Luotto heti tilille - Hae luottoa helposti netistä! (Korko 4,19 - 20%)

Hae luotto heti tilille. Hae luottoa kilpailuttamalla pankit ja rahoituslaitokset. Luottopäätös heti. Lue lisää.

luotto heti tilille
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Luotto

Luotto on rahoitustuote, jonka avulla voit lainata rahaa tietylle ajalle. Luottoja on erilaisia riippuen tarpeestasi. Voit esimerkiksi ottaa kulutusluoton suurempia hankintoja varten kuten autoa tai remonttia varten, tai pienempiin menoihin kuten arjen hankintoihin.

Luottoa haettaessa on tärkeää huomioida lainan korko, takaisinmaksuaika ja muut lainaehdot, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kilpailuttamalla luottoa voit löytää edullisimman vaihtoehdon nykyisten lainapalveluiden joukosta.

Joustoluotto.com tarjoaa kilpailutuspalvelun, jossa voit vertailla eri lainatarjouksia helposti ja nopeasti. Tämän avulla näet, mistä saat parhaat ehdot ja korot omalle lainallesi.

Oman talouden hallinnan kannalta on viisasta valita luotto, joka vastaa kykyäsi ja tarvettasi maksaa laina takaisin.

Luottoa hakiessasi, varmista että ymmärrät lainaehdot ja pidä mielessäsi kuukausibudjettisi rajoitukset. Luottotietojen säännöllinen tarkistaminen myös auttaa sinua pysymään ajan tasalla luottokelpoisuudestasi.

Kilpailuta luotot helposti ja nopeasti Joustoluotto.comin avulla

Kun etsit rahoitusvaihtoehtoja ja haluat löytää parhaan mahdollisen luoton, Joustoluotto.com tarjoaa työkalun, joka tekee kilpailuttamisesta yksinkertaista ja tehokasta. Käyttämällä tätä palvelua voit säästää aikaa ja rahaa, ja varmistaa, että saat luottoa kilpailukykyisin ehdoin.

Näin kilpailutat luoton:

 1. Täytä hakemus: Anna tarvittavat tiedot luotosta, kuten haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.
 2. Vertaile tarjoukset: Joustoluotto.com kerää ja vertailee eri luotonmyöntäjien tarjoukset puolestasi.
 3. Valitse sopivin: Tarkastele saamiasi luottotarjouksia ja valitse niistä sinulle sopivin vaihtoehto.

Edut kilpailutettaessa Joustoluotto.comin kautta:

 • Nopeus: Prosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton.
 • Läpinäkyvyys: Saat selkeän yleiskuvan lainamarkkinoiden tarjonnasta.
 • Säästöpotentiaali: Kilpailuttamalla voit löytää edullisemman koron ja säästää kustannuksissa.

Käyttämällä Joustoluotto.comia voit olla varma, että olet hyödyntänyt markkinat tehokkaasti ja löytänyt tarpeisiisi sopivan luoton. Ei ole syytä tyytyä ensimmäiseen vastaantulevaan luottoon, kun voit kätevästi verrata eri vaihtoehtoja ja tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Valitse sinulle sopivin luotto

Kun etsit itsellesi sopivaa luottoa, on tärkeää vertailla lainoja ja niiden ehtoja huolellisesti.

Löydät markkinoilta erilaisia luottoja, tarkasti kohdennetuista täsmäluotoista joustaviin käyttö- ja kulutusluottoihin.

Luottolaina

Luottolaina on yleistermi erilaisille lainatyypeille, jotka antavat sinulle mahdollisuuden rahoittaa suuria hankintoja tai yllättäviä menoja. Voit kilpailuttaa luottolainoja ja vertailla niitä palvelussa kuten Joustoluotto.com, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon.

Käyttöluotto

Käyttöluotto toimii jatkuvana luottotilinä, josta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan aina luottorajaan asti.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluontoisesti myönnettävä laina, joka on usein suunnattu arjen hankintoihin tai yllättäviin menoihin. Santander esimerkiksi tarjoaa kulutusluottoa jopa 50 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia, ja laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Vakuudeton luotto

Vakuudeton luotto on houkutteleva vaihtoehto, sillä sitä myönnettäessä ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

Tarjolla on erilaisia vakuudettomia luottoja, kuten täsmäluotto, joka on kohdistettu tiettyyn tarpeeseen, ja sen hakeminen on tehty helpoksi. Vertaile eri luotonantajien tarjoamia korkoja ja takaisinmaksuehtoja, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman vakuudettoman luoton.

Luoton hakeminen netistä

Luottoa netistä voi hakea helposti ja nopeasti. Nykyaikainen prosessi sallii sinun täyttää vaadittavat tiedot verkossa, saada lainapäätöksen lähes välittömästi ja tarvittaessa nostaa luoton suoraan tilillesi.

Hakemuksen täyttäminen

Voit hakea luottoa netissä useimmiten yhdellä hakemuksella. Täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki tarvittavat henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot ovat oikein.

Jotkut palvelut, kuten Joustoluotto.com, mahdollistavat kilpailutuksen, jossa yksi hakemus välitetään useille lainanantajille, mikä tehostaa parhaiden ehtojen löytämistä.

Lainapäätöksen saaminen

Saat lainapäätöksen usein heti tai muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainapäätös perustuu tietoihin, jotka olet toimittanut ja mahdollisiin luottotietotarkistuksiin.

Netistä haettujen luottojen etuna on se, että voit hakea useita lainatarjouksia ja vertailla niitä rauhassa omassa kodissasi.

Luoton nosto

Jos hyväksyt jonkin lainatarjouksista, luoton nosto tilillesi tapahtuu tavallisesti hyvin nopeasti. Joissain tapauksissa rahat voivat olla käytettävissäsi jopa samana päivänä.

Muista, että vaikka lainaa heti on saatavilla, on aina tärkeää harkita lainan ehtoja ja takaisinmaksusuunnitelmaa ennen luoton hyväksymistä.

Luoton kustannukset

Luoton kustannukset määräytyvät useiden tekijöiden perusteella, jotka vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Olennaista on ymmärtää todellinen vuosikorko ja kaikki luottoon liittyvät kulut.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on prosenttiluku, joka kuvaa kaikkien lainakustannusten vuosittaista suhdetta lainapääomaan nähden. Käytännössä todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan hinnan: nimelliskoron lisäksi esimerkiksi mahdolliset luotonhoitomaksut.

Esimerkiksi jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko on 18,20 % 2 000 euron luotolle, ottaa huomioon korkoprosentin sekä kuukausittaiset hoitomaksut.

Kulut ja maksut

Luoton kokonaishintaan vaikuttavat kaikki kustannukset, kuten:

 • Nimelliskorko
 • Luoton perustamiskulu
 • Kuukausittaiset tai vuosittaiset luotonhoitomaksut

Nimelliskorko määräytyy pankin tai lainanantajan tarjoaman koron mukaan, joka voi olla kiinteä tai viitekorkoon sidottu.

Esimerkiksi, jos luoton nimelliskorko on euribor + marginaali, se muodostaa osan kokonaiskustannuksista. Lisäksi on huomioitava, että luottoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon kaikki lainan kulut, kuten hoitomaksut, jotka voivat olla esimerkiksi 6 euroa kuukaudessa.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu on prosessi, jossa maksat ottamaasi luottoa takaisin luotonantajalle sovitun aikataulun mukaisesti.

Takaisinmaksu voi tapahtua esimerkiksi kuukausierissä. Kuukausierässä maksat pääoman lisäksi koron ja mahdolliset muut luotonhoitokulut.

 • Ennenaikainen takaisinmaksu: Voit päättää maksaa luottoa takaisin ennenaikaisesti. Tämä voi kuitenkin sisältää korvauksen maksamisen luotonantajalle, etenkin jos kyseessä on asuntoluotto, joka ylittää 20 000 euron rajan, ja siinä on kiinteä korko tai pitkä viitekoron määräytymisjakso.
 • Maksuerän erääntyminen: Jos et noudata sopimusta, luotonantaja voi vaatia ennenaikaisesti maksuerää tai koko jäljellä olevaa velkaa.
 • Luoton korko ja kulut: Luoton todellinen vuosikorko sekä muut luotonhoitokulut vaikuttavat paljon luoton kokonaishintaan.

Ole tarkkana, kun vertailet eri luottojen korkoja ja kuluja.

Luoton kilpailuttaminen: Aktiivinen kilpailuttaminen on tärkeää, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon.

Vertailun avulla voit säästää merkittäviä summia luoton kokonaiskustannuksissa.

Käytä esimerkiksi Joustoluotto.comin palvelua kilpailuttaaksesi luottoa ja löytääksesi sinulle sopivimman tarjouksen.

Muistathan, että luoton takaisinmaksukyky on tärkeä arvioida ennen luoton ottamista.

Sinulla tulee olla riittävä maksukyky selviytyä luoton takaisinmaksusta.

Kuinka paljon voin hakea luottoa?

Kun tarvitset rahoitusta, on tärkeää tietää, kuinka paljon luottoa voit hakea, millaisilla ehdoilla laina-aika määräytyy, ja mikä on maksimisumma, johon oikeutetusti pääset käsiksi.

Luoton saatavuus

Luoton saatavuutta arvioidaan yksilöllisesti. Voit hakea lainaa pankista tai rahoituslaitoksilta ilman vakuuksia.

Pankkien tarjoamat tuotteet, kuten Joustoluotto, ovat esimerkkejä lainavaihtoehdoista, joita voit vertailla.

Maksuajat ja ehdot

Maksuajat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta kuukaudesta aina 15 vuoteen saakka.

Olennaista on, että selvität lainan kokonaiskustannukset, jotka sisältävät korot ja mahdolliset muut kulut.

Muista, että saatat löytää parhaat ehdot kilpailuttamalla lainan Joustoluotto.com kautta.

Luoton määrä

Tarjolla olevien lainojen määrä vaihtelee, ja voit saada luottoa tavallisesti alkaen 100 eurosta aina 60 000 euroon asti riippuen omasta taloudellisesta tilanteestasi.

Pankki arvioi luoton määrän hakemuksesi perusteella.

Lainamäärässä on eroja eri tarjoajien välillä, joten on tärkeää käyttää kilpailutuspalveluita löytääksesi juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Luottovertailu ja valinta

Kun tarvitset luottoa, vertailu on tärkeä vaihe löytää sopivin vaihtoehto. Kannattaa aina vertailla eri luotonantajien tarjouksia, sillä korot ja ehdot vaihtelevat.

Miten vertailla?

 • Korko: Vertaa luottojen vuosikorkoja.
 • Laina-aika: Huomioi takaisinmaksuun vaikuttava aika.
 • Lainasumma: Selvitä, paljonko voit saada luottoa.
 • Kuukausierä: Arvioi talouteesi sopiva kuukausittainen maksuerä.

Vertailun jälkeen voit valita sinulle parhaiten sopivan luoton.

Vertailun avuksi voi käyttää luottovertailusivustoja, jotka kokoavat yhteen monia eri vaihtoehtoja.

Kilpailuttaminen:

Luottovertailun lisäksi on suositeltavaa kilpailuttaa luotot. Esimerkiksi Joustoluotto.com tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa luottoja usean tarjoajan kesken.

Prosessi on yleensä seuraava:

 1. Täytä hakemus
 2. Tunnistaudu turvallisesti
 3. Vastaanota useita luottotarjouksia
 4. Vertaile tarjouksia
 5. Valitse edullisin ja sopivin luotto

Muista, että luoton ottamisessa on aina kyse omasta taloudestasi, joten valinta on tehtävä harkiten.

Vertaile luottoja huolella, ja kannusta itseäsi etsimään taloudellisesti järkevin ratkaisu.

Luoton nopeus ja joustavuus

Nopeuden merkitys: Kun tarvitset rahoitusta kiireellisesti, luoton nopeus on avainasemassa.

Nykyään monet luottoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden saada luottoa heti tilille.

Voit saada rahat saman päivän aikana tai jopa muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

 • Kuinka nopeasti? Prosessit on automatisoitu ja voit nostaa luoton nopeasti; joissakin tapauksissa heti tilille.
 • Joustavuus: Eri luottojen ehdot vaihtelevat, mutta esimerkiksi joustoluotto on suunniteltu jatkuvaksi luotoksi, jota voi nostaa milloin vain.

Prosessi käytännössä:

 1. Tee luottohakemus.
 2. Odota hyväksyntää.
 3. Kun hyväksytty, rahat siirretään tilillesi usein heti.

Tärpit:

 • Joustoluotot mahdollistavat nostot omalta luottotililtä 24/7.
 • Nopeasti saatavilla oleva luotto auttaa akuutissa rahantarpeessa.
 • Monet palvelut mahdollistavat, että saat rahat tilillesi vaivattomasti.

Luoton käyttökohteet ja vinkit

Luotto tarjoaa joustavuutta talouteesi ja mahdollistaa hankintojen tekemisen, vaikka varat eivät juuri sillä hetkellä ole käytettävissä.

Laina voi auttaa sinua rahoittamaan suuret menot, kuten auton hankinnan tai kodin remontin.

Mahdolliset käyttökohteet:

 • Kulutustavarat: elektroniikka, huonekalut, lomamatkat
 • Investoinnit: kotiin, koulutukseen, yritystoimintaan

Huomioitavaa ennen luoton hakemista:

 1. Arvioi taloudellinen tilanteesi huolellisesti.
  • Oma maksukykysi määrää sen, paljonko voit turvallisesti lainaa saada.
 2. Tutustu eri luottomuotoihin ja niiden ehtoihin.
  • Syvenny sopimusehtoihin, jotta mikään ei sido sinua mihinkään yllättävään.
 3. Kilpailuta luotto huolellisesti.
  • Hyödynnä verkkopalveluita, kuten Joustoluotto.com, saadaksesi parhaan tarjouksen.
 4. Ota huomioon kaikki kustannukset: korko, mahdolliset tilinhoitopalkkiot ja muut kulut.

Kun olet valmis hankkimaan luoton:

 • Kilpailuta luottoa antavat pankit ja rahoituslaitokset.
 • Etsi sopimus, joka on räätälöity taloudelliseen tilanteeseesi.

Voit myös harkita lyhennysvapaita kuukausia tai muita joustavia takaisinmaksuehtoja.

Muista, että hyvällä suunnittelulla ja vertailulla voit löytää talouteesi sopivan luoton kohtuullisin ehdoin.

Yleensä on tärkeää muistaa, että lainaa ei tulisi ottaa hätiköiden ja kaikki vaihtoehdot tulisi aina huolellisesti punnita.

Luottotuotteiden vertailu

Kun vertailet luottoja, tärkeää on ottaa huomioon muutamia keskeisiä tekijöitä.

Ensinnäkin, tutki kuinka nopeasti voit saada lainaa ja kuinka paljon voit hakea.

Vertailun avulla löydät itsellesi sopivan luoton ottaen huomioon lainasumman ja -ajan.

Tärkeimpiä vertailukohteita ovat:

 • Todellinen vuosikorko: Kertoo luoton todelliset vuosittaiset kustannukset prosentteina.
 • Laina-aika: Vertaile tarjoukset samalle laina-ajalle.
 • Lainasumma: Varmista, että vertailet eri luottoja samalle lainamäärälle.

Lainatarjouksia vertaillessa huomioi myös:

 • Kuukausierät
 • Mahdolliset tilinhoitomaksut
 • Vuosimaksun olemassaolo tai puute

Taulukkomuodossa vertailu voisi näyttää seuraavalta:

Luotonantaja Lainasumma Todellinen vuosikorko Laina-aika
Pankki A 5000 € 5,5 % 3 vuotta
Pankki B 5000 € 6,0 % 3 vuotta
Pankki C 5000 € 4,8 % 3 vuotta

Muista, että voit kilpailuttaa luottoa ja saada eri lainoja palvelun kautta, joka vertailee useiden luotonantajien tarjouksia puolestasi.

Joustoluotto.com on esimerkki palvelusta, joka voi auttaa sinua tässä.

Käytä luottotuotteen valinnassa hyödyksi omia tarpeitasi vastaavat ehdot.

Vain perusteellinen vertailu ja kilpailutus varmistavat, että löydät itsellesi sopivimman ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon.