S-Pankki joustoluotto - Kilpailuta S-Pankki laina

Kilpailuta kilpaileva lainatarjous S-Pankin lainalle tai joustoluotolle. S-Pankki ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

s-pankki yhdistelylaina & lainojen yhdistäminen
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea S-Pankin lainaa?

S-Pankki tarjoaa lainamahdollisuuden asiakkailleen, kunhan tietyt ehdot täyttyvät:

 • Ikäraja: Lainanhakijan on oltava vähintään 21-vuotias.
 • Henkilötunnus ja asuinpaikka: Lainanhakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa.
 • Luottotiedot: Raha-asioiden on oltava hoidettu moitteettomasti eikä lainanhakijalla saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
 • Tulot: Lainanhakijan on tultava toimeen säännöllisistä työ- tai eläketuloista, joiden määrä on vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

S-Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, mikä varmistaa paremmat mahdollisuudet saada lainaa. Hakijoiden on asuttava samassa taloudessa. Yli 30 000 euron lainasummiin vaaditaan kahden hakijan osallistuminen.

Lainahakemus voidaan tehdä yhdessä verkkopankissa, mikäli sekä lainanhakijalla että toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Mikäli toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, lainaa voidaan hakea yhdessä S-Pankin asiakaspalvelupisteellä.

S-Pankin asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa eri puolilla maata sijaitsevissa Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-Marketeissa.

Vakuudeton S-Laina tarjoaa asiakkaille joustavuutta ja helppoutta rahoitustarpeisiin. Tämä lainavaihtoehto soveltuu erinomaisesti niille, jotka etsivät vakuudetonta lainaa ilman takaajia.

Kilpailuta lainaa useasta pankista ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella

Lainakilpailutuspalvelu Joustoluotto.com auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Palvelun avulla voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti ja valita laina-ajan väliltä 1-15 vuotta.

Kuinka lainojen kilpailuttaminen toimii Joustoluotto.com-palvelussa?

 • Täytä maksuton lainahakemus: Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus, jossa ilmoitat haluamasi lainasumman, laina-ajan ja muut tarvittavat tiedot.
 • Lainojen kilpailutus: Joustoluotto.com kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta saat parhaimmat tarjoukset. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä eri pankkeihin ja rahoituslaitoksiin.
 • Vertaile tarjouksia: Pian saat useita lainatarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Kiinnitä huomiota lainan kuluihin, kuten todelliseen vuosikorkoon, laina-aikaan ja kuukausierän suuruuteen.

On tärkeä huomata, että S-Pankki ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuspalvelussa. Voit kuitenkin pyytää lainatarjouksen myös S-Pankista erikseen ja vertailla heidän tarjoamiaan ehtoja muihin saamiisi tarjouksiin.

Näin käyttämällä Joustoluotto.com-palvelua voit tehdä vertailua ja valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen, oli kyseessä sitten pikavippi tai halvin kulutusluotto pankista.

S-laina lainamäärä ja takaisinmaksuaika

S-Laina tarjoaa lainamäärän väliltä 5 000–50 000 euroa, mikä mahdollistaa monenlaisten rahoitustarpeiden täyttämisen, kuten kodin remontoinnin, auton hankinnan tai lomamatkan rahoittamisen. Laina-aika on joustava, ja takaisinmaksuaikaa voi valita jopa 12 vuotta.

Näin asiakas voi räätälöidä lainan takaisinmaksun omien taloudellisten tarpeidensa mukaan.

S-Lainan korko perustuu Euribor 3 kk -viitekorkoon, johon lisätään asiakaskohtainen marginaali, joka vaihtelee välillä 4,50–14,99 %. Korko on siis muuttuva ja riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, kuten luottokelpoisuudesta ja maksuhistoriasta.

Hyvä luottokelpoisuus ja moitteeton maksuhistoria voivat vaikuttaa edullisempaan marginaaliin.

S-Laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia, mikä on yksi sen merkittävimmistä eduista. Tämä helpottaa ja nopeuttaa lainan hakemista, sillä hakijan ei tarvitse etsiä sopivaa vakuutta tai henkilöä, joka olisi valmis takaamaan lainan.

S-Lainaa voi hakea yksin käyttäen kaikkien pankkien tunnuksia jopa 30 000 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että asiakas voi käyttää omia verkkopankkitunnuksiaan lainahakemuksen täyttämiseen, mikä tekee hakuprosessista helppoa ja nopeaa.

Lisäksi on mahdollista hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, mikä voi parantaa mahdollisuuksia saada paremmat lainaehdot.

S-lainan joustavuus takaisinmaksussa

S-Laina tarjoaa joustavan takaisinmaksun, sillä asiakas voi halutessaan lyhentää luottoa sovitun kuukausierän suuremmalla summalla tai maksaa koko lainan pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Jousto antaa asiakkaalle vapauden hallita lainan takaisinmaksua omien taloudellisten tarpeidensa mukaisesti.

Vakuudeton S-Laina on joustava ja helppo vaihtoehto erilaisiin rahoitustarpeisiin. Se mahdollistaa lainan saamisen ilman vakuuksia tai takaajia ja sen takaisinmaksun voi räätälöidä asiakkaan omaan talouteen sopivaksi.

S-Lainan houkuttelevuutta lisää sen joustava hakuprosessi ja kattava laina-aika, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille asiakkaille.

S-Pankki

S-Pankki on suomalainen pankki, joka keskittyy tarjoamaan laadukkaita ja kattavia pankkipalveluita asiakasomistajilleen. Pankin päämääränä on auttaa asiakkaita rakentamaan vauraampaa tulevaisuutta ja tukemaan heitä niin arjen askareissa kuin elämän suurissa muutostilanteissa.

S-Pankki tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Pankin asiantuntevat neuvonantajat auttavat asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen rahoitusvaihtoehdon ja tarjoavat apua lainan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Säästämisen ja varainhoidon osalta S-Pankki kannustaa asiakkaitaan säästämiseen ja tarjoaa erilaisia säästämismahdollisuuksia, kuten säästötilejä ja rahastosijoituksia. Lisäksi asiakkaat voivat liittyä S-Pankin varainhoidon asiakkaiksi, mikä mahdollistaa yksilöllisen varallisuuden hallinnan ja henkilökohtaisen neuvonnan.

S-Pankki tarjoaa myös maksuttomia päivittäisiä pankkipalveluita osuuskauppojen asiakasomistajille, mukaan lukien tili-, kortti- ja verkkopankkipalvelut. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat hoitaa raha-asioitaan vaivattomasti ja ilman lisäkustannuksia.

S-ryhmän osana S-Pankki tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen S-mobiilisovelluksen, joka yhdistää S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhteen paikkaan. S-mobiili mahdollistaa raha-asioiden hoitamisen, bonusten seuraamisen, etujen hyödyntämisen ja ostosten tekemisen missä ja milloin tahansa.

S-Pankki on kotimainen pankki, joka sitoutuu tarjoamaan asiakasomistajilleen parasta mahdollista palvelua niin arjen tilanteissa kuin elämän suurissa muutoksissa. Heidän monipuoliset palvelunsa, kuten lainat, säästäminen, varainhoito, maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut ja S-mobiili, tekevät raha-asioiden hoitamisesta helppoa ja vaivatonta.

S-Pankki kokemuksia

S-Pankilla on laaja valikoima arvosteluja ja asiakaskokemuksia verkossa, joista useimmat ovat positiivisia. Asiakkaat arvostavat erityisesti S-Pankin monipuolisia ja helppokäyttöisiä palveluita.

S-mobiili-sovellus on erityisen suosittu sen käyttäjäystävällisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Se tarjoaa käyttäjilleen kätevän pääsyn eri S-ryhmän ja LähiTapiolan palveluihin.

Joillakin asiakkailla on kuitenkin ollut haasteita S-Pankin asiakaspalvelun kanssa, kuten pitkät jonotusajat ja vaikeudet saada yhteys pankkiin. Näistä huolimatta useimmat arvostelut korostavat positiivisia kokemuksia ja asiakastyytyväisyyttä pankin tarjoamista palveluista.

Turvallisuus on myös noussut esiin arvioinneissa, ja asiakkaat ovat kiitelleet S-Pankkia sitoutumisestaan asiakkaiden tietojen ja varojen turvallisuuteen sekä tiedottamisesta huijausviesteistä ja petoksista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että S-Pankki saa pääasiassa positiivista palautetta palveluistaan ja erityisesti S-mobiili-sovelluksesta. Asiakaspalvelun parantaminen ja jatkuva työ asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi mainitaan kehityskohteina.

S-Pankin asiakaspalvelu

S-Pankki tarjoaa useita eri yhteydenottotapoja asiakkaiden avuksi ongelmatilanteissa. Alla on yhteenveto näistä yhteydenottotavoista:

 • Verkkopankki: Asiakas voi kirjautua verkkopankkiin henkilökohtaisilla tunnuksilla tai S-mobiilin tunnistautumisella ja viestitellä turvallisesti asiakaspalvelun kanssa.
 • S-mobiili: Asiakas voi lähettää viestejä asiakaspalveluun ja hoitaa raha-asioitaan S-mobiilisovelluksessa. Kirjautuminen sovellukseen tapahtuu verkkopankin salasanalla tai S-mobiilin tunnistautumisella.
 • Asiakaspalvelupisteet: Päivittäisten raha-asioiden hoitaminen on mahdollista asiakaspalvelupisteissä, jossa asiakas voi tunnistautua henkilötodistuksella tai S-mobiilin tunnistautumisella. Ajan varaaminen etukäteen auttaa välttämään jonotusta.
 • Asiakaspalvelu, Chat-palvelu: Asiakas voi esittää kysymyksiä Aulikselle, S-Pankin chat-robotille verkkosivustolla tai keskustella chat-asiakaspalvelijoiden kanssa verkkopankissa.
 • Asiakaspalvelu, puhelinpalvelu: Asiakas voi soittaa asiakaspalvelun numeroon 010 76 5800 maanantaista perjantaihin kello 9-16. Asiakas voi tunnistautua käyttämällä verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista.
 • Private Banking: Asiakkaille, joilla on yli 300 000 euroa varainhoidossa, on tarjolla erityispalvelu nimeltään Private Banking. Asiakas voi jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella, jolloin yksityispankkiirit ottavat pian yhteyttä.
 • Facebook ja Twitter: Asiakkaat voivat tavoittaa asiakaspalvelijat myös Facebookissa ja Twitterissä maanantaista perjantaihin kello 9-16. Asiakasta kehotetaan olemaan jakamatta henkilötietojaan tai pankkisalaisuuden alaista tietoa sosiaalisessa mediassa.
 • Pankkitunnusten sulkupalvelu: Jos verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamiseen käytetty puhelin katoaa tai varastetaan, asiakas voi soittaa pankkitunnusten sulkupalveluun numeroon 09 6964 6820 (24 tuntia vuorokaudessa).
 • Korttien sulkupalvelu: Jos pankki- tai luottokortti katoaa tai varastetaan, asiakas voi soittaa korttien sulkupalveluun numeroon 020 333 (24 tuntia vuorokaudessa).