Pikavippi - Kilpailuta pikavipit ja vältä kalliit korot

Vältä kalliit pikavipit. Unohda kallis pikavippi ja kilpailuta tilalle edullisempi vippi. Laina-aika 1 - 15 vuotta. Todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19% - 20% välillä. Lue lisää.

pikavippi
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kilpailuttamalla saat edullisen pikavipin heti tilille

Joustoluotto.comin avulla haet lainaa ilman vakuuksia heti tilille. Unohda siis kalliit pikavipit ja kilpailuta edullinen vippi sen sijaan.

Täytä hakemus ja voit saada pikavipin heti tilille kilpailutettuna usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Joustoluotto.comin avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti.

Laina-aika on joustava, jopa 1 – 15 vuotta. Saat lainapäätöksen ja lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Vertaile lainatarjouksia rauhassa ja valitse sinulle edullisin vippi. Laina siirretään heti tilille, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen ja allekirjoittanut sen verkkopankkitunnuksilla.

Lainan voi jättää myös nostamatta, mikäli yksikään lainatarjous ei ole sinulle sopiva. Lainaa ei siis ole pakko nostaa.

Joustoluotto.comin avulla löytyy edullinen ja paras pikavippi

Joustoluotto.com on sivusto, joka tarjoaa lainojen kilpailutuspalvelua. Pikavipin hakeminen ja kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Joustoluotto.comin avulla:

 • Siirry Joustoluotto.com-sivustolle ja valitse lainatyyppi, jonka haluat kilpailuttaa.
 • Täytä hakemus antamalla tarvittavat tiedot, kuten lainan määrä, takaisinmaksuaika ja henkilökohtaiset tiedot.
 • Lähetä hakemuslomake Joustoluotto.comille.
 • Joustoluotto.com kilpailuttaa useita eri lainatarjouksia eri lainanmyöntäjiltä.
 • Saat tarjoukset sähköpostiisi ja voit valita niistä sinulle sopivimman.
 • Hyväksy tarjous ja allekirjoita lainasopimus.
 • Saat lainaa tilillesi muutamassa päivässä.

Joustoluotto.comin avulla saat kilpailutettua pikavipit helposti ja nopeasti useiden eri lainantarjoajien välillä. Lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainaa kannattaa aina kilpailuttaa. Hae lainaa kilpailutettuna jopa 60 000 euroon asti Joustoluotto.comin avulla. Edullisin laina löytyy ainoastaan kilpailuttamalla.

Kuka voi kilpailuttaa pikavipit Joustoluotto.comissa?

Voit hakea pikavipin kilpailuttamista Joustoluotto.comin avulla, jos täytät tietyt ehdot. Lue alhaalta ehdot, jotka sinun täytyy täyttää saadaksesi pikavippiä:

 • Olet vähintään 18 vuotta
 • Sinulla on säännölliset tulot (palkka- tai eläke)
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa

Voit tehdä hakemuksen jos täytät yllä olevat ehdot. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjouksia hakemuksesi perusteella.

Täytä hakemus mahdollisimman huolellisesti, kun haet lainaa kilpailutettuna. Saat lainapäätöksen ja lainatarjouksia hakemuksen tietojen perusteella.

Mikä on pikavippi?

Pikavipit ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka ovat yleistyneet Suomessa viime vuosikymmeninä. Niiden tarkoitus on tarjota nopeaa ja helppoa rahoitusta yllättäviin menoihin, kuten auton korjaukseen tai laskujen maksuun.

Pikavippejä tarjoavat monet eri yritykset, ja lainan hakeminen on helppoa internetin välityksellä. Vaikka pikavippi saattaa tuntua houkuttelevalta ratkaisulta rahoitusongelmiin, on tärkeää tiedostaa, että pikavippien korot ja kulut voivat olla hyvin korkeita.

Lyhyt pikavippi saattaa tulla kalliiksi

Pikavippien laina-aika on yleensä lyhyt, joten lainanottajan on kyettävä maksamaan se takaisin nopeasti. Jos pikavippiä ei makseta takaisin laina-ajassa, seurauksena voi olla merkintä luottotietoihin ja vaikeudet tulevien lainojen saamisessa.

On myös tärkeää harkita pikavipin tarpeellisuutta ennen sen hakemista. Pikavippien käyttäminen esimerkiksi baari-iltaan ei ole vastuullista lainaamista.

Paras pikavippi tarjoaa apua äkilliseen rahantarpeeseen

Pikavipin tarkoitus on tarjota lyhytaikaista apua yllättäviin ja välttämättömiin menoihin. Ennen pikavipin hakemista on tärkeää kilpailuttaa pikavipit ja vertailla eri yritysten vaihtoehtoja.

Kannattaa myös varmistaa, että oma taloustilanne kestää pikavipin takaisinmaksun ajallaan ilman suurempia ongelmia. Kaiken kaikkiaan paras pikavippi saattaa olla hyödyllinen ratkaisu lyhytaikaisiin rahoitusongelmiin, mutta sen käyttöön on syytä suhtautua varoen.

On tärkeää tiedostaa pikavippien korkeat kulut ja harkita tarkkaan lainan tarpeellisuutta ennen sen hakemista.

Korkokatto laittoi pikavippifirmat kuriin

20% korkokatto on laki, joka asetettiin Suomessa vuonna 2019. Lain tarkoituksena oli asettaa yläraja sille, kuinka paljon luotonantajat voivat periä korkoa asiakkailtaan. Korkokaton tarkoituksena on suojella kuluttajia ylivelkaantumiselta ja kohtuuttomilta korkokuluilta.

Kun korkokatto asetettiin voimaan, pikavippifirmat joutuivat tarkastelemaan liiketoimintaansa uudelleen. Monet firmat joutuivat alentamaan korkojaan, jotta ne pysyisivät korkokaton rajojen sisällä.

Tämä vähensi pikavippifirmojen tuottoja, mutta samalla suojeli kuluttajia ylivelkaantumiselta. 20% korkokatto asetti siis pikavippifirmat kuriin ja auttoi estämään ylivelkaantumista.

Korkokatto osoitti myös sen, että kuluttajien suojelu on tärkeää ja että lainsäätäjät voivat toteuttaa muutoksia, jotka ovat hyödyllisiä laajalle yleisölle. Pikavippien huono maine säilynyt, vaikka niiden korkotaso on laskenut vakuudettomien lainojen tasolle.

Miten pikavippiä voi hakea?

Pikavippi netistä on haettavissa monella eri tavalla. Lue alhaalta, mistä pikavippi kannattaa hakea, ja millä tavalla pikavipin hakeminen onnistuu.

Pikavippi tekstiviestillä heti tilille

Pikavipin hakeminen tekstiviestillä voi vaihdella vippiyritysten välillä, mutta yleisesti ottaen seuraavat vaiheet ovat yleensä tarpeen:

 • Etsi vippiyritys, jolta voit hakea vippiä tekstiviestillä.
 • Kun olet löytänyt sopivan yrityksen, sinun tulee rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksilla.
 • Kun olet rekisteröitynyt, sinun tulee lähettää tekstiviesti palveluntarjoajan puhelinnumeroon. Viestissäsi tulee olla tietty avainsana tai koodi, jonka avulla palveluntarjoaja tunnistaa, että haluat hakea lainaa.
 • Palveluntarjoaja lähettää sinulle takaisin viestin, jossa on ohjeet pikavipin hakemiseen ja mahdolliset lisätiedot, joita tarvitaan.
 • Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, sinun tulee lähettää uusi tekstiviesti palveluntarjoajalle. Tässä viestissä tulee olla tarvittavat tiedot, kuten lainasumma ja maksuaikataulu.
 • Palveluntarjoaja tarkistaa hakemuksesi ja antaa sinulle tiedon siitä, onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty.
 • Jos hakemuksesi hyväksytään, saat pikavipin heti tilille, yleensä muutamassa minuutissa.

On tärkeää muistaa, että pikavippien korko on yleensä korkea ja pikavipin laina-aika on lyhyt. Ennen pikavipin hakemista kannattaa harkita tarkasti, onko pikavippi & tekstiviestilaina todella tarpeellista ja miten sen takaisinmaksu onnistuu.

Pikavippi puhelimella heti tilille

Pikavipin voi hakea myös puhelimella, jos puhelimesta löytyy nettiyhteys. Älypuhelimen verkkoselaimella vippiä voi hakea samalla tavalla, kuin tietokoneella.

Osa vippiyrityksistä tarjoavat myös sovelluksia, joiden avulla vippi on helppo hakea. Pikavippi heti tilille puhelimella onnistuu siis monella tavalla.

Pikavippi pankkitunnuksilla

Hait vippiä puhelimella tai tietokoneella, allekirjoitetaan pikavippi verkkopankkitunnuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että lainasopimus hyväksytään verkkopankkitunnuksilla.

Verkkopankkitunnukset saat käyttöösi omasta pankista helposti ja nopeasti.

Pikavippi viikonloppuna

Pikavippi lauantaina tai sunnuntaina onnistuu siinä missä arkenakin. Sinun täytyy vain etsiä lainantarjoaja, joka on auki viikonloppuisin.

Oma pankkisi voi myös vaikuttaa siihen, siirtyykö vippi viikonloppuna tilillesi. Mikäli lainantarjoajalla on kanssasi pankkitili samassa pankissa, siirtyy pikavippi heti tilille.

Milloin pikavippiä ei voi hakea?

On tilanteita joissa vippiä ei voi saada. Lue alhaalta tilanteet joissa vippiä ei voi saada lainkaan.

Pikavippi ilman luottotietoja

Ilman luottotietoja pikavippiä ei voi saada. Vippi sopii ainoastaan sellaisille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa.

Saadaksesi pikavippiä tulee maksaa lainat takaisin, joista sinulle on tullut maksuhäiriömerkintä. Suorittamalla lainojen maksun ja hakemalla ref-merkintää, voit hakea lainaa normaalisti.

Pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia

Vippi voidaan myöntää ainoastaan sellaisille hakijoille, joilla on voimassa oleva verkkopankkitili. Pikavippi ilman pankkitunnuksia ei ole siis mahdollista.

Verkkopankkitunnuksilla allekirjoitetaan lainasopimus. Saat verkkopankkitunnukset käyttöösi omasta pankista.

Pikavippi ilman tuloja

Ilman tuloja pikavippi kannattaa jättää hakematta. Pikavippiä ei voida myöntää sellaiselle henkilölle, jolla ei ole lainkaan tuloja.

Pikavippi työttömälle ei ole järkevää. Vipin hakemisen sijaan kannattaa yrittää säästää rahaa ja karsia menoja, jotta oma talous pysyy tasapainossa.

Pikavippi yöllä

Vuonna 2009 voimaan astunut lainsäädäntö muutti pikavippialan käytäntöjä siten, että yöaikaisen lainanmyönnön mahdollisuus kiellettiin. Vaikka sinulla olisi myönnetty luottopäätös, lainan siirto tilillesi tapahtuu vasta aamuseitsemän jälkeen, jos se on tehty kello 23:n jälkeen.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettet voi saada pikavippiä välittömästi tilillesi ympäri vuorokauden.

Helppo pikavippi saattaa houkuttaa nuorena

pikavippi 18 vuotiaalle heti - pikavippi heti tilille 18v

Yhä useampi nuori etsii vippiä äkilliseen rahantarpeeseen. Nuorena on mahdollista saada pikavippiä, jos on vähintään 18 vuotta.

Nuorena haettu vippi saattaa tulla kalliiksi monesta syystä. Pikavippien korkokulut ovat yleensä korkeammat kuin perinteisissä pankeissa tarjottavat lainat, mikä tarkoittaa sitä, että lainan takaisinmaksu voi vaatia paljon enemmän rahaa.

Nuorena haettu pieni pikavippi johtaa monesti velkakierteeseen

pikavippi 19 vuotiaalle voi käydä kalliiksi

Lisäksi, jos pikavippiä ei makseta takaisin sovitun ajan kuluessa, korko voi kasvaa entisestään ja velka voi kasvaa nopeasti suureksi. Jos nuori henkilö joutuu velkakierteeseen pikavippien takia, se voi olla hyvin vaikea tilanne.

Velkakierteessä oleva henkilö joutuu usein maksamaan suuria summia korkoja ja muita kuluja, mikä voi aiheuttaa taloudellista stressiä ja vaikeuttaa elämää. Velkakierteeseen joutuminen voi myös vaikuttaa nuoren henkilön luottotietoihin ja hankaloittaa tulevaisuudessa esimerkiksi asunnon vuokrausta tai luottokortin saamista.

Unohda pikavippi heti tilille ja laita oma talous mielummin kuntoon

pikavippi k18 ei kannata - pikavippi 20v ei ole hyvä idea

On tärkeää muistaa, että pikavippiä voi saada helposti, mutta sen voit maksaa takaisin ainoastaan, jos sinulla on riittävät ja säännölliset tulot. Voit valita pikavipin sijaan myös oman talouden tasapainottamisen.

Sen sijaan, että haet pikavippiä, yritä karsia turhia kuluja. Turhia kuluja karsimalla voit tehdä vuodessa isot säästöt.

Pikavipit ovat vakuudettomia lainoja

Pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, mikä tarkoittaa sitä, että lainan hakemiseen ei tarvita vakuutta, kuten esimerkiksi asuntoa tai autoa. Tämä tekee pikavippien hakemisesta helppoa, sillä lainanhakijan ei tarvitse sitoa omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Koska pikavipit ovat vakuudettomia, lainanantajilla on korkeampi riski siitä, että lainanottaja ei pysty maksamaan pikavippiä takaisin sovitussa aikataulussa. Tämän takia pikavipit ovat kalliimpia, kuin vakuudelliset lainat.

Pikavipit sisältävät myös muita kuluja, kuten avausmaksuja ja nostoprovisioita. Nämä kulut voivat kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Pikavipit ja niiden lyhyet laina-ajat voivat tuottaa vaikeuksia, sillä lainanottajalla on vain lyhyt aika maksaa vippi takaisin. Pikavippien helppo saatavuus ja korkeat korot ovat myös johtaneet siihen, että osa lainanottajista on joutunut velkakierteeseen.

Velkakierteeseen joutuminen voi johtua esimerkiksi siitä, että lainanottaja ottaa useita pikavippejä lyhyessä ajassa. Useat pikavipit johtavat usein siihen, että pikavippien kulut ja korot nousevat liian korkeiksi.

Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, ennen kuin aikoo hakea pikavippiä ja varmistaa, että pikavippiä voi maksaa takaisin omassa taloudellisessa tilanteessa.

Pikavippi & joustoluotto – Kumpi on parempi valinta?

Vippi on yleensä pieni, lyhytaikainen laina, jonka saa tililleen nopeasti. Vipin hakeminen on helppoa, ja se sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa rahoitusta äkilliseen rahantarpeeseen.

Pieni pikavippi sopii esimerkiksi odottamattomiin laskuihin tai muihin yllättäviin menoihin. Vipin laina-aika on yleensä lyhyt, muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen, ja korko voi olla suhteellisen korkea.

Joustoluotto on puolestaan joustavampi laina, joka sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan pidempiaikaista rahoitusta. Joustoluottotililtä voit nostaa rahaa milloin tahansa, ja laina-aika on yleensä pidempi kuin vipissä.

Halpa joustoluotto voi olla kätevä vaihtoehto esimerkiksi remonttia tai auton hankintaa varten. Joustoluoton korko voi olla vipin korkoa alhaisempi, mutta joustavan lainan kulut voivat kuitenkin olla suuremmat pidemmän laina-ajan vuoksi.

Kulutusluotto & pikavippi – Mitä eroja niissä on?

Pikavippi ja kulutusluotto ovat kaksi erilaista lainatuotetta, joilla on joitain eroja.

Pikavippi on yleensä pieni, lyhytaikainen laina, jonka takaisinmaksuaika on yleensä muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen. Pikavippiä haetaan usein verkossa, ja se myönnetään nopeasti.

Pikavipin haetaan yleensä muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Pikavippien korot voivat olla suhteellisen korkeat, ja ne voivat sisältää muita kustannuksia, kuten avausmaksun ja nostopalkkion.

Uusi kulutusluotto puolestaan on yleensä suurempi laina, jonka laina-aika voi olla useita vuosia (1 – 15 vuotta). Kulutusluottoa haetaan yleensä pankista tai rahoitusyhtiöltä, ja se myönnetään usein hieman hitaammin kuin pikavippi.

Kulutusluoton korot voivat olla pikavippien korkoja alhaisemmat, ja ne voivat sisältää muita kustannuksia, kuten tilinhoitomaksun ja käsittelykulut.

Yksi merkittävä ero pikavipin ja kulutusluoton välillä on laina-aika. Pikavippi kannattaa hakea yleensä lyhytaikaiseen rahoitukseen, kun taas kulutusluotto sopii paremmin suurempiin hankintoihin tai pitkäaikaisen rahoituksen tarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Lue alhaalta usein kysytyt kysymykset vipeistä.

Tarvitsen rahaa heti, onko pikavippi paras vaihtoehto?

Vippi voi olla vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti ja et löydä muita tapoja saada lainaa. Pikavippien korot ja kulut ovat yleensä hyvin korkeat, joten on tärkeää harkita tarkasti, onko se paras vaihtoehto sinulle.

Ennen kuin harkitset pikavippiä, kokeile etsiä muita vaihtoehtoja, kuten lainaa pankista, luottokorttia tai lainaa ystäviltä tai perheenjäseniltä. Näitä vaihtoehtoja voi olla halvempia ja helpommin hallittavissa kuin pikavippi.

Jos kuitenkin päätät ottaa pikavipin, varmista, että ymmärrät kaikki sen ehdot ja maksut. Älä ota pikavippiä, jos et ole varma, että voit maksaa sen takaisin sovitussa ajassa.

Ylimääräiset kulut ja viivästysmaksut voivat kasvattaa velkaa nopeasti ja aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Miksi kannattaa hakea lainaa pikavipin sijaan?

Sen sijaan, että haetaan kallis pikavippi heti tilille, voidaan Joustoluotto.comin avulla kilpailuttaa laina ilman vakuuksia.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia kilpailuttamalla sen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle edullisimman lainan.

Onko pikavippi 24h heti tilille mahdollista?

Pikavippi 24/7 ei ole mahdollista, koska vuonna 2009 voimaan astuneen lakimuutoksen seurauksena pikavippien myöntäminen yöllä kiellettiin. Vaikka luottopäätös voitaisiin antaa ympäri vuorokauden, lainasumma siirretään tilillesi vasta aamuseitsemän jälkeen, jos se on myönnetty kello 23:n jälkeen.

Näin ollen pikavippi heti 24/7 ei ole mahdollista. Hae lainaa siis ennen klo 23:00, jos haluat saada pikavippiä nopeasti tilille.

Onko mahdollista hakea pikavippi pitkällä maksuajalla?

Kertaluontoinen pikavippi on mahdollista saada pitkällä maksuajalla. Kun puhtaan vipistä, jossa on pitkä maksuaika, tarkoitetaan käytännössä vakuudetonta lainaa.

Kilpailuta vakuudeton laina Joustoluotto.comin avulla ja saat lainatarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Onko mahdollista saada pikavippi pienellä korolla?

Perinteinen pikavippi on korkeakorkoinen, mutta kilpailuttamalla pikavipin voit saada lainaa pienellä korolla. Lainan korkoon vaikuttavat hakijan tulot, työtilanne, haettava lainasumma sekä laina-aika.

Onko mahdollista saada pikavippi kuukausierissä?

Voit saada pikavipin myös pitemmällä laina-ajalla, jolloin sen voi maksaa takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa vipin korko, laina-aika sekä lainasumma.

Onko vippi mahdollista maksaa takaisin ennakkoon?

Kyllä, yleensä voit maksaa vipin takaisin ennen sen laina-ajan umpeutumista. Useimmat lainantarjoajat sallivat tällaisen ennenaikaisen takaisinmaksun.

On kuitenkin tärkeää tarkistaa lainaehdot huolellisesti, sillä joissakin tapauksissa saattaa vipin ennakkoon maksaminen saattaa olla maksullista.

Mistä löytyy edullinen pikavippi?

Edullisin pikavippi löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta halpa pikavippi Joustoluotto.comin avulla.

Kilpailuttaminen on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin. Halvin pikavippi voi löytyä siis jopa samana päivänä.

Onko mahdollista saada pikavippi ilman kuluja?

Ensimmäinen pikavippi ilman korkoa, oli lainayritysten tapa houkutella uusia asiakkaita ja saada heidät käyttämään heidän palveluitaan. Koroton pikavippi oli yleensä saatavilla vain hyvin pienille lainasummille ja lyhyille laina-ajoille.

Kuluton pikavippi ei ole enää suosittu tapa houkutella uusia asiakkaita lainayritysten keskuudessa.

Onko mahdollista saada pikavippi ilman vakuuksia?

Kyllä, on mahdollista saada vippi ilman vakuuksia. Vippi on yleensä pieni laina, joka maksetaan takaisin lyhyellä aikavälillä, ja monet pikavippiyritykset tarjoavat lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi hakea ilman, että sinulla on tarjota jotain omaisuutta tai henkilöä, joka takaa lainan takaisinmaksun.

Onko mahdollista saada pikavippi & lasku sähköpostiin?

Kyllä, on yleisesti mahdollista saada pikavippilasku sähköpostitse. Monet pikavippilainan tarjoajat lähettävät laskut asiakkailleen sähköpostitse tai tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden valita, haluavatko he laskunsa postitse vai sähköpostitse.

Sähköpostilaskun vastaanottaminen on usein kätevä ja nopea tapa saada lasku, koska se säästää postin kuljetusajan ja vähentää paperin käyttöä. Sähköpostilaskun vastaanottamiseen tulee kuitenkin liittyä turvallisuutta koskevia huolenaiheita, kuten varmistaminen, että sähköpostitse saapuvat laskut ovat aitoja ja luotettavia, sekä varmistaminen, että sähköpostitse lähetetyt henkilötiedot ja maksutiedot ovat suojattuja.

Ennen kuin valitset sähköpostilaskun vastaanottamisen, on tärkeää varmistaa, että pikavippilainan tarjoaja noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja käytäntöjä, ja että sähköpostipalvelun käyttö on turvallista.

Pikavippi ja asuntolaina – Voiko saada asuntolainaa jos on hakenut pikavippiä?

Kyllä, voit yleensä saada asuntolainaa, vaikka olet hakenut pikavippiä. Pikavippien hakeminen ei automaattisesti estä asuntolainan saamista, mutta pikavipit voivat vaikuttaa luottoarvioon.

Asuntolainaa hakiessa pankki tekee luottoarvion, jotta se voi arvioida hakijan kykyä maksaa asuntolaina takaisin. Hakijan huono luottohistoria tai suuret velat voivat vaikuttaa pankin päätökseen myöntää asuntolainaa.

Pikavipit voi viestiä huonosta taloudenpidosta, joka voi herättää huolta lainanantajassa. Kannattaa siis pitää huolta omasta taloudesta ja välttää turhan kalliita pikavippejä, jos aikoo hakea asuntolainaa.

Miksi en saa pientä lainaa?

On useita syitä siihen, miksi et ehkä saa pientä lainaa. Tässä on joitain yleisimmistä syistä:

 • Huono luottohistoria: Jos sinulla on huono luottohistoria, se voi olla esteenä pienten lainojen saamiselle. Luottohistoria vaikuttaa siihen, kuinka luotettavana lainanhakijana sinua pidetään.
 • Liian pienet tulot: Lainanantajat arvioivat lainan takaisinmaksukykyäsi ennen kuin myöntävät sinulle lainaa. Jos tulotaso ei ole riittävä, se voi olla esteenä lainan saamiselle.
 • Liian suuri velkaantuneisuus: Jos sinulla on jo suuria velkoja, lainanantajat voivat pitää sinua riskialttiina asiakkaana, eivätkä siksi myönnä sinulle lainaa.
 • Puutteelliset tai virheelliset tiedot lainahakemuksessa: Lainanantajat tekevät tarkastuksen hakijan tietoihin varmistaakseen, että hänellä on riittävät tulot ja että hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Jos tiedoissasi on virheitä tai puutteita, se voi estää lainan myöntämisen.

Jos et saa pientä vippiä, kannattaa ensin selvittää, mikä on syy, että pikavippiä ei myönnetä. Silloin kun tiedät lainan hylkäämisen syyn, on helpompi puuttua ongelmakohtiin, joka aiheutti lainan hylkäämisen.

Toisinaan voi myös olla parempi harkita muita rahoitusvaihtoehtoja. Hae lainaa esimerkiksi yhdessä yhteishakijan kanssa.

Mitä pienlaina tarkoittaa?

Pienlaina tarkoittaa yleensä pientä summaa, jonka voit nostaa lyhyellä maksuajalla. Pienlainat ovat yleensä alle 5000 euron suuruisia kulutusluottoja, jotka maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, esimerkiksi muutamassa kuukaudessa tai vuodessa.

Pienlainat voivat olla tarkoitettu muun muassa yllättävien menojen kattamiseen. Pienlainat ovat yleensä helposti saatavilla, koska niiden summat ovat pieniä ja laina-aika on lyhyt.

Pienlainojen hakeminen onnistuu usein helposti verkkopankkitunnuksilla. Pienlainojen korot ja kulut ovat kuitenkin yleensä korkeampia kuin suurempien lainojen.

Pienlainojen kustannukset on siis hyvä tarkastaa huolellisesti ennen lainan hakemista, jotta voit maksaa pienlainan varmasti takaisin.

Mitä pikalaina tarkoittaa?

Pikalaina on lyhytaikainen laina, jonka tarkoituksena on tarjota nopeaa lainaa yllättävien menojen tai maksuviiveiden kattamiseksi. Pikalaina on yleensä suhteellisen pieni laina, joka maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, usein jo muutaman viikon kuluessa.

Pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa rahoitusta esimerkiksi odottamattomien laskujen, auton korjausten tai terveyskulujen maksamiseksi. Pikalainaa haetaan yleensä verkossa tai tekstiviestillä, ja lainan saa tililleen usein jo samana päivänä tai muutamassa päivässä.

Pikalainojen korot voivat kuitenkin olla suhteellisen korkeat, joten ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri pikalainatarjoajien korkoja ja muita kustannuksia sekä arvioida oma taloudellinen tilanne ja takaisinmaksukyky. Pikalainan ottaminen kannattaa aina harkita tarkkaan ja tarvittaessa hakea apua talousneuvojalta.

Mistä löytyy luotettavin pikavippi?

Pikavippien tarjoajia on markkinoilla monia, joten luotettava pikavippi voi olla haastavaa löytää . Hae lainaa sellaiselta yritykseltä, joka noudattaa vastuullisen lainanannon periaatteita.

Varmista, että luottoyritystä valvoo Aluehallintavirasto tai Finanssivalvonta. Aluehallintovirasto valvoo yrityksiä, jotka myöntävät kuluttajaluottoja tai välittävät vertaislainoja ja ovat rekisteröityneet luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteriin.

Finanssivalvonta puolestaan valvoo tiettyjä luottoja myöntäviä yrityksiä, kuten luottolaitoksia.

Mitä pikavipin todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Pikavipin todellinen vuosikorko on luku, joka ilmaisee kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset prosentteina vuodessa. Se sisältää kaikki lainan korot, palkkiot ja muut kulut, joita lainan ottamisesta voi aiheutua.

Todellinen vuosikorko on tärkeä mittari lainojen vertailussa, koska se antaa tarkan kuvan lainan kokonaiskustannuksista. Se voi auttaa sinua vertailemaan eri lainojen hintoja ja valitsemaan edullisimman vaihtoehdon.

On tärkeää huomata, että pikavippien todelliset vuosikorot voivat olla erittäin korkeat verrattuna muihin lainoihin, kuten pankkilainoihin. Tämä johtuu siitä, että pikavipit ovat yleensä lyhytaikaisia lainoja, ja niiden korot ja kulut voivat olla hyvin suuria. Siksi on tärkeää tarkistaa todellinen vuosikorko ennen pikavipin ottamista ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja kustannukset ennen kuin allekirjoitat sopimuksen.

Mitä tehdä jos pikavipit jää maksamatta?

Jos pikavipit jäävät maksamatta, kannattaa ottaa yhteyttä välittömästi lainantarjoajaan ja selvittää, miten tilanne voidaan korjata. Pikavippien lainaehtoihin kuuluu yleensä viivästyskorot ja maksuhuomautukset, joten maksuongelmien ilmetessä on tärkeää olla rehellinen ja avoin lainantarjoajalle.

Lainantarjoaja voi auttaa neuvottelemaan maksusuunnitelmasta tai maksuohjelmasta, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen. On tärkeää muistaa, että pikavipin ottaminen on vastuullisuutta vaativa toimenpide, joka tulee harkita tarkkaan ja vain silloin, kun lainan takaisinmaksukyky on realistisesti arvioitu.

Jos pikavipit jäävät toistuvasti maksamatta, voi se johtaa merkintään luottotietoihin ja vaikeuttaa lainan saamista tulevaisuudessa. Mikäli oma taloudellinen tilanne on vaikea, kannattaa hakea apua esimerkiksi talous- tai velkaneuvojalta.

He voivat auttaa selvittämään oman taloudellisen tilanteen ja antaa neuvoja talouden hallintaan ja velkaneuvontaan liittyen.

Pieni pikavippi heti tilille voi tulla kalliiksi

Pieni vippi saattaa tulla kalliiksi monestakin syystä. Lue alhaalta syyt, mistä pieni pikavippi saattaa muuttua hyvin kalliiksi lainaksi.

Pikavipin todellinen vuosikorko voi nousta jopa tuhansiin prosentteihin asti

pikavippi korot

Pikavippeihin liittyy usein korkeat korkokulut ja muut kulut, kuten nosto- ja käsittelymaksut, jotka voivat tehdä lainan takaisinmaksusta huomattavasti kalliimpaa.

Lisäksi, jos pikavippi jää maksamatta eräpäivään mennessä, se voi johtaa entistä korkeampiin viivästyskorkoihin ja lisämaksuihin.

Hae pikavippi ainoastaan siinä tapauksessa jos tiedät, että pysyt maksamaan pikavipin heti takaisin laina-ajan päättyessä. Pikavipit ovat lyhytaikaisia lainoja, joten lainaamalla liian suuren vipin, voi helposti ajautua maksuvaikeuksiin.

Nopea pikavippi voi olla vaikea maksaa takaisin

pikavippi helposti ja nopeasti tilille voi tuoda vaikeuksia

Pieni pikavippi voi tulla kalliiksi myös siksi, että sen takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, usein vain muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen.

Lyhyt takaisinmaksuaika on yksi merkittävä tekijä, miksi vippi voi tulla kalliiksi. Usein pikavipin takaisinmaksuaika on vain muutamia päiviä tai korkeintaan muutamia kuukausia, mikä tarkoittaa, että lainan lyhennykset voivat olla korkeita ja kokonaiskustannukset suuret.

Lyhyt takaisinmaksuaika voi myös aiheuttaa ongelmia, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa. Ylimääräiset viivästysmaksut ja korot voivat kasvattaa velkaa nopeasti ja aiheuttaa taloudellisia vaikeuksia. Siksi on tärkeää harkita tarkasti, voitko todella maksaa takaisin pikavipin sovitussa ajassa.

Toinen syy pikavipin korkeisiin kustannuksiin voi olla se, että sen todellinen vuosikorko (TVK) on usein korkea. TVK sisältää kaikki lainan korot, palkkiot ja muut kulut, jotka voivat olla hyvin suuria pikavipeissä. Tämä johtuu siitä, että pikavipit ovat yleensä riskialttiimpia lainoja, koska ne myönnetään ilman vakuuksia ja usein pienillä tuloilla.

Helppo ja nopea pikavippi saattaa jäädä tavaksi

pikavippi nopeasti tilille voi johtaa maksuhäiriöihin

Hakemalla useita pieniä pikavippejä lyhyellä aikavälillä, saatat joutua maksamaan korkeita korkokuluja ja muita maksuja useille eri lainoille. Tämä voi johtaa siihen, että kokonaisvelka kasvaa nopeasti ja taloudellinen tilanteesi voi heikentyä entisestään.

Siksi on tärkeää harkita tarkasti omaa taloudellista tilannetta ennen, kuin aikoo hakea pikavippiä. On myös hyvä muistaa, että pikavippi ei ole aina paras ratkaisu.

On olemassa muitakin vaihtoehtoja, kuten pankkilainat ja kulutusluotot, jotka voivat olla edullisempia ja joustavampia.

Pikavippivertailu – Vertailussa pikavipit ja niiden korot

Alhaalta löydät lainaesimerkkejä, joissa käydään läpi lainan kulut, korot sekä laina-aika. Lainaesimerkkien avulla voit vertailla sen, että kannattaako hakea pikavippiä.

Pieni pikavippi 20 € – Todellinen vuosikorko: 1 606 %

20 euron pikavippi ja sen kokonaiskustannukset koostuvat kahdesta osasta: korosta ja lainanhoitokuluista.

Esimerkiksi, jos tarjolla on uusi pikavippi, jonka korko on 20% ja lainanhoitokulut ovat 5 euroa, 30 päivän laina-aikana takaisin maksettava summa on 25,33 euroa.

Todellinen vuosikorko on hyvä mittari pikavippien vertailuun, sillä se ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan prosentteina vuodessa, ja se lasketaan kaavalla, joka sisältää koron, lainanhoitokulut ja laina-ajan.

Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko on huimaava 1 605,88%. Maksuerien määrä tässä esimerkissä on vain yksi maksuerä kuukaudessa, ja sen suuruus on 25,33 euroa.

Lainan korkojen osuus on 0,33 euroa ja lainanhoitokulujen osuus on 5 euroa.

Pikavippi 30€ – Todellinen vuosikorko: 654 %

Jos harkitset 30 euron pikavipin ottamista, on tärkeää tietää sen kokonaiskustannukset ennen päätöksen tekemistä. Esimerkiksi yhdessä suositussa lainapalvelussa 30 euron pikavipin takaisinmaksuaika on yksi kuukausi, ja sen todellinen vuosikorko on 653,85 %.

Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset ovat 35,50 euroa, johon sisältyy 5 euron lainanhoitokulut ja 0,50 euroa korkoja.

50e pikavippi – Todellinen vuosikorko: 276 %

Pikavippi 50 euroa, 30 päivän maksuajalla, kokonaiskustannukset ovat 55,83 euroa. Tämä tarkoittaa, että maksat takaisin lainan lisäksi 5 euron suuruiset lainanhoitokulut ja 0,83 euroa korkokuluja.

Kuukausittainen maksuerä tulee olemaan 55,83 euroa, joka sisältää sekä pääoman että korkokulut. 50€ pikavippi todellinen vuosikorko on 275,91 %.

Pikavippi 100 € – Todellinen vuosikorko: 117 %

100 euron pikavippi esimerkiksi, jos lainan takaisinmaksuaika on yksi kuukausi ja korko on 20%, 100e pikavippi kokonaiskustannukset ovat 106,67 euroa. Tämä sisältää korkojen osuuden, joka on 1,67 euroa, ja lainanhoitokulut, jotka ovat 5 euroa.

Todellinen vuosikorko tällaiselle 100 € pikavippi olisi 116,94%. Tämä on tärkeä huomioida, sillä se kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan vuoden aikana, kun otetaan huomioon korko ja muut maksut.

Pikavippi 200 € – todellinen vuosikorko: 63 %

Esimerkiksi 200 € pikavippi, 208,33 €/kk ja 63,21 % todellisella vuosikorolla, maksuerien määrän ollessa 1 kuukausi. 200e pikavippi kokonaiskustannukset ovat 208,33 € ja korkojen osuus on 3,33 €. Lainanhoitokuluja tulee 5 €.

Pikavippi 300 € – Todellinen vuosikorko: 48 %

Tässä 300 € pikavippi lainaesimerkissä kokonaiskustannukset ovat 310,00 euroa ja todellinen vuosikorko on 48,21%. Maksuerien määrä on yksi maksuerä kuukaudessa ja kuukausittainen maksuerä on 310,00 euroa.

Korkojen osuus on 5,00 euroa ja lainanhoitokulujen osuus on myös 5,00 euroa.

Pikavippi 400 € – Todellinen vuosikorko: 41 %

Ottaessaan 400 euron pikavipin, lainan kokonaiskustannukset ovat 411,67 euroa ja kuukausierä on 411,67 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 41,20%. Maksuerien määrä on yksi kuukaudessa ja korkojen osuus on 6,67 euroa, kun taas lainanhoitokulujen osuus on 5,00 euroa.

Pikavippi 500 € – Todellinen vuosikorko: 37 %

Tässä on esimerkki 500 € pikavippi, jossa on lyhyt laina-aika ja korkea kuukausierä:

 • Lainan määrä: 500 €
 • Kuukausierä: 513,33 €/kk
 • Laina-aika: 1 kk
 • Todellinen vuosikorko: 37,14 %
 • Korkojen osuus: 8,33 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 5,00 €
 • Lainan kokonaiskustannukset: 513,33 €

Pikavippi 1000€ – Todellinen vuosikorko: 33 %

1000 € pikavippi, jonka takaisinmaksuaika on 3 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on 33,03 %. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkokulut ovat 33,52 euroa.

Pikavipin kuukausierä on 349,51 euroa. Pikavipin kokonaiskustannukset ovat 1 048,52 euroa.

Pikavippi 2000 € – Todellinen vuosikorko: 27 %

2000 euron pikavipin kokonaiskustannukset ovat 2 082,03 €, joka sisältää 67,03 € korkoja ja 15,00 € lainanhoitokuluja. Pikavippi maksetaan takaisin kolmessa erässä, joista kukin on 694,01 €. Todellinen vuosikorko on 27,38 %.

Pikavippi 3000 € – Todellinen vuosikorko: 26 %

Esimerkiksi, jos otat pikavipin summaltaan 3000 € ja maksuaika on 3 kuukautta, kuukausieräsi olisi 1 038,52 €/kk. Pikavipin todellinen vuosikorko on 25,54 % ja korkojen osuus on 100,55 €. Lisäksi lainanhoitokulut ovat 15,00 €.

Kokonaisuudessaan pikavipin kokonaiskustannukset ovat 3 115,55 €, joka sisältää sekä korot että lainanhoitokulut.

Pikavippi 4000 € – Todellinen vuosikorko: 25 %

Esimerkiksi, jos otat 4000 euron pikavipin 20% korolla ja 24,63% todellisella vuosikorolla, jonka takaisinmaksuaika on 3 kuukautta, kuukausieräsi olisi 1 383,02 euroa. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkojen osuus on 134,07 euroa.

Tämä tarkoittaa, että pikavipin kokonaiskustannukset ovat 4 149,07 euroa, mikä sisältää sekä lainan pääoman että korkojen ja lainanhoitokulujen kustannukset.

Pikavippi 5000 € – Todellinen vuosikorko: 24 %

Jos otat 5000 euron pikavipin 20% korolla ja 24,09% todellisella vuosikorolla, jonka takaisinmaksuaika on 3 maksuerää kuukausittain, pikavipin kuukausierä olisi 1 727,53 euroa. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkojen osuus on 167,58 euroa.

Tämä tarkoittaa, että pikavipin kokonaiskustannukset ovat 5 182,58 euroa, mikä sisältää sekä lainan pääoman että korkojen ja lainanhoitokulujen kustannukset.