Pikavippi tekstiviestillä: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi tekstiviestillä heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä ja ilman

Kaikki vuosia sitten pikalainaa ottaneet muistavat varmasti, miten sitä haettiin puhelimella tekstiviestin välityksellä. Tänä päivänä suurin osa pikavippipalveluista on jo ottanut käyttöönsä verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen, ja suomalaisten pankkien käyttämän TUPAS-palvelun lainanhakijan henkilöllisyyden varmentamiseen. Tekstiviestillä voi kuitenkin edelleen hakea lainaa tietyistä paikoista silloin, kun kyseessä ei ole hakijan ensimmäinen laina, tai asiakkaan tililuotto on jo avattu. Muissa tapauksissa pikavippi tekstiviestillä ei ole enää mahdollinen.

Pikavippi tekstiviestillä

Vaikka suurin osa pikavippipalveluista onkin siirtynyt modernimpaan teknologiaan, käytetään tekstiviestivarmennusta edelleen verkkopankkitunnusten ohella henkilötietojen varmentamiseen. Lisäksi kannattaa muistaa, että kaikki ihmiset eivät edelleenkään omista tai osaa käyttää tietokonetta tai älypuhelinta. Tekstiviestillä lainan hakeminen onnistuu myös silloin, kun käytössä ei syystä tai toisesta ole nettiyhteyttä.

Kuten aiemmin jo mainittiin, tekstiviestillä pikavipin hakeminen on edelleen mahdollista, mutta hakijan on muistettava, että lainaa voi hakea vain silloin, kun hakija on jo rekisteröity kyseisen pikavippipalvelun asiakkaaksi. Vaikka toiminto saattaakin kuulostaa turhalta, on kyseessä sekä luotonmyöntäjän että lainanhakijan turvallisuus, ja ensimmäistä pikavippiä haettaessa hakijalta vaaditaankin henkilöllisyyden todistaminen omien verkkopankkitunnusten kautta.

Sähköisen lainahakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan ole monimutkaista, ja apua täyttämiseen voi tarvittaessa pyytää myös pikavippipalvelun henkilökunnalta. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainaa voidaan nostaa näppärästi tekstiviestillä henkilökohtaisen PIN-koodin avulla. Rekisteröitymisen ja henkilöllisyyden varmistamisen jälkeen myös lisälainaa voidaan tarvittaessa nostaa suoraan tekstiviestillä, eikä nettiä tai älypuhelinta tässä tapauksessa tarvita enää ollenkaan.

Pikavippi ilman puhelinta

Niin yllättävältä kuin se voikin kuulostaa, maailmasta löytyy edelleen hurja määrä ihmisiä, jotka eivät omista ollenkaan puhelinta. Lisäksi monet etukäteen maksetut prepaid-liittymät tuottavat vaikeuksia, tai monissa tapauksissa jopa estävät pikavipin hakemisen ja varmistamisen tekstiviestillä. Juuri näiden seikkojen takia pikavipin hakeminen ilman puhelinta on tehty mahdolliseksi suoraan netin kautta. Ja mikä parasta, se voi kaiken lisäksi tuoda tekstiviesteistä ja puheluista perittävissä palvelumaksuissa muutaman euron säästöä.

Pikavipin hakemiseen ilman puhelinta ei itse asiassa tarvita edes omaa tietokonetta, sillä muutamassa minuutissa täytettävä lainahakemus onnistuu tehdä vaikkapa kirjaston tai kaverin lainaamalla tietokoneella. Henkilöllisyys varmennettaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Hyväksytyn lainapäätöksen voi saada lähes heti lainahakemuksen lähettämisestä, ja rahat voidaan parhaimmassa tapauksessa nostaa tilille jo saman päivän aikana.

On tärkeää huomata, että ennen lainahakemuksen hyväksymistä tarkistaa, ettei kyseinen pikavippipalvelu vaadi lainasopimuksen varmistamista puhelimitse tai PIN-koodilla tekstiviestin kautta. Tämä on nimittäin edelleen suhteellisen normaali käytäntö joillakin pikavippipalveluilla, vaikka itse lainahakemus ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla oltaisiinkin jo tehty netin välityksellä.

Pikavippi heti puhelimella

Jos lainanhakijalla on käytössään nettiyhteys ja älypuhelin, voi pikavippiä hakea suoraan myös omalla puhelimella. Pikavippi kännykällä ottaa siis parhaimmillaan vain muutaman minuutin, ja lainaa voi hakea vaikka lounastauolla tai bussimatkalla. Hakeminen onnistuu suoraan puhelimen omalla selaimella. Joissakin tapauksissa luuriin voidaan ladata myös pikavippipalvelun oma mobiilisovellus, jossa lainan hakemisesta ja rahan siirtämisestä on tullut vieläkin nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Ennen pikavipin hakemista on kuitenkin enemmän kuin suositeltavaa, että lainatarjoukset kilpailutettaisiin ensin. Sivustomme kautta tapahtuvan kilpailuttamisen kautta asiakkaamme pystyvät vertailemaan helposti yhdellä silmäyksellä useiden eri lainatarjousten korkoja ja muita kuluja. Vertailupalvelumme tuo jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset yhteen ja samaan paikkaan. Tarjouksissa korko on alkaen vain 4,5%, mikä taas on moniin muihin pikavippeihin verrattuna huomattavasti edullisempi. Lisäksi laina-aikaa voi hakea vuodesta jopa 15 vuoteen.

Pikavippi puhelimella on usein nopeaa, sillä verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen monet pikavippipalvelut käyttävät varmentamiseen tekstiviestillä tai puhelulla lähetettävää PIN-koodia. Näin ollen koko prosessi tapahtuu yhdessä ja samassa paikkaa, jolloin eri laitteiden välillä ei tarvitse hyppelehtiä erikseen.

Tämä on tietysti helpompaa suurinäyttöisellä ja tehokkaalla älypuhelimella, sillä lomakkeen täyttäminen ja liitteiden lähettäminen pienellä näytöllä tai hitaalla puhelimella voi tuottaa vaikeuksia. Näissä tapauksissa rekisteröinti lienee parasta hoitaa tietokoneella, jonka jälkeen pikavipin nostaminen omalle tilille voidaan tehdä puhelimen kautta. Ja mikä parasta, mistä vain ja milloin vain, sillä puhelin kulkee aina mukana!