Paras joustoluotto löytyy kilpailuttamalla! Hae 100€ - 60 000€

Kilpailuta paras joustoluotto palvelumme avulla! Saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Paras joustoluotto

Paras joustoluotto

Paras joustoluotto: Näin löydät juuri sinulle sopivimman joustoluoton

Monet lainan- ja luotonhakijat menevät lainaa hakiessaan suoraan omaan tuttuun pankkiinsa, mutta lainan hakemiseen on muitakin vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä hakuprosessista huomattavasti miellyttävämmän ja helpomman. Lainan hakemiseen ei tarvitse käyttää mielettömästi aikaa, täyttää useita hakemuksia tai edes välttämättä lähteä kotoa. Lainaa ja luottoa on mahdollista hakea myös omalta kotisohvalta, tarvitset ainoastaan toimivan internetyhteyden ja tietokoneen, tai muun vastaavan mobiililaitteen jolla voit täyttää lainahakemuksen. Paras joustoluotto tai laina löytyy yleensä kilpailuttamalla.

Joustoluotolla tarkoitetaan luottolimiittiä, jonka asiakas voi nostaa tililleen aina tietyn ajan välein. Sitä voidaan ajatella ikään kuin luottokorttina, sillä toimintaperiaate on samankaltainen. Joustoluotto on siis laina ja sitä voi pyytää aina tarpeen mukaan tiettyyn myönnettyyn rajaan asti, aivan kuten luottokorttiakin käyttäessä.

Miten kilpailutat joustoluoton? Se on hyvin helppoa, sinun ei tarvitse kuin laittaa omat tietosi kilpailutuspalvelumme sivulle ja seurata ohjeita. Muista täyttää hakemus huolellisesti ja tarkista, että tiedot ovat täysin oikein. Tiedoissa kysytään muun muassa henkilötietojasi ja haluaamasi laina-aikaa ja summaa. Näitä tietoja kysytään asiakkailta, koska ne välitetään pankeille ja muille lainantarjoajille, jotka sitten käyvät hakemukset läpi. Pankit ja lainantarjoajat arvioivat hakemuksen perusteella muun muassa asiakkaan maksukykyä ja luottokelpoisuutta ja tekevät sen perusteella asiakkaalle henkilökohtaisen tarjouksen.

Kun pankki tai muu lainanmyöntäjä on tehnyt tarjouksen, se välitetään asiakkaalle, joka vastaanottaa kaikki tehdyt tarjoukset ja pystyy tätä kautta valitsemaan sen, joka hänen omasta mielestään sopii parhaiten. Näin asiakas voi säästää omaa aikaansa ja rahaa, sillä oman pankin antama tarjous ei välttämättä vastaakaan yksilöllisiä tarpeita yhtä hyvin kuin jonkin toisen lainanmyöntäjän tarjous.

Joustoluotto helposti netistä

Joustoluottoa palvelussamme hakiessa aikaa säästyy siinäkin mielessä, että hakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja me hoidamme loput. Säästyt jonoilta ja aikatauluilta pankissa ja voit helposti, ilman harmia ja hampaiden kiristelyä saada yhteyden haluamiisi lainantarjoajiin. Sinun ei enää tarvitse huolehtia sulkemisajoista tai kaikkien tärkeiden papereiden muistamisesta, vaan voit tehdä kaiken mukavasti ilman laatikoiden kaivelua ja kiirettä.

Kun täytät yhden hakemuksen, saat tarjouksia jopa 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Voit myös itse päättää kuinka paljon lainaa haluat hakea ja milloin maksat sen takaisin. Mahdolliset lainan määrät vaihtelevat 100€ – 60 000€ välillä ja laina-ajat ovat 1 – 15 vuotta. Esimerkiksi pienemmässä lainassa voi olla hyvä suosia lyhyempää maksuaikaa pienempien korkojen vuoksi ja taas pidemmässä lainassa maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Kaikki on kuitenkin kiinni omista toiveista ja siitä, mikä sopii omaan tilanteeseen parhaiten.

Oma joustoluotto kannattaa kilpailuttaa, sillä moni saattaa virheellisesti kuvitella saavansa parhaan tarjouksen joustoluottoon omalta lainan- tai luotonmyöntäjältään, vaikka näin ei tosiasiassa ole. Kilpailutuksella varmistat oman etusi ja sen, että sinulle tehdyt tarjoukset ovat nimeomaan sinulle sopivia. Saat myös mahdollisuuden miettiä rauhassa, mikä kyseisistä tarjouksista sopii juuri sinulle, omaan elämäntilanteeseesi ja tuloihisi parhaiten. Luoton kilpailutus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit myös halutessasi muuttaa mieltäsi, mikäli tarjoukset eivät tunnukaan sopivilta.

Olit sitten hakemassa pientä luottoa uusien huonekalujen ostoa varten tai isompaa summaa esimerkiksi uuden auton ostoon, olemme tehneet sen sinulle helpoksi. Koska vapaa-aika on nykyään yhä tiukemmalla ja siitä halutaan pitää kiinni mahdollisimman tiukasti, olemme helpottaneet prosessia ja tämän vuoksi joustoluotto kannattaakin kilpailuttaa palvelussamme. Lainan hakeminen on tehty juuri sinua varten todella yksinkertaiseksi ja helpoksi ja se mahdollistaa sinulle yksilöllisen palvelun ja lainan, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi parhaiten.