Pikavippi 400 € heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 400 € heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 400 e

Pikavippi 400

Pikavippi 400 € heti

400 euron pikavippi lasketaan yleisesti ottaen vielä pikalainojen pienimpään päähän, sillä isompien pikalainojen rajapyykkinä pidetään 500 euron summaa. Tätä summaa pienemmät pikavipit ovat helposti haettavia näppäriä pikalainoja. Ja mikä parasta, rahoituslaitosten tarjonta on pienemmissä pikavipeissä varsin monipuolista.

Pikavippi ilman vakuuksia

Yksi pikavipin kiistattomasti parhaimpia puolia on lainan vakuudettomuus. Siinä missä pankkien lainat vaativat usein lainanhakijalta vakuuksia tai lainan takaajia, käy pikalainan hakeminen netissä paljon nopeammin ja vaivattomammin. Niissä aikaa ei kulu monimutkaisten papereiden täyttämiseen, lainan vakuuksien hankkimiseen tai lainapäätöksen odotteluun.

Jos normaali lainanhakuprosessi ei vielä ole tullut tutuksi, niin laina-asioissa vakuudella viitataan siis lainanhakijan omaisuuteen, jonka hakija asettaa niin sanotusti pantiksi luotonmyöntäjälle siltä varalta, että lainaa ei syystä tai toisesta pystytä maksamaan takaisin. Suurimmissa lainoissa vakuutena käytetään esimerkiksi omistusasuntoa, autoa tai kesämökkiä.

Lainan takaajalla taas viitataan toiseen henkilöön (esimerkiksi lainanhakijan vanhempi tai sukulainen), joka sitoutuu vapaaehtoisesti takaamaan lainan lainasummaan verrattavissa olevalla omaisuudella. Toisin sanoen lainan takaaja ottaa täyden vastuun lainasta siinä tapauksessa, jos itse lainan ottaja ei pysty syystä tai toisesta maksamaan lainaansa takaisin. Netistä haettavalle 400 euron suuruiselle pikavipille ei kuitenkaan siis tarvita ollenkaan vakuuksia, eikä myöskään lainan takaajaa.

Pikavippi 400 € heti tilille

Vakuudettoman lainan hakeminen hoituu netissä näppärästi, sillä lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hyväksytty lainapäätös voidaan antaa hakijalle lähes samantien. Parhaassa tapauksessa rahat ovat nostettavissa omalle tilille jo saman päivän aikana. Pikavippi onkin oikein suunniteltuna varteenotettava vaihtoehto nopeaan ja hätäiseen rahantarpeeseen.

Juuri omaan tarpeeseen räätälöidyt vakuudettomat pikavipit voi löytää helposti sivustomme vertailupalvelusta. Kilpailuttamalla nämä pikalainat sivustomme kautta, hakija saa parhaat lainatarjoukset yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhteen ja samaan paikkaan. Lisäksi lainatarjousten korot ovat huomattavasti normaaleja pikavippejä edullisempia, alkaen vain 4,5%, ja laina-aikaakin voi saada vuodesta jopa 15 vuoteen.

Pikavippiä haettaessa kannattaa huomioon kuitenkin ottaa, että rahoja ei makseta tilille kaikkina vuorokauden aikoina. Vaikka lähes kaikki luotonmyöntäjät mainostavat 24h pikavippejä, vuorokauden ympäri auki olevalla palvelulla viitataan enemmänkin siihen, että lainaa voidaan hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vuonna 2013 säädetty laki nimittäin kieltää nykyään iltayhdentoista ja aamuseitsemän välillä tehtävät rahansiirrot.

Lain takana seisova syy on helposti pääteltävissä. Yöllä tilille siirrettävien pikalainojen estolla halutaan ehkäistä harkitsemattomat ja tarpeettomat lainat, joita erityisesti nuoriso alkoi hakea baari-illan aikana ja usein alkoholin vaikutuksen alaisena. Lainaa voi siis hakea vuorokauden ympäri, mutta kello 23 jälkeen annettujen hyväksyttyjen lainapäätösten rahat voidaan siirtää asiakkaan tilille vasta kello 7 jälkeen aamulla.

400 euron pikavipin voi saada pienellä etsinnällä jopa täysin ilman korkoa. Tällöin 400 euron lainasta maksetaan takaisin täsmälleen sama summa. Tällaisia tarjouksia on tarjolla erityisesti uusille asiakkaille, ja mikäli ensimmäiselle pikavipille on tarvetta, kannattaa nämä tarjoukset aina käyttää hyödykseen. Korottamassa pikavipissä on kyse hyvin lyhyestä lainasta, joka tulee maksaa luotonmyöntäjälle takaisin kokonaisuudessaan viimeistään eräpäivään mennessä. Yleensä maksuaikaa annetaan korottomalle pikavipille kuukauden verran.