Kulutusluotto ilman vakuuksia - Kilpailuta kulutusluotot

Kilpailuta kulutusluotto heti tilille. Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

kulutusluotto
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kilpailuta halvin kulutusluotto ilman vakuuksia

Joustoluotto.comin avulla kulutusluoton kilpailutus käy hetkessä. Aloita kilpailuttaminen maksuttomalla hakemuksella ilman vakuuksia tai takaajia.

Täytä hakemus huolella. Kulutusluoton hakeminen ja kilpailuttaminen vie vain muutaman minuutin. Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18 vuotta
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset lainahakemuksen tietojen perusteella, joten hakemuksen tiedot kannattaa täyttää huolellisesti. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain hetken.

Saat lainatarjouksia välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Tee kulutusluottojen vertailu sinulle myönnettyjen lainatarjousten kesken.

Vertaile kulutusluottotarjouksia rauhassa. Valitse vertailun perusteella sinulle halvin kulutusluotto.

Hyväksy paras kulutusluotto ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Saat vakuudetonta kulutusluottoa tilille jopa muutaman minuutin sisällä lainasopimuksen hyväksymisestä.

On hyvä muistaa, että Joustoluotto.comin kilpailutuksessa ei ole mukana kaikki Suomessa toimivat pankit ja rahoituslaitokset. Kilpailutuksen ulkopuolelle jäävät pankit kannattaa kilpailuttaa erikseen, jotta edullisin kulutusluotto löytyy varmasti.

Kulutusluottolaskuri

kulutusluotto laskuri - lainalaskuri - kilpailuta edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Joustoluotto.comin lainahakemuksen kulutusluottolaskuri laskee arvioidun kuukausierän antamiesi tietojen perusteella. Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika, joiden avulla kulutusluottolaskuri laskee kokonaiskustannukset ja kuukausierän määrän.

Laskurin korkoprosentti on keskiarvo, millä Joustoluotto.comin hakija saavat kulutusluottoa. Laskuri arvioi myös kulutusluoton keskimääräiset kulut.

Kuluihin voivat kuulua esimerkiksi tilinhoitomaksut, avausmaksut ja muut mahdolliset kulut. Nämä kustannukset lisätään lainasummaan, jonka jälkeen laskuri jakaa kokonaiskustannukset laina-ajan mukaan kuukausieriksi.

Kun olet syöttänyt kaikki tarvittavat tiedot, saat arvion kuukausierän määrästä. Lainalaskuri & kulutusluotto on erinomainen työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan kulutusluoton kustannuksia ja varmistamaan, että maksukykysi on riittävä.

Tee maksuton hakemus ja kilpailuta kulutusluotto netistä heti. Kulutusluottojen vertailu vie vain muutaman minuutin ja voit saada lainaa heti tilille, kun olet hyväksynyt sinulle sopivan lainatarjouksen.

Mikä on kulutusluotto?

Mitä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu kuluttajille henkilökohtaiseen kulutukseen. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen.

Kulutusluoton korkoon vaikuttaa muun muassa lainasumma, laina-aika, lainanmyöntäjä sekä lainanhakijan tulo- ja velkatilanne.

Vakuudettomassa kulutusluotossa lainalle ei vaadita vakuutta lainan vakuudeksi. Vakuudellisessa kulutusluotossa lainan vakuutena toimii yleensä esimerkiksi asunto tai auto.

Kulutusluottoja tarjoavat yleensä pankit, rahoitusyhtiöt ja luottolaitokset. Kulutusluoton saaminen edellyttää yleensä tulo- ja luottotietojen selvittämistä.

Miten kulutusluotto toimii?

hae kulutusluottoa heti tilille

Voit hakea kulutusluottoa, täytämällä lainahakemuksen, jossa ilmoitat haluamasi lainasumman ja laina-ajan. Lainanantaja, kuten pankki tai rahoitusyhtiö, arvioi sinun luottokelpoisuuden tarkistamalla tulo- ja luottotietosi.

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, sinulle tarjotaan lainasopimusta, joka sisältää lainan ehdot ja korkoprosentin. Kilpailuttamalla kulutusluoton palvelussamme, voit valita parhaan lainatarjouksen, jonka hyväksyt.

Hyväksyttyäsi lainasopimuksen, kulutusluotto maksetaan suoraan tilille. Kulutusluotto tulee maksaa takaisin sovitun laina-ajan aikana.

Kulutusluotto voi olla joko vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuudettomassa kulutusluotossa et tarvitse lainalle vakuuksia.

Vakuudellisessa kulutusluotossa laina on suojattu vakuutena toimivan omaisuuden avulla. Vakuudeton kulutusluotto on yleensä koroltaan vakuudellista kulutusluottoa kalliimpi.

Vakuudellinen kulutusluotto

kulutusluotto vakuudella

Vakuudellinen kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jossa lainanantaja vaatii jonkinlaisen omaisuuden lainan vakuudeksi. Vakuutena voi toimia asunto, kiinteistö tai ajoneuvo.

Lainanantajalla on oikeus lunastaa vakuudet, jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin sovitusti. Vakuudellista kulutusluottoa saa yleensä vakuudetonta kulutusluottoa edullisemmin, koska vakuus vähentää lainanantajan riskiä.

Vakuudellisen kulutusluoton myöntämisen ehdot voivat olla tiukemmat kuin vakuudettoman kulutusluoton ehdot. Vakuudellisen kulutusluoton etuna on yleensä alhaisempi korko ja mahdollisuus saada suurempia lainasummia.

On hyvä muistaa, että vakuudellinen kulutusluotto voi aiheuttaa riskin omaisuuden menetyksestä, jos et pysty maksamaan kulutusluottoa takaisin sovitusti.

Vakuudeton kulutusluotto

halvin vakuudeton kulutusluotto

Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jota myönnetään ilman, että lainanantaja vaatii vakuuksia lainan takaisinmaksun tueksi. Tämä tarkoittaa, että lainanantaja myöntää vakuudetonta kulutusluottoa pelkästään lainanottajan luottokelpoisuuden perusteella.

Vakuudettoman kulutusluoton myöntää usein pankki, rahoitusyhtiö tai luottolaitos. Lainanottajan luottokelpoisuus arvioidaan yleensä tulojen ja luottotietojen perusteella.

Vakuudettomilla kulutusluotoilla on yleensä korkeampi korko kuin vakuudellisilla kulutusluotoilla. Korkeampi korko johtuu siitä, että lainanantajalla on suurempi riski lainan takaisinmaksun epäonnistumisesta ilman vakuutta.

Korkeamman koron lisäksi, vakuudettomat kulutusluotot ovat lainasummiltaan yleensä vakuudellisia kulutusluottoja pienempiä. Tyypillisin vakuudeton kulutusluotto on 10 000 euron suuruinen.

Vakuudeton kulutusluotto sopii tilanteisiin, jossa lainalle ei ole antaa vakuuksia. Vakuudeton kulutusluotto sopii myös tilanteisiin, jossa tarvitaan lainaa nopeasti.

Kulutusluoton korko – Kulutusluotto & korkokatto

Kulutusluottojen korko voi olla maksimissaan 20 prosenttia kuluttajansuojalain mukaisen korkokaton takia. Korkokatto asettaa luotonantajille ylärajan siitä korosta, jonka he voivat periä kuluttajilta myöntämistään luotoista.

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajan nostamalle luotolle ei saa periä luoton korkoa, joka ylittää 20 prosenttia. Korkokaton tarkoituksena on suojata kuluttajia ylivelkaantumiselta ja liian suurilta kustannuksilta, joita liian korkea korko voi aiheuttaa.

Korkokatto on osa kuluttajansuojalakia, joka antaa kuluttajille oikeudellisia suojakeinoja ja rajoituksia, joilla varmistetaan reilut ja turvalliset kaupankäynnin käytännöt.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko

kulutusluotto todellinen vuosikorko

Kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla korkeampi kuin 20 prosentin korkokatto. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki luoton kustannukset, kuten lainanhoitokulut, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut.

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki nämä kulut ja näyttää, kuinka paljon luoton kokonaiskustannukset ovat vuodessa suhteessa lainan määrään.

Esimerkiksi, jos haet kulutusluottoa 2 000 euroa, jossa korko on 20 prosenttia, laina-aika 12 kuukautta ja tilinhoitomaksut 6 € kuukaudessa, on todellinen vuosikorko 29,31 prosenttia. Näin ollen todellinen vuosikorko voi olla korkeampi kuin korkokatto, mikäli luottoon liittyy muita kustannuksia.

On tärkeää huomioida, että todellinen vuosikorko on kulutusluoton kannalta tärkeä luku, sillä se auttaa vertailemaan miten luottojen kustannukset eroavat toisistaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue alhaalta usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kannattaako kulutusluottojen vertailu?

Kyllä, kulutusluottojen vertaileminen kannattaa aina ennen lainapäätöksen tekemistä. Kilpailuttamalla eri luottoyrityksiä voi löytää halvemman koron ja paremmat lainaehdot, jolloin säästää rahaa ja välttyy mahdollisilta ongelmilta takaisinmaksussa.

On tärkeää muistaa, että vaikka tarjottu korko näyttäisi edulliselta, tulee myös tarkistaa kaikki lainan kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut, sillä ne voivat vaikuttaa merkittävästi lainan lopulliseen hintaan. Kulutusluottojen vertailu on nykyään helppoa ja nopeaa eri verkkosivustojen ja palveluiden avulla.

Voiko kulutusluottoa saada viikonloppuna?

Kulutusluoton saaminen viikonloppuna riippuu pankista tai luotonantajasta, jolta luottoa haetaan. Useimmat pankit ja luotonantajat käsittelevät luottohakemuksia arkisin ja toimistoaikojen puitteissa.

Jotkut pankit ja luotonantajat voivat kuitenkin käsitellä hakemuksia myös viikonloppuisin tai tarjota nopeutettuja luottopäätöksiä verkkopankin kautta. On kuitenkin hyvä huomata, että rahansiirrot ja maksut voivat viivästyä viikonlopun tai pyhäpäivien vuoksi, joten luoton saaminen käyttöön voi kestää muutaman päivän pidempään.

Kulutusluotto vai joustoluotto?

Joustoluotto vai kulutusluotto? Kulutusluotto ja joustoluotto ovat molemmat hyviä lainavaihtoehtoja, mutta niillä on eroja.

Kulutusluotto on yleensä kertaluotto, jossa laina maksetaan takaisin sovitun ajan kuluessa kiinteissä maksuerissä. Korko on yleensä kiinteä, ja laina-aika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin.

Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi suurempiin hankintoihin, kuten auton tai kodin remonttiin.

Joustoluotto taas on jatkuva luotto, jossa voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Laina-aika on joustava, ja voit maksaa lainaa takaisin omassa tahdissasi.

Joustoluottoa voi hakea esimerkiksi yllättäviin menoihin tai arjen rahoitukseen. Joustoluotossa korko voi olla vaihtuva, ja usein lainan nostamisesta peritään nostopalkkio.

Valinta kulutusluoton ja joustoluoton välillä riippuu siis siitä, millaista lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen sitä käytät.

Kulutusluotto vai luottokortti?

Kulutusluotto ja luottokortti ovat kaksi erilaista lainamuotoa, joilla on omat etunsa ja haittansa.

Kulutusluotto on yleensä suurempi laina, joka maksetaan takaisin tasaerissä sovitun ajan kuluessa. Korko on yleensä kiinteä, ja lainan määrä ja maksuaika sovitaan etukäteen.

Kulutusluotto sopii hyvin isompien hankintojen rahoittamiseen. Voit käyttää sitä myös yllättäviin menoihin.

Luottokortti on taas joustavampi lainamuoto, joka antaa mahdollisuuden tehdä ostoksia luottorajan puitteissa ja maksaa ne takaisin joko kerralla tai erissä. Luottokortin korko on yleensä korkeampi kuin kulutusluoton korko, mutta monissa korteissa on myös koroton maksuaika tiettyyn päivämäärään asti.

Lisäksi luottokortti tarjoaa usein lisäetuja, kuten matkavakuutuksen tai bonuksia. Valinta kulutusluoton ja luottokortin välillä riippuu siis omasta tilanteesta ja tarpeista.

Jos tarvitset suurempaa lainaa ja haluat maksaa sen takaisin tasaerissä sovitun ajan kuluessa, kulutusluoton avulla se onnistuu luottokorttia paremmin.

Jos taas tarvitset joustavuutta ja haluat mahdollisuuden maksaa ostokset takaisin joustavissa erissä, luottokortti voi olla parempi vaihtoehto.

Onko mahdollista hakea kulutusluotto työttömälle?

Kulutusluoton myöntämiseen vaaditaan yleensä säännöllisiä ja riittävän suuria tuloja, jotta lainan takaisinmaksu on mahdollista. Työttömän tulot voivat koostua esimerkiksi työttömyyspäivärahasta.

Jos työtön henkilö täyttää pankin tai rahoitusyhtiön luottopäätöksen vaatimukset, kuten vähintään 1000 euron kuukausittaiset tulot, hänellä voi olla mahdollisuus saada kulutusluottoa. Tämä riippuu kuitenkin pankin tai rahoitusyhtiön omista luottokelpoisuus- ja riskiarvioinneista, jotka voivat vaihdella eri yritysten välillä.

Työttömän henkilön tulee yleensä pystyä todistamaan säännölliset tulonsa. Lisäksi pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarkistaa hakijan luottotiedot ja muut mahdolliset velvoitteet ennen luoton myöntämistä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kulutusluottoihin tulee suhtautua aina vastuullisesti. Aina kun haet kulutusluottoa, kannattaa olla realistinen oman maksukyvyn suhteen.

Ennen kuin haet kulutusluottoa ilman vakuuksia, arvioi maksukykysi nykyisten tulojen ja menojen avulla.

Paljonko kulutusluoton korko on normaalisti?

Kulutusluottojen korot voivat vaihdella 4 % – 20 % välillä useista eri syistä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on luottokelpoisuus eli se, miten luotettavana lainanottajana henkilö arvioidaan.

Luottokelpoisuuden arviointi perustuu usein hakijan tuloihin, työsuhteeseen, velkaantumiseen, maksuhäiriömerkintöihin, ikään ja muihin vastaaviin tekijöihin.

Toinen merkittävä tekijä on se, onko kyseessä vakuudellinen vai vakuudeton kulutusluotto. Vakuudellisessa luotossa lainanottajan on annettava vakuus, esimerkiksi omaisuus, joka toimii panttina lainalle.

Vakuus vähentää lainanantajan riskiä, koska se takaa sen, että laina voidaan periä takaisin, jos lainanottaja ei kykene maksamaan sitä. Tämän takia vakuudellisissa kulutusluotoissa korko voi olla huomattavasti alempi kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa.

Kolmas tekijä mihin kannattaa kiinnittää huomiota on luoton määrä ja takaisinmaksuaika. Yleensä suurempien luottojen korko on alempi kuin pienempien luottojen korko.

Kulutusluottojen korko voi vaihdella myös sen mukaan, mistä luottoa haetaan. Eri pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarjota eri korkoja samoille lainaehdoille, koska jokaisella yrityksellä on oma riskinsietokykynsä.

Paljonko kulutusluottoa voi saada?

Kulutusluoton määrä, jota voit hakea, riippuu useista tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, luottokelpoisuudesta ja tulotasosta. Joillakin luotonantajilla on valmiiksi määritellyt lainasummat, kun taas toisilla lainasummat voivat vaihdella hakijan tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaan.

Joissakin tapauksissa voit hakea kulutusluoton jopa 60 000 euroon asti, mutta tämä edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja korkeampaa tulotasoa. Suurempien kulutusluottojen saaminen voi olla helpompaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

On tärkeää huomata, että vaikka suurempi kulutusluotto voi olla houkutteleva vaihtoehto, se voi myös tarkoittaa suurempaa velkaa ja korkokuluja. Ennen kuin haet suurta kulutusluottoa, arvioi huolellisesti takaisinmaksukykysi.

Mistä löytyy matalakorkoinen kulutusluotto?

Jos haluat löytää matalakorkoisen kulutusluoton, voit hakea ja kilpailuttaa eri lainantarjoajien kulutusluottotarjouksia Joustoluotto.comin avulla. Tämä tapahtuu seuraavasti:

 • Mene Joustoluotto.com-sivustolle ja täytä lyhyt hakemuslomake.
 • Kun olet lähettänyt hakemuksesi, sivusto välittää sen usealle eri lainantarjoajalle.
 • Saat tarjouksia eri lainantarjoajilta, joita voit vertailla keskenään.
 • Tutki tarjouksia tarkasti ja kiinnitä huomiota erityisesti korkokuluihin ja muihin kuluihin.
 • Vertaile tarjouksia ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.

Kilpailuttamalla kulutusluotot Joustoluotto.comin avulla voit löytää matalakorkoisen kulutusluoton, koska sivusto auttaa sinua vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytämään sopivan vaihtoehdon. Muista kuitenkin, että tarvitset hyvän luottoluokituksen ja vakaan tulotason, jotta voit saada edullisen kulutusluoton.

Kannattaako kulutusluotto ja takaisinmaksuturva?

Kannattavuus takaisinmaksuturvan ottamisessa riippuu henkilökohtaisesta tilanteesta ja riskiarvioinnista. Takaisinmaksuturva voi olla hyödyllinen turva henkilöille, joiden tulovirta on epävarmaa tai jotka eivät ole taloudellisesti varautuneita mahdollisiin yllättäviin tilanteisiin, jotka voivat vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

Takaisinmaksuturva on yleensä maksullinen lisäpalvelu, joka lisää lainan kokonaiskustannuksia. Ennen takaisinmaksuturvan ottamista kannattaa selvittää tarkasti, mitä vakuutus kattaa ja minkä verran se maksaa. Lisäksi on tärkeää arvioida omaa taloudellista tilannetta ja harkita, kuinka suuri riski lainan takaisinmaksun vaikeutumiselle on.

On myös hyvä huomata, että takaisinmaksuturva ei kata kaikkia mahdollisia tilanteita ja siinä voi olla rajoituksia ja poissulkemisia. Jokaisen tulee siis arvioida oma tilanteensa huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Löytyykö halvin kulutusluotto pankista?

Usein halvin kulutusluotto ei löydy välttämättä omasta pankista tai tutulta luotonmyöntäjältä. Kilpailuttamalla kulutusluotot eri luotonmyöntäjien välillä voit hakea kulutusluottoa edullisemmin.

Joustoluotto.com on palvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään halvimmat kulutusluotot yhdellä hakemuksella. Palvelu vertailee useita eri luotonmyöntäjiä ja tarjoaa asiakkaalle parhaiten sopivat lainatarjoukset.

Lainatarjouksia vertailemalla voi löytää halvimman kulutusluoton omiin tarpeisiin ja maksukykyyn sopivalla korolla. Kilpailuttamalla kulutusluotot voi myös säästää merkittävästi kuluissa ja koroissa.

Joustoluotto.comin käyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä hakemus tehdään vain kerran ja sen jälkeen saat useita lainatarjouksia, joiden vertailu auttaa löytämään sopivan ja edullisen kulutusluoton.

Saako asuntolainaa jos on kulutusluotto?

Asuntolainaa voi saada, vaikka henkilöllä olisi kulutusluottoja. Kuitenkin kulutusluotot ja muut velat vaikuttavat hakijan lainanhoitokykyyn ja voivat siten vaikuttaa siihen, kuinka suuri asuntolaina pankki on valmis myöntämään.

Jos hakijan velkaantuneisuus on liian suuri suhteessa hänen tuloihinsa, pankki voi joko hylätä asuntolainahakemuksen tai myöntää lainan pienemmällä määrällä. On tärkeää huolehtia siitä, että oma taloustilanne on hallinnassa ennen asuntolainan hakemista ja varmistaa, että pystyy hoitamaan kaikki velat ja lainanlyhennykset sovitusti.

Onko autolaina kulutusluotto?

Kyllä, autolaina voidaan luokitella kulutusluotoksi, joka on tarkoitettu käytettäväksi ajoneuvon hankintaan tai rahoittamiseen. Autolainan ehdot ja korot voivat vaihdella riippuen lainanantajasta, laina-ajasta ja lainan määrästä.

Voit hakea autolainan yleensä pankista, rahoitusyhtiöltä tai autoliikkeestä.

Onnistuuko kulutusluotto ilman luottotietoja?

Kulutusluoton hakeminen ilman luottotietoja on käytännössä mahdotonta. Luottotietojen tarkistaminen on yleensä osa luotonantajan normaalia lainanmyöntöprosessia ja luotonantaja tarvitsee luottotiedot voidakseen arvioida hakijan maksukykyä ja luotettavuutta. ‘

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita luottotietoihin liittyviä ongelmia, se voi vaikeuttaa kulutusluoton saamista tai johtaa siihen, että luottoa ei myönnetä ollenkaan. On kuitenkin mahdollista, että hakija voi saada kulutusluottoa takaajan tai vakuuden avulla, vaikka hänen omat luottotietonsa eivät olisi kunnossa.

Miten koroton kulutusluotto toimii?

Kulutusluotto ilman korkoa tarkoittaa, että luotonantaja ei peri asiakkaalta korkoa lainasta tietyn ajanjakson aikana. Usein koroton kulutusluotto on tarjolla uusille asiakkaille tai rajoitetun ajan ajanjaksolle.

Esimerkiksi luotonantaja voi tarjota korotonta kulutusluottoa ensimmäiselle kuukaudelle, jolloin asiakas maksaa takaisin vain lainan pääoman ilman korkoa.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että vaikka kulutusluotosta ei peritä korkoa, voi siihen liittyä muita kuluja, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Lisäksi, jos kulutusluottoa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, luotonantaja voi alkaa periä korkoa.

Siksi on tärkeää lukea huolellisesti lainasopimus ja sen ehdot ennen kuin ottaa korottoman kulutusluoton.

Onnistuuko kulutusluotto eläkeläiselle?

Eläkeläinen voi saada kulutusluottoa, jos hänellä on vähintään 1000 € kuukausittaiset tulot. Eläkkeet lasketaan mukaan tuloihin, joten jos eläkeläisen kokonaistulot ylittävät tämän summan, hän voi hakea kulutusluottoa.

Luotonantajan arviointi perustuu kuitenkin aina hakijan yksilölliseen tilanteeseen, joten lopullinen päätös kulutusluoton myöntämisestä tehdään tapauskohtaisesti. Eläkeläisen kannattaa kuitenkin huomioida, että korkeampi ikä ja mahdolliset sairaudet voivat vaikuttaa luoton myöntämiseen ja korkotasoon.

Onnistuuko kulutusluotto pienituloiselle?

Pienituloinen voi yleensä hakea kulutusluottoa, mutta luoton myöntämisen ehtona on usein tietty minimitulotaso, joka vaihtelee luotontarjoajan ja lainasumman mukaan. Pienituloisen hakijan tulee varmistaa, että hän täyttää luotontarjoajan vaatimat tulorajat ennen kuin hakee kulutusluottoa.

Lisäksi pienituloinen hakija saattaa joutua maksamaan korkeampaa korkoa kuin korkeamman tulotason hakijat, ja tämä kannattaa ottaa huomioon ennen lainan hakemista. On tärkeää muistaa, että kulutusluotto on aina vastuullisesti harkittava päätös, ja luottoa tulee ottaa vain, jos siihen on varaa ja se on tarpeellinen.

Mitä tarkoittaa kulutusluotto marginaali?

Kulutusluoton marginaali tarkoittaa sitä osaa, joka lisätään lainan viitekorkoon, josta muodostuu kokonaiskorko. Marginaali on pankin tai muun luotonantajan voittomarginaali, joka kattaa mm. riskit, hallinnolliset kulut ja voiton.

Marginaalin suuruus voi vaihdella pankista ja lainanhakijasta riippuen, ja se vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskorkoon. Yleensä kulutusluottojen marginaalit ovat hieman korkeampia kuin esimerkiksi asuntolainojen marginaalit, sillä kulutusluotot ovat pankille hieman riskialttiimpia lainamuotoja.

Onnistuuko kulutusluoton hakeminen ilman liittteitä?

Yleensä kulutusluottoa hakiessa tulee toimittaa liitteitä, kuten palkkatodistus, verotustodistus ja tiliotteet. Nämä liitteet tarvitaan lainanantajan arvioidessa hakijan maksukykyä ja luottokelpoisuutta.

Kuitenkin joillakin lainanantajilla on mahdollisuus hakea kulutusluottoa ilman liitteitä, esimerkiksi pienempien lainasummien kohdalla. Tällöin lainanantaja voi käyttää hakijan antamia tietoja, kuten tulo- ja menotietoja, arvioidessaan lainan myöntämistä ja sen suuruutta.

Kuitenkin on hyvä muistaa, että liitteiden toimittaminen voi nopeuttaa lainaprosessia ja parantaa mahdollisuuksia saada edullisempi kulutusluotto.

Onko pikavippi kulutusluotto?

Pikavippi ja kulutusluotto ovat erilaisia lainatuotteita. Vippi on yleensä pieni laina, joka maksetaan takaisin nopeasti yleensä muutaman viikon sisällä.

Pikavippien korot ja kulut ovat yleensä korkeampia kuin kulutusluotoissa. Kulutusluotto taas on suurempi laina, jonka takaisinmaksuajat voivat olla pidempiä, jopa useita vuosia.

Kulutusluotossa korot ja kulut voivat olla alhaisempia kuin pikavipeissä. Lyhyt pikavippi on hyvä vaihtoehto vain lyhytaikaiseen lainaamiseen.

Kuinka pitkällä maksuajalla kulutusluoton voi hakea?

Yleensä kulutusluottojen maksuajat vaihtelevat muutamasta kuukaudesta jopa viiteen vuoteen asti, mutta joidenkin luotonantajien kautta voi saada kulutusluottoa jopa 20 vuoden maksuajalla. On kuitenkin hyvä muistaa, että pidemmällä maksuajalla maksetaan yleensä enemmän korkokuluja, joten kannattaa harkita tarkkaan, mikä maksuaika sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen parhaiten.

Kannattaako hakea kulutusluotto opiskeluun?

Kulutusluoton hakeminen opiskeluun riippuu monesta tekijästä, kuten omasta taloudellisesta tilanteesta ja opiskelun kustannuksista. Jos opiskelija tarvitsee rahoitusta opiskelukuluihin ja pystyy maksamaan lainan takaisin sovitusti, kulutusluoton hakeminen voi olla yksi vaihtoehto.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan ottaminen lisää aina taloudellista vastuuta ja takaisinmaksuun sitoutumista. Opiskelija voi myös harkita muita rahoitusvaihtoehtoja, kuten opintolainaa tai apurahoja, ennen kuin päättää hakea kulutusluottoa.

Onko opintolaina kulutusluotto?

Kulutusluotto ja opintolaina ovat kaksi erilaista lainaa. Opintolaina on valtion takaama laina, joka myönnetään opiskelijalle opiskelukustannuksia varten. Opintolaina on tarkoitettu kattamaan opiskelun aikana syntyneitä kustannuksia, kuten opiskelumateriaalit, asumisen ja elämisen kulut. Opintolainaa ei tarvitse maksaa takaisin heti opintojen aikana, vaan takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Toisaalta kulutuslaina on yleensä lyhytaikainen laina, jonka tarkoituksena on rahoittaa kulutushyödykkeiden ostoa, kuten auton tai kodinkoneen hankintaa. Kulutusluoton takaisinmaksu alkaa yleensä heti lainan saamisen jälkeen ja se maksetaan takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Opintolaina on valtion takaama laina opiskelukustannusten kattamiseen, kun taas kulutusluotto on tarkoitettu kulutushyödykkeiden ostoon. Lisäksi opintolainan takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä, kun taas kulutusluotto tulee maksaa takaisin heti lainan saamisen jälkeen.

Voiko kulutusluoton laskun saada sähköpostiin?

Kyllä, kulutusluoton laskun voi yleensä saada sähköpostitse, jos luotonantaja tarjoaa tätä vaihtoehtoa. Useimmat luotonantajat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden valita laskunsa toimitustavan, joka voi olla esimerkiksi sähköposti, posti tai verkkopankin viestit.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että sähköposti ei välttämättä ole aina turvallisin vaihtoehto, sillä se voi altistua esimerkiksi tietomurroille tai huijausviesteille. Siksi on tärkeää huolehtia tietoturvasta ja käyttää vahvoja salasanoja sekä varmistaa, että sähköpostiosoite on oikein ja turvallinen.

Mistä löytyy edullisin kulutusluotto?

Kulutusluoton korko ja kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, laina-ajasta, hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan tarjoajasta. Siksi on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää itselleen sopivin ja edullisin vaihtoehto.

Kulutusluottojen vertailu on helppoa verkossa, sillä useat lainavertailusivustot tarjoavat vertailupalveluja eri lainantarjoajien välillä. Näiden palveluiden avulla voit vertailla eri lainojen korkoja, kustannuksia ja muita ehtoja nopeasti ja helposti.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että halvin laina ei aina ole se paras vaihtoehto, vaan lainan kokonaiskustannukset ja ehdot tulee aina tarkistaa huolella ennen lainan ottamista.

Paljonko kulutusluoton viivästyskorko on?

Kulutusluoton viivästyskorko on korvaus, joka peritään kuluttajalta, jos hän ei maksa kulutusluoton erääntynyttä maksua eräpäivään mennessä. Viivästyskorko on yleensä maksettava velan loppuun maksamiseen saakka ja määräytyy vuosittaisena korkona, joka on seitsemän prosenttiyksikköä korkeampi kuin kulloinkin voimassa oleva viitekorko.

Velan erääntymisen jälkeen kuluttajalle kertyy puolen vuoden ajan sekä tavallista korkoa että viivästyskorkoa, jonka jälkeen viivästyskorko putoaa korkolain mukaiselle tasolle 7,00% + viitekorko.

Mitä tehdä jos on ongelmia maksaa lainat ajallaan?

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainasi takaisin ajallaan, on tärkeää ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään mahdollisimman pian. Monet lainanmyöntäjät ovat valmiita neuvottelemaan maksusuunnitelmasta ja tarjoamaan vaihtoehtoja tilanteen helpottamiseksi.

Ennen kuin otat yhteyttä lainanmyöntäjään, kannattaa tehdä realistinen budjetti ja selvittää, kuinka paljon rahaa voit käyttää kuukaudessa lainan takaisinmaksuun. Tämä auttaa sinua neuvottelemaan realistisen maksusuunnitelman lainanmyöntäjän kanssa.

Jos kyseessä on tilapäinen rahoitusvaikeus, voit harkita lyhennysvapaata tai maksuohjelman muutosta. Joissain tapauksissa lainanmyöntäjä voi myös tarjota maksuaikaa tai lyhennysvapaata.

Jos maksuongelmat johtuvat yllättävästä elämäntilanteesta, kuten sairastumisesta tai työttömyydestä, kannattaa ottaa yhteyttä myös velkaneuvontaan. Velkaneuvonnan ammattilaiset voivat auttaa sinua selvittämään velkaongelmasi ja neuvotella velkojiesi kanssa.

Tärkeintä on olla avoin ja rehellinen tilanteestasi ja pyrkiä löytämään yhdessä lainanmyöntäjän kanssa ratkaisu, joka sopii sinulle parhaiten ja auttaa sinua välttämään viivästyskorkoja ja muita maksuhäiriömerkintöjä.

Kannattaako päästää kulutusluotto perintään?

Ei ole suositeltavaa päästää kulutusluottoa perintään, sillä se voi johtaa negatiivisiin seurauksiin, kuten maksuhäiriömerkintään, joka voi vaikuttaa luottokelpoisuuteesi tulevaisuudessa. Lisäksi perintätoimistot voivat periä korkeita kuluja ja korkoja, joten lainan lopullinen kokonaiskustannus voi kasvaa merkittävästi.

Jos sinulla on ongelmia lainan takaisinmaksussa, kannattaa ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään ja pyytää maksusuunnitelmaa tai hakea mahdollista lyhennysvapaata. Joissain tapauksissa lainanmyöntäjä voi myös tarjota uudelleenjärjestelyä tai neuvotella lainan uudelleenjärjestelyä, jotta takaisinmaksu olisi helpompaa.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen kulutusluotolla?

Kyllä, kulutusluotolla on mahdollista yhdistää useita eri lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa uuden lainan ja käyttää sen maksamiseen pois vanhoja lainoja, kuten esimerkiksi luottokorttilainoja tai pienempiä kulutusluottoja.

Tämä voi olla hyödyllistä, sillä yhdistelylainan avulla voi saada aikaan säästöjä lainojen koroissa ja maksaa yhdelle lainalle vain yhtä kuukausierää. On kuitenkin tärkeää huomioida, että yhdistelylainan ottaminen voi lisätä kokonaiskustannuksia, jos uuden lainan korko ja kulut ovat suuremmat kuin vanhojen lainojen kulut yhteensä.

Ennen yhdistelylainan ottamista onkin tärkeää selvittää huolellisesti eri lainojen kustannukset ja vertailla niitä uuden lainan kuluihin ja korkoon.

Kulutusluotto kokemuksia

Alhaalta löydät esimerkkejä Joustoluotto.comista kilpailutetuista kulutusluotoista. Kulutusluoton korko määräytyy aina hakijan tietojen perusteella.

Pieni kulutusluotto 200 €

 • Kuukausierä: 208,33 €/kk
 • Todellinen vuosikorko: 63,21 %
 • Laina-aika: 1 kk
 • Korkojen osuus: 3,33 €
 • Tilinhoitokulut: 5 €
 • Kokonaiskustannukset: 208,33 €

Kulutusluotto 500 €

 • Kuukausierä: 513,33 €/kk
 • Todellinen vuosikorko: 37,14 %
 • Laina-aika: 1 kk
 • Korkojen osuus: 8,33 €
 • Tilinhoitokulut: 5 €
 • Kokonaiskustannukset: 513,33 €

Kulutusluotto 1000 €

 • Lainasumma: 1000 €
 • Korko: 15 %
 • Takaisinmaksuaika: 12 kk
 • Kuukausierä: 96,26 €/kk
 • Korkojen osuus: 83,10 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 72,00 €
 • Joustoluoton kokonaiskustannukset: 1 155,10 €

Kulutusluotto 1500 €

 • Lainasumma: 1500 €
 • Korko: 12 %
 • Laina-aika: 12 kk
 • Kuukausierä: 139,27 €/kk
 • Korkojen osuus: 99,28 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 72,00 €
 • Kokonaiskustannukset: 1 671,28 €

Kulutusluotto 2000 €

 • Lainasumma: 2000 €
 • Korko: 10 %
 • Laina-aika: 12 kk
 • Kuukausierä: 181,83 €/kk
 • Korkojen osuus: 109,98 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 72 €
 • Kokonaiskustannukset: 2 181,98 €

Kulutusluotto 2500 €

 • Lainasumma: 2500 €
 • Korko: 10 %
 • Laina-aika: 12 kk
 • Kuukausierä: 225,79 €/kk
 • Korkojen osuus: 137,48 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 72 €
 • Kokonaiskustannukset: 2 709,48 €

Kulutusluotto 3000 €

 • Lainasumma: 3000 €
 • Korko: 11 %
 • Laina-aika: 12 kk
 • Kuukausierä: 271,14 €/kk
 • Korkojen osuus: 181,74 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 72 €
 • Kokonaiskustannukset: 3 253,74 €

Kulutusluotto 4000 €

 • Lainasumma: 4000 €
 • Korko: 10 %
 • Luotto-aika: 24 kk
 • Kuukausierä: 190,58 €/kk
 • Korkojen osuus: 429,91 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 144 €
 • Kokonaiskustannukset: 4 573,91 €

Kulutusluotto 5000 €

 • Lainasumma: 5000 €
 • Korko: 12 %
 • Luotto-aika: 60 kk
 • Kuukausierä: 117,22 €/kk
 • Korkojen osuus: 1 673,33 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 360 €
 • Kokonaiskustannukset: 7 033,33 €

Kulutusluotto 6000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 8368 €
 • Kuukausierä: 139,47 €/kk
 • Korko: 12 %
 • Todellinen vuosikorko: 14,88 %
 • Laina-aika: 60 kk
 • Korkojen osuus: 2 008 €
 • Lainanhoitokulut: 360 €

Kulutusluotto 7000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 9 702,67 €
 • Kuukausierä: 161,71 €/kk
 • Todellinen vuosikorko: 14,57 %
 • Laina-aika: 60 kk
 • Korkojen osuus: 2 342,67 €
 • Lainanhoitokulut: 360 €

Kulutusluotto 8000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 11 037,33 €
 • Kuukausierä: 183,96 €/kk
 • Korko: 12 %
 • Todellinen vuosikorko: 14,33 %
 • Laina-aika: 60 kk
 • Korkojen osuus: 2677,33 €
 • Lainanhoitokulut: 360 €

Kulutusluotto 10000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 13 108,23 €
 • Kuukausierä: 218,47 €/kk
 • Korko: 10 %
 • Todellinen vuosikorko: 11,80 %
 • Maksuerien määrä: 60 kk
 • Korkojen osuus: 2748,23 €
 • Lainanhoitokulujen osuus: 360 €

Kulutusluotto 15000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 19 482,34 €
 • Kuukausierä: 324,71 €/kk
 • Korko: 10 %
 • Todellinen vuosikorko: 11,36 %
 • Laina-aika: 60 kk
 • Korkojen osuus: 4 122,34 €
 • Lainanhoitokulut: 360 €

Kulutusluotto 20000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 24 691,67 €
 • Kuukausierä: 411,53 €/kk
 • Korko: 8 %
 • Todellinen vuosikorko: 8,97 %
 • Maksuerien määrä: 60 kk
 • Korkojen osuus: 4 331,67 €
 • Lainanhoitokulut: 360,00 €

Kulutusluotto 30000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 35 159,04 €
 • Kuukausierä: 585,98 €/kk
 • Korko: 6 %
 • Todellinen vuosikorko: 6,62 %
 • Laina-aika: 60 kk
 • Korkojen osuus: 4 799,04 €
 • Lainanhoitokulut: 360 €

Kulutusluotto 50000 €

 • Lainan kokonaiskustannukset: 58 358,40 €
 • Kuukausierä: 972,64 €/kk
 • Korko: 6 %
 • Todellinen vuosikorko: 6,44 %
 • Maksuerien määrä: 60,00 maksuerää (kk)
 • Korkojen osuus: 7998,40 €
 • Lainanhoitokulut: 360,00 €

Hae kulutusluotto ulkomailta

Ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset ovat alkaneet tarjota yhä enemmän kulutusluottoja suomalaisille, koska kulutusluottojen kysyntä Suomessa on kasvanut ja kilpailu kulutusluottomarkkinoilla on kovaa. Monet ulkomaiset rahoituslaitokset ovat havainneet, että suomalaiset ovat maksukykyisiä asiakkaita ja että Suomessa on luotettava luottorekisteri, joka auttaa arvioimaan asiakkaiden luottokelpoisuutta.

Ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota kulutusluottoja Suomessa, jos ne täyttävät Suomen lainsäädännön vaatimukset, kuten rekisteröitymisen luottorekisteriin ja asiakkaiden luottokelpoisuuden arvioinnin. Monet ulkomaiset rahoituslaitokset tarjoavat myös kilpailukykyisempiä korkoja ja lainaehtoja kuin Suomessa toimivat pankit ja rahoituslaitokset, mikä houkuttelee suomalaisia asiakkaita.

Lue alhaalta, mistä voit hakea lainaa ulkomailta.

Kulutusluotto Virosta

On mahdollista hakea kulutusluottoa Virossa toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, kuten Bigbankilta ja Bondoralta. Näiden palveluiden kautta voi hakea kulutusluottoa netissä, ja lainapäätöksen saa usein nopeasti.

Kulutusluotto Norjasta

Norjalaiset luottoyritykset, kuten Bank Norwegian, Morrow Bank, Lea Bank ja Instabank, ovat alkaneet tarjota kulutusluottoja myös suomalaisille asiakkaille.

Norjalaiset luottoyritykset toimivat usein verkkopankkeina, joten lainan hakeminen ja asiointi tapahtuu pääasiassa verkkopalvelun kautta. Lainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa, ja hakemuksen täyttämiseen tarvitaan vain henkilötiedot ja taloudelliset tiedot.

Luottoyritykset arvioivat hakijan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden luottotietojen ja hakijan antamien tietojen perusteella. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät yleensä hakijan luottokelpoisuuden ja lainan suuruuden mukaan.

Kulutusluottojen hakeminen norjalaisilta luottoyrityksiltä on yksi tapa kilpailuttaa lainatarjouksia ja löytää edullisempi laina. Kilpailuttamalla lainatarjoukset eri luottoyrityksiltä voi löytää sopivimman lainan omiin tarpeisiin ja saada paremman käsityksen lainan kokonaiskustannuksista.

Kulutusluotto Ruotsista

Ruotsalaiset luottoyritykset ovat alkaneet tarjota kulutusluottoja suomalaisille yhä enemmän viime vuosina. Tämä johtuu osittain siitä, että Ruotsin lainamarkkinat ovat erittäin kilpailukykyiset, mikä pakottaa yrityksiä etsimään uusia markkinoita.

Monet ruotsalaiset luottoyritykset, kuten Avida, Brocc, Collector Bank, Nordax Bank, Resurs, Svea ja TF Bank, tarjoavat kulutusluottoja suomalaisille. Nämä yritykset toimivat usein verkossa ja tarjoavat asiakkaille nopean ja helpon tavan hakea lainaa.

Kulutusluoton hakeminen ruotsalaiselta luottoyritykseltä voi olla houkuttelevaa, sillä ne tarjoavat usein kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja. Lisäksi, kuten norjalaiset luottoyritykset, ruotsalaiset luottoyritykset ovat usein hyvin digitalisoituneita ja tarjoavat asiakkailleen nopean ja helpon tavan hakea ja hallinnoida lainaa.