Uusi pikavippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae uusi pikavippi heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Uusi pikavippi

Uusi pikavippi

Pikavipit uudelta firmalta

Pikavippien tarjoaminen on edelleen suosittu toimiala eri toimitsijoiden keskuudessa, ja kuluttajan on siis mahdollista löytää useita eri tarjoajia pikavipille. Asiakas päättää aina itse minkälaiselta firmalta hän haluaa pikavipin ottaa. Firmasta riippumatta on pikavipin – ja muidenkin lainojen – kilpailuttaminen aina ehdottoman kannattavaa. Kun kilpailuttaa pikavipit, pystyy varmistamaan sen, että ottaa pikavipin taholta, joka tarjoaa itselle sopivimmat ehdot ja kilpailukykyisen koron. Uusi pikavippi kannattaa siis aina kilpailuttaa.

Uusi pikavippi

Moni kuluttaja ottaa uuden pikavipin edellisen vipin jälkeen, ja mahdollisesti myös vaihtaa pikavippiä tarjoavaa firmaa. Tämä onkin joissain tapauksissa järkevää. Kun pikavippejä kilpailuttaa nettisivujen kautta, voi hakija saada tarjouksia jopa yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Parasta tässä on se, että itse ei tarvitse nähdä vaivaa kilpailutuksen eteen, vaan pikavipit kilpailutetaan valmiiksi, ja sitä kautta asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan tarjouksen.

Normaaleissa pikavipeissä korko on usein melko korkea ja se myös kasvaa nopeasti. Tämän vuoksi pikavipin ottaminen ei yleensä ole järkevää, ellei sitä maksa hyvin nopeasti takaisin. Korko vaihtelee yleensä 10 % ja 400 % välillä, mutta on täysin riippuvainen siitä mikä firma lainaa tarjoaa, ja minkä suuruinen pikavippi on kyseessä.

Pikavippien rahalliset määrät vaihtelevat kymmenistä euroista jopa tuhansiin euroihin. Laina-ajoissa esiintyy myös runsaasti variaatiota. Moni firma tarjoaa pienemmille summille vuoden, tai maksimissaan kolmen vuoden laina-aikoja. Pikavippejä kilpailuttamalla voi kuitenkin saada myös pidempiä laina-aikoja, suuremmille summille jopa 15 vuotta.

Kun kuluttaja kilpailuttaa pikavipit ja ottaa vastaan lainatarjouksia, hänen on mahdollista valikoida niistä itselleen parhaiten sopivat. Jos tarve on suuremmalle lainalle pidemmällä laina-ajalla, ei kannata ottaa vippiä, jossa on suuri ja nopeasti kasvava korko. Vastaavasti pienemmän lainan tarpeeseen ei korkojen suuruudesta tarvitse huolehtia niin paljon, jos lainan kuitenkin aikoo maksaa nopeassa ajassa kokonaan takaisin.

Lainaa hakiessa kannattaakin heti alkuun huomioida nämä tekijät, ja pohtia myös omaa maksukykyään, sekä sitä minkä verran lainaa todella tarvitsee. Ylimääräistä lainaa ei koskaan kannata ottaa. Lainan ottajan on oltava aina täysi-ikäinen.

Uudet pikavippifirmat

Uusia pikavippifirmoja syntyy jatkuvasti, ja kuluttajan voikin olla hankalaa pysyä toiminnan muutoksessa perässä. Tämän vuoksi lainaa kilpailuttaessa säästä aikaa ja rahaa, kun kilpailutuksen hoitaa ulkopuolinen taho. Näin kuluttajan tarvitsee itse ainoastaan ottaa vastaan lainatarjoukset, ja valita niistä itselleen parhaat.

Lainaa hakiessa kannattaa myös ottaa huomioon, että firmat tekevät hakijasta kartoituksen, jossa arvioidaan lainanhakijan takaisinmaksukykyä. Lainan korko ja määrä saattavat muuttua alkuperäisestä haetusta summasta, jos pikavipin myöntävä firma kokee tämän tarpeelliseksi.

Usein pikavippejä myöntävä firma alkaa käsittelemään lainahakemusta heti, tai ainakin mahdollisimman pian. Lainoja kilpailuttaessa saattaa suuremmissa lainatarjouksissa kestää hieman pidempään kuin toisissa, sillä käsittelyajat vaihtelevat aina lainantarjoasta sekä haettavasta summasta riippuen.

Lainan kilpailutuksella on kuitenkin mahdollista saada useiden lainantarjoajien tarjoukset samalla kertaa. Tämä säästää runsaasti aikaa verrattuna siihen, että kaikki lainahakemukset lähettäisi erikseen eri firmoille.

Pikavippi uusi

Kun lainanhakija on tehnyt päätöksen itselleen sopivasta lainanmyöntäjästä, voi hän hakea lainaa juuri tältä kyseiseltä pankilta tai rahoituslaitokselta. Uusi pikavippi voi olla peräisin ennestään tutulta lainantarjoajalta, tai täysin uudelta yritykseltä. Pikavipin kilpailutus ei koskaan sido ottamaan lainaa, ja kuluttajan on mahdollista muuttaa mieltään vielä lainanhakuvaiheessakin.

Yleisiä ehtoja lainan hakemiselle on muutamia, ja osa ehdoista vaihtelee hieman firmasta riippuen. Täysi-ikäisyys on ensimmäinen vakioehto. Lisäksi monet lainanmyöntäjät edellyttävät, että lainan hakija asuu vakituisesti Suomessa, ja lainoja myönnetään vain suomalaisille pankkitileille.

Joskus suuremman pikavipin hakuun vaaditaan takaaja, mutta yleensä vippejä myönnetään myös ilman. Kaikkia lainan ehtoja on mahdollista tarkastella silloin, kun alkaa kilpailuttamaan omia pikavipin tarjoajia ja rahoituslaitoksia.