Pikavippi pitkällä maksuajalla: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi pitkällä maksuajalla heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi on yleisesti ottaen tarkoitettu lyhytaikaiseksi pienlainaksi, jonka takaisinmaksu vie normaalisti kuukaudesta noin puoleen vuoteen. Joissakin tilanteissa takaisinmaksu ei kuitenkaan aina onnistu lyhyessä ajassa, ja tällöin pikavipin takaisinmaksuun on mahdollista neuvotella pitempi – jopa vuodesta useampaan vuoteen – kestävä laina-aika. Pikavippi pitkällä maksuajalla oon mahdollinen, mutta lainan kulut voivat kasvaa laina-ajan pidentyessä.

Pikavippi pitkä laina-aika

Aivan ensimmäiseksi mielessä kannattaa pitää, että pidempi maksuaika ei aina ole se paras mahdollinen vaihtoehto. Vaikka maksuajan pidennys saattaa tuoda helpotusta taloudelliseen tilanteeseen silloin, kun lainan takaisinmaksu ei onnistukaan suunnitelmien mukaisesti, tulisi aina ennen maksusuunnitelman muutosta laskea huolellisesti, miten kalliiksi pikavipin laina-ajan pidennys voi loppujen lopuksi tulla.

Pikavipin maksuajan pidentäminen voi olla houkutteleva ajatus, mutta sitä ei kannata lähteä tekemään kevyin syin. Pikavipin – kuten minkä tahansa muunkin lainan – kokonaishinta määräytyy korkojen lisäksi ennaltamäärätyn takaisinmaksuajan mukaan. Käytännössä siis lainan loppuhinta riippuu paljolti siitä, kuinka lyhyessä (tai pitkässä) ajassa laina maksetaan takaisin.

Jokainen lisäkuukausi kerryttää aina lisäkorkoa, sekä muita lainasta koituvia kuluja. Mitä nopeammin pikavipin saa maksettua takaisin, sitä edullisemmaksi se lainanmaksajalle käy. On kuitenkin täysin ymmärrettävää, että talouden tilanne ei aina sallikaan pikavipin takaisinmaksua sitä tahtia, millä se alunperin oli suunniteltu maksettavaksi.

Pikavippi vuoden maksuajalla

Vaikkakin pikavippien idea perustuu pieneen summaan ja suhteellisen lyhyeen maksuaikaan, voi takaisinmaksua tilanteesta riippuen myös pidentää erityisesti silloin, kun suuria kuukausieriä ei ole mahdollista maksaa takaisin. Normaalisti pikavipille myönnetään 30-60 päivän takaisinmaksuaika, mutta tänä päivänä myös jopa puolen vuoden takaisinmaksuajat ovat yleistyneet.

Useimmiten pienisummaisissa pikavipeissä lainan takaisinmaksuaikaa ei tarvita muutamaa kuukautta enempää, mutta suuremmissa yli tuhannen euron suuruisissa pikavipeissä 12 kuukauden maksuaika voi olla enemmänkin kuin realistinen vaihtoehto.

Myös pidempien laina-aikojen korkoja ja kuluja pääsee vertailemaan helposti sivustomme vertailupalvelun kautta. Tällöin laina-aikaa voi hakea lainasopimuksesta ja lainasummasta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen. Kilpailuttamalla pikavippipalvelut sivustomme kautta, hakija saa näppärästi lainatarjoukset yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Ja koron ollessa alkaen vain 4,5%, mikä on huomattavasti edullisempi korko moniin normaaleihin pikavippeihin verrattuna.

Pikavippi osamaksulla

Itselleen sopivan maksuajan valinta kannattaa aina tehdä oman tarpeen mukaan. Liian pitkää maksuaikaa ei kannata valita silloin, kun tietää, että pikavipin pystyy maksamaan lyhyemmässäkin ajassa pois. Ja taasen liian lyhyttä maksuaikaa ei kannata valita silloin, kun tietää, että lainaa ei todennäköisesti pysty maksamaan valitussa ajassa pois. Pidennettyä laina-aikaa ja osamaksua kannattaa kuitenkin hakea suoraan jo lainahakemuksen yhteydessä, sillä myöhemmin lainasopimukseen tehdyistä muutoksista veloitetaan usein hinnaston mukainen palvelumaksu, joka riippuu täysin pikavippipalvelusta.

Kauas on toisin sanoen tultu niistä ajoista, jolloin pienet kuin suuretkin pikavipit tuli maksaa takaisin aina yhdellä kertaa. Tänä päivänä alan kova kilpailu on saanut myös luotonmyöntäjät parantamaan lainatarjouksiaan, jolloin pienempienkin pikavippien maksaminen osamaksulla kohtuuhintaan onnistuu aikaisempaa helpommin.