Autolaina korko 4,19% - 20% - Nopea autolainan kilpailutus (5 min)

Hae edullista autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainan kilpailutus tehdään usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea autolainaa jopa 60 000 euroa. Lue lisää.

autolaina kilpailutus - kilpailuta halvin autolainatarjous
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Autolainojen vertailu: Löydä paras autolaina helposti

Autolaina on suosittu rahoitusratkaisu silloin, kun on aika hankkia uusi tai käytetty auto. Se tarjoaa mahdollisuuden jakaa auton hankintahinta useammalle vuodelle, tekee budjetoinnista ennakoitavampaa ja auton omistamisesta todellisuutta ilman, että koko summaa tarvitsee maksaa kerralla.

Kun etsit itsellesi parhaiten sopivaa autolainaa, on tärkeää tarkastella lainan korkoa, maksuaikaa sekä muita lainaehdotuksia.

Muistathan, että markkinoilla on tarjolla niin vakuudellisia kuin vakuudettomia vaihtoehtoja, ja kumpikin tulee kilpailuttaa huolellisesti löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailuttaessasi autolainaa, Joustoluotto.com tarjoaa työkalun, joka auttaa vertailemaan eri lainantarjoajien ehtoja ja kustannuksia.

Käyttämällä vertailupalvelua voit saada yleiskuvan siitä, mikä autolaina sopii budjettiisi ja auton hankintasuunnitelmiisi parhaiten.

On tärkeää, että tarkistat kaikki lainan yksityiskohdat, kuten esimerkiksi koron määrän, mahdolliset piilokulut ja takaisinmaksuehdot, jotta löydät sinulle sopivimman ja taloudellisesti järkevimmän ratkaisun.

Päätöksen teon hetkellä on tärkeää, että olet arvioinut kaikkia vaihtoehtoja ja niiden seurauksia huolellisesti.

Vakuudeton autolaina voi tarjota joustavuutta ja nopeutta, kun taas vakuudellinen laina voi olla edullisempi korkokuluiltaan.

Riippumatta siitä, minkä tyypin lainan valitset, on aina hyvä vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.

Autolainaa ilman vakuuksia tai vakuuksilla

Hankkiessasi autolainaa, sinulla on vaihtoehtona joko vakuudeton autolaina tai vakuuksilla varustettu laina. Kumpikin vaihtoehto tarjoaa erilaisia etuja, jotka sopivat eri tarpeisiin.

Autolainan määritelmä

Autolaina on lainatuote, jonka tarkoituksena on rahoittaa ajoneuvon hankinta. Lainat voidaan myöntää vakuuksilla, yleensä itse ostettavaa autoa vastaan, tai ilman vakuuksia.

Autolainatyypit

 • Vakuudellinen autolaina: Käytät lainan vakuutena ostettavaa autoa. Autoliikkeet tarjoavat mahdollisuuden ostaa auto vakuuksia vastaan, jossa auto käy lainan vakuutena, käsirahan lisäksi.
 • Vakuudeton autolaina: Ei vaadi ostettavaa autoa tai muuta omaisuutta vakuudeksi. Lainaa on mahdollista saada jopa 60 000 € asti.

Autolainalaskurin käyttö

Lainalaskuri auto: Autolainalaskurin avulla voit arvioida lainasi kustannukset ennakkoon. Esimerkiksi Joustoluotto.comin verkkosivuilta löytyvä laskuri auttaa sinua laskemaan, kuinka suuren vakuudettoman autolainan voisit saada.

Muista kilpailuttaa autolainasi Joustoluotto.comin avulla, jotta löydät varmasti markkinoiden edullisimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Autolaina kannattaa kilpailuttaa

Kun etsit rahoitusta auton hankintaan, kilpailuttaminen on yksi parhaista tavoista varmistaa itsellesi edullisin autolaina.

Miksi kilpailuttaa autolaina?

Kilpailuttamalla autolainan saat kattavan kuvan eri rahoituslaitosten tarjoamista ehdoista ja koroista, jolloin voit säästää merkittäviä summia lainan kokonaiskustannuksissa.

On tärkeää tarkastella erityisesti lainojen todellisia vuosikorkoja, sillä ne heijastavat lainan todellisia kustannuksia sisältäen koron lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut.

 • Todellinen vuosikorko: Kuvastaa koko lainan kustannuksia
 • Kulut: Lainan korko, tilinhoitopalkkiot ja muut mahdolliset kulut

Kilpailutus on helppoa ja nopeaa

Nykyään autolainan kilpailuttaminen on helppoa ja voit tehdä sen vaivattomasti verkossa.

Selkeiden hakulomakkeiden ja nopeiden vastausaikojen ansiosta voit saada lainapäätökset jopa muutamassa minuutissa.

Muista vertailla tarjouksia huolellisesti ja kiinnittää huomiota lainan ehtoihin, takaisinmaksuaikoihin sekä mahdollisiin lisäkuluihin.

 • Verkkohakemus: Täytä ja lähetä hakemus verkossa
 • Vastausaika: Päätöksiä jopa muutamassa minuutissa

Valitse paras autolainatarjous

Kun saat autolaina-tarjoukset, vertaile niitä huolellisesti. Etsi paras autolaina huomioiden laina-aika, lainan kokonaiskustannukset sekä kuukausierien suuruus.

Jos tarvitset apua parhaan tarjouksen valintaan, voit hyödyntää Joustoluotto.comin palveluita, joka mahdollistaa useiden lainatarjouksien vertailun helposti ja nopeasti.

 • Laina-aika: Vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin
 • Kokonaiskustannukset: Korko ja lainanhoitokulut yhteensä
 • Kuukausierä: Lainan takaisinmaksun kuukausittainen summa

Autolainojen vertailu on helppoa kilpailutuksesta

Kun etsit edullista autolainaa, kilpailuttaminen on tehokkain tapa löytää parhaat ehdot. Palvelut kuten Joustoluotto.com mahdollistavat lainavaihtoehtojen vertailun helposti ja nopeasti.

Korkojen vertailu kannattaa

Autolaina korko on lainan hintaan eniten vaikuttava tekijä. Korkojen vertailussa kannattaa keskittyä vuosikorkoon, joka kattaa lainan koron lisäksi muut mahdolliset maksut.

Laina-alustat tarjoavat mahdollisuuden vertailla korkoja:

 • Joustoluotto.com: Vertaa useiden lainantarjoajien korkoja verkossa
 • Hakemalla lainaa, saat useita lainatarjouksia
 • Valitse tarjouksista itsellesi edullisin autolaina korko

Muista vertailla myös ehdot ja kulut

Autolainan kulut voivat vaihdella suuresti, joten lainaehdot kannattaa lukea huolellisesti. Kulujen lisäksi myös lainaehdot vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Autolainavertailu ei ole pelkästään korkoprosentista kilpailuttamista, vaan myös:

 • Lainan maksuaikataulu
 • Mahdolliset kuukausittaiset tilinhoitokulut
 • Maksuvapaat kuukaudet ja niiden ehdot

Joustoluotto.comin avulla voit vertailla niin korkoja kuin muitakin lainan ehtoja, varmistuen että valitsemasi autolaina on kokonaisuudessaan edullinen.

Autolainan hakeminen autoliikkeestä vai pankista?

Autoa hankkiessasi voit rahoittaa ostoksen autolainalla, ja valintasi voi vaikuttaa lainan ehtoihin sekä kustannuksiin. Vertaile eri vaihtoehtoja, kuten halvin autolaina tai mistä halvin autolaina, ja käytä Joustoluotto.comin palvelua kilpailuttaaksesi autolainan helposti.

Autolainan hakemisessa tarvittavat liitteet ja asiakirjat

Autolainaa hakiessasi pankista sinun tulee tyypillisesti toimittaa seuraavat asiakirjat:

 • Viimeisin verotuspäätös ja tulotodistus
 • Kopio viimeisimmistä palkkalaskelmista
 • Tiedot mahdollisista muista lainoista ja velvoitteista

Autoliikkeestä lainaa hakiessasi saatat tarvita vähemmän dokumentaatiota, mutta liikkeen rahoitusyhtiö voi silti pyytää luottotietojasi ja työsuhdetietojasi.

Autoliikkeen tarjoaman rahoituksen suurempi viimeinen maksuerä voi yllättää

Jos päätät hakea autorahoitusta autoliikkeen kautta, ole tietoinen mahdollisesta suuremmasta viimeisestä maksuerästä.

Suurempi viimeinen maksuerä tarkoittaa, että:

 • Kuukausittaiset maksusi ovat alhaisemmat, mutta sopimuksen lopussa sinun tulee maksaa suuri kertaerä tai rahoittaa summa uudelleen.

Muista vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti, ottaen huomioon lainan kokonaiskustannukset, korkotasot sekä mahdolliset piilokustannukset.

Hae autolainaa vastuullisesti

Kun haet autolainaa, on tärkeää olla tietoinen lainan kustannuksista ja maksuehdoista.

Tässä osiossa keskitymme autolainan todelliseen vuosikorkoon, ennenaikaiseen takaisinmaksuun sekä lainan uusimiseen auton vaihdon yhteydessä.

Autolainan todellinen vuosikorko

Autolainan todellinen vuosikorko (Todellinen vuosikorko tai TVK) on lainan kustannusten kokonaisuus, joka sisältää koron lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut.

TVK antaa sinulle parhaan kuvan lainan todellisista kustannuksista vuositasolla.

Muista vertailla eri lainatarjouksia, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Autolainan ennenaikainen takaisinmaksu

Jos olet pystynyt säästämään rahaa ja haluat maksaa lainasi pois etuajassa, kannattaa tarkistaa, onko lainassasi mahdollista tehdä ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja.

Ennenaikaisesta maksusta voidaan veloittaa korvauksia, joten vertaile lainaehtoja ja varmista, että tiedät mahdollisista lisämaksuista.

Autolainan uusiminen auton vaihdon yhteydessä

Kun päätät vaihtaa autoasi ja rahoittaa uuden auton hankinnan lainalla, on sinulla mahdollisuus uusia autolainasi.

Tarkista nykyisen lainasi ehdot ja selvitä, voiko lainan siirtää uuteen ajoneuvoon tai kannattaako ottaa kokonaan uusi laina paremmilla ehdoilla.

Käyttämällä autolainan kilpailutuspalvelua, kuten Joustoluotto.com, voit löytää markkinoiden kilpailukykyisimmät lainatarjoukset.