Svea joustoluotto - Kilpailuta Svean lainaa

Svea joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Svea lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

svea
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Svean lainaa?

Svea on luotettava rahoituspalveluntarjoaja, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Se voi olla erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi kodin remontointiin, auton hankintaan tai ansaitulle lomamatkalle.

Ennen kuin hakemus hyväksytään, on hyvä tarkastella Svea Luoton ehtoja ja vaatimuksia.

Hae Svea luotto netistä, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18 vuoden ikäinen, mutta tiettyjen rahoitusyhtiöiden kohdalla ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 20 tai 23 vuotta.
 • Luottotiedot: Hakijalla tulee olla moitteettomat luottotiedot. Luottotietojen tarkistus tapahtuu automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, luoton myöntäminen ei ole mahdollista.
 • Tulojen riittävyys: Hakijan tulee saada riittävät ja säännölliset tulot, jotka mahdollistavat luoton takaisinmaksun. Tuloina voidaan ottaa huomioon palkka, eläke, etuudet tai muut säännölliset ansaintamuodot. Tulojen suuruus voi vaikuttaa myönnettävän luottosumman määrään.
 • Asuinpaikka: Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö.
 • Henkilökohtaiset tiedot: Hakijan tulee antaa henkilökohtaiset tiedot, kuten henkilötunnus, yhteystiedot ja pankkitilinumero.

Kilpailuta Svea laina Joustoluotto.comissa

Haluatko kilpailuttaa Svean lainasi helposti ja nopeasti? Joustoluotto.com on juuri sinua varten! Meidän avullamme löytyy halpa laina jopa 60 000 euroon asti ja valita laina-ajaksi 1-15 vuotta.

Kuinka se toimii? Helppoa! Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

 • Täytä hakemus: Anna tarvittavat tiedot ja valitse haluamasi lainasumma ja -aika.
 • Kilpailutus alkaa: Joustoluotto.com välittää hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka tekevät sinulle omat lainatarjouksensa.
 • Vertaile tarjouksia: Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Vertaile niitä huolellisesti ja valitse se tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.
 • Hyväksy tarjous: Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, hyväksy se ja allekirjoita lainasopimus. Homma hoituu kätevästi sähköisesti.

Miksi käyttää Joustoluotto.com-palvelua? Siksi, että me teemme kilpailutuksen puolestasi, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Lisäksi voit löytää edullisemman lainatarjouksen kuin suoraan Svealta.

Eikä tässä vielä kaikki! Palvelumme on täysin maksuton ja sitoumukseton. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Oli mielessäsi sitten pikavippi heti tilille tai matalakorkoinen kulutusluotto. Anna Joustoluotto.comin auttaa sinua saamaan Svean lainastasi paras diili. Aloita hakemus jo tänään ja säästä rahaa.

Svea kokemuksia

Verkosta löytyvien arvostelujen perusteella voidaan päätellä, että useat asiakkaat ovat ilmaisseet pettymyksensä Svean asiakaspalvelun ja laskutuskäytäntöjen suhteen. Asiakkaat ovat raportoineet erilaisista ongelmista ja kokemuksista, kuten seuraavista:

Asiakkaat ovat kokeneet joutuneensa maksamaan omista virheistään aiheutuneita kuluja, ja heidän pyyntönsä saada sähköisiä laskuja on jäänyt huomiotta. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat kokeneet virkailijoiden kieltäytyvän esittäytymästä koko nimellään.

Eräs asiakas sai huomautusmaksun, koska hän maksoi laskun ennen sen saapumista sähköpostitse. Lisäksi asiakasta kehotettiin maksamaan suurempi summa kuukausittain kuin mitä vaadittiin.

On myös raportoitu tilanteista, joissa Svea on yrittänyt veloittaa lisälaskuja, vaikka asiakas oli maksanut avoimen saldon kokonaisuudessaan.

Asiakkaat ovat kokeneet laskujen saapuneen sähköpostiin ilman riittävää erittelyä tai perusteluja, mikä on aiheuttanut epäluottamusta ja epäilyjä huijauksesta.

Useat asiakkaat ovat antaneet suosituksia välttää Sveaa ja harkita muiden vaihtoehtojen käyttöä.

Näiden arvostelujen perusteella näyttää siltä, että Svean käytännöt ja asiakaspalvelu ovat aiheuttaneet monille asiakkaille pettymystä ja epäluottamusta.

Svea asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmatilanteita Svean myöntämän lainan suhteen, voit ottaa yhteyttä heihin seuraavilla tavoilla:

 • Yhteydenottopyyntö: Täytä yhteydenottopyyntö Svean verkkosivustolla, ja he ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Turvattu sähköposti: Jos tarvitset lähettää henkilökohtaisia dokumentteja, kuten palkkatodistuksen tai tiliotteen, käytä Svean turvattua sähköpostia varmistaaksesi tietoturvan.
 • Puhelin: Soita Svean asiakaspalvelun numeroon 09 4242 3090 maanantaista perjantaihin klo 8:00-16:00. Heidän asiantunteva tiiminsä auttaa sinua mielellään.

Muista käyttää yllä olevia yhteystietoja, kun haluat ottaa yhteyttä Sveaan ongelmatilanteissa. Heidän tiiminsä auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat ja vastaa kysymyksiisi.

Svea Suomessa: Rahoitus- ja perintäpalvelujen asiantuntija

Svea on yritys, joka tarjoaa sinulle tehokkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja rahoituksen, perinnän, maksuratkaisujen ja reskontranhallinnan aloilla. Heidän palvelunsa ovat henkilökohtaisia ja heidän toimintansa perustuu paikallisen kulttuurin ja markkinoiden tarpeisiin. Svea aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2002 ja siitä lähtien he ovat laajentaneet palveluvalikoimaansa merkittävästi.

Svea: Asiantuntemus ja kokemus

Svean henkilökuntaan kuuluu useita henkilöitä, joilla on jopa 30 vuoden kokemus rahoitus- ja perintäalalta. Heillä on syvällistä tietämystä suomalaisesta markkinatilanteesta, yritysympäristöstä, lainsäädännöstä ja toimintatavoista. Svea-konserniin kuuluvat Suomessa Svea Bank, Svea Perintä Oy, Svea Payments Oy ja Svea Development Oy.

Svean palvelut

Svea tarjoaa sinulle monipuolisia rahoituspalveluita kuluttajille, kuten lainoja, osamaksuja ja talletuspalveluita. He tarjoavat myös yrityksille laskurahoitusta, maksuratkaisupalveluita ja yrityslimiittejä.

Heidän perintäpalvelunsa kattavat koko viivästyneiden laskujen elinkaaren sekä yritys- että kuluttajasaatavien osalta. Lisäksi he ostavat saatavakantoja.

Svea: Vastuullisuus ja valvonta

Svea toimii tarkasti säännellyllä alalla ja heidän toimintansa on valvottua useiden suomalaisten ja ruotsalaisten viranomaisten toimesta. Suomessa vastaanotetut talletukset kuuluvat Ruotsin talletussuojan piiriin.

Svea raportoi säännöllisesti Suomen ja Ruotsin viranomaisille.

Svea: Yhteiskunta ja vastuullinen toiminta

Svea ottaa huomioon liiketoiminnassaan paitsi säännökset ja valvonnan, myös inhimilliset tekijät. He pyrkivät palvelemaan velallisasiakkaita ja luotonmyöntäjiä vastuullisesti ja asiantuntevasti.

Lisäksi he tukevat urheilua, erityisesti juniorijoukkueita, joiden tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen kaikille.

Svea: Henkilöstö ja yrityskulttuuri

Svea panostaa voimakkaasti henkilöstölähtöiseen toimintaan, ja heidän tärkein voimavara on asiantunteva ja tyytyväinen henkilöstö.