Kulutusluotto ilman vakuuksia: Kilpailuta tai vertaile 100€ - 60 000€

Kilpailuta tai vertaile kulutusluotto ilman vakuuksia. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkki lainakustannuksista: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vaihtoehtona kulutusluotto ilman vakuuksia

Kun mielessä on kulutusluotto ilman vakuuksia tai vakuuksien kanssa, voi sellaisen hankkia monella eri tavalla. Vaihtoehtoina on myös monta lainanmyöntäjää, joilta sellaisen voi hankkia. Ennen kuin tekee tärkeän päätöksen, että kuinka paljon lainaa tarvitsee ja miten sen aikoo maksaa takaisin sekä mistä sen aikoo hankkia, pitää päättää, käyttääkö vakuudellista tai vakuudetonta lainaa. Kaikilla halukkailla ei ole mahdollista saada lainaan vakuuksia, jolloin tätä päätöstä ei tarvitse tehdä.

Näissä kummassakin vaihtoehdossa on omat sekä hyvät puolensa että haittapuolensa. Vakuudeton luotto ei välttämättä tule sen kalliimmaksi kuin laina, jossa on mukana vakuudet. Tässä alla lisää siitä, kuinka nämä kaksi vaihtoehtoa eroavat toisistaan. Kun on päättänyt sen, kummalla vaihtoehdolla hankkii kulutusluottoa, pitää vielä päättää se, mistä kulutusluoton hankkii. Mutta kannattaa jo ennen tätä päätöstä vertailla eri lainantarjoajien kulutusluottoja keskenään, koska sekin voi vaikuttaa päätökseen jo näidenkin vaihtoehtoisten luottomuotojen kohdalla.

Kuluissa ei välttämättä ole kovin suuria eroja

Monelle voi tulla heti mieleen vakuudettoman lainan suuremmat kulut. Näin se ei välttämättä tällä hetkellä ole, koska korot ovat aika matalia myös vakuudettomille lainoille. Korko kuitenkin määritellään yleensä asiakaskohtaisesti, joten sille ei voi välttämättä antaa suoraan vertailua vakuudellisen kulutusluoton korolle. Monet vertailuun vaikuttavat tekijät voidaan kuitenkin määritellä jo kulutusluottojen vertailua tekevällä sivustolla. Siitä voi arvioida, onko lainakuluissa liikaa eroja, vai ei niin suurta eroa, että lainaan pitäisi ottaa mukaan vakuuksia.

Kun kulutusluoton tarpeelle on kiire

Jos tulee siihen lopputulokseen, että kulutuslainan kuluissa ei ole itselle juuri merkittävää eroa sen suhteen, ottaako mukaan vakuuksia vai ei, kannattaa huomioida lainansaannin nopeus. Varsinkin jos kulutusluoton saamisella on jo kiire, kannattaa ottaa vakuudeton luotto. Sen saa näistä vaihtoehdoista nopeammin. Kun aikaa ei mene vakuuksien hankkimiseen, voi lainaa hakea vaikka heti. Ja kun sen voi tänä päivänä tehdä suoraan netin kautta, voi kulutusluoton hankinnan aloittaa välittömästi.

Ensin on silti hyvä päättää, mistä kulutusluotto kannattaa hankkia. Niin kiirettä ei sen kanssa kannata pitää, koska se itselle paras vaihtoehto ei ole välttämättä ensimmäinen eteen tullut vaihtoehto. Kun ensin tekee vertailuja eri kulutusluotoista, löytää sen kaikista parhaiten itselle sopivan lainan. Siihen voi liittyä niin monta asiaa, että itse eri sivustoja selaillessa ne kaikki eivät välttämättä tule edes mieleen. Kulut eivät ole ainoa tärkeä asia. Kulutusluottoja vertailevalta sivustolta saadaan selville kaikki tärkeät asiat, joita lainan hankinnassa pitää ottaa huomioon.

Kumpaan näistä vaihtoehdoista kannattaisi päätyä?

Ei ole kovin helppo tehtävä päättää, kumpaa vaihtoehtoa näistä käyttää, vakuudellista vai vakuudetonta. Toinen voi tulla halvemmaksi, mutta hinnoissa ei välttämättä matalien korkojen takia ole tällä hetkellä kovin paljon eroa. Jos kulutusluotolla on todella kiire, pitää huomioida, että vakuuksien saaminen voi viedä aikaa.

Vaikka niin ei pitäisi, eikä kukaan haluaisi koskaan käyvän, joskus lainanmaksuun voi tulla ongelmia. Kun käyttää vakuudellista lainaa, voi menettää vakuutena olevan kohteen. Riskin siihen ei kuitenkaan pitäisi olla suuri, koska se huomioidaan jo lainan myöntämisen vaiheessa. Silloin esimerkiksi lasketaan tarkkaan, kuinka suuren lainan voi ottaa ja paljonko lainaa kykenee esimerkiksi kuukauden aikana maksamaan. Näitä tietoja voi käyttää jo siinä vaiheessa, kun käyttää hyväksi kulutusluottoja vertailevaa sivustoa. Silloin voi määritellä lainamäärää eri takaisinmaksuajoilla. Sillä, että tekee ensin kunnon vertailua, on tässä enemmän väliä kuin sillä, että kumpaa käyttää: vakuudellista vai vakuudetonta kulutusluottoa.