Kulutusluotto heti tilille: Edullinen kulutuslaina, korko alk. 4.5%

Kilpailuta itsellesi edullisin kulutusluotto. Saat useita tarjouksia, joista löytyy varmasti sinulle sopivin kulutuslaina.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

kulutusluotto

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa, voit säästää jopa tuhansia!

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen haettava laina, jonka suuruus vaihtelee tyypillisesti 1000 euron ja jopa kymmenien tuhansien eurojen välillä. Kulutuslainat ovat vakuudettomia lainoja, joita voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Yhä useampi pankki tarjoaa kulutusluottoja ja niiden suosio onkin kasvanut tasaisesti vuosien saatossa.

Kulutuslainaa voi siis hakea vaikkapa remonttia tai lomamatkaa varten. Moni myös rahoittaa sillä yllättävät menot. Tällaisia voi olla esimerkiksi kodinkoneen rikkoontuminen, autohuolto tai yllättävä lääkärikäynti.

Kulutusluotto vertailu: Pankista vai rahoituslaitokselta?

Kulutusluotto vertailu on helppoa ja nopeaa palvelumme avulla. Sen sijaan, että tekisit lainahakemuksen erikseen yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle, onnistuu se sivustollamme yhdellä hakemuksella! Välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille mukana oleville pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat lainatarjouksia tietojesi perusteella.

Voit saada lainatarjouksia jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Mikäli täytät yllä olevat ehdot voit valita sinulle sopivimman lainatarjouksen ja nostaa rahat tilille jopa saman päivän aikana!

Kulutusluotto ilman vakuuksia vai vakuuksilla?

Kulutusluotto ylestyi nopeasti sen jälkeen, kun pienlainoille määrättiin 50% korkokatto. Useampi pienlainayhtiö lopetti vippien myöntämisen ja alkoi tarjoamaan isompia luottoja, joihin korkokatto ei ylety.

Uusia kulutusluottoja hakiessa kannattaa olla hyvin tarkkana, koska osa toimijoista voi pyytää lainasta hyvinkin korkea korkoa. Edullisen kulutusluoton voi varmistaa kilpailuttamalla sen usealla eri toimijalla. Kilpailuttaminen onnistuu kätevästi palvelumme avulla.

Kulutusluotto helposti ja nopeasti netistä

Kulutusluotto tai kulutuslaina on nimensä mukaisesti kulutukseen otettava laina tai luotto. Kulutusluotot ovat yleensä suuruudeltaan 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, riippuen lainanmyöntäjästä ja haettavasta lainasummasta. Useimmat kulutuslainat ovat vakuudettomia, mutta osa pankeista ja rahoituslaitoksista vaativat lainalle vakuudet. Yleisesti voidaan sanoa, että kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat luotot, pikavipit ja lainat, jotka haetaan kulutukseen ovat kulutusluottoja. Yleisimpiä kulutusluottojen käyttötarkoituksia ovat mm. remonttilaina ja autolaina.

Kulutusluotto voi olla halpa tai kallis, muista siis aina kilpailuttaa!

Kulutusluottojen suuri kysyntä on synnyttänyt alalle paljon kilpailua. Useat eri pankit, rahoituslaitokset sekä luottoyritykset tarjoavat kulutusluottoja hyvin erilaisilla koroilla ja lainaehdoilla. Yleisesti voidaan todeta, että kulutusluottojen korko vaihtelee 5 – 50 prosentin välillä. Myönnettävät lainasummat vaihtelevat 100€:n ja 60 000€:n välillä. Kulutuslainojen takaisinmaksuaika on yleensä 1 – 15 vuotta. Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa sitä, että etenkin suuremmissa kulutusluotoissa hintaerot voivat olla huomattavia.

Mihin kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluottoa voi hakea käytännössä mihin tahansa kulutukseen. Useimmiten kulutuslainaa haetaan esimerkiksi auton hankintaan, kodin remontointiin tai matkalainaksi. Kulutusluotto on aina henkilökohtainen luotto ja sen voi käyttää periaatteessa mihin tahansa tarkoitukseen. Yleensä lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset eivät vaadi tarkkoja selostuksia lainan käyttötarkoituksesta, kun kyseessä on kulutusluotto. Lainanantajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota hakijan taloudelliseen tilanteeseen, kuin lainan käyttötarkoitukseen.

Miten voin hakea kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen onnistuu helpoiten netissä. Useat pankit, luotto- ja rahoituslaitokset tarjoavat kulutuslainoja helpolla verkkohakemuksella.

Kulutusluoton hakeminen kannattaa aloittaa palveluumme avulla. Tekemällä  helpon ja nopean hakemuksen, saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailuttamien on siis hyvin helppoa ja nopeaa.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä lainanmyöntäjät tekevät luottopäätöksesi lainahakemuksesi perusteella.

Mitä kriteerejä kulutusluoton saamisessa on?

On täysin mahdotonta sanoa tarkkoja vaatimuksia kulutusluoton saamiselle, koska kaikki lainanmyöntäjät eivät käytä samoja kriteerejä. Yleisesti voidaan sanoa, että kulutusluotto on mahdollista saada mikäli hakija täyttää seuraavat ehdot:

  • Säännölliset palkkatulot.
  • Bruttotulot yli 1200 euroa kuukaudessa.
  • Hakija on täysi-ikäinen. Useat pankit vaativat yli 20 tai 25 vuoden ikää.
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai maksuja ulosotossa.
  • Hakija on Suomen kansalainen ja asuu vakituisesti Suomessa.

Mikäli hakijana täytät edellä mainitut kriteerit, saat hyvin todennäköisesti haluamasi kulutusluoton. Se miten paljon voit lainaa saada, riippuu aina maksukyvystäsi. Pienituloiset hakijat eivät yleensä voi saada suuria lainoja pitkillä takaisinmaksuajoilla. Mikäli haluat parantaa lainan saannin mahdollisuuksia, kannattaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, mikäli se on mahdollista.