Nordea joustoluotto voi olla yllättävän kallis! Kilpailuta ennen kuin haet!

Nordea joustoluotto voi olla yllättävän kallis. Siksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa yli 25 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Nordea joustoluotto

nordea joustoluotto

Talous- ja raha-asioihin perehtyminen, tulevaisuuden suunnittelu ja oman elämän budjetointi ovat asioita, joihin jokaisen on tärkeää paneutua, ja käyttää jonkin verran aikaa säännöllisin väliajoin. Etukäteen säästämällä ja tuleviin, jo tiedossa oleviin menoeriin valmistautumalla voi välttää erilaiset taloudelliset murheet ja haasteet, kuten ylivelkaantumisen, yleiset maksuvaikeudet tai vain jatkuvan rahojen laskemisen liian tiukalle vedetyn budjetin takia. Elämä on kuitenkin vaihtelevaa ja yllättävää, ja joskus jokaisen eteen tulee asioita ja tilanteita, joihin ei ole mitenkään voinut varautua etukäteen. Olipa kyseessä sitten rikkoutunut kodinkone, yllättävä perhetilanteen muutos tai vaikkapa edullinen mahdollisuus lähteä tervehtimään ulkomailla asuvaa läheistä, on rahantarve todellinen, eivätkä pienet säästötkään välttämättä silloin yksin riitä tuomaan apua tilanteeseen. Tällaisessa tapauksessa järkevin ratkaisu on usein kääntyminen pankin puoleen, ja pienen, mahdollisimman edullisen lainan hakeminen. Näin äkillisen rahantarpeen saa turvallisesti katettua, eivätkä pienet takaiskut kaada maailmaa, tai elämän yllättäen eteen heittämät mahdollisuudet eivät jää harmillisesti käyttämättä.

Nordea joustoluotto kilpailukykyisin ehdoin

Pankit tarjoavat erityisen joustavin ehdoin paketoituja lainavaihtoehtoja odottamatta eteen tuleviin tilanteisiin. Tällaisia, yleisesti joustoluotoiksi kutsuttuja lainoja hakiessa ei tarvitse vakuuksia, mikä tekee lainanhakuprosessista poikkeuksellisen vaivattoman, ja lainapäätös syntyy pankin puolella nopeasti. Myös Nordean lainavalikoimasta löytyy tällainen vakuudeton joustolaina, eli Joustoluotto, jonka avulla asiakas pysyy tiellä elämän jyrkemmissäkin mutkissa, ja jota voi kaikessa rauhassa maksaa takaisin rauhallisemmilla tieosuuksilla, joista elämä onneksi pääosin sisältää. Myönnettävän lainan määrä on Joustoluoton kyseessä ollessa 2 000 – 50 000 euroa, joten haitari on riittävän leveä monille eri kokoisille menoerille. Lainan määrää voi myös tarvittaessa myöhemmin korottaa, mikä tekee Joustoluotto-konseptista entistä toimivamman ja monipuolisemman kokonaisuuden.

Joustoluottoa voidaan Nordea-pankista myöntää täysi-ikäiselle, eli 18 vuotta täyttäneelle hakijalle, tai kahdelle hakijalle yhdessä. Hakemuksen voi helposti ja nopeasti täyttää Nordean verkkopankissa, ja mikäli lainapäätös on myönteinen, saa hakija lainasumman suoraan omalle pankkitililleen heti päätöksen rekisteröinnin jälkeen. Jokaisen lainanottajan taloudellinen tilanne huomioidaan maksusuunnitelmaa laadittaessa, ja laina tule maksaa takaisin sovituissa, kokonaistilanteeseen suhteutetuissa tasaerissä. Näin lainanhoitokulut on helppo ennakoida ja mahduttaa omaan kuukausibudjettiin, ja talous pysyy hyvin hallinnassa myös tulevaisuudessa. Nordea joustoluoton maksusuunnitelma on myös joustava, ja se sisältää muun muassa mahdollisuuden tarvittaessa käyttää vuosittain kaksi lyhennysvapaata kuukautta.

Nordea joustoluotto: Kenelle se on tarkoitettu?

Nordea joustoluotto on tarkoitettu kenelle tahansa äkillisen rahantarpeen kanssa painiskelevalle, ja siihen sovelletaan yleisiä lainansaantiehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että joustoluoton myöntäminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, säännöllisiä tuloja sekä puhdasta maksuhäiriörekisteriä. Nämä seikat kertovat pankille lainaa hakevan asiakkaan todennäköisestä kyvystä hoitaa lainakulut moitteettomasti ja ajallaan. Hakemuksia käsiteltäessä tarkastelussa on kuitenkin asiakkaan kokonaistilanne, ja esimerkiksi rahankäyttöhistoria voi vaikuttaa lopulliseen päätökseen sekä positiivisesti että negatiivisesti. Niinpä pitkään Nordean asiakkaana olleelle, raha-asiansa aina moitteettomasti hoitaneelle hakijalle väliaikainen työttömyys ei välttämättä ole este joustoluoton myöntämiselle.

Nordea joustoluotto hylätty? Kokeile kilpailuttamista!

Kävikö sinulle niin, että hakemasi Nordea joustoluotto on hylätty? Jokaisella pankilla on omat kriteerit, joiden perusteella ne myöntävät vakuudettomia lainoja, joten vaikka Nordea ei myöntänytkään sinulle joustoluottoa ei se tarkoita sitä, että ettet sitä voisi hakea muualta. Käytännössä kaikki pankit tarjoavat keskenään hyvin saman tyyppisiä vakuudettomia kertaluottoja, ja kuten minkä tahansa lainanhaun yhteydessä, tai ylipäätään elämän suuria hankintoja tehtäessä, on järkevää suorittaa vertailua ja kilpailuttaa palveluntarjoajat. Näin kuluttaja voi olla varma siitä, että lopullinen valinta osuu varmasti sekä hinnaltaan että ehdoiltaan edulliseen vaihtoehtoon, joka myös on omaan tilanteeseen juuri parhaiten sopiva ratkaisu. Kilpailutus pitää myös huolen siitä, että alan toimintakenttä pysyy avoimena ja reiluna, ja että asiakkaan etu on aina keskiössä. Vaikka Nordean tarjoama joustoluotto on luotettava ja erittäin kilpailukykyisin ehdoin koostettu luottomuoto, ei hakemusta siis kannata täyttää ennen muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin tutustumista.