Pikavippi helposti heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi helposti heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi helposti

Pikavippi helposti

Pikavippi helposti

Etsitkö pientä, lyhytaikaista lainaa? Jos vastasit myöntävästi, olet oikeassa paikassa. Voit nimittäin saada pikavipin helposti ja nopeasti suoraan omalle pankkitilillesi. Hakuprosessiin kuluu aikaa nopeimmillaan muutama minuutti, ja myös kaikkien liitteiden lähettäminen sujuu kätevästi netissä. Laina voi olla tililläsi jopa vartissa, ja lisälaina vieläkin nopeammin. Tässä artikkelissa kerromme lisää siitä, miten se on mahdollista. Kerromme myös, miten löydät helposti ja nopeasti juuri sinun tarpeitasi vastaavat pikalainatuotteet ja pikavipit.

Pikavippi nopeasti

Rahantarve voi yllättää kenet tahansa, sillä elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joihin varautuminen on hankalaa. Kodinkoneet hajoavat, auto saattaa kaivata äkillistä remonttia, perheenjäsen voi sairastua tai työpaikka saattaa muuttua työttömyydeksi. Huolellisinkaan rahankäyttäjä ei osaa varautua elämän kaikkiin mahdollisiin käänteisiin, ja toisinaan budjettiaukkoa on paikattava lisärahoituksella, kuten pienellä, lyhytaikaisella luotolla tai pikavipillä.

Netti on mullistanut rahoitusmarkkinat, ja pientä lisärahoitusta etsivälle tämä on mahtava asia. Internetin rahoitusmarkkinoilla toimivien yritysten palvelut ovat nimittäin käytössäsi ympäri vuorokauden, paikasta riippumatta. Voit hakea lainoja mihin vuorokauden aikaan tahansa missä tahansa liikutkin, ja saada rahat nopeasti tilillesi klo 7-23 välillä.

Nopeimmillaan luottopäätös tehdään minuuteissa ja rahat voivat olla tililläsi jopa 15 minuutin kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä. Sinun ei siis tarvitse jonotella pankin konttoreihin ja täytellä monimutkaisia lainahakemuksia, vaan voit täyttää hakemuksen ja lähettää liitteet verkossa. Koko prosessi kestää todella siis vain minuutteja.

Pikavipeillä on paljon hyviä puolia. Seuraavassa listattuna niistä tärkeimpiä:
Joustava ja nopea hakuprosessi. Myös mahdolliset lainahakemuksen liitteet voi lähettää sähköisesti.
Nopea rahansiirto. Netissä toimivilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on käytössään monia eri tapoja rahansiirtoon, joten rahojen siirtymiseen ei kulu turhaa aikaa.
Mahdollisuus lisälainan hakemiseen. Kun olet rekisteröitynyt tietyn palvelun asiakkaaksi, uusien lainojen ja vippien hakeminen käy nopeasti, sillä yrityksellä on jo perustiedot sinusta ja tilanteestasi.
Vertailun helppous. Lainavertailuihin keskittyvien sivustojen ansiosta lainojen ja vippien vertailu on helpompaa kuin koskaan. Vertailemalla tuotteita etukäteen säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, myös rahaa.

Pikavippi helposti tilille heti

Kuluttajan kannalta on erittäin kätevää, että pikavippejä voi hakea netistä vuorokauden kaikkina tunteina. Tyypillisesti lainahakemuksia kuitenkin käsitellään vain palvelujen aukioloaikoina, yleensä klo 7-23. Suurin osa lainapalveluista on auki myös viikonloppuisin, mutta osa palvelee asiakkaitaan vain arkipäivinä. Palvelun aukioloajalla voi olla ratkaiseva merkitys siihen, mitä lainaa haet. Rahantarve voi nimittäin yllättää arkisin tai viikonloppuisin, päivällä tai yöllä, ja on hyvä tietää, millaisia vaihtoehtoja silloin on saataville.

Pikavipit ovat suosittuja lainatuotteita, mutta niiden saamiselle on asetettu joitakin ehtoja. Eri palveluntarjoajien ehdot poikkeavat hieman toisistaan, mutta yleensä seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

  • Hakija on vähintään 18-vuotias.
  • Hakijalla on suomalainen pankkitili ja siihen liitetyt verkkopankkitunnukset.
  • Hakija asuu vakituisesti Suomessa, eli hänellä on myös osoite Suomessa.
  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Pienempiä pikavippejä myönnetään jopa 18-vuotiaille, mutta yleensä suuremmissa luotoissa ikäraja on korkeampi, esimerkiksi 21 vuotta. Pikavippejä haettaessa ei yleensä tarvitse toimittaa tulotietoja, mutta lainasumman kohotessa edellytetään yleensä säännöllisiä tuloja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että palkkatulot olisivat lainan saamisen edellytys. Säännölliset tulot voivat koostua myös eläkkeestä tai esimerkiksi työttömyysetuudesta. Oleellista on, että lainanantaja voi olla varma siitä, että laina tulee maksettua takaisin.

Varma pikavippi – miten lainaa kannattaa etsiä?

Monet ihmiset käyttävät sopivan pikavipin etsintään tunnetuimpia hakukoneita. Tietoa saatetaan etsiä esimerkiksi hakulausekkeilla “pikavikavippi rahat heti tilille” tai “helppo pikavippi”. Hakukoneen avulla lainoja etsivä saa kyllä nopeasti eteensä pitkän listan lainoja tarjoavia sivustoja, mutta ei välttämättä tietoa siitä, mikä olisi juuri hänen tarpeitaan parhaiten vastaava lainatuote. Rahoitusalan yritykset käyttävät myös paljon rahaa mainontaan, joten osa hakusivustolle ilmestyvistä lainoista on todennäköisesti maksettuja mainoksia.

Kätevin ja luotettavin tapa lainatuotteiden vertailuun on valmiin vertailusivuston käyttö. Vertailusivustoltamme näet yhdellä silmäyksellä kaikki etsimäsi lainatuotteet, ja saat vertailuun pikavippejä yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertailusta voit siirtyä suoraan täyttämään lainahakemusta palveluntarjoajan omille sivuille.

Käyttämällä valmista lainavertailuamme säästät aikaa ja selvää rahaa. Näin sinun ei itse tarvitse arvioida hakukoneen tuloslistojen luotettavuutta, ja kahlata läpi kaikkien mahdollisten rahoituslaitosten omia sivustoja. Lainavertailustamme löydät pikavippejä helposti jopa 4,5 %:n korolla. Tämä korko on selvästi alhaisempi kuin pikavipeillä yleensä. Laina-ajat vaihtelevat yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen.