Bank Norwegian korko kannattaa kilpailuttaa!

Bank Norwegian joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Bank Norwegian joustolaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

bank norwegian
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi saada joustoluottoa Bank Norwegianilta?

Voit saada Bank Norwegianin joustoluoton täyttämällä nämä keskeiset kriteerit:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla on oma talous kunnossa, eikä sinulla ole maksuhäiriöitä.
  • Ollut rekisteröitynä Suomen väestörekisteriin vähintään 36 kuukautta aikaisemmin.

Lainahakemuksen hyväksymiseen voivat vaikuttaa myös muut tekijät, kuten tulosi ja menosi. Jos haet joustoluottoa yhdessä toisen henkilön kanssa, se voi parantaa todennäköisyyttäsi saada joustoluotto.

Kun täytät tarvittavat kriteerit, voit siirtyä hakemaan Bank Norwegianin joustoluottoa. Muista kuitenkin, että joustoluoton myöntämisestä saatetaan periä aloitus- ja tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Kun haet Bank Norwegianin joustoluottoa Joustoluotto.comin kautta, sinulla on mahdollisuus löytää edullisempi vakuudeton kulutusluotto ja saada lainaa netistä.

Kilpailuta lainojen yhdistäminen Yhdistalaina.comin avulla

Bank Norwegin on yksi Pohjoismaiden johtavista pankeista, ja se tarjoaa mukautettavia lainoja 60 000 euroon asti, joiden takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä.

Vielä parempaa on se, että voit asettaa Bank Norwegianin useaa muuta lainanantajaa vastaan yhdellä hakemuksella Joustoluotto.com-sivustolla. Näin vältät jokaisen pankin tarjouksen tarkistamisen erikseen, sillä me huolehdimme siitä puolestasi.

Olemme onnistuneesti auttaneet satojatuhansia suomalaisia löytämään täydellisen joustoluottovaihtoehdon, mikä on vähentänyt heidän lainakulujaan merkittävästi. Tule mukaan kilpailuttamaan Bank Norwegianin joustoluotto ja varmista, että varmistat itsellesi parhaan tarjouksen.

Älä odota enää, tartu tilaisuuteen minimoida lainakustannuksesi jo tänään kilpailuttamalla Bank Norwegian ja muut lainanantajat Joustoluotto.comin kautta.

Kilpailuta Bank Norwegianin joustoluotto

Tiesitkö, että Bank Norwegian -joustolainan hakeminen on helppoa Joustoluotto.com-sivuston kautta? Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita päästäksesi alkuun:

  • Siirry Joustoluotto.com-sivustolle ja täytä lainahakemus muutamassa minuutissa.
  • Määritä haluamasi lainasumma ja laina-aika, joka vaihtelee 1 000-60 000 euron ja 1-15 vuoden välillä.
  • Lainalaskuri tulot: Anna kaikki tarvittavat tiedot, mukaan lukien yhteystiedot, tulot, olemassa olevat velat ja työtilanne.
  • Kun hakemus on jätetty, Joustoluotto.com kilpailuttaa usean pankin ja lainanantajan, mukaan lukien Bank Norwegian, kanssa varmistaakseen sinulle parhaan lainatarjouksen.
  • Tutustu huolellisesti sähköpostiisi lähetettyihin lainatarjouksiin ja valitse niistä sinulle parhaiten sopiva.
  • Hyväksy valitsemasi lainatarjous verkossa pankkitunnuksillasi, ja varat voivat olla tililläsi jo samana päivänä.

Huomaa, että Bank Norwegianin joustolainoihin saattaa liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko voi vaihdella lainan määrän ja keston mukaan.

Myös kanssahakija voi vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla Bank Norwegianin joustoluotto Joustoluotto.comin kautta voi löytyä edullisin pikavippi, kulutusluotto tai laina.

Bank Norwegian asiakaspalvelu & yhteystiedot

Bank Norwegianin asiakastuki on jatkuvasti käytettävissäsi ja auttaa sinua. Tavoita heidät puhelimitse numerosta 07532 66 200 joka arkipäivä klo 11-17 välillä.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää tiedustelun verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta, ja asiakaspalvelun edustaja vastaa sinulle nopeasti.

Jos haluat apua korttien sulkemiseen liittyvissä asioissa, soita korttien sulkemiseen erikoistuneeseen vihjelinjaan, joka on käytettävissä 24/7, 365 päivää vuodessa numerossa 07532 66 200.

Tutustu lisäksi Bank Norwegianin asiakaspalvelusivuihin, joista löydät vastauksia yleisimpiin lainoja, luottokortteja ja säästötilejä koskeviin kysymyksiin.

Älä epäröi ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tai apua. He ovat aina valmiita vastaamaan huoliisi ja ratkaisemaan ongelmasi.