Santander joustoluotto - Kilpailuta Santander laina

Santander joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta kilpaileva tarjous usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Santander ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

santander
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Santander lainaa?

Hakijalta edellytetään vähintään 24 vuoden ikää, pysyvää asumista Suomessa sekä moitteetonta raha-asioiden hoitoa. Lisäksi hakijan bruttotulojen on oltava vähintään 1 500 €/kk (18 000 €/v). Yli 20 000 €:n lainoissa vaaditaan vakaa tulotaso ja omistusasunto.

Santanderin vakuudeton luotto tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia ratkaisuja asiakkaiden rahoitustarpeisiin.

Kilpailuta Santanderin joustoluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Joustoluotto.com on palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa heti lainaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Vaikka Santander ei ole mukana Joustoluotto.com -palvelussa, voit silti hyödyntää palvelua vertaamalla eri lainaa Santanderin antamaan lainatarjoukseen.

Näin toimii Joustoluotto.com

Joustoluotto.comin toiminta perustuu helppoon ja vaivattomaan lainojen kilpailuttamiseen. Hakija täyttää huolellisesti lainahakemuksen, jossa ilmoitetaan haluttu lainasumma (enintään 60 000 euroa) ja valitaan laina-aika (1–15 vuotta).

Joustoluotto.com välittää hakemuksen usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka tekevät omat lainatarjouksensa hakijalle. Tarjoukset lähetetään suoraan hakijan sähköpostiin.

Hakija voi vertailla saamiaan lainatarjouksia Santanderin lainatarjoukseen. Tarkastelussa on korko, kuukausierä, laina-aika ja muut lainan ehdot, jotta parhaiten sopiva lainavaihtoehto voidaan valita.

Kun sopiva tarjous on löydetty, hakija voi hyväksyä sen ja allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti.

Joustoluotto.com -palvelun käyttämisellä on useita etuja. Kilpailuttamalla lainan hakija voi löytää edullisemman koron kuin Santanderin lainassa ja säästää pitkällä aikavälillä korkokuluissa.

Palvelun käyttäminen säästää myös aikaa, koska Joustoluotto.com hoitaa lainojen kilpailuttamisen hakijan puolesta. Hakijan ei tarvitse olla yhteydessä jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen.

Tärkeää on, että palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään. Hakija voi vertailla lainatarjouksia rauhassa ja hyväksyä vain sellaisen tarjouksen, joka sopii omiin tarpeisiin.

Joustoluotto.com -palvelun avulla hakija voi kilpailuttaa Santanderin lainalle kilpailevan lainatarjouksen ja löytää parhaiten sopivan lainaratkaisun. Hae kulutusluotto jo tänään, jolloin aikaa, vaivaa ja rahaa säästyy.

Santander lainalaskuri

Santanderin lainalaskuri tarjoaa mahdollisuuden laskea sopivan laina-ajan ja -summan aina 50 000 euroon saakka. Asiakas syöttää laina-ajan vuosina ja lainan määrän euroina, jonka jälkeen laskuri näyttää kuukausierän suuruuden ja todellisen vuosikoron.

Santander lainan ominaisuudet

Santander tarjoaa asiakkailleen joustavan rahoitusvaihtoehdon ilman vakuuksia tai takaajia. Lainasummat vaihtelevat 2 000–50 000 euron välillä, ja hakuprosessi on helppo ja nopea suoritettavissa verkossa.

Korko Santanderilla alkaa 8,09 prosentista, ja todellinen vuosikorko vaihtelee 8,72 prosentin ja 21,06 prosentin välillä. Asiakkaat voivat valita maksuajaksi jopa 15 vuotta.

Hinnoittelu riippuu lainan määrästä ja sisältää avausmaksun sekä viitekoron ja marginaalin. Takaisinmaksuaikataulu on joustava, ja asiakkaat voivat halutessaan suorittaa ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja.

Hae pikavippi heti Santanderilta tai kilpailuta lainat Joustoluotto.comin avulla.

Santader lainan hinnoittelu

Lainan hinnoittelu vaihtelee lainasumman mukaan seuraavasti:

Santander laina 2000 € – 5000 €

 • Lainan määrä: 2 000 – 5 000 €
 • Avausmaksu: 0 €
 • Viitekorko + marginaali: 3kk Euribor + 9,90 %
 • Laina-aika: 2 – 5 vuotta

Santander laina 5001 € – 20 000 €

 • Lainan määrä: 5 001 – 20 000 €
 • Avausmaksu: 49 €
 • Viitekorko + marginaali: 3kk Euribor + 9,00 %
 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta

Santander laina 20 001 € – 40 000 €

 • Lainan määrä: 20 001–40 000 €
 • Avausmaksu: 49 €
 • Viitekorko + marginaali: 3kk Euribor + 8,00 %-yksikköä
 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta

Santander laina 40 001 – 50 000 €

 • Lainan määrä: 40 001–50 000 €
 • Avausmaksu: 49 €
 • Viitekorko + marginaali: 3kk Euribor + 5,00 %
 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta

Santander lainan takaisinmaksuaika

Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan:

 • 2 000–5 000 €: 2-5 vuotta
 • 5 000 – 10 000 €: 2-10 vuotta
 • Yli 10 000 €: jopa 15 vuotta

Voit maksaa lainan osittain tai kokonaan ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Santander consumer finance oy

Santander Consumer Finance on kansainvälinen rahoitusyhtiö, joka pyrkii tukemaan asiakkaidensa suunnitelmien toteutumista ja tavoitteiden saavuttamista. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007 ja tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Santander Consumer Finance Oy Suomessa: 5 mielenkiintoista faktaa

Santanderilla on yli 200 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa, mikä tekee siitä maan johtavan autorahoittajan. Yhtiöllä on laaja ja kattava yhteistyöverkosto, joka ulottuu koko Suomen alueelle. Santanderin rahoittamia ajoneuvoja liikkuu päivittäin yli 170 000 kappaletta Suomen teillä. Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa, ja sen toimitusjohtajana toimii Peter Sjöberg.

Santander maailmalla: 5 faktaa kansainvälisestä toiminnasta

Santander Consumer Finance Oy nauttii arvostettua mainetta Suomessa olemalla maan suurin autorahoittaja ja keskeinen toimija kuluttajarahoituksen alalla. Se on osa kansainvälistä Santander-konsernia ja tiivistää yhteistyötä muiden Pohjoismaiden Santander-yhtiöiden kanssa.

Yhtiö on saavuttanut huomattavaa menestystä ja tunnustusta, voittaen kolme kertaa maailman parhaan pankin palkinnon. Pohjoismaissa Santander on markkinajohtaja autorahoituksessa ja nopeimmin kasvava toimija kuluttajarahoituksen saralla.

Santander tunnetaan myös laajasta sponsorointitoiminnastaan, sillä se tukee Scuderia Ferrari F1 -tallia sekä Espanjan La Ligaa. Yhtiön vahva taloudellinen perusta heijastuu sen taseessa, joka käsittää lähes 1300 miljardia euroa.

Lisäksi Santander on sitoutunut edistämään korkeakoulutusta ja tutkimusta. Yhtiö on kehittänyt pitkään Santander yliopisto -ohjelmaa, johon kuuluu yli 1100 partneriyliopistoa ja tutkimuskeskusta yli 20 maassa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa yliopistojen roolia yhteiskunnan kehittäjinä.

Santander Consumer Finance Oy pyrkii jatkuvasti auttamaan ihmisiä ja yrityksiä toteuttamaan suunnitelmansa ja saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja.

Santander kokemuksia

Arvostelujen perusteella Santanderilla on havaittavissa vaihtelevia kokemuksia asiakkaiden keskuudessa. Jotkut asiakkaat ovat ilmoittaneet kohtaamistaan ongelmista laskutuksen kanssa, kuten maksujen kirjautumisen hitaudesta ja virheellisistä laskuista.

Asiakaspalvelun laatu herättää myös huolta, sillä osa asiakkaista on kokenut sen puutteelliseksi ja vaikeasti tavoitettavaksi. Toisaalta on myös positiivisia kokemuksia, kuten helppo lainanhaku ja reaaliaikainen laskutus nettipalvelussa.

On ilmoitettu, että jotkut asiakkaat ovat saaneet sujuvasti omistusoikeuden autoonsa maksamalla lainan sovitusti ja saaneet ilmoituksen tästä. Santanderilla on myös osoitettu ymmärrystä työtilanteen muutoksia kohtaan ja joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Kokonaisuudessaan näyttäisi siltä, että Santanderin palveluissa olisi parantamisen varaa erityisesti asiakaspalvelun ja laskutuksen osalta. On kuitenkin huomioitava, että asiakaskokemukset vaihtelevat yksilöllisesti, ja osa asiakkaista on ollut tyytyväisiä yhtiön tarjoamiin palveluihin.

Santander asiakaspalvelu

Mikäli asiakkaalla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen Santanderin rahoitukseen, he voivat ottaa yhteyttä Santanderiin useilla eri tavoilla:

 • Verkkopalvelu: Santanderin verkkopalvelun kautta asiakas voi hoitaa sopimukseen liittyviä muutoksia tai lähettää viestin asiakaspalveluun. Kirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopalvelu on suunnattu yksityisasiakkaille, joilla on Santanderin laina, ostorahoitus tai autorahoitus. Asiakas pääsee kirjautumaan verkkopalveluun Santanderin verkkosivuston kautta.
 • Puhelin: Asiakas voi ottaa yhteyttä Santanderin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 09 8564 5100. Asiakaspalvelu on avoinna tiistaista perjantaihin klo 12.00–16.00. Asiakaspalveluhenkilöstö auttaa mielellään vastaamaan kysymyksiin ja ratkaisemaan ongelmia.
 • Sähköposti: Mikäli asiakas ei löydä vastausta kysymykseensä verkkopalvelusta tai ei pysty olemaan yhteydessä puhelimitse, he voivat lähettää sähköpostia Santanderin asiakaspalveluun. Asiakas voi tarkistaa Santanderin verkkosivuilta sähköpostiosoitteen, johon voi lähettää kysymyksiä tai pyytää apua ongelmatilanteissa.

Santanderin asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä riippumatta siitä, millä tavalla he haluavat ottaa yhteyttä.