Pikavippi 20 € heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae 20 € pikavippi heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 20e

Pikavippi 20

20e pikavippi nopeasti tilille

Oletko miettinyt, mistä saisit edullisimman pikavipin ja mahdollisimman nopeasti? Lainaa tarvitsevan kannalta eräs suurimmista haasteista on se, että pankkeja ja rahoituslaitoksia on netissä todella paljon, ja lainojen ja vippien vertailu on haastavaa ja aikaa vievää. Sopivan lainan etsintään ei kuitenkaan kannata eikä tarvitse käyttää liikaa aikaa, sillä pikavippien vertailusivuston avulla omia tarpeita parhaiten vastaava lainatuote löytyy nopeasti. Tässä artikkelissa kerromme, miten löydät pienen, pikavipin esimerkiksi pikavippi 20 €, helposti ja nopeasti.

20 euron pikavippi

20 euroa on monelle melko pieni summa rahaa, mutta toisinaan budjetissa on juuri sen kokoinen aukko. Kyse voi olla esimerkiksi palkan viivästymisestä, yllättävästä sähkölaskusta tai lasten harrastuksiin liittyvästä menoerästä, kuten vaikkapa hajonneista jalkapallokengistä, joiden tilalle pitäisi saada heti uudet, vaikka tilipäivä olisi vasta ylihuomenna.

Vastuulliseen raha-asioiden hoitoon kuuluu aina ajatus siitä, että henkilö ottaa luottoa vain sen verran kuin todella tarvitsee, ja joskus tarve voi olla näinkin pieni. Tarvetta suurempien lainojen nostaminen johtaa helposti luottokierteeseen, ja pahimmassa tapauksessa maksuvaikeuksiin.

Joitakin vuosia sitten tehtyjen lakimuutosten myötä osa pieniä pikavippejä tarjoavista yrityksistä muutti tuotevalikoimaansa suurempien ja joustavampien lainatuotteiden suuntaan. Pienten kertaluottojen löytäminen ei välttämättä ole enää kovin helppoa, mutta mahdollista se toki on.

Muutamien kymppien tai satojen eurojen vipit ovat kätevä tapa paikata tilapäistä budjettivajetta tilanteessa, jossa tiedät voivasi maksaa vipin laina-ajan päättyessa kerralla takaisin. Jotkut pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat myös pikavippien hakijoille mahdollisuuden suuremman luottorahan hakemiseen jo haun yhteydessä. Luottorajan myöntäminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että myönnetty luotto tarvitsisi nostaa käyttöön.

20e pikavippi

Voit hakea pientä pikavippiä ympäri vuorokauden, ja saada rahat tilillesi jopa minuuteissa. Pieniä vippejä haettaessa hakuprosessi on suuria luottoja nopeampi, eikä hakijoilta esimerkiksi kysytä tulotietoja. Luonnollisesti pienten pikavippien saaminen ei myöskään edellytä vakuuksia tai takuita, tai yhteishakijan käyttöä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että luottoja myönnetään vain täysi-ikäisille, luottokelpoisille henkilöille. Lainanantaja tarkastaa todennäköisesti hakijoiden luottokelpoisuuden, ja tekee jonkinlaisen arvion henkilön maksukyvystä ennen vipin myöntämistä.

Vertailu on tärkeää erityisesti pienten lainojen kohdalla, sillä niissä korkojen suhteellinen osuus nousee yleensä suuremmiksi, kuin suuremmissa vipeissä ja muissa lainatuotteissa. Kilpailuta pikavippi vertailusivustomme avulla, ja voit säästää huomattavasti.

Saat tarjouksia yhdellä haulla yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta, joiden lainatarjoukset ovat myös huomattavasti muita markkinoilla olevia vippejä edullisempia. Voit saada pikavipin alkaen 4,5 %:n korolla, mikä on huomattavasti normaaleja vippejä edullisempi. Suurempien lainojenkin laina-ajat vaihtelevat vuodesta 15 vuoteen, joten lainan takaisinmaksulla ei ole kiirettä.