Pikalaina 6 kk maksuajalla - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Pikalaina 6 kk maksuajalla. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla

Pikalainojen maksuajat voivat tunnetusti vaihdella suurestikin. Tänä päivänä voimmekin törmätä takaisinmaksuaikoihin aina muutamasta viikosta useaan vuoteen. Pikalainat ovat yleensä hyvin pieniä, maksimissaan tuhannen euron suuruisia lainasummia, ja tämän vuoksi myös niiden takaisinmaksuajat ovat huomattavasti lyhyempiä verrattuna useiden kymmenien tuhansien tai satojen tuhansien eurojen lainoihin.

Pikalaina 6kk maksuajalla

Kuuden kuukauden maksuaikaan ei vielä muutama vuosi takaperin juurikaan törmännyt, mutta tänä päivänä se on jo suhteellisen suosittu laina-aika, erityisesti muutaman sadan euron suuruisissa summissa, sillä se tarjoaa monen taloudelliseen tilanteeseen sopivan kuukausierän, joka ei ole liian suuri taikka liian pieni. Vaikka jokaisen lainan takaisinmaksuaika tulee sovittaa omaan maksukykyyn, voimme yleisesti ottaen sanoa, että 6 kuukauden maksuaika sopii mainiosti 500–1 000 euron suuruisiin pikalainoihin.

Lainan takaisinmaksuajalla on väliä ja se voi vaikuttaa suurestikin lainan loppulliseen summaan. Tämän vuoksi kovin pienille lainoille ei kannata ottaa liian pitkää laina-aikaa, sillä pienestä lainasta voi tällöin kasvaa yllättävän suuri summa. Myöskään liian lyhyt laina-aika ei ole hyväksi, sillä takaisinmaksun myöhästyessä lainanottaja joutuu maksamaan turhia viivästysmaksuja ja korkoja.

Kaikkein tärkeintä ennen lainan hakemista onkin oman maksukyvyn realistinen arviointi; mieti, millainen kuukausierä sopii omiin tuloihisi ja miten sen maksu vaikuttaa kuukausittaisiin menoihisi. Lisäksi lainan takaisinmaksulle kannattaa miettiä vaihtoehtoinen suunnitelma, jonka avulla takaat, että äkkinäisissä arjen vastoinkäymisissä takaisinmaksu hoituu ajallaan. Esimerkiksi yllättävä työttömyys, sairaus tai muu odottattamaton tapahtuma voi vaikeuttaa pienemmänkin kuukausierän takaisinmaksua huomattavasti, jos kuukausittaiset menot ovat suuria.

Pikalaina 6 kuukauden maksuajalla on vakuudeton laina, eli toisin sanoen sinun ei tarvitse esittää lainan takaisinmaksun takaamiseksi takaajaa tai muita vakuuksia, kuten omistusasuntoa. Pikalainan hakeminen on helppoa, sillä pikalainoja myöntävät yhtiöt eivät syynää tietojasi niin tarkasti kuin monet pankit, jolloin lainaa on mahdollista saada myös epävakaammassa elämäntilanteessa, kuten työttömänä tai sairaslomalla.

Kilpailuta lainat palvelumme avulla

Palvelumme kautta voit helposti vertailla useita eri lainatarjouksia, sillä lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Näin voit lainavertailun kautta helposti nähdä, millaisen lainan voit saada 6 kuukauden maksuajalla, millainen korko siihen kuuluu ja millaiset lainaehdot sopivat juuri omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Markkinoiden edullisimman koron löytämiseksi voit pyytää kilpailutuspalvelumme avulla lukuisia tarjouksia suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Sinun on mahdollista kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, jos olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voit saada lainatarjouksia 100 eurosta jopa 60 000 euron saakka. Yleensä laina-aika on näissä lainasummissa 1–15 vuoden maksuajalla, mutta voit toki neuvotella omista lainaehdoista suoraan rahoituslaitoksen kanssa, kunhan olet valinnut parhaat vaihtoehdot lainatarjousten joukosta. Lainan voit nostaa tilille vaikka heti.

Pikalaina 6kk maksuajalla – Onko velka varmasti hyvä idea?

Laina kuin laina tulee aina maksaa pois. Sama pätee myös pikalainaan, oli summa sitten miten pieni tahansa. Pikalaina on suunnattu pääasiassa odottamattomaan ja äkilliseen rahantarpeeseen, jossa läheiseltä lainaaminen tai omista säästöistä maksaminen ei ole mahdollista. Ongelmaksi monien pikalainojen kohdalla on valitettavasti noussut se, että monet hakevat lainaa “turhiin” menoihin, kuten baari-iltaa varten, jolloin he eivät ole edes varmoja, miten ja milloin tulevat lainan maksamaan takaisin.

Tässä mielessä sinun tuleekin laatia ennen lainan hakemista tarkka maksusuunnitelma ja arvioida oma maksukykysi realistisesti:

  • Riittävätkö kuukausitulosi lainan takaisinmaksuun ja muihin välttämättömiin menoihin?
  • Onko 6 kuukauden takaisinmaksuaika sopiva vai onko se taloudelliseen tilanteeseesi ja lainasummaan suhteutettuna liian suuri tai liian pieni?
  • Onko kyseiselle lainalle todella tarvetta?
  • Miten aiot selviytyä lainan takaisinmaksusta, jos jäät esimerkiksi työttömäksi, sairaslomalle, tai eteen osuu muu yllättävä meno?

Jos sinulla on vastaus valmiina kaikkiin näihin kysymyksiin ja olet arvioinut oman maksukykysi tarkkaan, voi pikalaina tällöin olla varteenotettava vaihtoehto äkkinäisiin arjen kuluihin!