OP kulutusluotto ei ole välttämättä halvin: Kilpailuta tai vertaile 100€ - 60 000€

OP kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa tai vertailla. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

OP kulutusluotto

OP kulutusluotto

OP kulutusluotto vai jokin muu?

OP kulutusluotto soveltuu monenlaiseen lainantarpeeseen. Jos haaveissa oleva hankinta liittyy vaikkapa remontin tekemiseen, auton hankintaan tai muuhun suurempaan hankintaan, voi yksi vaihtoehto sellaisen rahoittamiseen olla tämän kulutusluoton hyödyntäminen. Jos olet jo tämän pankin asiakas, pääset hakemaan lainaa nopeasti. Sen voi tehdä kätevästi suoraan verkossa. Kaikki OP:n omistaja-asiakkaat hyötyvät tästä vieläkin enemmän kuin muut. Lainasta tulee silloin saamaan bonusta, jolla voi maksaa esimerkiksi muita kuluja, kuten vakuutusmaksuja. Ennen kuin ryhdyt hankkimaan juuri tätä kulutusluottoa, kannattaa vertailla sitä myös muiden lainantarjoajien tarjontaan. Sillä tavalla saat kulutusluoton juuri sieltä, mistä löytyy sinulle parhaiten sopiva kulutusluotto. Se voi löytyä OP:n kautta tai aivan hyvin jostain muualtakin. Sitä ei voi tietää ennen kuin olet sen tarkistanut.

Osuuspankin kulutusluoton hinnasto ja muut mahdolliset kulut

Jos olet Osuuspankin jäsen, tässä ensin tietoja siitä, millainen pankin kulutusluoton hinnasto on ja mitä muita kuluja lainan päälle voi tulla. Sen jälkeen voit siirtyä katsomaan, millaisia muiden kulutusluottoja tarjoavien lainapalveluiden lainat hintoineen ovat. On ihan hyvä olla ensin tietoinen oman pankin hinnoista ja kuluista, jotta osaa aloittaa muihin vertailemisen.

Osuuspankki myöntää sekä vakuudetonta että vakuudellista lainaa. Korot riippuvat siitä, että kumpi kulutusluoton muoto on kyseessä. Kummankin korko on tällä hetkellä 7,9 %. Todellinen vuosikorko riippuu lainan määrästä ja lainan maksuajasta. Vakuudelliselle lainalle saa edullisimman vuosikoron. Sitä voi saada 15 000 euroon asti, kuten myös vakuudetonta. OP:n lainasivuilta löytyy oma laskuri näiden kulujen ja laina-aikojen laskemista varten. Mutta jos haluat vertailla samalla muitakin kulutusluottoja, voit vertailla niitä yhdessä ja samassa paikassa sivustollamme.

Muista ensin vertailla ja kilpailuttaa lainantarjoajia, ennen kuin haet lainan suoraan omasta pankista

Tämä lainojen vertailuun liittyvä tehtävä on hyvin tärkeä osa kululutusluoton hankinnassa. Ainakin jos haluaa niistä sen itselle parhaimman, eli parhaimmat hinnat ja sopivimmat ehdot. Veisi melkoisen paljon aikaa, jos pitäisi käydä erikseen jokaisen lainantarjoajan sivuilla selvittelemässä nämä asiat. Monilla tehtävä saattaisi jäädä suorittamatta ja kulutusluotto otettua sieltä ensimmäisestä eteen sattuneesta paikasta. Jos sen jälkeen sattuisi huomaamaan, kuinka laina tuli hankittua paikasta, joka ei olisi itselle se paras, olisi se todella ikävää. Kun pääsee vertailemaan lainoja yhdessä ja samassa paikassa, se ei jää tekemättä ainakaan kiireen tai laiskuuden takia. Kun sopiva kohde löytyy, etenee kulutusluoton hankinta nopeasti eteenpäin. Se voi olla OP kulutusluotto tai vakuudeton luotto jostakin muualta.

Tätä kaikkea voit lainoihin ja kulutusluottoihin liittyen vertailla

Vertailumme avulla voit vertailla eri luotontarjoajia. Voit vertailla niiden korkoprosentteja ja mahdollisia lainasummia. Kokeile erilaisia laina-aikoja. Ja jos kulutusluoton määrä ei ole täysin selvillä, kokeile myös erilaisten lainamäärien vertailua. Sen avulla voit määritellä myös sen, että kuinka suuri laina sinun kannattaa ottaa. Eli minkä hintaisen auton hankit tai kuinka laajan remontin teet. Lainatarjouksia voi saada 100–60 000 euron väliltä, johon yleensä näiden hankintojen lainatarpeet sijoittuvat. Kun summa on selvillä, voi vielä kokeilla missä ajassa sen maksaminen onnistuu. Maksuaikaa voi saada 1–15 vuoden väliltä.

Saavatko kaikki halukkaat kulutusluottoa?

Lainan saaminen riippuu iästäsi ja luottotietojesi kunnosta. Kaikki lainantarjoajat eivät myönnä lainaa, vaikka olisi jo täysi-ikäinen. Mutta osa myöntää jo heti 18-vuotiaille. Jos olet nuori, varaudu siihen, että ihan jokainen kulutusluotto ei ole sinua varten. Odota tai hae lainaa sellaisesta paikasta, josta saat lainan heti. Onneksi vaihtoehtoja löytyy useampi myös silloin. Myös luottotietojen pitää olla kunnossa, jotta lainaa saa ja sitä kannattaa ottaa.