Pikalaina 50e heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Pikalaina 50e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 50e heti tilille

Pikalaina 50e

Pikalaina 50e heti tilille

Joskus elämä saattaa yllättää. Moni ihminen häpeää puhua rahattomuudestaan, vaikka Suomessa yli 400 000 ihmistä eli reilut 12 prosenttia elää köyhyysrajan puolella. Tämä on pienelle maalle ja varsinkin sellaiselle, joka kutsuu itseään hyvinvointivaltioksi, hyvin suuri lukema. Kyse ei tietenkään ole pelkistä tilastolukemista, vaan kunkin numeron takana seisoo aitoja ihmisiä. Suomen kansalaisia, joiden täytyy pinnistellä selvitäkseen jokapäiväisen elämän menoista.

Monelle mielikuva näistä ihmisistä on ehkä sellainen, että he eivät tee mitään tilanteensa eteen ja elävät työttömyystuilla. Todellinen tilanne voi kuitenkin olla aivan toinen, sillä suuri osa näistä ihmisistä on tavallisia työssä käyviä , joiden työ on liian pienipalkkaista menoihin nähden. Esimerkiksi monen lapsen yksinhuoltajaäiti ei välttämättä aina pärjää kassatyöstä tulevilla rahoilla. ¨

Huonoa rahatilannetta voi olla häpeällistä myöntää

Monelle huonon rahatilanteen myöntäminen voi tuntua hyvin häpeälliseltä, tuottaa pahaa oloa ja jopa epäonnistumisen tunnetta. Taloudellisesti hyvässä asemassa olevien on vaikea edes kuvitella tilannetta, jossa tilillä ei todella ole rahaa, tai sitä on vain päivän tarpeisiin, ja perheelle pitäisi vielä saada ostettua ruokaa viikoksi. Tällaisessa tilanteessa rahaa tarvitaan nopeasti, eikä kyse ole lainkaan suuresta summasta. Monen ylpeys ei kuitenkaan anna myöten kysyä kavereilta, tai perheenjäseniltä lainaa, sillä tämä tarkoittaa myös oman rahatilanteen avointa myöntämistä. Onko olemassa muita vaihtoehtoja?

Pikalaina pelastaa tukalassa tilanteessa

Oli kyseessä sitten ruokalasku tai lapsen sairaalamaksu, voi rahalle tulla tarvetta hyvinkin nopeasti, vaikka tili ammottaisi tyhjyyttään Tällöin yksi varteenotettava vaihtoehto on pikalainan ottaminen. Tällainen laina saadaan nimensä mukaisesti pikaisesti, eli saat lainan heti tilillesi. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahaa juuri silloin, kun sinulla on siihen tarvetta.

Milloin kannattaa ottaa pikalaina?

Erilaisia elämäntilanteita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Tilanteet vaihtelevat huomattvasti myös rahallisesti, ja yllättävän monella tilanne on se, että rahaa ei yksinkertaisesti ole ylimääräisiin menoihin. Mikäli elämässäsi on siis yllättävä tilanne, jossa rahaa tarvitaan pakolliseen menoon heti, kannattaa harkita pikalainan ottamista. Pakollisia menoja ovat esimerkiksi elämiseen ja terveyteen liittyvät kulut. Muista kuitenkin, että lainan voi ottaa vain silloin, kun olet varma että pystyt maksamaan sen myöhemmin takaisin. Takaisinmaksu ajallaan on kannattavaa, sillä lainatarjouksia saavat vain ne 18-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot.

Milloin ei kannata ottaa pikalainaa?

Toki on myös tilanteita, joissa pikalainan ottaminen ei kannata tai se ei ole mahdollista. Kun harkitset lainan ottamista, mieti tarkkaan, littyykö se pakollisiin elämän kustannuksiin. Kun on tarve tulla toimeen vähällä, on priorisointi tärkeää. Tärkeitä kustannuksia ovat esimerkiksi laskut ja ruoka, kun taas ravintolaillallinen tai baari-ilta kavereiden kanssa on ylimääräistä menoa, jota varten pikalainaa ei kannata ottaa. Mikäli olet alle 18-vuotias tai olet menettänyt luottotietosi, ei pikalainan ottaminen luonnollisestikaan ole sinulle mahdollista. Varmista myös aina, että sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin sovitussa ajassa.

Lainavertailun avulla sopiva pikalaina 50e tai enemmän

Onko mahdollista saada 50 euron pikalaina suoraan tilille? On! Palvelumme avulla kilpailutat kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat pankit ja luottolaitokset yhdellä painalluksella. Voit vertailla niiden tarjoamia korkoprosentteja ja lainasummia keskenään. Voit kilpailuttaa kauttamme lainoja, mikäli sinulla on ikää yli 18 vuotta ja luottotietosi ovat kunnossa.

Kauttamme voit pyytää lainatarjouksia suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta jopa 60 000 euroon saakka, 15 vuoden maksuajalla. Kilpailuta lainasi siis jo tänään – se on helppoa ja nopeaa, ja parhaillaan säästää sinulta jopa tuhansia euroja.