Pikavippi ilman korkoa: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi ilman korkoa heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi ilman korkoa

Pikavippi ilman korkoa

Pikavippien korot ja kulut

Pikavippi, toiselta nimeltään myös pikalaina tai joustoluotto, on lyhytaikainen ja pienisummainen kulutusluotto, jota voidaan hakea luotonmyöntäjältä suoraan netistä tai tekstiviestin välityksellä. Toisin kuin pankkien myöntämät lainat, pikavippiin ei vaadita lainkaan vakuuksia, joten lainan voi saada helposti tililleen jo saman päivän aikana. Lainan vakuudettomuus ja hakemisen helppous nostaa kuitenkin myös pikavipin korkokattoa, ja pikavipin korot ovat varsin usein pankin lainoihin verrattuna huomattavasti suurempia. Joissain tapauksissa on mahdollista saada myös pikavippi ilman korkoa.

Pikavippi ilman korkoa

Vaikka pikavippi ilman korkoa saattaakin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, on todellisuus täysin päinvastainen, sillä täysin koroton pikavippi on mahdollinen. Toisin sanoen aina silloin, kun lainanottaja maksaa pikavippinsä takaisin kokonaisuudessaan luotonmyöntäjän asettamaan eräpäivään mennessä, ei lainanottajalle tällöin kerry pikavipistä lainkaan korkoa.

Jos lainanhakija epäilee, että pikavippiä ei pystytä maksamaan kokonaisuudessaan pois ennen eräpäivää, voi lainanhakija tarvittaessa sopia rahalaitoksen kanssa lainatarjouksesta, jossa laina jatkuu eräpäivän jälkeen automaattisesti joustoluottona. Joustoluotossa lainaajalla on käytössään lainanantajan tarjoama luottotili, josta lainaaja voi aina halutessaan nostaa rahaa omalle pankkitililleen aina luottorajan sallimissa rajoissa.

Joustoluotto on toisin sanoen luottokortin tapainen jatkuvasti voimassa oleva luotto, jonka rahat ovat lainanottajan käytössä koko ajan. Joustoluottoon on aina säädetty tietty luottoraja, jota lainanottaja ei voi ylittää. Joustoluoton luottoraja tunnetaan myös nimellä limiitti. Lainanottajan ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla, jolloin lainasta maksetaan korkoa vain sen verran, mitä lainanottaja on omalle tililleen nostanut.

Joustoluotolle asetetaan aina minimikuukausierä, jonka määrä riippuu luotonmyöntäjästä. Lainanottaja voi halutessaan maksaa lainaa pois kerralla enemmän, mutta aina vähintään minimikuukausierän verran. Tällöin korkokuluja alkaa syntyä lainatarjousajan jälkeen. Usein eräpäivä on monella luotonmyöntäjällä kiinteä ja mikäli lainaa ei ole pystytty maksamaan pois kokonaisuudessaan tähän päivämäärään mennessä, joutuu lainanottaja muuttamaan maksusuunnitelmaansa ja hakemaan lainalle jatkoa. Tällöin lainan maksusuunnitelman muuttamisesta peritään useimmissa tapauksissa lisämaksu. Korottomien pikavippitarjousten laina- ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat kuitenkin suuresti luotonmyöntäjästä riippuen.

Pikavippi ilman kuluja

Luotonmyöntäjien keskuudessa kiristyneen kilpailun seurauksena monet rahalaitokset ovat alkaneet tarjoamaan uusille asiakkailleen ensimmäistä pikavippiä täysin ilman korkoja ja kuluja. Tällöin luotonmyöntäjän antama kuluton ja avausmaksuton pikavippi tulee yksinkertaisesti maksaa takaisin ennen ennalta määrätyn eräpäivän umpeutumista.

Vaikka pikavipit ovatkin vuosien saatossa kasvattaneet huonoa mainetta, on täysin koroton ja kuluton pikavippi mahdollista aina silloin, kun kuluttomana myönnetyn lainan maksaa kokonaisuudessaan pois, aina viimeistä eräpäivää kunnioittaen. Kulutonta ja korotonta laina-aikaa voidaan myöntää yleensä 14 päivästä parhaimmillaan jopa kahteen kuukauteen, lainatarjouksesta riippuen.

Jos pikavipin kuluissa ja koroissa halutaan säästää roimasti, kannattaa lainan hakemista pohtia kunnolla. Hyvin suunniteltun maksusuunnitelman ja oikein arvioidun maksukyvyn avulla avausmaksuttomasta ja korottomasta pikavipistä ei koidu parhaassa tapauksessa ollenkaan kuluja. Mielessä kannattaa kuitenkin aina pitää se seikka, että pikavipin lisämaksut alkavat juoksemaan heti eräpäivän umpeuduttua. Mitä pitemmälle lainan takaisinmaksu venyy, sitä kalliimmaksi laina loppujen lopuksi tulee.

Lähitulevaisuudessa korottomien ja kuluttomien pikavippien määrä tulee varmasti lisääntymään, sillä alati kasvava kilpailu alalla on saanut monet rahalaitokset parantamaan lainatarjouksiaan. Tällä hetkellä näitä niin sanottuja korottomia ja kuluttomia pikavippejä on tarjolla lähinnä uusille asiakkaille.

Pikavippi korko

Vaikka pikavippien huomattavan korkeista koroista on puhuttu viime vuosien aikana paljon, on pikavippi usein ainoa vaihtoehto hätäiseen rahantarpeeseen, siinä missä pankkien kanssa neuvottelut kestävät yleensä päiviä, elleivät jopa viikkoja. Tänä päivänä pikavippien tarjoajia löytyy lukuisia, mikä puolestaan on mahdollistanut myös laajemman kilpailun alalla.

Lainanhakija voikin löytää netistä kymmeniä eri luotonmyöntäjiä, joiden lainaehdot ja korot voivat vaihdella suurestikin. On kuitenkin tärkeää, että lyhytaikaiseksi lainaksi ajateltu pikavippi maksetaan mahdollisimman nopeasti takaisin, sillä jo muutaman kympin suuruisen pikavipin todellinen hintalappu voi lainan takaisinmaksun viivästyessä kohota jopa satojen eurojen suuruiseksi velaksi.

Kymmenien eri luotonmyöntäjien meressä moni lainanhakija saa pohtia turhautumiseen asti, mistä ja miten löytää itselleen paras vaihtoehto. Siksi pikavippien kilpailuttaminen onkin erinomainen keino saada selville, mikä lainatarjous sopii juuri omaan tarpeeseen. Kilpailuttamisen avulla lainanhakija saa helposti koottua yhteen paikkaan useiden eri pikavippien korot, mahdolliset avausmaksut, todelliset vuosikorot ja muut lainaehdot.

Kilpailuttamalla pikavipit sivustomme kautta lainanhakija saa yhteen ja samaan paikkaan yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, sekä normaaleja pikavippejä huomattavasti edullisemmat korot alkaen vain 4,5%. Myös laina-aikaa voi saada lainasopimuksesta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen.

Pikavippi vuosikorko

Pikavippejä vertailtaessa monet törmäävät usein termiin “pikavippi todellinen vuosikorko”. Todellinen vuosikorko eroaa perinteisestä lainan nimelliskorosta siten, että todelliseen vuosikorkoon on lisätty kaikki lainaan liittyvät kulut ja maksut. Toisin sanoen todelliseen vuosikorkoon lasketaan myös takaisinmaksun ilmoituskulut, lainan käsittelykulut, avausmaksut ja muut palvelumaksut.

Todellinen vuosikorko on siis tärkeä osa pikavippien vertailua, sillä edullisella korolla varustettu pikavippi voi todellisen vuosikoron mukaan tullakin huomattavasti kalliimmaksi kuin korkeammalla korolla varustettu pikavippi, jossa avaus- ja palvelumaksuja ei veloiteta ollenkaan. Sivustomme ottaa pikavippien vertailussa huomioon myös lainojen todelliset vuosikorot, jolloin lainanhakijan on helpompi löytää juuri itselleen oikea vaihtoehto.