Lainalaskuri - ( Korko 4,19 % - 20% ) - Laske sopiva kuukausierä!

Lainalaskuri auttaa kilpailuttamaan lainat ja arvioimaan lainan tilinhoitokulut ja koron. Lue lisää.

lainalaskuri
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Joustoluottolaskuri

joustoluotto laskuri

Joustoluottolaskuri on erityinen tyyppi lainalaskurista, joka auttaa sinua arvioimaan joustoluoton kustannuksia. Sen käyttäminen on yksinkertaista.

Syötät vain haluamasi lainan määrän, laina-ajan ja lainan koron laskuriin. Laskuri näyttää sinulle kuinka paljon joudut maksamaan lainasta koko laina-aikana.

Kilpailuta joustoluotto heti lähettämällä lainalaskurin hakemus pankeille ja rahoituslaitoksille. Voit myös käyttää lainalaskuria aputyökaluna jos aiot hakea vippiä, pientä lainaa tai lainaa heti.

Selkeä lainalaskuri

Laskurin avulla näet selkeästi, kuinka lainan määrä, laina-aika ja todellinen vuosikorko vaikuttavat kuukausittaiseen maksuerään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Esimerkiksi, jos valitset pitkän laina-ajan, kuukausittaiset maksut ovat yleensä pienemmät, mutta maksat enemmän korkoja koko laina-aikana.

Päinvastoin, lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausittaisia maksuja, mutta pienempiä kokonaiskorkokustannuksia. Pikavippi heti tilille on hyvä esimerkki lyhytaikaisesta lainasta.

Lainalaskuri auttaa budjetoinnissa

Yksi joustoluottolaskurin erityispiirre on, että se ottaa huomioon joustoluoton erityispiirteet, kuten kiinteän tasaerän. Tämä tarkoittaa, että maksat samaa summaa joka kuukausi koko luottoajan, mikä tekee budjetoinnista helpompaa.

Joustoluottolaskurin avulla voit myös leikkiä eri skenaarioilla. Voit kokeilla eri lainan määriä, laina-aikoja ja korkoja nähdäksesi, miten ne vaikuttavat kuukausittaiseen maksuun ja kokonaiskustannuksiin.

Tämä auttaa sinua löytämään sopivan lainan, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Muista kuitenkin, että lainalaskuri antaa vain arvioita.

Lopulliset lainan kustannukset määrittää pankki tai muu lainanantaja. On aina hyvä idea saada useita lainatarjouksia ja vertailla niitä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Kulutusluottolaskuri

Kulutusluottolaskuri on tehokas työkalu, jota voit käyttää arvioidessasi kulutusluottosi kokonaiskustannuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat laskea, paljonko maksat lainaa takaisin kuukausittain ja koko laina-aikana.

Lainalaskurilla voit laskea eri lainamäärien ja maksuaikojen vaikutukset kuukausierään. Syötä laskuriin haluamasi lainamäärä ja maksuerien määrä (kuukautta), niin laskuri laskee kuukausierän suuruuden.

Voit myös määrittää, haluatko maksaa lainan takaisin kiinteällä tasaerällä, jolloin kuukausittainen maksuerä pysyy samana koko luottoajan. Lainalaskurilla saat näkyviin myös korkojen osuuden kokonaiskustannuksista.

Tämä antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka paljon maksat korkoa laina-aikana. Korkojen osuus voi olla merkittävä, varsinkin jos laina-aika on pitkä.

Kokeile siis kulutusluottolaskuria ja hae kulutusluotto heti tilille. Saat kulutusluottotarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainalaskuri auttaa kilpailuttamaan lainatarjoukset

Mikäli haluat tietää tarkemmin lainasi kokonaiskustannukset, voit hakea lainatarjouksen. Lainatarjous sisältää kaikki kulut, mukaan lukien korot ja muut maksut.

Tarjous ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta hakea useita tarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Muista, että laskurin antamat tulokset ovat vain suuntaa-antavia.

Todelliset kulut selviävät vasta, kun haet lainaa ja saat lainatarjouksen pankilta. Lainalaskuri on kuitenkin erinomainen työkalu, kun haluat hahmottaa, kuinka suuri laina sopii sinun talouteesi.

Laina-aika, lainan määrä ja kustannukset = Todellinen vuosikorko

todellinen vuosikorko

Kun tarvitset lainaa, on useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa todelliseen vuosikorkoon. Nämä tekijät sisältävät lainan määrän, laina-ajan, maksuerien määrän, korkojen osuuden ja muut kustannukset.

Onneksi voit helposti laskea todellisen vuosikoron lainalaskurin avulla. Tämä on erittäin hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon laina tulee maksamaan yhteensä.

Asuntolainalaskuri

Esimerkiksi, jos haluat ottaa asuntolainan ja mietit, kuinka paljon se maksaa vuodessa, voit syöttää kaikki tarvittavat tiedot lainalaskuriin. Sinun tarvitsee vain tietää lainan määrä, laina-aika vuosina, korkoprosentti ja mahdolliset muut kulut.

Laskuri laskee automaattisesti kuukausierän määrän, korkojen osuuden ja todellisen vuosikoron. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon sinun on maksettava kuukausittain ja kuinka paljon laina maksaa yhteensä koko laina-aikana.

Lainalaskuri on helppo ja nopea työkalu

Lainalaskurin käyttö on yksinkertaista. Valitse ensin lainan määrä, jonka haluat ottaa.

Tämä on summa, jota tarvitset esimerkiksi uuden auton ostoon, remonttiin tai matkaan. Seuraavaksi valitse laina-aika.

Se voi olla esimerkiksi 5, 10, 15 tai 20 vuotta, riippuen siitä, kuinka nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin. Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, lainalaskuri laskee kuukausierän määrän, korkojen osuuden ja todellisen vuosikoron.

Näin saat selkeän kuvan siitä, kuinka paljon sinun täytyy maksaa kuukausittain ja kuinka paljon maksat korkoja ja muita kuluja koko laina-ajan.

Lainalaskuri auttaa löytämään sopivan lainan

Lainalaskurin avulla voit myös vertailla eri pankkien lainatarjouksia. Voit kokeilla eri laina-aikoja, korkoprosentteja ja lainamääriä nähdäksesi, mikä tarjous on sinulle edullisin.

Tämä on erittäin hyödyllistä, sillä lainaehdot voivat vaihdella merkittävästi eri pankkien välillä. Muista, että lainalaskuri antaa vain arvion todellisesta vuosikorosta.

Lopullinen korko ja muut kulut vahvistetaan lainasopimuksessa. On aina hyvä idea hakea lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja vertailla niitä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Lainan korko vaihtelee hakijan tulojen, lainojen sekä työtilanteen mukaan

Kun tarvitset lainaa, lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun tulee ottaa huomioon. Korko vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon sinun tulee maksaa takaisin lainasta koko laina-ajan.

Lainan korko voi vaihdella merkittävästi riippuen useista tekijöistä, mukaan lukien tulotasosi, työtilanteesi ja muut lainasi.

Lainalaskuri kertoo luoton kokonaiskustannukset

Lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan, kuinka luoton korko vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausierän määrään. Voit syöttää lainalaskuriin tiedot lainan määrästä ja laina-ajasta.

Laskuri laskee automaattisesti kuinka paljon sinun tulee maksaa kuukausittain ja kuinka paljon maksat yhteensä korkoja ja muita kuluja koko laina-ajan. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon sinun tulee varata kuukausittain lainan maksamiseen ja kuinka paljon laina maksaa yhteensä.

Lainalaskuri vertailee lainatarjoukset

Lainalaskurin avulla voit myös verrata eri lainatarjouksia. Voit kokeilla eri laina-aikoja, korkoprosentteja ja lainamääriä nähdäksesi, mikä tarjous on sinulle edullisin.

Tämä on erityisen hyödyllistä, sillä luoton korko voi vaihdella merkittävästi eri pankkien ja lainatuotteiden välillä. Muista, että luoton korko voi vaihdella myös sinun henkilökohtaisten olosuhteidesi mukaan.

Korkeat tulot, vakituinen työsuhde ja vähän muita lainoja voivat auttaa sinua saamaan alhaisemman koron. Toisaalta, jos tulosi ovat matalat, sinulla on epävakaa työtilanne tai paljon muita lainoja, saatat joutua maksamaan korkeamman koron.

Lopullinen korkoprosentti vahvistetaan aina lainasopimuksessa. Kannattaa siis aina hakea useampia lainatarjouksia ja vertailla niitä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Lainalaskurin avulla voit tehdä tämän helposti ja hakea lainaa nopeasti verkossa.

Kiinteä tasaerä

kiinteä tasaeräKiinteä tasaerä on lainan takaisinmaksutapa, jossa maksat samansuuruisen erän joka kuukausi koko laina-ajan. Tämä on erityisen hyödyllinen vaihtoehto, kun haluat pitää kuukausittaiset menosi ennustettavina ja vakaana.

Jos olet kiinnostunut kiinteästä tasaerästä, sinun tulee laske potentiaalisen kuukausierän käyttämällä lainalaskuria. Syötä laskuriin lainasumma, laina-aika ja valitse kiinteä tasaerä.

Näin voit nähdä, kuinka suuri kuukausittainen maksuerä olisi kiinteällä tasaerällä. Mikäli haluan hakea lainaa kiinteällä tasaerällä, voit tehdä sen suoraan pankin tai lainantarjoajan verkkosivuilla.

Muista, että on aina hyvä vertailla eri lainatarjoajien tarjouksia, jotta löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainan. Kiinteä tasaerä on erinomainen valinta, jos haluat selkeän ja ennakoitavan talouden suunnittelun.

Vaikka korkojen vaihtelut saattavat vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, tiedät aina tarkalleen, kuinka paljon sinun tulee maksaa lainaa takaisin joka kuukausi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi ja pitämään budjettisi tasapainossa.

Joustoluotto.comin lainalaskurilla voit kilpailuttaa lainat

Joustoluotto.comin lainalaskurilla voit helposti kilpailuttaa lainat, mikä on järkevää tehdä ennen lainan ottamista. Lainalaskurin avulla voit nähdä, kuinka paljon sinun täytyy maksaa lainaa takaisin kuukausittain.

Laskuriin syötetään lainan määrä, laina-aika vuosina, ja se antaa sinulle kuukausierän, joka sisältää sekä lainan pääoman että korkojen osuuden.

Käyttämällä Joustoluotto.comin lainalaskuria, voit myös tutkia, kuinka eri laina-ajat ja lainamäärät vaikuttavat kuukausittaiseen takaisinmaksuun. Voit esimerkiksi kokeilla, kuinka asuntolainan kuukausierä muuttuu, jos laina-aika on kymmenen vuotta tai viisitoista vuotta.

Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka lainan pituus vaikuttaa kuukausittaiseen maksuun.

Lainalaskurilla voit tarkastella myös eri pankkien tarjouksia. Syötä laskuriin pankin antama korkoprosentti ja laina-aika, niin näet, kuinka paljon lainaa tulee maksaa takaisin aikanaan.

Näin voit vertailla eri pankkien tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman.

Mikäli haluat hakea lainaa, Joustoluotto.comin kulutusluottolaskurin avulla voit tehdä sen suoraan verkossa. Laskurin käyttö on helppoa: syötä haluamasi lainamäärä, valitse laina-aika ja napsauta “seuraava”.

Tämän jälkeen voit saada lainatarjouksen sähköpostiisi. Muista, että lainan hakeminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa tutkia saamasi tarjouksen ja päättää, onko se sinulle sopiva.

Muista, että lainalaskuri on vain työkalu, joka antaa sinulle yleiskuvan siitä, kuinka paljon laina tulee maksamaan. Lopulliset lainan kulut riippuvat monista tekijöistä, kuten lainan määrästä, korosta, laina-ajasta ja mahdollisista muista kuluista.

Siksi on aina hyvä tarkistaa lopulliset lainan ehdot ja kulut suoraan lainantarjoajalta. Hae vakuudeton laina nyt lainalaskurin avulla.