Kulutusluotto heti tilille: Edullinen kulutuslaina, korko alk. 4.5%

Kilpailuta itsellesi edullisin kulutusluotto. Saat useita tarjouksia, joista löytyy varmasti sinulle sopivin kulutuslaina.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,5 % - 30,6 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa, voit säästää jopa tuhansia!

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen haettava laina, jonka suuruus vaihtelee tyypillisesti 1000 euron ja jopa kymmenien tuhansien eurojen välillä. Kulutuslainat ovat vakuudettomia lainoja, joita voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Yhä useampi pankki tarjoaa kulutusluottoja ja niiden suosio onkin kasvanut tasaisesti vuosien saatossa.

Kulutuslainaa voi siis hakea vaikkapa remonttia tai lomamatkaa varten. Moni myös rahoittaa sillä yllättävät menot. Tällaisia voi olla esimerkiksi kodinkoneen rikkoontuminen, autohuolto tai yllättävä lääkärikäynti.

Kulutusluotto vertailu: Pankista vai rahoituslaitokselta?

Kulutusluotto vertailu on helppoa ja nopeaa palvelumme avulla. Sen sijaan, että tekisit lainahakemuksen erikseen yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle, onnistuu se sivustollamme yhdellä hakemuksella! Välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille mukana oleville pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat lainatarjouksia tietojesi perusteella.

Voit saada lainatarjouksia jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Mikäli täytät yllä olevat ehdot voit valita sinulle sopivimman lainatarjouksen ja nostaa rahat tilille jopa saman päivän aikana!

Kulutusluotto ilman vakuuksia vai vakuuksilla?

Kulutusluotto ylestyi nopeasti sen jälkeen, kun pienlainoille määrättiin 50% korkokatto. Useampi pienlainayhtiö lopetti vippien myöntämisen ja alkoi tarjoamaan isompia luottoja, joihin korkokatto ei ylety.

Uusia kulutusluottoja hakiessa kannattaa olla hyvin tarkkana, koska osa toimijoista voi pyytää lainasta hyvinkin korkea korkoa. Edullisen kulutusluoton voi varmistaa kilpailuttamalla sen usealla eri toimijalla. Kilpailuttaminen onnistuu kätevästi palvelumme avulla.

Kulutusluotto helposti ja nopeasti netistä

Kulutusluotto tai kulutuslaina on nimensä mukaisesti kulutukseen otettava laina tai luotto. Kulutusluotot ovat yleensä suuruudeltaan 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, riippuen lainanmyöntäjästä ja haettavasta lainasummasta. Useimmat kulutuslainat ovat vakuudettomia, mutta osa pankeista ja rahoituslaitoksista vaativat lainalle vakuudet. Yleisesti voidaan sanoa, että kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat luotot, pikavipit ja lainat, jotka haetaan kulutukseen ovat kulutusluottoja. Yleisimpiä kulutusluottojen käyttötarkoituksia ovat mm. remonttilaina ja autolaina.

Kulutusluotto voi olla halpa tai kallis, muista siis aina kilpailuttaa!

Kulutusluottojen suuri kysyntä on synnyttänyt alalle paljon kilpailua. Useat eri pankit, rahoituslaitokset sekä luottoyritykset tarjoavat kulutusluottoja hyvin erilaisilla koroilla ja lainaehdoilla. Yleisesti voidaan todeta, että kulutusluottojen korko vaihtelee 5 – 50 prosentin välillä. Myönnettävät lainasummat vaihtelevat 100€:n ja 60 000€:n välillä. Kulutuslainojen takaisinmaksuaika on yleensä 1 – 15 vuotta. Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa sitä, että etenkin suuremmissa kulutusluotoissa hintaerot voivat olla huomattavia.

Mihin kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluottoa voi hakea käytännössä mihin tahansa kulutukseen. Useimmiten kulutuslainaa haetaan esimerkiksi auton hankintaan, kodin remontointiin tai matkalainaksi. Kulutusluotto on aina henkilökohtainen luotto ja sen voi käyttää periaatteessa mihin tahansa tarkoitukseen. Yleensä lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset eivät vaadi tarkkoja selostuksia lainan käyttötarkoituksesta, kun kyseessä on kulutusluotto. Lainanantajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota hakijan taloudelliseen tilanteeseen, kuin lainan käyttötarkoitukseen.

Miten voin hakea kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen onnistuu helpoiten netissä. Useat pankit, luotto- ja rahoituslaitokset tarjoavat kulutuslainoja helpolla verkkohakemuksella.

Kulutusluoton hakeminen kannattaa aloittaa palveluumme avulla. Tekemällä  helpon ja nopean hakemuksen, saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailuttamien on siis hyvin helppoa ja nopeaa.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä lainanmyöntäjät tekevät luottopäätöksesi lainahakemuksesi perusteella.

Mitä kriteerejä kulutusluoton saamisessa on?

On täysin mahdotonta sanoa tarkkoja vaatimuksia kulutusluoton saamiselle, koska kaikki lainanmyöntäjät eivät käytä samoja kriteerejä. Yleisesti voidaan sanoa, että kulutusluotto on mahdollista saada mikäli hakija täyttää seuraavat ehdot:

  • Säännölliset palkkatulot.
  • Bruttotulot yli 1200 euroa kuukaudessa.
  • Hakija on täysi-ikäinen. Useat pankit vaativat yli 20 tai 25 vuoden ikää.
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai maksuja ulosotossa.
  • Hakija on Suomen kansalainen ja asuu vakituisesti Suomessa.

Mikäli hakijana täytät edellä mainitut kriteerit, saat hyvin todennäköisesti haluamasi kulutusluoton. Se miten paljon voit lainaa saada, riippuu aina maksukyvystäsi. Pienituloiset hakijat eivät yleensä voi saada suuria lainoja pitkillä takaisinmaksuajoilla. Mikäli haluat parantaa lainan saannin mahdollisuuksia, kannattaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, mikäli se on mahdollista.

Usein kysyttyä kulutusluotoista

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka maksetaan takaisin ennalta sovitun maksusuunnitelman mukaan. Voit hakea kulutusluottoa yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa jopa 60 000€.

Miten haen kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja se vie vain muutaman minuutin. Täytä vain sivun yläreunasta lainasumma, laina-aika sekä yhteystietosi ja klikkaa "seuraava". Viimeistele loput tiedot lainahakemukselle ja klikkaa "lähetä". Välitämme hakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Mikä on kulutusluoton korko?

Kulutusluoton korko määräytyy hakemasi lainasumman ja pankin tekemän luottoarvion mukaan. Mitä paremmaksi pankit arvioivat maksukykysi, sitä halvemmalla kulutusluottoa voidaan myöntää. Alimmillaan korko on 4,19 %. Koron lisäksi pankit voivat periä kulutusluotosta muita kuluja, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja enintään 150 euroa vuodessa.

Kun kilpailutat kulutusluoton palvelumme avulla, saat henkilökohtaiset luottotarjoukset pankeilta sekä rahoituslaitoksilta jo muutamassa minuutissa. Halvimman kulutusluoton valitseminen on palvelussamme helppoa ja nopeaa. Kulutusluoton kilpailuttaminen ei sido sinua nostamaan luottoa.

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Voit hakea kulutusluottoa, kun olet yli 18 -vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Miten kulutusluottojen kilpailutus toimii?

Kulutusluottojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus huolellisesti sivuilla. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita parhaan tarjouksen.

Lue uusimmat kirjoitukset kulutusluotoista!

lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille nopeasti ja helposti Moni meistä on elänyt…

Lue lisää
Kertaluotto

Kertaluotto

Kertalaina eli kertaluotto on laina kertaluontoisten asioiden rahoittamiseen Kuten nimestä…

Lue lisää
Käyttöluotto

Käyttöluotto

Käyttöluotto: Ratkaisuja muuttuviin elämäntilanteisiin Käyttöluotto on vakuudeton laina, jota voi…

Lue lisää
Luoton kilpailuttaminen

Luoton kilpailuttaminen

Luoton kilpailuttaminen kannattaa Aina huolellinenkaan etukäteen tehty suunnittelu, hyvissä ajoin…

Lue lisää
Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto

Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla Halvin kulutusluotto on helpointa löytää kilpailuttamalla…

Lue lisää
Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu kannattaa aina Kulutusluottoja on nykyisin Suomessa tarjolla paljon. Vaikka…

Lue lisää