Mikä on pikavippi? Ota siitä selvää ja hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Mikä on pikavippi? Ota siitä selvää ja vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Mikä on pikavippi?

Mikä on pikavippi

Pikavippi ilman takausta – nopeasti netistä

Yllättävä rahantarve voi kohdata huolellisimmankin rahankäyttäjän. Budjettivaje saattaa aiheutua esimerkiksi remonttikulujen kasvusta, sähkölaskun kohoamisesta odotettua suuremmaksi tai kodinkoneen hajoamisesta. Myös sairastuminen ja työttömyys saattavat vaikuttaa budjettiin hetkellisesti.

Jos etsit itsellesi sopivaa pikavippiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Vertailumme avulla löydät itsellesi sopivan pikavipin jopa minuuteissa, ja voit siirtyä suoraan lainanantajan sivuille täyttämään lainahakemusta. Vertailemalla lainoja etukäteen säästät paitsi aikaa, myös selvää rahaa, ja sitähän kenelläkään ei ole liikaa.

Mikä on pikavippi?

Perinteisesti lainoja ja luottoja on haettuja pankkikonttoreista. Digitalisaation myötä myös rahoitusmarkkinat ovat mullistuneet ja siirtyneet nettiin. Lainaa etsivän kannalta tilanne on kätevä, mutta toisaalta alalle syntyneiden lukuisten uusien toimijoiden myötä lainan tai vipin löytyminen on muuttunut entistä työläämmäksi. Tästä huolimatta kätevintä on hakea pikavippi netistä.

Seuraavassa pikavipeille tyypillisiä ominaisuuksia:
– Pikavippi on tyypillisesti pieni, muutaman sadan euron kertaluotto, joka maksetaan kokonaisuudessaan takaisin laina-ajan päätyttyä.
– Pikavippejä myönnetään luottokelpoisille, Suomessa vakituisesti asuville henkilöille.
– Pikavipin voi joissakin palveluissa muuttaa joustavammaksi luotoksi, mikä mahdollistaa maksuajan ja lisälainan ottamisen tarvittaessa.

Mistä kannattaa ottaa pikavippi?

Ei ole mitenkään itsestäänselvää, mistä pikavippi kannattaa ottaa. Eri vipeissä ja niiden lainaehdoissa on nimittäin huimia eroja, ja pelkissä todellisissa vuosikorkokustannuksissa erot voivat olla kokonaisuudessaan huomattavia. Voit käyttää hakemiseen tunnetuimpia hakukoneita ja esimerkiksi hakusanoja “pikavippi laina” tai “pikavippi luotto”, ja saat todennäköisesti valtavan määrän hakutuloksia.

Jos tavoitteenasi on löytää pikavippi netistä, kannattaa vippejä ehdottomasti vertailla etukäteen. Mikä olisikaan sen turhauttavampaa kuin se, että lainarahojen tultua tilille löydät edullisemman vipin? Hae pikavippi siis lainavertailusivustomme kautta, sillä siten löydät todennäköisimmin edullisimman vaihtoehdon.

Vertailusivustomme kilpailuttaa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen lainatuotteet. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa sitä, että voit vapaasti valita itsellesi sopivimman lainatuotteet, ja siirtyä tekemään hakemusta suoraan lainanantajan sivuille. Alhaisimmillaan pikavipin korko voi olla 4,5 %, mikä on huomattavasti edullisempi kuin pikavipeillä yleensä. Vippien ja luottojen laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoteen.

Mikä on pikavippi ilman takausta?

Onko tavoitteenasi löytää pikavippi ilman vakuuksia tai takuita? Se on ihan mahdollista, sillä suurinta osaa pienistä pikalainoista ja -vipeistä voit hakea ilman minkäänlaisia takauksia. Takaukset ja vakuudet ovat tyypillinen välttämättömyys perinteisissä pankkilainoissa, mutta netin rahoitusmarkkinoilla niitä ei yleensä tarvita.

Toki pikavipin saamisellekin on asetettu tietyt edellytykset, mutta pienemmissä lainoissa ja luotoissa riittää yleensä täysi-ikäisyys, luottokelpoisuus ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Suurempia luottoja haettaessa hakijan on todennäköisesti kyettävä osoittamaan säännölliset tulot, mutta myös tulotietojen lähettäminen sujuu helposti sähköisesti hakemisen yhteydessä.

Pikavippi sähköpostilasku

Netissä toimivien pankkien ja rahoituslaitosten toiminnassa kätevää on myös se, että ne tarjoavat mahdollisuuden saada pikavippi lasku suoraan sähköpostiin. Sinun ei siis tarvitse odotella laskuja postin kautta, vaan voit vastaanottaa laskut kätevästi sähköpostitse. Sähköpostissa laskut pysyvät yleensä myös paremmin tallessa kuin paperisessa muodossa.

On sis hyvä huomioida, että aina ennen pikavipin tai muun luoton hakemista on tärkeää vertailla markkinoilla olevia tuotteita. Kuten sähköissä ja vakuutuksissakin, myös lainoissa ja vipeissä kannattaa kilpailuttaa tarjoajat edullisimman vaihtoehdon löytämiseksi. Lainavertailustamme löydät aina alan luotettavimpien toimijoiden vippejä ja lainoja, ja voit löytää tilanteeseesi sopivan vipin hetkessä ja helposti.