkkaan, onko lainan ottaminen ilman liitteitä järkevää vai kannattaako mieluummin kerätä tarvittavat liitteet ja hakea lainaa perinteisemmiltä lainantarjoajilta.

Hae lainaa netistä heti tilille

Luottoa voi saada useilta eri tahoilta, mutta kaikki eivät tarjoa mahdollisuutta saada rahat tilille heti. Jos etsit luottoa, joka maksetaan nopeasti tilille, kannattaa harkita seuraavia vaihtoehtoja:

 • Pankit: Monet pankit tarjoavat nykyään mahdollisuuden hakea lainaa verkossa ja saada päätöksen sekä rahat tilille saman päivän aikana. Tämä edellyttää kuitenkin yleensä sitä, että olet pankin asiakas ja sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset.
 • Rahoituslaitokset: Rahoituslaitokset, kuten luotonantajat ja vertaislainapalvelut, voivat myös tarjota nopeaa lainapalvelua. Näissä tapauksissa hakemus ja lainapäätös tehdään verkossa ja rahat siirretään tilille usein saman päivän aikana.
 • Pikavipit: Pikavipit ovat lyhytaikaisia lainoja, joita voi hakea verkossa ilman vakuuksia tai takaajia. Monet pikavippiyritykset tarjoavat mahdollisuuden saada rahat tilille jopa muutamassa minuutissa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että nopeat lainat voivat olla kalliimpia kuin perinteiset lainat, ja niiden takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi. Kannattaa siis aina vertailla eri vaihtoehtoja ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Lainaa ulkomailta

Useat ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainoja myös Suomessa. Joitakin esimerkkejä tällaisista pankeista ovat esimerkiksi Bank Norwegian ja Danske Bank, jotka ovat pohjoismaisia pankkeja, mutta toimivat myös Suomessa.

Lisäksi on olemassa monia muita ulkomaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainoja Suomessa. On kuitenkin hyvä huomioida, että ulkomaisilta pankeilta luottoa hakiessa on tärkeää tarkistaa, että kyseinen pankki toimii Suomessa, noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja että sen tarjoama vakuudeton laina on kilpailukykyinen muihin lainavaihtoehtoihin nähden.

Lainaa Virosta

Voit hakea lainaa Virossa toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, kuten Bigbankilta ja Bondoralta. Näiden palveluiden kautta voit hakea lainaa netissä, ja saat lainapäätöksen usein nopeasti.

Lainaa Norjasta

Norjalaiset luottoyritykset, kuten Bank Norwegian, Komplett Bank, Lea Bank ja Instabank, tarjoavat lainoja myös sinulle Suomessa.

Nämä yritykset toimivat pääasiassa verkkopankkeina, joten voit hakea lainaa helposti ja nopeasti verkossa. Luottoa hakiessasi tarvitset vain antaa henkilötietosi ja taloudelliset tiedot.

Luottoyritykset arvioivat maksukykysi ja luottokelpoisuutesi luottotietojen ja hakemuksen tietojen perusteella. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät yleensä hakemasi lainan suuruuden ja luottokelpoisuutesi mukaan.

Hakemalla luottoa norjalaisilta luottoyrityksiltä voit kilpailuttaa lainatarjouksia ja löytää edullisemman lainan. Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit löytää sopivan lainan ja saada paremman käsityksen lainan kokonaiskustannuksista.

Lainaa Ruotsista

Ruotsalaiset luottoyritykset tarjoavat sinulle yhä enemmän lainoja, sillä he etsivät uusia markkinoita kilpaillakseen Ruotsin lainamarkkinoilla. Monet näistä yrityksistä, kuten Avida, Brocc, Collector Bank, Nordax Bank, Resurs, Svea ja TF Bank, tarjoavat lainoja verkossa, joten niiden hakeminen on nopeaa ja helppoa.

Lainan hakeminen ruotsalaiselta luottoyritykseltä voi olla houkuttelevaa, koska ne tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja. Lisäksi, kuten norjalaiset luottoyritykset, ruotsalaiset luottoyritykset ovat usein hyvin digitalisoituneita ja tarjoavat asiakkailleen nopean ja helpon tavan hakea ja hallinnoida luottoa.

Lainaa Saksasta

Jos etsit mobiilipankkia, joka sopii ulkosuomalaisille tai matkailijoille, Saksalainen N26 on yksi vaihtoehto. Sinulla on mahdollisuus avata pankkitili ilmaiseksi ja anoa Mastercard debit-korttia. N26:een on helppo liittyä, ja sinun tarvitsee vain ladata pankin mobiilisovellus, täyttää henkilökohtaiset tiedot ja vahvistaa henkilöllisyytesi.

N26:n etuna on hyvin toteutettu mobiilisovellus, joka mahdollistaa helpon hallinnoinnin kaikilla laitteilla. Lisäksi N26 tarjoaa ilmaiset käteisnostot euroalueella ja edulliset valuutanvaihtokulut. Sinulla on myös mahdollisuus valita eri debit-korttivaihtoehdoista, jotka sisältävät erilaisia etuja, kuten matkavakuutuksen ja yhteistyökumppaniedut.

On kuitenkin hyvä huomata, että N26 ei tarjoa lainaa tai luottokorttia, vaan ainoastaan debit-kortteja. Jos tarvitset lainaa, sinun kannattaa etsiä muita vaihtoehtoja, kuten perinteisiä pankkeja tai muita luottoyrityksiä.

Lainaa velkojen maksuun

Velkojen maksuun voi hakea lainaa monesta eri paikasta, kuten pankeista, rahoitusyhtiöistä ja vertaislainapalveluista. Kannattaa kuitenkin vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden kustannuksia huolellisesti ennen lainan hakemista.

Pankit voivat tarjota lainoja edullisimmilla koroilla, mutta niiden hakemiseen voi liittyä vaatimuksia esimerkiksi säännöllisestä tulosta ja vakuuksista. Rahoitusyhtiöt ja vertaislainapalvelut voivat tarjota joustavampia ehtoja, mutta niiden korko voi olla korkeampi.

Ennen lainan hakemista on tärkeää tehdä realistinen arvio omasta maksukyvystä ja harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitsee ja millä ehdoilla sen voi maksaa takaisin. Velkojen maksuun on tärkeää ottaa riittävästi aikaa, jotta velat eivät kasva entisestään ja uuden lainan lyhennykset eivät aiheuta taloudellista ahdistusta.

Voit käyttää kilpailutustamme tai lainalaskuria, joiden avulla voi vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia korkoja, kuluja ja maksuehtoja. Lisäksi voit ottaa yhteyttä omaan pankkiisi ja pyytää lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä, jotta voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopivimman lainan velkojen maksuun.

Lainaa ylivelkaantuneelle

Ylivelkaantuneen kannattaa harkita huolellisesti, ennen kuin hakee uutta lainaa velkojen maksuun. Uusi laina voi lisätä velkataakkaa ja vaikeuttaa tilannetta entisestään. Jos kuitenkin päätät hakea lainaa velkojen maksuun, on tärkeää valita luotettava ja edullinen lainanantaja.

Yksi vaihtoehto on hakea lainaa pankista, johon sinulla on jo asiakkuus ja hyvä suhde. Pankki voi tarjota sinulle parempia lainaehtoja, kun heillä on jo tietoa taloustilanteestasi ja maksukyvystäsi.

Toinen vaihtoehto on hakea lainaa vertaislainapalvelusta. Vertaislainat ovat yksityishenkilöiden myöntämiä lainoja, jotka voivat olla pankkilainoja joustavampia. Vertaislainapalvelu arvioi hakijan luottokelpoisuuden ja määrittää lainan koron sen perusteella.

Kolmas vaihtoehto on hakea lainaa sosiaaliluottoa tarjoavalta taholta, kuten oman paikkakunnan sosiaalitoimistolta tai kirkolta. Sosiaaliluotto on kunnan myöntämä vakuudeton laina, joka on tarkoitettu pienituloisille ja vaikeuksissa oleville henkilöille.

Sosiaaliluotto voi olla edullisempi kuin perinteiset lainat, ja sen takaisinmaksuehdot voivat olla joustavammat. Ennen lainan hakemista kannattaa kuitenkin harkita muita vaihtoehtoja, kuten velkojen järjestelyä neuvottelujen kautta tai velkaneuvojan apua.

Velkaneuvoja voi auttaa selvittämään tilanteen ja antaa neuvoja velkojen hoitamiseen.

Lainaa ulosottovelkoihin

Yleisesti ottaen ei kannata hakea lainaa ulosottovelkojen maksuun, sillä se voi pahentaa velkaongelmaa entisestään. Ulosottovelat ovat usein korkeakorkoisia ja niiden maksuun voi liittyä kuluja ja muita maksuja.

Sen sijaan kannattaa harkita muita vaihtoehtoja, kuten neuvotella velkojien kanssa maksusuunnitelmasta tai hakea velkajärjestelyä, joka voi mahdollistaa velkojen maksun järkevällä aikataululla ja edullisemmilla ehdoilla. Lisäksi voi olla hyödyllistä kääntyä velkaneuvonnan puoleen, josta voi saada apua ja neuvoja tilanteen selvittämiseen.

Jos kuitenkin päätät hakea vakuudetonta lainaa ulosottovelkojen maksuun, kannattaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja kustannuksia huolellisesti. Muista myös, että lainan hakeminen edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja takaisinmaksukykyä.

Varmista ennen lainan hakemista, että olet realistisesti arvioinut oman maksukykysi ja tulevaisuuden taloustilanteesi.

Lainaa pienituloiselle

Pienituloinen henkilö voi hakea vakuudetonta lainaa, vaikka hänen kuukausitulonsa olisivatkin 1000 euroa, mutta se voi olla haastavaa. Lainan myöntämisen kannalta on tärkeää, että hakijalla on riittävä maksukyky ja luottokelpoisuus.

Jos hakijalla on vähäiset tulot, voi olla vaikea hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tällaisessa tilanteessa hakija voi harkita esimerkiksi pankkilainan sijaan kulutusluoton ottamista, joka on usein helpompi saada ilman vakuuksia tai takaajia.

Lisäksi kannattaa huomioida, että pienituloiselle henkilölle myönnetyn lainan korot ja kulut voivat olla korkeammat kuin korkeamman tulotason omaavalle henkilölle myönnetyn lainan kulut. On siis tärkeää vertailla lainojen ehtoja ja kuluja ennen lainan ottamista.

Vakuudeton laina työttömälle

Useimmat pankit ja luotonantajat vaativat, että lainanhakijalla on säännölliset tulot, joten työttömän henkilön voi olla vaikea hakea lainaa perinteisiltä luotonantajilta. Työttömyystilanteessa voi kuitenkin olla muita vaihtoehtoja luoton saamiseksi, kuten esimerkiksi sosiaalinen luototus tai joustoluotot.

Sosiaalinen luototus on erityisesti pienituloisille ja vaikeuksissa oleville henkilöille tarkoitettu lainamuoto, joka myönnetään usein paikallisten sosiaalitoimistojen tai muiden järjestöjen kautta. Sosiaalisen luoton ehdot ja lainamäärät vaihtelevat paikkakunnittain, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa pieniin hankintoihin tai laskujen maksuun.

Joustoluotto on toinen vaihtoehto, joka voi olla hyödyllinen työttömälle henkilölle. Joustoluottoa voi hakea useimmilta luotonantajilta, ja sen ehdot vaihtelevat luotonantajasta riippuen.

Joustava laina tarkoittaa sitä, että sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa lainaa silloin kun tarvitset. Voit maksaa lainaa takaisin oman aikataulusi mukaan, mutta muista, että luoton korko voi olla korkea.

Muista kuitenkin, että lainan hakeminen ei ole aina paras ratkaisu taloudellisiin vaikeuksiin, sillä se voi aiheuttaa entisestään velkaantumista ja lisäongelmia. Jos olet vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, keskustele talousneuvojan kanssa ja etsi yhdessä keinoja tilanteesi parantamiseksi.

Lainaa eläkeläiselle

Eläkeläisen on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa, mutta lainansaanti voi olla hieman haastavampaa, sillä eläkeläisten tulotaso on yleensä alhaisempi kuin työssäkäyvillä. Lisäksi ikä voi olla rajoitus joillakin lainantarjoajilla.

Kuitenkin monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainoja myös eläkeläisille, jos hakijalla on riittävä maksukyky. Eläkeläisen kannattaa harkita lainanhakua huolellisesti ja vertailla eri lainatarjouksia ennen lainan hakemista.

Lainan takaisinmaksukyvyn tulee olla realistinen ja laina-aika tulee sovittaa omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. On myös tärkeää muistaa, että lainan ottaminen lisää taloudellista taakkaa ja voi aiheuttaa maksuvaikeuksia, jos takaisinmaksuun ei ole riittävät tulot.

Eläkeläisen kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja luoton sijaan, kuten esimerkiksi valtion tukia tai avustuksia, jotka voivat auttaa taloudellisessa tilanteessa. Lisäksi eläkeläiselle sopivat erityisesti joustavat luotot, jotka ovat tarvittaessa käytettävissä ja niitä voi lyhentää omassa tahdissa.

Lainaa opiskelijalle heti

Opiskelijana lainan saaminen voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Joillakin lainantarjoajilla voi olla erityisiä lainatuotteita opiskelijoille, mutta yleensä nämä lainat ovat pienempiä summaltaan ja niiden ehdot voivat olla tiukempia.

Opiskelijan kannattaa ensin tarkistaa, onko hänellä oikeus opintolainaan tai opintotukeen, sillä nämä ovat yleensä edullisimpia vaihtoehtoja. Opintolainaa myöntää opiskelijan pankki ja sen saamiseksi opiskelijan tulee täyttää pankin asettamat vaatimukset, kuten riittävä opintopistemäärä ja opintolainan takaisinmaksukyky.

Jos opiskelijalla ei ole mahdollisuutta saada opintolainaa tai opintotukea, voi hän harkita muita lainavaihtoehtoja, kuten kilpailuttamalla halvinta kulutusluottoa tai pikavippiä. Näiden lainojen korot ja kulut ovat kuitenkin yleensä korkeammat kuin opintolainassa tai opintotuessa, joten niiden käyttöä tulee harkita tarkasti ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. On myös tärkeää varmistaa, että oma taloustilanne sallii lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa, jotta vältytään velkaongelmilta.

Lainaa ilman tuloja

On erittäin vaikea, ellei jopa mahdoton, saada lainaa ilman tuloja tai muuta vakuutta. Lainan myöntäjä tarvitsee yleensä jonkinlaisen takuun siitä, että vakuudeton laina pystytään maksamaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Tämä takuu voi olla esimerkiksi säännölliset tulot tai omaisuus, jota voidaan käyttää vakuutena.

Jos sinulla ei ole tuloja, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja rahoituksen saamiseksi. Voit esimerkiksi hakea apua sosiaalitoimistolta tai muilta järjestöiltä, jotka auttavat taloudellisissa vaikeuksissa olevia henkilöitä. Voit myös harkita työllistymistä tai sivutoimista työtä lisätulojen saamiseksi.

Lainaa ilman tuloselvitystä

On mahdollista saada lainaa ilman tuloselvitystä, mutta se voi olla haastavaa. Lainanmyöntäjä haluaa varmistua siitä, että hakija kykenee maksamaan takaisin lainan, ja yksi tapa tähän on pyytää tuloselvitystä. Ilman tuloselvitystä hakijan luottokelpoisuutta voidaan arvioida esimerkiksi aiempien maksuhäiriöiden ja luottotietojen perusteella.

Joillakin lainanmyöntäjillä voi kuitenkin olla tarjolla vaihtoehtoja lainan saamiseksi ilman tuloselvitystä. Tällöin lainanmyöntäjä voi vaatia esimerkiksi takaajan tai vakuuden hakijalta. Takaaja voi olla esimerkiksi perheenjäsen tai ystävä, joka sitoutuu maksamaan lainan takaisin, mikäli hakija ei siihen kykene. Vakuus puolestaan voi olla esimerkiksi omaisuus, kuten asunto tai auto.