Pikavippi heti tilille - Pikavipit 2024 - (Korko 4,19% - 20%)

Voit saada pikavipin heti tilille, jopa saman päivänä. Laina-aika 1 - 15 vuotta. Hae pikavippi yhdellä hakemuksella. Hae pikavippiä alk. 100 €. Lue lisää.

pikavippi
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kilpailuta pikavippi nopeasti tilille – Valitse sopiva laina-aika

Pikavippi on lyhytaikainen, yleensä muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon ulottuva laina. Pikavippi on suunniteltu tarjoamaan nopeaa rahoitusta äkillisen rahantarpeen kattamiseen. Pikavippi kannattaa maksaa takaisin ajallaan.

Pikavippi on tyypillisesti haettavissa nopeasti ja rahojen siirto onnistuu tilille lyhyessä ajassa. Joissain tapauksissa rahat voivat siirtyä tilille jopa minuutteja hakemuksen hyväksynnän jälkeen. Pikavipit ovat vakuudettomia lainoja. Tämän takia niiden korot ja kulut voivat olla suurempia verrattuna perinteisiin vakuudellisiin lainoihin.

Pikavippien markkinat ovat monipuoliset ja tarjolla on runsaasti erilaisia pikavippejä eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

Pikavipit kannattaa vertailla huolellisesti, jotta löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman pikavipin. Joustoluotto.com tarjoaa palvelun, jonka avulla voit helposti kilpailuttaa eri lainantarjoajat ja pikavipit. Tämä auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä lainanhaussa ja taloudenhallinnassa.

Pikavippi kannattaa hakea vastuullisesti. Harkitse siis tarkkaan pikavipin tarvetta ja omaa maksukykyä. Vaikka pikaluotto saattaa tuntua nopealta ratkaisulta taloudellisiin haasteisiin, sen kulut ja korot voivat vaikuttaa talouteesi pitkällä tähtäimellä. Siksi on suositeltavaa käyttää lainavertailupalveluita ja valita pikavippi, joka on kustannustehokas ja jonka ehdot vastaavat parhaiten omaa tilannettasi.

Voit hakea pikavipin heti tilille netistä – Rahat tilille jopa samana päivänä

Pikavippi tarkoittaa nopeasti haettavaa pienlainaa, joka siirretään yleensä suoraan hakijan pankkitilille. Pikavipit ovat usein lyhytaikaisia lainoja ja niiden lainasummat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon.

Pikavipin hakeminen ilman vakuuksia:

 • Lainasummat: 100 – 60 000 €
 • Laina-aika: 1-15 vuotta
 • Alkaen: Korko 4,19%

Pikavipin hakuprosessi on tavallisesti hyvin yksinkertainen:

 1. Valitset haluamasi lainasumman.
 2. Täytät hakemuksen netissä.
 3. Lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämällä ja rahan siirto tapahtuvat nopeasti, jopa muutamassa tunnissa.

Pikavipit kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutuksen avulla löydät itsellesi sopivimman usein edullisimman pikavipin.

Pikavippi löytyy nopeasti ja helposti Joustoluotto.comin pikavippien kilpailutuksella.

Pikavippi voi olla myös mainettaan edullisempi vaihtoehto kilpailuttamalla pikavipin koron. Voit myös paremmin arvioida, mikä pikavippi sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Pikavipin ottamista ei kannata tehdä hetken mielijohteesta. Vaikka vipit tarjoaa nopean ratkaisun äkilliseen rahantarpeeseen, pikavipin ottaminen on aina vakava päätös. Lue ehdot huolellisesti, vertaile pikavippejä ja mieti päätöstä rauhassa. Pikavippien vertailuun ja kilpailuttamiseen käytetty aika on sijoitus omaan taloudelliseen hyvinvointiisi.

Pikavippien todellinen vuosikorko

pikavippien huono maine johtuu ajasta ennen lainojen korkokattoa

Pikavippien korkoihin vaikuttaa useita tekijöitä, kuten marginaali, viitekorko ja lainan muut kulut. Näiden seikkojen ymmärtäminen on tärkeää, kun vertailet eri pikavippi-tarjouksia.

Pikavipin korko

Pikavipin korko on lainasta perittävä kustannus, joka ilmaistaan prosenttiosuutena vuodessa. Se voidaan jakaa nimelliskorkoon ja viitekorkoon.

Pikavipin viitekorko tarkistetaan säännöllisesti, ja se voi vaikuttaa pikavipin kokonaiskorkoon riippuen markkinatilanteesta. Vuonna 2024 lainojen korkokatto on asetettu 15 prosentin marginaaliin lisättynä viitekorolla, joka saattaa vaihdella.

Pikavipin todellinen vuosikorko

Pikavipin todellinen vuosikorko (APR) kertoo pikavipin kaikki kustannukset vuositasolla prosenttiyksikköinä. Se on tarkempi mittari pikavipin kustannuksille, sillä se sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, myös mahdolliset avausmaksut ja muut maksut.

APR:n avulla pikavippien vertailu on helpompaa, koska se antaa yhdenmukaisen luvun kustannusten määrälle.

Pikavipin kulut ja maksut

Pikavippiin liittyvät kulut ja maksut voivat sisältää esimerkiksi avausmaksua, tilinhoitomaksua tai muita hallinnollisia kuluja. Nämä lisämaksut vaikuttavat lainan kokonaishintaan ja siten todelliseen vuosikorkoon.

Pikavipin ehdot on tärkeää tarkastella huolellisesti ja verrata eri tarjoajien pikavippejä niiden todellisen vuosikoron perusteella.

Pikavipit voi kilpailuttaa Joustoluotto.comin avulla. Voit löytää parhaan pikavipin omiin tarpeisiisi, kilpailuttaa pikavipin todellisen vuosikoron ja ehkä säästää merkittävästi kustannuksissa.

Pikavipin kilpailutus on nopeaa ja helppoa

Saat pikavipin edullisemmalla korolla kilpailutuksen avulla

Pikavippien kilpailuttaminen voi säästää aikaa ja rahaa, tarjoten mahdollisuuden löytää edullisimman vaihtoehdon nopeasti. Voit kilpailuttaa pikavipit kätevästi Joustoluotto.comin avulla.

Kuinka hakea pikavippiä?

Pikavipin hakeminen on yksinkertaista:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.
 2. Täytä hakemus huolellisesti.
 3. Vertaa lainatarjouksia ja ehtoja Joustoluotto.comin kautta.

Pikavippi on helppo hakea netistä, ja saat lainapäätöksen sekä rahat heti tilille. Lainahakemus on nopea ja voit hakea lainaa ilman vakuuksia.

Kuka voi saada pikavippiä?

Pikavipin saamiselle on tietyt ehdot:

 • Säännölliset tulot: Todista kykysi maksaa laina takaisin.
 • Ikäraja: Usein 18–75-vuotiaat voivat hakea pikavippiä.

Pikavippi on mahdotonta saada ilman luottotietoja. On tärkeää muistaa, että pikavippiä hakiessa, sinun tulisi aina tarkastella pikavipin kokonaiskustannuksia ja takaisinmaksuehtoja.

Pikavippi kannattaa aina kilpailuttaa. Joustoluotto.com tarjoaa alustan, minkä avulla voit vertailla eri lainantarjoajien pikavippejä nopeasti ja saada läpinäkyvää tietoa sopivimman pikavipin valintaan.

Vippi nopeasti tai laina pitkällä maksuajalla

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100 € - 60 000 €

Pikavippi tarjoaa nopean ratkaisun äkilliseen rahantarpeeseen, ja nykyisin on mahdollista löytää lainaehdot, jotka tarjoavat joustoa maksuaikaan.

Pieni pikavippi ilman vakuuksia

Pikavipit, joissa laina-aijat ovat lyhyet sekä lainasummat pienet, liittyy usein korkeampi todellinen vuosikorko verrattuna pidempiaikaisiin pikavippeihin. Nämä ovat suunnattu tilapäiseen, nopeaan rahantarpeeseen ja niiden laina-ajat voivat olla esimerkiksi vain muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen. Pienet pikavipit voivat olla summaltaan 100 – 2000 euroa ja ovat usein käteviä pienehköihin, odottamattomiin menoihin.

Laina pitkällä maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla voi olla järkevämpi vaihtoehto suuremmissa rahoitustarpeissa. Lainasummat riippuvat lainantarjoajasta, mutta voivat ulottua jopa 50 000 euroon, ja laina-ajan voi valita joustavasti.

Pikavippi eri tilanteisiin

Pikavippi voi olla tarpeen monenlaisissa elämäntilanteissa. Kun olet päätöksentekovaiheessa, pohdi lainatarpeesi ja lainan kustannukset tarkkaan. Nopea pikavippi heti on käytettävissä kun varat tarvitaan heti, mutta jos lainan tarve ei ole välitön, harkitse lainavaihtoehtoja rauhassa. Eri lainantarjoajien tarjoukset ja lainaehdot kannattaa vertailla, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Pikavippien laina-aika

Pikavippien laina-ajat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta viikosta useisiin vuosiin. Tämä mahdollistaa joustavuuden eri tarpeisiin ja tilanteisiin.

Pikavippi kannattaa hakea vain todelliseen tarpeeseen ja sen takaisinmaksu kannattaa ennakoida. Näin vältät taloudelliset yllätykset.

Pikavipin käyttötarkoitus

Pikavippi on tyypillisesti suunnattu äkilliseen rahantarpeeseen. Kun kohtaat yllättäviä kustannuksia, pikavippi voi tarjota nopean ratkaisun.

Pikavipin lyhyt laina-aika voi olla etu näissä tilanteissa. Tämä johtuu siitä, että voit maksaa pikavipin takaisin nopeasti päästyäsi yli tilapäisestä taloudellisesta haasteesta.

Pikavipin takaisinmaksu ja ehdot

Pikavipin takaisinmaksuehdot ja todelliseen vuosikorkoon liittyvät velvoitteet on syytä selvittää huolella, ennen pikavipin hakemista.

Pikavippi kannattaa, mikäli kuukausierät ja laina-aika sopivat taloudelliseen tilanteeseesi. Jos huomaat, ettei pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa aikataulussa, pikavippi ei välttämättä ole oikea ratkaisu.

Pikavippiä harkitessa, on viisasta kilpailuttaa pikavipit, jotta löydät parhaan mahdollisen koron ja ehdot. Tässä suhteessa Joustoluotto.com tarjoaa helpon ja käytännöllisen tavan verrata eri lainantarjoajien vaihtoehtoja.

Pikavippien kilpailutus ja vertailu kannattaa

Kaikki pikavipit kannattaa kilpailuttaa

Pikavippiä etsiessä, on tärkeää vertailla lainatuotteita löytääksesi edullisimman tarjouksen. Kilpailutuksella voit säästää selvää rahaa ja valita parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Edullisin pikavippi

Edullisimman pikavipin löytäminen vaatii huolellista vertailua. Korkoja ja muita lainan kustannuksia vertaamalla voit huomata merkittäviä eroja:

 • Nimelliskorko: Koron suuruus vuotuisena prosenttiosuutena lainasummasta.
 • Todellinen vuosikorko: Kertoo kaikki lainan vuosittaiset kulut, mukaan lukien kaikki maksut ja palkkiot.

Pikavippien tarjoajat, kuten Saldo Bank, tarjoaa erilaisia ehtoja, joten tarkka vertailu on suositeltavaa.

Pikavippien vertailukriteerit

Pikavippejä vertaillessasi keskity erityisesti seuraaviin kriteereihin:

 • Lainasumma: Mieti, paljonko tarvitset lainaa ja vertaa eri tarjoajien maksimilainasummia.
 • Takaisinmaksuaika: Valitse itsellesi sopiva maksuaikataulu.
 • Säännölliset tulot: Lainanmyöntäjät edellyttävät yleensä säännöllisiä tuloja.

Pikavippien vertailu voi auttaa sinua ymmärtämään tarjolla olevat vaihtoehdot ja löytämään sopivan pikavipin omien tarpeidesi mukaan.

Pikavipin valinta

Pikavippiä valittaessa, pidä mielessä seuraavat asiat:

 • Luotonantaja: Tutustu palveluntarjoajaan ja tarkista asiakaspalautteet ja arvostelut.
 • Lainaehtojen selkeys: Varmista, että ymmärrät lainasi kustannusrakenteen ja ehdot.

Pikavipit on helppo kilpailuttaa Joustoluotto.comin kautta. Vertaile eri lainantarjoajien ehtoja ja kuluja, mikä auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan pikavipin.

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä

Usein kysytyt kysymyksetPikavipeistä usein kysytyt kysymykset ja vastaukset löydät alhaalta.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on pieni, vakuudeton laina, joka myönnetään usein nopeasti ja lyhyeksi ajaksi. Summat alkavat muutamasta kymmenestä eurosta ja voivat nousta tuhanteen euroon saakka.

Mistä kannattaa ottaa pikavippi?

Pikavippipalvelu kannattaa valita huolellisesti. Kannattaa kilpailuttaa eri tarjoajat ja hakea lainaa palvelusta, joka tarjoaa parhaat ehdot. Hyödynnä Joustoluotto.comia, joka auttaa sinua kilpailuttamaan lainat.

Mistä halvin pikavippi heti tilille?

Edullisin pikavippi löytyy usein vertailemalla lainojen vuosikorkoja ja muita kuluja. Kilpailuttamalla lainat esimerkiksi varmistat, että saat mahdollisimman edullisen koron lainallesi.

Miten selvitä pikavipeistä?

Pikavippien hallinnointi vaatii taloudellista suunnittelua. Maksa lainat ajallaan välttääksesi lisämaksut. Jos koet vaikeuksia maksaa lainaa takaisin, ota yhteys lainanantajaan neuvotellaksesi maksusuunnitelmasta.

Onko pikavippi ilman luottotietoja mahdollista?

Pikavipin saaminen ilman luottotietoja on mahdotonta, sillä lainanantajat edellyttävät puhtaita luottotietoja.

Pikavippivertailu – Vertailussa pikavipit ja niiden korot

Alhaalta löydät lainaesimerkkejä, joissa käydään läpi lainan kulut, korot sekä laina-aika. Lainaesimerkkien avulla voit vertailla sen, että kannattaako pikavipin hakeminen.

Pieni pikavippi 20 € – Todellinen vuosikorko: 1 606 %

20 euron laina ja sen kokonaiskustannukset koostuvat kahdesta osasta: korosta ja lainanhoitokuluista.

Esimerkiksi, jos tarjolla on uusi pikavippi, jonka korko on 20% ja lainanhoitokulut ovat 5 euroa, 30 päivän laina-aikana takaisin maksettava summa on 25,33 euroa.

Todellinen vuosikorko on hyvä mittari pikavippien vertailuun, sillä se ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan prosentteina vuodessa, ja se lasketaan kaavalla, joka sisältää koron, lainanhoitokulut ja laina-ajan.

Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko on huimaava 1 605,88%. Maksuerien määrä tässä esimerkissä on vain yksi maksuerä kuukaudessa, ja sen suuruus on 25,33 euroa.

Lainan korkojen osuus on 0,33 euroa ja lainanhoitokulujen osuus on 5 euroa.

Pikavippi 30€ – Todellinen vuosikorko: 654 %

Jos harkitset 30 euron lainan ottamista, on tärkeää tietää sen kokonaiskustannukset ennen päätöksen tekemistä. Esimerkiksi yhdessä suositussa lainapalvelussa 30 euron pikavipin takaisinmaksuaika on yksi kuukausi, ja sen todellinen vuosikorko on 653,85 %.

Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset ovat 35,50 euroa, johon sisältyy 5 euron lainanhoitokulut ja 0,50 euroa korkoja.

50e pikavippi – Todellinen vuosikorko: 276 %

Laina 50 euroa, 30 päivän maksuajalla, kokonaiskustannukset ovat 55,83 euroa. Tämä tarkoittaa, että maksat takaisin lainan lisäksi 5 euron suuruiset lainanhoitokulut ja 0,83 euroa korkokuluja.

Kuukausittainen maksuerä tulee olemaan 55,83 euroa, joka sisältää sekä pääoman että korkokulut. 50€ lainan todellinen vuosikorko on 275,91 %.

Pikavippi 100 € – Todellinen vuosikorko: 117 %

100 euron laina esimerkiksi, jos lainan takaisinmaksuaika on yksi kuukausi ja korko on 20%, 100e pikavippi kokonaiskustannukset ovat 106,67 euroa. Tämä sisältää korkojen osuuden, joka on 1,67 euroa, ja lainanhoitokulut, jotka ovat 5 euroa.

Todellinen vuosikorko tällaiselle 100 € pikavippi olisi 116,94%. Tämä on tärkeä huomioida, sillä se kertoo, kuinka paljon laina tulee maksamaan vuoden aikana, kun otetaan huomioon korko ja muut maksut.

Pikavippi 200 € – todellinen vuosikorko: 63 %

Esimerkiksi 200 € laina, 208,33 €/kk ja 63,21 % todellisella vuosikorolla, maksuerien määrän ollessa 1 kuukausi. 200e pikavippi kokonaiskustannukset ovat 208,33 € ja korkojen osuus on 3,33 €. Lainanhoitokuluja tulee 5 €.

Pikavippi 300 € – Todellinen vuosikorko: 48 %

Tässä 300 € lainan lainaesimerkissä kokonaiskustannukset ovat 310,00 euroa ja todellinen vuosikorko on 48,21%. Maksuerien määrä on yksi maksuerä kuukaudessa ja kuukausittainen maksuerä on 310,00 euroa.

Korkojen osuus on 5,00 euroa ja lainanhoitokulujen osuus on myös 5,00 euroa.

Pikavippi 400 € – Todellinen vuosikorko: 41 %

Ottaessaan 400 euron lainaa, lainan kokonaiskustannukset ovat 411,67 euroa ja kuukausierä on 411,67 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 41,20%. Maksuerien määrä on yksi kuukaudessa ja korkojen osuus on 6,67 euroa, kun taas lainanhoitokulujen osuus on 5,00 euroa.

Pikavippi 500 € – Todellinen vuosikorko: 37 %

Tässä on esimerkki 500 € lainasta, jossa on lyhyt laina-aika ja korkea kuukausierä:

 • Lainan määrä: 500 €
 • Kuukausierä: 513,33 €/kk
 • Laina-aika: 1 kk
 • Todellinen vuosikorko: 37,14 %
 • Korkojen osuus: 8,33 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 5,00 €
 • Lainan kokonaiskustannukset: 513,33 €

Pikavippi 1000€ – Todellinen vuosikorko: 33 %

1000 € laina, jonka takaisinmaksuaika on 3 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko on 33,03 %. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkokulut ovat 33,52 euroa.

Lainan kuukausierä on 349,51 euroa. Lainan kokonaiskustannukset ovat 1 048,52 euroa.

Pikavippi 2000 € – Todellinen vuosikorko: 27 %

2000 euron lainan kokonaiskustannukset ovat 2 082,03 €, joka sisältää 67,03 € korkoja ja 15,00 € lainanhoitokuluja. Laina maksetaan takaisin kolmessa erässä, joista kukin on 694,01 €. Todellinen vuosikorko on 27,38 %.

Pikavippi 3000 € – Todellinen vuosikorko: 26 %

Esimerkiksi, jos otat lainan summaltaan 3000 € ja maksuaika on 3 kuukautta, kuukausieräsi olisi 1 038,52 €/kk. Lainan todellinen vuosikorko on 25,54 % ja korkojen osuus on 100,55 €. Lisäksi lainanhoitokulut ovat 15,00 €.

Kokonaisuudessaan lainan kokonaiskustannukset ovat 3 115,55 €, joka sisältää sekä korot että lainanhoitokulut.

Pikavippi 4000 € – Todellinen vuosikorko: 25 %

Esimerkiksi, jos otat 4000 euron lainan 20% korolla ja 24,63% todellisella vuosikorolla, jonka takaisinmaksuaika on 3 kuukautta, kuukausieräsi olisi 1 383,02 euroa. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkojen osuus on 134,07 euroa.

Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset ovat 4 149,07 euroa, mikä sisältää sekä lainan pääoman että korkojen ja lainanhoitokulujen kustannukset.

Pikavippi 5000 € – Todellinen vuosikorko: 24 %

Jos otat 5000 euron lainan 20% korolla ja 24,09% todellisella vuosikorolla, jonka takaisinmaksuaika on 3 maksuerää kuukausittain, lainan kuukausierä olisi 1 727,53 euroa. Lainanhoitokulut ovat 15 euroa ja korkojen osuus on 167,58 euroa.

Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset ovat 5 182,58 euroa, mikä sisältää sekä lainan pääoman että korkojen ja lainanhoitokulujen kustannukset.