Credigo joustoluotto - Kilpailuta Credigo laina jopa 10 000 euroon asti

Kilpailuta Credigo laina. Credigo lainaa voi hakea 10 000 euroon asti. Lue lisää.

credigo
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Credigo lainaa?

Jos olet yli 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot ilman maksuhäiriöitä, voit hakea Credigo-lainaa. Credigo panostaa vastuulliseen luotonantoon, joten luottotietosi on oltava kunnossa.

Credigo tarjoaa henkilökohtaisen luottoarvion avulla juuri sinulle sopivaa lainaa. Voit vahvistaa henkilöllisyytesi helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Luottopäätös tehdään nopeasti, ja asiakaspalvelun aukioloaikana lainan voi saada tilille jopa samana päivänä.

Voit valita maksuajan kahden ja viidentoista vuoden väliltä ja hallita lainasopimustasi helposti Credigo.fi:n omilta sivuilta.

Credigon joustoluotto

Credigon 500 – 10 000 euron laina ilman vakuuksia on mahdollista saada 2 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen.

Huomioithan, että lainasumman mukaan veloitetaan kuukausittain 1,40–12,5 euron tilinhoitomaksu. Lainan avausmaksua ei kuitenkaan veloiteta.

Voit kilpailuttaa Credigon lainan kätevästi Joustoluotto.com -palvelussa, jonka avulla löytyy paras joustoluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Joustoluotto.com -palvelun helppo lainalaskuri on täysin maksuton. Voit saada kilpailutetun lainan parhaalla mahdollisella korolla, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Kannattaa harkita Joustoluotto.com -palvelun käyttöä, kun tavoitteena on löytää halvin kulutusluotto.

10 000 € joustoluotto 15 vuoden laina-ajalla alk. 114 €/kk

Tarvitsetko lainaa? Credigo voi tarjota sinulle lainaa jopa 10 000 euroa, jonka voit maksaa takaisin 15 vuoden aikana ja kuukausieräksi muodostuu 114 euroa.

Vuotuiset kokonaiskustannukset ovat 1360 euroa ja nimelliskorko on vain 8,9-19,8 %, mikä riippuu henkilökohtaisista tekijöistäsi. Credigo arvioi sinun luottokelpoisuutesi ja määrittää lainasi koron sen perusteella. Huomioithan, että lainan kuukausierään sisältyy myös tilinhoitomaksu 12,50 euroa.

Credigon lainaaminen on selkeää ja helppoa, sillä todellinen vuosikorko on vain 11,51 %. Voit kilpailuttaa lainasi Credigon kanssa ja saat rahat tilillesi nopeasti ja vaivattomasti.

Hae Credigon turvallinen pikavippi nyt ja saat tarvitsemasi rahoituksen helposti ja nopeasti.

Näin kilpailutat Credigon lainan

Etsitkö parasta Credigon lainatarjousta? Joustoluotto.com -palvelu tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun. Katso alla olevat ohjeet ja kilpailuta Credigon laina:

  • Täytä hakemus kahdessa minuutissa ja kerro tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.
  • Saat välittömän arvion lainan kuukausierästä ja kuluista.
  • Täytä hakemuksesi huolellisesti ja lähetä se “Seuraava” -painikkeen avulla.
  • Me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.
  • Kun saat lainatarjouksia, vertaa niitä ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.
  • Hyväksy tarjous ja täytä tarvittavat tiedot.
  • Rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana, joten voit käyttää niitä heti.

Joustoluotto.com -palvelumme on ilmainen ja helppo käyttää. Kilpailuta Credigon laina ja löydä paras lainatarjous juuri sinulle.

Credigo kokemuksia

Credigo on Suomen suosituimpien lainanmyöntäjien joukossa ja erikoistunut tarjoamaan kulutusluottoja, jotka ovat kätevä vaihtoehto lyhytaikaiseen rahoitukseen. Yrityksen tavoitteena on tarjota selkeitä ja läpinäkyviä lainaratkaisuja sekä vastuullista luotonantoa.

Credigo pitää asiakkaidensa luottamusta ensiarvoisen tärkeänä ja panostaa siksi korkealaatuiseen asiakaspalveluun ja selkeään hinnoitteluun.

Credigon joustoluotot

Credigon joustoluotot ovat suosittuja, koska ne antavat asiakkaille mahdollisuuden hakea lainaa tarpeidensa mukaan. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta, ja kuukausimaksut ovat selkeät ja helposti hallittavissa.

Credigon lainojen nimelliskorko on verrattain alhainen, 8,9-19,8 prosenttia. Tämä on huomattavasti kilpailijoiden korkotasoja alempi. Todellinen vuosikorko, joka riippuu lainasummasta ja -ehdoista, on välillä 11,51-29,15 prosenttia.

Credigo on osa Northmill Bank AB -yhtiötä

Credigo on osa Northmill Group -konsernia, joka on ruotsalainen rahoituspalveluyritys. Northmillin tavoitteena on tarjota kuluttajille turvallisia ja helposti saatavilla olevia rahoituspalveluita innovatiivisten teknologisten ratkaisujen avulla.

Emoyhtiöllä on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä pankkilisenssi ja se toimii Suomessa noudattaen kaikkia Suomessa voimassa olevia lakeja ja säännöksiä.

Credigo harjoittaa vastuullista luotonantotapaa

Credigo on sitoutunut vastuulliseen luotonantoon, joka pitää sisällään asiakkaiden yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamisen sekä selkeiden ja läpinäkyvien lainatuotteiden tarjoamisen.

Kaikki Credigon myöntämät lainat täyttävät Suomen lainsäädännön ja kuluttajaviranomaisten asettamat vaatimukset kulutusluottojen markkinoinnille ja myöntämiselle.

Credigo asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos tarvitset apua Credigon lainoihin liittyvissä asioissa tai kohtaat ongelmatilanteen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun monilla eri tavoilla.

Voit soittaa Credigon asiakaspalveluun arkisin kello 9.00-17.00 välillä puhelinnumeroon 09 4272 0663 (ppm/mpm). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credigo.fi tai ottaa yhteyttä chat-palvelun kautta.

Jos tarvitset apua laskutusasioissa, Credigo auttaa sinua arkisin kello 9.00-16.30. Credigon asiakaspalvelu on henkilökohtaista ja nopeaa kaikissa laina-asioissa. Credigo tarjoaa ilmaista asiakaspalvelua ja vastaa kaikkiin asiakaspalautteisiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Credigo panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja haluaa varmistaa, että asiakkaat saavat aina tarvitsemansa avun ja tuen. Credigon ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi selkeästi ja ymmärrettävästi.