Bondora joustoluotto - Kilpailuta Bondora laina

Kilpailuta Bondoran laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

bondora
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Bondoran joustoluottoa?

Onko tavoitteenasi saada pikavippi nopeasti Bondorasta? Sinun kannattaa tarkistaa, täytätkö heidän vaatimuksensa. Tässä on askel askeleelta ohjeet siitä, kuka voi saada lainaa Bondorasta:

 • Olet iältäsi 18 – 65-vuotias.
 • Asut Suomessa pysyvästi tai sinulla on Suomi ensisijaisena asuinmaana.
 • Sinulla on riittävät ja vakituiset tulot.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • Sinulla ei ole ongelmia rahapelien kanssa.

Jos täytät nämä ehdot, voit hakea joustoluottoa Bondorasta. He tarjoavat henkilökohtaisia tarjouksia, jotka perustuvat taloudelliseen tilanteeseesi. Bondora käyttää innovatiivisia taloushallintatyökaluja laskeakseen lainasi kustannukset ja tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Bondoran lainat ovat vakuudettomia, korkotaso on kohtuullinen ja voit maksaa lainasi takaisin sovittua aikaisemmin ilman lisäkustannuksia. Hae lainaa Bondorasta.

Kilpailuta Bondoran joustoluotto Joustoluotto.comin avulla

Harkitsetko Bondoran joustoluoton ottamista, mutta olet huolissasi korkeista koroista ja pienistä lainasummista? Ei hätää, Joustoluotto.com auttaa sinua vertailemaan eri pankkien ja luottoyhtiöiden lainatarjouksia ja löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Bondoran joustoluotot alkavat 9,9% korolla, mutta korkoprosentti vaihtelee hakijan tietojen mukaan. Joustoluotto.comin lainalaskurit auttaa kilpailuttamaan Bondoran lainan useiden eri lainantarjoajien kesken ja löytämään parhaan mahdollisen koron joustolainallesi.

Vaikka Bondora tarjoaakin lainoja verrattain pienillä summilla (100-10 000€), Joustoluotto.com auttaa sinua löytämään suurempia lainoja (1000€ – 60 000€) sekä pidempiä laina-aikoja (1-15 vuotta), jotta voit valita juuri sinulle sopivan lainan.

Joustoluotto.com auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, joten et jää kiinni vain yhteen lainantarjoajaan. Löydä paras lainatarjous sinulle ja hae lainaa helposti ja nopeasti. Lainan korko määräytyy tulojesi, työtilanteesi ja olemassa olevien velkojen määrän perusteella.

Näin kilpailutat Bondora lainan Joustoluotto.comin avulla

Tiesitkö, että Bondoran vakuudeton laina on helppo ja nopea kilpailuttaa Joustoluotto.comin avulla? Joustoluotto.comin yleinen lainalaskuri auttaa sinua säästää huomattavasti lainakuluissa seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita:

 • Siirry Joustoluotto.comin verkkosivuille ja täytä lainahakemus muutamassa minuutissa.
 • Ilmoita haluamasi lainasumma ja -aika, jotka voivat olla välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.
 • Täytä hakemukseen tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työtilanne.
 • Kun olet lähettänyt hakemuksen, Joustoluotto.com kilpailuttaa Bondoran lainan usean pankin ja luotonantajan kanssa, jotta löydät parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
 • Saat sähköpostiisi useita lainatarjouksia, joista voit valita parhaan.
 • Hyväksy valitsemasi tarjous verkossa verkkopankkitunnuksilla ja rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Muista, että Bondoran lainaan voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä. Yhteishakija ja vakuudet voivat myös vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla Bondoran lainan Joustoluotto.comin kautta voit kuitenkin löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Nyt tiedät, miten helposti ja nopeasti voit kilpailuttaa Bondoran vakuudettoman lainan Joustoluotto.comin avulla ja löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Toimi siis heti ja säästä rahaa lainakuluissa.

Kilpailuta Bondoran laina ja säästä

Jos harkitset Bondoran lainan ottamista, kannattaa ehdottomasti harkita sen kilpailuttamista Joustoluotto.comin avulla. Kilpailuttaminen voi nimittäin merkitä säästöä lainakuluissa, sillä voit löytää tarjouksia, joissa korko on jopa 4,19%. Vertailun vuoksi Bondoran oman lainan korot voivat alkaa 9,99%:sta.

Esimerkiksi 10 000 euron lainalle, jonka maksuaika on 5 vuotta, voi säästää tuhansia euroja vain kilpailuttamalla sen Joustoluotto.comin kautta. Jos nimelliskorko on 4,19%, kokonaiskustannukset ovat noin 1 000 euroa, kun taas 9,99% korolla ne nousevat noin 3 000 euroon.

Kilpailuttamalla lainan Joustoluotto.comin avulla, säästö voi olla siis merkittävä. Tämä on tärkeää huomioida, sillä lainakustannukset voivat kasvaa huomattavasti, jos korkoprosentti on korkea. Kannattaa aina tutkia eri vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainat ennen lainapäätöksen tekemistä, jotta sinulle löytyy varmasti edullisin kulutusluotto.

Bondora asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos kohtaat ongelmia Bondora-palvelun käytössä, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. On tärkeää käyttää yhteydenotossa sähköpostiosoitetta, joka on linkitetty Bondora-asiakastiliisi, jotta voit osoittaa henkilöllisyytesi helposti. Jos käytät toista sähköpostiosoitetta, saatat tarvita lisätodisteita henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Selitä ongelmasi tai kysymyksesi yksityiskohtaisesti ja selkeästi, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua mahdollisimman hyvin ja nopeasti. Jos lähetät asiakirjoja tai kuvia, varmista, että ne sisältävät kaikki tarvittavat tiedot ja ovat hyvälaatuisia. Jos kysymys liittyy maksuun, muista liittää mukaan maksukuitin.

Asiakaspalvelu on käytettävissä arkisin (ma-pe) klo 9:00-17:00. Bondora tarjoaa asiakaspalvelua kuudella eri kielellä, mukaan lukien englanti, espanja, suomi, viro, venäjä ja hollanti.