Alisa Pankki lainan korko jopa 20 % - Tee nopea kilpailutus (5 min)

Kilpailuta Alisa Pankin laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta 1000 € - 60 000 €, laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

alisa pankki
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Alisa Pankki

Alisa Pankki on suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa kattavan valikoiman palveluita henkilöasiakkaille. Se on täysin digitaalinen pankki, joka on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden arkea.

Alisa Pankin tavoitteena on tehdä pankkiasioinnista helppoa, nopeaa ja edullista. Tästä syystä pankki on panostanut erityisesti digitaalisiin palveluihin, kilpailukykyisiin hintoihin, henkilökohtaiseen palveluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin.

Alisa Pankin palvelut

Alisa Pankki tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka on suunnattu erityisesti henkilöasiakkaille. Näitä palveluita ovat muun muassa:

 • Alisa Pankin Säästötili
 • Alisa Pankin lainat
 • Alisa Pankin vertaislainat
 • Alisa Pankin maksupalvelut

Alisa Pankin Säästötili

Alisa Pankki tarjoaa asiakkailleen korkeakorkoisen säästötilin, joka on helppo avata ja hallinnoida verkkopalvelun kautta. Säästötilin avulla voit säästää rahaa turvallisesti ja joustavasti, sillä rahat ovat aina nostettavissa ilman rajoituksia.

Alisa Pankin lainat

Alisa Pankki tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja. Valittavanasi on kulutusluotto heti tai pieni pikavippi. Lainojen hakuprosessi on helppo ja nopea, ja asiakkaat voivat saada rahoituksen nopeasti käyttöönsä.

Alisa Pankin vertaislainat

Alisa Pankki on tunnettu erityisesti vertaislaina-alustastaan, joka yhdistää lainantarvitsijat ja sijoittajat. Vertaislainojen avulla asiakkaat voivat saada edullista lainaa, ja sijoittajat voivat puolestaan sijoittaa rahaa houkuttelevilla tuotoilla.

Alisa Pankin maksupalvelut

Alisa Pankki tarjoaa myös monipuolisia maksupalveluita, kuten laskujen maksamisen, verkkomaksamisen ja korttimaksamisen. Nämä palvelut on integroitu kätevästi pankkipalveluihin, joten asiakkaat voivat hoitaa kaikki raha-asiansa yhden palvelun kautta.

Miksi valita Alisa Pankki?

Alisa Pankin tavoitteena on tehdä pankkiasioinnista helppoa, nopeaa ja edullista. Tästä syystä pankki on panostanut erityisesti seuraaviin ominaisuuksiin.

 • Digitaalinen palvelu
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Innovatiiviset ratkaisut

Digitaalinen palvelu

Alisa Pankki on täysin digitaalinen pankki, joka ei vaadi perinteisiä konttoreita tai paperisia asiakirjoja. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat hoitaa kaikki pankkiasiansa kätevästi verkon kautta milloin ja missä tahansa. Pankin verkkopalvelu ja mobiilisovellus ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne mahdollistavat nopean ja sujuvan pankkiasioinnin.

Kilpailukykyiset hinnat

Alisa Pankki pyrkii tarjoamaan palveluitaan edullisilla hinnoilla kilpailijoihin verrattuna. Tämä on mahdollista, koska digitaalinen toimintamalli sallii alhaisemmat kustannukset perinteisiin pankkeihin verrattuna. Asiakkaat voivat säästää rahaa esimerkiksi lainojen koroissa ja palvelumaksuissa.

Henkilökohtainen palvelu

Vaikka Alisa Pankki on digitaalinen pankki, se ei tarkoita, että asiakaspalvelu olisi etäistä tai vaikeasti tavoitettavaa. Alisa Pankki panostaa asiakkaidensa tyytyväisyyteen ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Tämä takaa, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa apua nopeasti ja vaivattomasti.

Innovatiiviset ratkaisut

Alisa Pankki on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan, kuten vertaislaina-alustasta ja monipuolisista maksupalveluista. Alisa Pankki pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia palveluita ja parantamaan nykyisiä toimintojaan, jotta asiakkaat voivat nauttia parhaasta mahdollisesta pankkikokemuksesta.

Alisa Pankin laina

Alisa Pankin laina tarjoaa edullisen ja joustavan ratkaisun asiakkaille, jotka haluavat yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Alisa Pankin laina auttaa asiakkaita vähentämään lainojen kuluja ja hallinnollista taakkaa.

Laina-ajan voit valita 2-15 vuoden väliltä, ja lainasumma voi olla 1000-30 000 euroa. Korko koostuu henkilökohtaisesta marginaalista sekä Euribor 3 kk -viitekorosta. Tilinhoitomaksu on enintään 0,01 % päivässä luoton määrästä kuukaudessa.

Nostopalkkio on enintään 150 euroa luottoa nostettaessa, ja eräpäivän siirto (14 vrk) maksaa 5 euroa. Voit halutessasi pitää lyhennysvapaan kuukauden 5 euron maksulla. Lisäksi lainan ennenaikainen takaisinmaksu on maksutonta.

Lainan kilpailuttaminen

Näin kilpailutat Alisa Pankin lainan, avaa Joustoluotto.com joustolaina laskuri ja sinulle löytyy paras mahdollinen joustoluotto netistä.

 1. Täytä lainahakemus: Käy Joustoluotto.com-sivustolla ja täytä lainahakemus vain kahdessa minuutissa. Ilmoita haluamasi lainasumma ja laina-aika, niin saat arvion kuukausierästä ja kuluista heti.
 2. Lähetä hakemus: Tarkista tietosi ja lähetä hakemus “Seuraava” painikkeen avulla. Näin varmistat, että hakemuksesi etenee sujuvasti.
 3. Anna meidän kilpailuttaa laina puolestasi: Jousotuluotto.com kilpailuttaa lainat puolestasi välittömästi – sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Istu rauhassa ja odota tarjouksia.
 4. Vertaa ja valitse paras tarjous: Kun saat lainatarjouksia, vertaa niitä huolellisesti ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Muista, että halvin ei aina ole paras – tarkista myös lainaehdot.
 5. Hyväksy tarjous ja täytä loput tiedot: Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, hyväksy se ja täytä tarvittavat tiedot. Näin saat lainaprosessin etenemään nopeasti.

Alisa Pankki kokemuksia

Alisa Pankki on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta ja digitaalisen pankkiasioinnin helppoudesta. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä pankin kilpailukykyisiin hintoihin, joustaviin lainaehdoista ja innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten vertaislaina-alustaan.

Alisa Pankki asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos kohtaat ongelmatilanteita Alisa Pankin palveluiden kanssa, voit ottaa yhteyttä pankkiin seuraavasti:

 • Puhelimitse: Voit soittaa Alisa Pankin asiakaspalveluun arkisin kello 9–18. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 380 101. Puhelun hinta on 0,1717 €/min. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi ja ohjaa tarvittaessa oikean tahon puoleen ongelman ratkaisemiseksi.
 • Sähköpostitse: Jos haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, voit lähettää viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@alisapankki.fi. Kerro viestissäsi mahdollisimman tarkasti ongelmasi ja yhteystietosi, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Muista, että pankkiasiat voivat sisältää arkaluonteisia tietoja. Älä lähetä henkilökohtaisia pankkitietojasi, kuten salasanoja tai tunnuslukuja, sähköpostitse. Alisa Pankin asiakaspalvelu ei koskaan pyydä tällaisia tietoja sähköpostitse.

Kun otat yhteyttä Alisa Pankkiin ongelmatilanteissa, ole kärsivällinen ja valmistaudu esittämään kysymyksesi selkeästi ja ytimekkäästi. Näin voit saada apua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.