Pikavippi 50 € heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi 50 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

50 euron pikavippi

Pikavippi 50

50 euron pikavippi nopeasti ja edullisesti

50 € pikavippi saattaa monen mielestä kuulostaa kovin pieneltä summalta. Kuitenkin yllättävän moni on kohdannut elämässään tilanteita, jossa esimerkiksi laskun maksamisesta tai tärkeästä ostoksesta on jäänyt uupumaan vain muutama kymmenen euroa. Aina ei lähipiiristä löydy apua – tai sitä ei kehtaa pyytää – näin äkkinäiseen rahantarpeeseen.

50 euron pikavippi

Pikavipin parhaimpia puolia on se, että lainaa voi hakea todella helposti ja nopeasti netistä, niin pienempään kuin suurempaankin rahantarpeeseen. Useat eri luotonmyöntäjät tarjoavat pienimmillään todella vain muutamien kymmenien eurojen suuruisia pikalainoja. Uudelle asiakkaalle pikavippi 50 euron suuruisena voidaan myöntää jopa täysin ilman korkoja ja kuluja. Tällöin lainan takaisinmaksuun annetaan yleensä aikaa muutamasta viikosta kuukauteen, mikä sopiikin monen suunnitelmiin, kun tietää että rahaa tulee tilille tiettynä päivänä. Näin pikavipin saa maksettua kätevästi heti pois korottomana.

Hakusessa pikavippi 50e heti? Nopea ja helposti haettava pikavippi voi osoittautua erinomaiseksi helpotukseksi juuri silloin, kun pieni mutta äkkinäinen rahantarve yllättää. Tällöin kannattaa kuitenkin kiinnittää erityishuomiota nimenomaan lainan kuluihin. Vaikka pienen lainan saisikin korottomana kuukauden ajaksi, lainasta veloitettavat avausmaksut ja muut muistutus- ja tilinhoitokulut voivat yllättäen kasvattaa pienenkin lainasumman lopullista hintalappua. Myös tekstiviestillä lähetettävistä vahvistuksista veloitetaan, joten nämä odottamattomat lisäkulut voivat yllättäen jopa tuplata lopullisen pikavipin summan.

Pienenkin lainan kuluja ja korkoja pääsee parhaiten vertailemaan sivustomme vertailupalvelun kautta. Vertailupalvelumme kilpailuttaa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen pikavippitarjoukset. Näin asiakkaamme pystyvät helposti saamaan selville, mikä lainatarjouksista sopii parhaiten juuri omaan rahatilanteeseen. Lainojen korot ovat alkaen vain 4,5%, mikä on moniin muihin pikavippeihin verrattuna huomattavasti edullisempi. Lisäksi laina-aikaa voi saada lainasummasta ja lainasopimuksesta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen.

Rahaa tilille heti

Pienen pikavipin hakeminen netissä on tänä päivänä nopeaa ja vaivatonta, sillä lainanhakijalta ei vaadita lainan takaamiseksi lainkaan vakuuksia. Itselle sopivan pikavippipalvelun löytyessä lainanhakijan tulee vain täyttää sähköinen hakemus palvelun sivustolla, ja lähettää se. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat voidaan nostaa tilille lähes heti, joten parhaimmassa tapauksessa rahat ovat tilillä jo saman vuorokauden aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

Huomioon kannattaa kuitenkin ottaa, että Suomen lakien mukaisesti kello 23 jälkeen hyväksytyt lainapäätökset voidaan maksaa asiakkaan tilille aikaisintaan seuraavana aamuna kello 7 jälkeen. Oman lainatarpeen voi arvioida myös etukäteen, sillä osa pikavippipalveluista myöntää lainaa siten, että rahat voidaan jättää asiakkaan nostettavaksi vasta esimerkiksi 48-72 tunnin sisällä lainapäätöksen hyväksymisestä. Näin rahat ovat valmiina käyttöön juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsee.