Pikavippi 5000 € heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 5000 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 5000€

Pikavippi 5000

Joskus elämä voi yllättää. Tällöin voi äkillisesti tulla tarve suurellekin rahamäärälle johonkin pakolliseen hankintaan tai elämän kuluun. Tällaisia äkillisiä rahantarpeita voivat olla vaikkapa auton rikkoutuminen ja sen korjaaminen, jotta pääset liikkumaan töihin, asuntolainan lyhentäminen tai vuokran maksaminen, jotta saat jatkossakin asua kotonasi tai esimerkiksi äkillisen sairastumisen mukanaan tuomat kustannukset, jos esimerkiksi satut sairastumaan tai joutumaan sairaalaan ulkomaanmatkan aikana. Tällaisissa tapauksissa suurempi pikavippi 5000 € tai pienempi alle 1000 € voivat tulla kysymykseen.

Kaikissa näissä edellämainituissa tapauksissa kustannukset saattavat olla niin suuret, jopa tuhansia euroja, ettei sukulaisten tai perheenjäsentenkään antama laina välttämättä pelasta pinteestä. Rahaa myös tarvitaan äkkiä, joten tavallisen lainan ottaminen ei aina ole vaihtoehto. Tällöin on onneksi vielä yksi vaihtoehto, joka saattaa pelastaa pinteestä, nimittäin pikavippi.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on mediassa saanut usein melko negatiivisen sävyn, ja usein siitä puhutaan vain vakavan velkaantumisen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan ole todellakaan koko totuus, vaan pikavipin päällimmäinen tarkoitus on aivan päinvastainen. Pikavippi on nimittäin kuin pelastusvene toivottoman tilanteen hyökyaalloissa.

Vaikka pikavippiä ei välttämättä kannata ottaa kaikkiin elämän tilanteisiin, on se paras vaihtoehto silloin, kun apua tarvitaan nopeasti. Pikavippiä voidaan ajatella niin sanotusti rahallisena ensiapuna. Pikavippi on laina, jonka hakija saa heti tililleen. Sinun ei siis tarvitse perustella lainaasi mitenkään, eikä käydä kuumottavia keskusteluja pankinjohtajan kanssa – laina myönnetään sinulle mukisematta, ja pääset kinkkisestä tilanteesta nopeasti pois.

Pikavippejä on erilaisia – Kilpailuta pikavippi 5000 €

Jos sortuu ottamaan pikavipin toisensa perään, voi seurauksena pian olla velkakierre. Siksi pikavippejäkin kannattaa ottaa vain harkitusti. Tärkeä asia, minkä voit tehdä taloudellisen pinteen välttämiseksi, on tietenkin pikavippien vertailu. Kyllä, luit oikein. Pikavippejä on monia erilaisia, ja ne kannattaa todellakin vertailla keskenään. Parhaiten tämä käy kilpailuttamalla pikavipit palvelumme kautta.

Kilpailuttaessasi pikavipit sinun ei tarvitse itse tehdä mitään, vaan eri pankit ja rahoituslaitokset suorastaan kilpailevat saadakseen rahoittaa tarpeesi. Voit saada tarjouksia jopa 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Palvelumme kautta voit saada pikavippisi myös ennennäkemättömän pienillä koroilla, sillä kauttamme saatavien pikavippien korko on alkaen 4,5 %.

Tämä on siis huomattavasti edullisempi kuin tavalliset pikavipit, ja saattaa parhaimmillaan säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja rahaa. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta aina 15 vuoteen, riippuen siitä mikä sinulle parhaiten sopii. Sinä päätät! Kilpailutus on helppoa ja nopeaa, eikä sido sinua vielä mihinkään. Siksi lainat kannattaa aina kilpailuttaa ennen ottamista, oli kyseessä asuntolaina tai pikavippi. Säästöjä pukkaa!