Pikalainat pitkällä maksuajalla - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000€

Pikalainat pitkällä maksuajalla. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pienet

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Elätkö tällä hetkellä sellaisessa elämäntilanteessa, jossa rahat ovat tiukassa? Niin elää moni muukin. Itse asiassa noin 12 prosenttia suomalaisista elää köyhyysrajan alapuolella, ja jopa pieni- ja keskituloisista osa joutuu pinnistelemään pysyäkseen pinnalla. Monenlaiset elämäntilanteet aiheuttavat sen, että selviytyminen tuntuu liki mahdottomalta ja kaikki sisääntuleva raha menee heti toista kautta ulos esimerkiksi laskuihin ja ruokaan. Tällaiseen jamaan voi ajaa monikin tilanne, ja yllättävän moni kärsii rahallisesti, vaikka ei näyttäisikään sitä päälle päin. Monen lapsen yksinhuoltajat, pienipalkkaiset, työttömät ja pitkäaikaissairaat ovat esimerkkejä siitä, millaisessa tilanteessa raha saattaa olla tiukassa. Muun muassa näille ihmisryhmille tuleekin suurin kolaus siitä, jos päälle napsahtaa yllättävä, suuria summia vaativa äkillinen meno.

Oli kyseessä sitten äkillinen hoitoa vaativa vakava sairaus, joka pakottaa sairauslomalle, itseaiheutettu onnettomuus tai vaikkapa auton hajoaminen tai kodin vesivahinko, voivat monenlaiset äkilliset tilanteet iskeä juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa. Kun niihin ei osaa varautua etukäteen, ei monellakaan ole antaa niin suuria summia siltä seisomalta. Monelle valitettava fakta on myös se, ettei lähipiiristäkään usein löydy henkilöä jolta kysyä lainaa tai varsinkaan sellaista, jolta jopa kymmenien tuhansien eurojen laina liikenisi helposti ja äkkiä. Tällaisissa äkillisissä ja akuuteissa tapauksissa moni turvaakin pikalainan puoleen. Pikalainan saa heti tilille, ja raha on käyttövalmiina juuri silloin, kun sille on tarve. Mutta entä jos ollaankin siinä ikävässä tilanteessa, että tiedetään varmasti, ettei sitä rahaa ensi kuussakaan ole sen paremmin kuin nytkään?

Pikalainat pitkällä maksuajalla vai apua velkaongelmiin?

Moni valitsee lainansa sen perusteella, mikä heistä vaikuttaa edullisimmalta. Tämä ei kuitenkaan sovi läheskään joka tilanteeseen, sillä yleensä edullisimmissa lainoissa on nopein takaisinmaksuaika, ja jos maksua ei kuulu ajoissa, voi tämä johtaa vakaviin velkaongelmiin. Velkaa ei saisi koskaan ottaa edellisten velkojen maksamiseen. Lainaa kannattaa hakea vain sellaisissa tilanteissa, kun on varma, että sen voi maksaa takaisin.

Pitkällä maksuajalla olevan lainan etu on siinä, että voit maksaa sen takaisin rauhassa juuri siihen tahtiin, kuin itse pystyt. Näin äkillinen meno ei rasita tai jopa kaada talouttasi äkillisesti, vaan maksuaika venytetään juuri sellaiselle ajalle tai aikajaksolle, että saat sen hyvin maksettua pois. Tämä seikka kannattaa muistaa sopivinta lainatarjousta valitessa, sillä aina halvimmalta kuulostava laina ei olekaan juuri oman talouden kannalta se edullisin, vaan saattaa päinvastoin tuhota taloutesi täysin.

Pikalaina pitkällä maksuajalla heti tilille

Mistä helpoiten pikalaina tilille heti? Käyttämällä avuksesi tarjoamaamme lainavertailu- ja kilpailutussivustoa saat rahat tilillesi hetkessä. Vertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat pankit sekä luottolaitokset. Voit vertailla tai kilpailutta pikalainat pitkällä maksuajalla palvelumme kautta helposti ja nopeasti vain muutamalla klikkauksella, ja saatuasi tarjouksia voit valita niistä itsellesi sopivimman. Kun olet löytänyt sopivan vaihtoehdon, voit nostaa lainan tilillesi vaikka heti.

Vertailemalla voit vertailla helposti ja nopeasti eri luotontarjoajien korkojen prosentteja sekä mahdollisia lainasummia keskenään, jotta näet heti, mikä niistä vastaa tarpeitasi parhaiten. Kilpailuttamalla voit pyytää tarjouksen suoraan pankeilta sekä rahoituslaitoksilta, ja kilpailuttamalla voitkin saada lainatarjouksia 100 €–60 000 € lainasummille 1–15 vuoden pituisella maksuajalla. Pitkät, yli 10 vuoden takaisinmaksuajat ovat siis palvelumme kautta hyvinkin mahdollisia. Näin saat maksettua lainaa pois sellaisella tahdilla, joka ei kaada tai rasita talouttasi. Voit ottaa vastaan lainatarjouksia, mikäli olet yli 18 vuoden ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa.