Yrityslaina - Hae lainaa yritykselle - Yritysluotto jopa 3 000 000 € asti!

Hae yrityslainaa jopa 3 000 000 €. Yritysluotto kilpailutetaan usean rahoittajan kesken. Lue lisää.

yrityslaina - hae lainaa yritykselle
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Yrityslaina – Hae lainaa yritykselle

Yrityslaina on rahoitusväline, joka voi olla avainasemassa yrityksesi kasvussa ja kehityksessä. Se sopii eri tilanteisiin, kuten investointeihin, laajentamiseen tai vaikkapa kassavirran tasapainottamiseen.

Lainan ehdot, kuten korot ja takaisinmaksuaika, vaihtelevat tarjoajien kesken. Siksi lainojen kilpailuttaminen on suositeltavaa saavuttaaksesi parhaan mahdollisen sopimuksen.

Joustoluotto.com tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa yrityslainoja aina 3 miljoonaan euroon saakka, yhden kuukaudesta aina viiden vuoden laina-ajalla.

Palvelun kautta voit nopeasti ja vaivattomasti verrata eri lainantarjoajien ehtoja ja kustannuksia, mikä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Erilaiset yritysmuodot kuten yksityiset elinkeinonharjoittajat, osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja avoimet yhtiöt voivat hyödyntää Joustoluotto.comin tarjoamaa palvelua.

Kilpailuttaminen on maksutonta eikä vielä sido sinua mihinkään, mutta antaa arvokasta tietoa yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista.

Hae lainaa yritykselle Joustoluotto.comin kilpailutuksesta jopa saman päivän aikana

Hyödynnä nopea yrityslainojen kilpailuttaminen Joustoluotto.comin kautta. Hakemuksesi välitetään lukuisille lainanantajille, joka mahdollistaa rahoituksen saamisen yrityksellesi potentiaalisesti saman päivän aikana.

Yrityslainan määrittely

Yrityslaina on rahoitusväline, jonka avulla saat tarvittavaa pääomaa yrityksesi tarpeisiin. Joustoluotto.comilla voit kilpailuttaa lainaa yritykselle aina 3 miljoonaan euroon saakka, lainaehdot räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Eri yrityslainojen tyypit

Yrityslainat voidaan jakaa eri tyyppien mukaan, ottaen huomioon lainan luonne ja rahoitustarve. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

 • Joustoluotto: Erittäin joustava vaihtoehto, nostat lainaa tarpeen mukaan.
 • Kertalaina: Sopii kertaostoksiin, maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa.
 • Usein yritysluotto tarjoaa ennalta määrätyn luottorajan puitteissa mahdollisuuden nostaa lainaa.

Yrityslainan käyttötarkoitukset

Yrityslainaa voi hakea lukuisiin eri tarkoituksiin. Näitä voivat olla esimerkiksi:

 • Laajentaminen: Rahoita yrityksesi kasvu ja uudet investoinnit.
 • Kassavaje: Siltaa tilapäinen rahoitusvaje ja turvaa liiketoiminnan jatkuvuus.

Lainaa voi hakea, jos olet rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö. Muista tutustua laina-aikoihin, jotka vaihtelevat 1 – 60 kuukauden välillä, ja valitse yrityksesi tilanteeseen parhaiten sopiva vaihtoehto.

Vakuudeton yrityslaina tai yritysluotto henkilötakauksella

Vakuudottomat yrityslainat ja henkilötakauslainat tarjoavat joustavuutta ja nopeutta rahoituksen hankinnassa. Kilpailuttamalla lainat voit saada parhaat ehdot yrityksesi tarpeisiin.

Hakuehdot ja vaatimukset

Lainan hakeminen edellyttää, että yritykselläsi on selkeä liiketoimintasuunnitelma ja hyvä luottokelpoisuus. Vakuudeton laina ei yleensä vaadi reaalivakuuksia, mutta henkilötakaus on usein tarpeen. Hakijana voit olla rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö. Tärkeää on myös osoittaa kyky hoitaa lainan takaisinmaksu.

Hakemuksen täyttäminen ja käsittely

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido vielä mihinkään. Luottopäätöksiin vaikuttavat monet tekijät, kuten yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät.

Hakemusprosessin aikana tietojasi tullaan tarkastelemaan, joten varaudu toimittamaan tarvittavat liitteet ja selvitykset liiketoiminnastasi nopeuttaaksesi käsittelyä.

Yrityslainapäätös ja varojen vastaanottaminen

Saat lainapäätöksen usein lyhyessä ajassa, ja lainasummat saat käyttöösi nopeasti hyväksytyn päätöksen jälkeen.

Lainaa voit hakea joustavasti 1 kuukaudesta jopa 60 kuukauden maksuajalla, ja lainasummat vaihtelevat aina 3 miljoonaan euroon asti, riippuen yrityksesi tarpeista ja toimialasta.

Yrityslainan kustannukset

Yrityslainan kustannukset määräytyvät usean tekijän perusteella. Korko ja muut kulut vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaishintaan, minkä vuoksi lainatarjousten vertailu on tärkeää.

Koron määräytyminen

Yrityslainan korko voi vaihdella suuresti ja se voi olla kiinteä tai muuttuva. Nimelliskorko määrittyy yleensä markkinakorkojen, yrityksen taloudellisen tilanteen ja vakuuksien perusteella.

Koron lisäksi laina voi sisältää muita kustannuksia, kuten avausmaksuja tai tilinhoitopalkkioita.

Joustoluotto.com auttaa sinua vertailemaan lainatarjouksia ja löytämään markkinoiden kilpailukykyisimmän koron yrityksellesi.

Kuluissa huomioitavaa

Lainan muodostumiseen vaikuttavat kuluissa muun muassa aloitusmaksut, tilinhoitokulut ja mahdolliset muut palvelumaksut.

Yrityslaina laskuri auttaa arvioimaan lainan kuukausierän suuruuden, mukaan lukien nämä kustannukset. Näiden lisäksi tulee ottaa huomioon milloin ja kuinka usein korot ja kulut laskutetaan, koska ne vaikuttavat yrityksesi kassavirtaan.

Lainan kokonaiskustannukset

Lainan kokonaiskustannukset koostuvat kaikista lainaan liittyvistä maksuista koko laina-ajan ajan. Lainan pääoman lisäksi maksat korkoja ja muita mahdollisia kuluja, jotka määritellään lainatarjouksessa.

Lainan kokonaiskustannusten vertailussa Joustoluotto.com voi olla avuksi, sillä palvelun kautta voit kilpailuttaa yrityslainat aina 3 miljoonaan euroon asti, laina-ajalla 1 – 60 kuukautta.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Yrityslainat ilman vakuuksia ovat nykyään yhä suositumpi vaihtoehto yrityksille, jotka etsivät joustavia rahoitusratkaisuja investointeihin tai käyttöpääoman kasvattamiseen.

Vakuudettoman lainan ominaisuudet

Vakuudeton yrityslaina tarjoaa rahoitusta ilman omaisuuden käyttämistä lainan takuuna. Typillisesti lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta jopa 3 miljoonaan euroon ja laina-aika on 1-60 kuukautta. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja päätös lainasta annetaan usein lyhyessä ajassa.

 • Lainasummat: 1 000 € – 3 000 000 €
 • Maksuaika: 1 kk – 60 kk

Vakuudettoman lainan hyödyt ja riskit

Hyödyt vakuudettomassa yrityslainassa piilevät sen nopeudessa ja helppoudessa. Koska laina on vakuudeton, sitä on mahdollista saada ilman pitkää odotusprosessia tai monimutkaisia vakuusjärjestelyjä. Tämä sopii erityisen hyvin äkillisiin rahoitustarpeisiin tai kun haluat säilyttää liikkumavaraa yrityksen varoissa.

Riskit liittyvät lainan kustannuksiin ja ehtoihin. Koska lainalle ei ole asetettu vakuuksia, lainan korko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa. Yrityksen maksuvalmiuden tulisi olla sellainen, että lainan takaisinmaksu onnistuu suunnitellusti.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen

Vakuudettoman yrityslainan hakuprosessi on yksinkertainen ja voit tehdä sen verkossa.

Hakija voi olla rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö.

On suositeltavaa vertailla eri lainatarjouksia, jotta löydät yrityksesi tarpeisiin soveltuvan lainan parhailla ehdoilla.

Käyttämällä vertailupalveluita, kuten Joustoluotto.com, voit kilpailuttaa lainat ja löydät edullisen ratkaisun helposti.

 • Hakukelpoiset yritysmuodot:
  • Yksityinen elinkeinonharjoittaja
  • Osakeyhtiö
  • Kommandiittiyhtiö
  • Avoin yhtiö
 • Kilpailutuspalvelu: Joustoluotto.com

Yrityslainan takaisinmaksu

Yrityslainan oikea-aikainen takaisinmaksu on kriittinen osa lainan hallintaa.

Hyvin suunniteltu takaisinmaksuaikataulu varmistaa, että yritystoimintasi ei kuormitu suhteettomasti.

Takaisinmaksuaikataulu

Yrittäjän lainan takaisinmaksuaika on yksi lainasopimuksen keskeisistä ehdoista.

Laina-aika voi vaihdella 1 kuukaudesta aina 60 kuukauteen asti, ja se vaikuttaa sekä kuukausierän suuruuteen että lainan kokonaiskustannuksiin.

Sinun on mahdollista saada yrityslainaa nopeasti, jopa saman päivän aikana, ja se voidaan räätälöidä liiketoimintasi tarpeiden mukaiseksi.

Joustoluotto.comin kautta voit kilpailuttaa eri lainatarjoukset ja valita niistä sopivimman.

Aikaisempi takaisinmaksu ja sen seuraukset

Jos yrityksesi taloudellinen tilanne sallii, voi olla hyödyllistä maksaa yrityslainaa takaisin ennen eräpäivää.

Tämä voi vähentää lainan korkokuluja, mutta kannattaa tarkistaa sopimusehdot mahdollisista lisämaksuista.

Aikaisempi takaisinmaksu voi myös parantaa yrityksesi luottokelpoisuutta, joka puolestaan helpottaa tulevaisuuden rahoituksen saantia.

Maksuvaikeuksien hallinta

Mikäli yritykselläsi ilmenee maksuvaikeuksia, on olennaista ottaa välittömästi yhteyttä lainanantajaan sopiaksesi uudelleenjärjestelystä.

Neuvotteluissa voidaan sopia esimerkiksi maksujärjestelyistä tai takaisinmaksuajan pidentämisestä, jotta yritystoiminta voi jatkua ilman häiriöitä.

Proaktiivinen lähestymistapa ja avoin keskustelu rahoittajan kanssa voivat auttaa välttämään maksuhäiriömerkinnät.

Yrityslainan vertailu ja kilpailutus

Yrityslainan ottaminen on investointi tulevaisuuteen, ja sen vuoksi on tärkeää vertailla ja kilpailuttaa lainavaihtoehdot huolellisesti.

Lainapäätöksen tekeminen edellyttää tarkkaa harkintaa ja sopivimman rahoitusratkaisun löytämistä yrityksesi tarpeisiin.

Lainatuotteiden vertailuperusteet

Kun vertailet yrityslainoja, korko ja laina-ajan pituus ovat kaksi tärkeintä tekijää.

Korko määrittää lainan kokonaiskustannukset pitkässä juoksussa, kun taas sopiva laina-aika tasapainottaa kuukausierien suuruutta.

Vertaa myös kulut, kuten avaus- tai tilinhoitomaksut, sekä lyhennysehtoja, jotka voivat vaihdella joustavuudessaan.

Muista hakea lainatarjouksia useilta eri rahoittajilta.

 • Korko: kiinteä tai muuttuva
 • Laina-aika: 1-60 kuukautta
 • Kulut: avausmaksu, tilinhoitomaksu
 • Lyhennysehdot: esim. kiinteät tai joustavat kuukausierät

Markkinoiden lainavaihtoehdot

Yrityslainaa voit hakea perinteisistä pankeista tai digitaalisilta rahoituspalveluilta.

Pankit tarjoavat usein perinteisempää ja vakuudellista yrityslainaa, kun taas digitaalisten palveluiden kautta saatat löytää monipuolisempia ja joustavampia lainavaihtoehtoja.

Erityisesti vakuudettomat lainatuotteet tulevat esiin digitaalisessa vertailussa.

 • Pankit: vakuudellinen yrityslaina
 • Digitaaliset rahoituspalvelut: vakuudettomat vaihtoehdot

Lainojen kilpailuttamisen prosessi

Lainojen kilpailuttaminen alkaa tarjouspyynnöillä.

Lähetä pyyntö useisiin rahoituslaitoksiin, ja analysoi palautuneet tarjoukset perusteellisesti.

Joustoluotto.com tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa yrityslainat jopa 3 miljoonaan euroon asti, ja laina-aika on valittavissasi 1 – 60 kuukauden väliltä.

Yksityinen elinkeinonharjoittaja sekä erikokoiset yhtiömuodot voivat hyödyntää palvelua yrityslainojen kilpailuttamiseen.

 • Tarjouspyynnöt: useille rahoittajille
 • Laina-aika: 1-60 kuukautta
 • Lainasumma: jopa 3 miljoonaa euroa
 • Saatavilla: yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö

Hae yrityslaina vastuullisesti

Kun harkitsette yrityslainan hakemista, on tärkeää arvioida yrityslainan ehtoja, lainan saamisen edellytyksiä sekä olemassa olevia kokemuksia huolellisesti.

Vastuullinen lainanotto varmistaa yritystoiminnan jatkuvuuden ja taloudellisen turvallisuuden.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

 • Mikä on yrityslaina?
  Yrityslaina on rahoitustuote, joka on suunniteltu yrityksen erilaisten rahoitustarpeiden kattamiseen, kuten investointeihin tai käyttöpääoman vahvistamiseen.
 • Mitkä ovat yrityslainan saamisen ehdot?
  Ehdot vaihtelevat lainantarjoajittain, mutta yleisiä kriteerejä ovat yrityksen maksukyky, luottotiedot ja liiketoimintasuunnitelma. Rekisteröity yksityinen elinkeinonharjoittaja, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö voi hakea lainaa.
 • Kuinka yrityslaina kilpailutetaan?
  Voitte kilpailuttaa yrityslainat Joustoluotto.comin avulla, missä tavoitatte useita lainantarjoajia ja voitte vertailla ehtoja.

Yrityslainaan liittyvät myytit ja väärinkäsitykset

 • Myytti: Yrityslaina vaatii aina vakuudet.
  Todellisuus: On mahdollista hakea yrityslainaa ilman vakuuksia. Lainasumman ja lainaehtojen ollessa lainantarjoajakohtaisia.
 • Myytti: Yrityslainan kilpailuttaminen on monimutkaista.
  Todellisuus: Kilpailuttaminen on tehty helpoksi palveluiden, kuten Joustoluotto.comin myötä. Siellä lainatarjousten vertailu on vaivatonta. Laina-aika voi olla 1 – 60 kk, ja lainasummia tarjotaan jopa 3 miljoonaan euroon asti.