Pikavippi 18v - heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 18-vuotiaalle heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikavippi 18-vuotiaalle

Pikavippi 18v

Pikavippi 18-vuotiaalle helposti netistä

Oletko nuori ja pientä lainaa etsimässä? Jos vastasit myöntävästi, olet oikeassa paikassa. Pikavipin löytäminen nuorena lainanhakijana ei aina ole helppoa. Nuorenkaan ihmisen ei tarvitse maksaa lainastaan liikaa, joten vippien vertailu etukäteen on tärkeää ja järkevää. Pikavippi 18v hakijalla ei ole itsestään selvyys, mutta mahdollinen kyllä.

Vertailemalla lainatuotteita ja niiden ominaisuuksia löydät parhaat lainavaihtoehdot, ja voit saada etsimäsi vipin tilillesi jopa muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisestä. Vipin löytäminen tai hakeminen ei ole vaikeaa, kunhan vain osaat käyttää oikeanlaisia apuvälineitä prosessissa.

Pikavippi 18v

Lainanhakijan ikä ei välttämättä liity millään tavalla siihen, miten luotettava lainanhakija on kyseessä, ja miten hän pystyy lainan takaisinmaksusta suoriutumaan. Monet juuri 18 vuotta täyttäneistä ovat jo työelämässä, tai opiskelevat ja tekevät töitä yhtä aikaa. Nuoret lainanhakijat voivat siis olla yhtä luottokelpoisia lainanhakijoita kuin iäkkäämmätkin ihmiset. Nuoren ikänsä vuoksi nuorille ei vain ole kertynyt niin sanottua positiivista luottohistoriaa, joka yleensä auttaa lainojen, luottojen tai vippien saamisessa.

Merkittävä osa pankeista ja rahoituslaitoksista myöntää pieniä lainoja myös 18-vuotiaille. Suurempia lainoja haettaessa ikäraja saattaa olla korkeampi, esimerkiksi 21 tai 23 vuotta. Toisinaan lainanantajat edellyttävät myös säännöllisiä tuloja, mutta pienten vippien kohdalla tulotietoja ei yleensä edes hakemuksessa kysytä. Juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneella harvoin onkaan pysyvää työpaikkaa, vaikka kesätöistä ja osa-aikaisista työtehtävistä voi olla hyvinkin paljon kokemusta. On tärkeää, että myös nuorille annetaan mahdollisuus osoittaa luotettavuutensa lainan hakijoina ja takaisinmaksajina.

Moni lainanhakija pohdiskelee mielessään, mihin pikavippejä voi ylipäätään käyttää. Yleensä lainanantaja, pankki tai muu rahoituslaitos, ei edes kysy lainasi käyttötarkoitusta. Voit siis käyttää pikavippisi juuri siihen tarkoitukseen kuin sitä haetkin, eikä sinun tarvitse raportoida lainasi käyttökohteista rahoituksen myöntäjälle. Suurempien lainojen, erityisesti asuntolainojen tapauksessa lainan käyttökohteella on toki merkitystä myös lainaa haettaessa.

Pikavippi 18v – heti tilille

Hakukoneiden kehittymisen myötä tiedonhaku on muuttunut aiempaa helpommaksi. 18-vuotiaille suunnattuja pikavippejä on helppo etsiä esimerkiksi hakusanoilla “18v pikavippi” ja “pikavippi k18 heti tilille”. Jos tiedät haettavan summan, voit hakea sanoilla “pikavippi 20e 18v” tai “pikavippi 18v 50e”. Hyvin valituista hakusanoista huolimatta saat todennäköisesti valtavan määrän osumia, joista osa on rahoituslaitosten maksettuja mainoksia. Et siis lopulta välttämättä tiedä, mikä hakutuloksista vastaa parhaiten hakuasi. Kaikkien rahoituslaitosten ja pankkien sivustojen kahlaaminen läpi on työlästä ja vie kohtuuttoman määrää aikaa.

Helpoin tapa säästää aikaa pikavipin hakemisessa on käyttää valmista lainavertailusivustoa. Pikavippivertailustamme näet nimittäin yhdellä silmäyksellä hakuusi sopivat lainatuotteet, ja voit vertailla niitä haluttujen ominaisuuksien, kuten koron suhteen. Muista aina vertailla myös todellista vuosikorkoa, sillä vasta se sisältää kaikki lainan mukana tulevat kulut kuten nostokulut.

Kilpailutamme palvelussamme puolestasi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen lainat ja luotot, joten voit luottaa siihen, että vertailumme on erittäin kattava. Sivustomme kautta voit saada pikavipin alkaen vain 4,5 %:n korolla, eli merkittävästi normaaleja pikavippejä edullisemmin. Vippien ja luottojen laina-ajat vaihtelevat vuodesta jopa 15 vuoteen.