Pikavippi & vippi: Kilpailuta pikavipit ja löydä halvin pikalaina!

Löydä halvin pikavippi tai vippi palvelumme avulla! Kilpailuta pikavipit yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Jätä ilmainen hakemus nyt! Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä!

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

pikavippi

Pikavippi eli vippi on korkea korkoinen laina, pikavipit kannattaa siis kilpailuttaa

Yhä useamman suomalaisen ratkaisu nopeaan rahan tarpeeseen on hakea pikavippi heti netistä. Valitettavan moni nostaa pikavipin ilman kilpailuttamista. Tämä on toisaalta täysin ymmärrettävää, koska äkillinen rahan tarve voi olla hyvin stressaavaa, eikä siinä samalla ajattele välttämättä muuta kuin sitä, että jostain saa rahaa ja äkkiä.

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa pikavipit nopeasti ja helposti. Sen sijaan, että vertailisit eri lainantarjoajien hinnastoja, sinun tulee jättää ainoastaan yksi lainahakemus, jonka toimitamme yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Nämä pankit ja rahoituslaitokset antavat sinulle lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle edullisimman vaihtoehdon.

Pikavippi, vippi vai joustoluotto? Kilpailuta pikavipit ja joustoluotot palvelumme avulla!

Vippiä haettaessa kannattaa aina miettiä tarkkaan todellinen luoton tarve. Pikalainaa ei kannata hakea koskaan liian paljon. Harvempi tulee myöskään ajatelleeksi sitä, että joissain tilanteissa eri lainamuoto voi tulla toista huomattavasti halvemmaksi. Esimerkiksi hieman suurempi pikavippi voi olla joustoluottoa huomattavasti kalliimpi lainamuoto. Kannattaa siis valita aina se lainamuoto mikä tulee edullisemmaksi. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että yli 1000€ lainasumma haettaessa joustoluotto tulee lähes aina vippiä edullisemmaksi.

Palvelumme avulla voit unohtaa eri lainamuodoista stressaamisen. Syötä vain haluamasi lainasumma ja laina-aika niin saat juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen, olipa se sitten pikavippi, vippi tai joustoluotto.

Pikavippi & vippi on mahdollista saada myös täysin korottomana nämä pikavipit täytyy maksaa takaisin nopeasti

Yhä useamman vippiyrityksen tuotevalikoimasta löytyy uusille asiakkaille suunnattu koroton pikavippi. Se on nimensä mukaisesti täysin koroton laina. Laina-ajat ovat näissä korottomissa lainoissa verrattain lyhyitä, 14 – 30 vuorokautta. Laina-ajan ollessa näin lyhyt, on hyvin tärkeää maksaa otettu koroton vippi ajallaan pois. Mikäli lainaa ei pysty maksamaan takaisin tarjousajan puitteissa, peritään siitä lainantarjoajan hinnaston mukainen korko. Korottomien vippien suuruudet vaihtelevat 10 eurosta aina 2000 euroon asti.

Palvelussamme on mukana korottomia lainatarjouksia myöntäviä yrityksiä. Mikäli haluat tarjouksen tällaisesta vipistä, ilmoita hakemuksessa lainasummaksi korkeintaan 2000 euroa ja laina-ajaksi korkeintaan 30 vuorokautta.

Pikavippi sekä vippi voivat olla kohta historian havinaa, pikavipit saamassa tiukempaa sääntelyä

Pikavipit voivat olla kohta historiaa. Pikaluottosääntelyä ollaan kiristämässä, joten voi hyvinkin olla, että nykyisen kaltaisia vippejä ei voi hakea enää tulevaisuudessa. Tämä uudistus on kuluttajien kannalta positiivinen muutos, koska uusi korkokatto koskee myös yli 2000€ lainoja.

Uuden korkokaton suuruudesta ei ole vielä tietoa, mutta nykyiset yli 100 prosentin vuosikorot tulevat olemaan lähivuosina historiaa. Tämä voi hyvinkin tarkoittaa sitä, että pienet muutamien satojen eurojen suuruiset lainasummat häipyvät luotonantajien valikoimasta kokonaan.

Pikavippi ja vippi jäävät historiaan, pikavipit siis loppuvat kokonaan?

Pikavippiyritykset tietenkin käyttävät edukseen kaiken, mitä laki heille sallii. Pikavippitoiminnan liikkumatilaa lain puitteissa halutaan kiristää. Poliittinen paine pikavippien sääntelyn tiukentamiseksi on kasvanut. Oikeusministeri Antti Häkkänen ja nykyinen hallitus aikoo viedä eteenpäin esitystä kulutusluottojen korkosääntelyn kiristämisestä. Lisäksi kuluttajaluottojen markkinointia aiotaan rajoittaa.

Pikavippiyritysten tulee tarkistaa kulutusluottojen hakijoiden maksukyky. Kulutusluottojen markkinoinnin ja korkosääntelyn kiristämisaikeiden lisäksi suunnitteilla on parempiin tarkistamismahdollisuuksiin tähtäävän luottorekisterin perustaminen. Sen perustamisen tarkoituksena on, että valtio voisi tehokkaammin suojella huonossa taloustilanteessa ja maksukierteessä olevia kansalaisia ottamasta korkeakorkoisia pikavippejä.

Uuden luottorekisterin perustaminen on suunnitteilla
Kuluttajansuojalaissa säädetään, että vastuulliseen luotonantoon kuuluu velvollisuus tarkistaa hakijan maksukyky. Tarkistaminen on puutteellista, jos maksukyky tarkistetaan vain puhtaiden luottotietojen, verotuspäätöksen tai yhden kuukauden palkkalaskelman perusteella.

Uusi luottorekisteriin kerättäisiin kaikkien Suomessa asuvien luottotiedot ja rekisteri toimisi Verohallinnon yhteydessä. Professori Erkki Kontkanen luovutti vuonna 2018 oikeusministeriölle selvityksen, jossa hän ehdotti tämän niin sanotun positiivisen luottorekisterin perustamista. Tällä hetkellä on olemassa vain negatiivinen luottorekisteri, joka kertoo maksuhäiriöistä ja muista kielteisistä asioista henkilön maksukyvykkyydessä.

Positiivisesta luottorekisteristä voisi saada paljon laajemman kuvan henkilön kyvykkyydestä ottaa luottoa ja maksaa sen korkoineen takaisin. Negatiivisesta luottorekisteristä ei selviä, jos henkilöllä on jo lainaa monesta paikasta, kuten luottokorttiyhtiöistä, pankeista ja pikavippiyrityksistä. Uudesta luottorekisteristä saisi tiedot kansalaisten ottamista lainoista ja luotoista näiltä kaikilta tahoilta. Asianajaja Jukka Lång on selvittänyt luottorekisteriin liittyviä tietoturvakysymyksiä ja todennut tietoturva-asioiden toimivan paremmin julkisessa kuin yksityisen tahon ylläpitämässä rekisterissä.

Kansalaisten taloudellisesta tilanteesta voi saada vuodesta 2019 lähtien tietoa myös uudesta tulorekisteristä. Verohallinto alkaa kerätä sinne jatkossa kansalaisten tulotiedot reaaliajassa.

Mahdollisten uusien kiristysten seuraukset nähdään kunnolla vasta käytännössä.