Pikalaina 400 e heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Pikalaina 400 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 400 e heti tilille

Pikalaina 400e

Pikalaina 400e heti tilille

Noin 12 % Suomen kansalaisista elää köyhyysrajan alapuolella. Tällöin jokapäiväinen elämä on selviytymistä palkkapäivästä toiseen, ja eletään niin sanotusti kädestä suuhun, eli kaikki menee mikä tuleekin. Tällaisessa tilanteessa on selvää, että ei ole varaa tuhlailla tai ostella ylimääräisiä asioita. Tavalliset elämän kustannukset, kuten vuokra, laskut ja ruoat vievät kaikki tulot. Tällaisessa tilanteessa olevalla henkilöllä ei myöskään ole varaa sairastua ja jäädä töistä, sillä tällöin koko talous on vaarassa sortua.

Mutta entäs jos käy niin, että elämä pääsee yllättämään? Mitä jos lapsi sairastuu, ja on pakko jäädä hänen kanssaan kotiin? Mitä jos pitkään jomottaneen hampaan hammassärky muuttuu niin sietämättömäksi, että jotakin on tehtävä ja äkkiä? Tai jos auto hajoaa keskelle tietä, ja se on ainoa keino, millä päästä töihin? Tällaisia tilanteita on mahdotonta ennustaa, ja ne voivat osua kenen tahansa kohdalle. Köyhyysrajan alapuolella elävien kohdalla on niin, että säästöön ei välttämättä ole pystytty laittamaan senttiäkään pahan päivän varalle. Silloin kun on kiire, voi olla hankala saada lainaa myöskään ystävältä tai perheenjäseneltä, ja monellakaan ei tällaista tukiverkostoa edes ole. Jos kyseessä on vähänkin suurempi summa, voi monelle kynnys kysyä lainaa tuttavalta olla suuri. Tätä edeltää tietenkin oman rahatilanteen myöntäminen, mikä monelle on häpeällinen kokemus. Lisäksi kun kyse on suuresta summasta, ei kovinkaan moni ole innokas sellaista lainaamaan rahansa menettämisen pelossa.

Pikalaina 400e – milloin kannattaa hakea?

Jos tarve suhteellisen suurelle määrälle rahaa syntyy äkkiä, on toimittava nopeasti. Lainan hakeminen on kannattavaa silloin, kun tietää pystyvänsä maksamaan sen takaisin sekä silloin, kun lainan saaminen omasta lähipiiristä on mahdotonta. Hae lainaa silloin, kun lainalla maksettavat menot ovat sellaisia, joita ei pysty välttämään ja jotka on hoidettava heti. Tällaisia ovat elämisen ja terveyden kannalta kriittiset menot.

Pikalaina 400e – milloin se kannattaa jättää hakematta?

On toki olemassa myös tilanteita, joissa pikalainan hakeminen ei ole hyvä ajatus. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi ne, joissa lainarahan käyttö ei ole kiireellistä tai jos meno ei ole pakollinen, eli elämiseen ja terveyteen liittyvä. Lisäksi aina lainaa hakiessa tulee pohtia kriittisesti sitä, onko kykeneväinen maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Mikäli ei ole, tulee laina jättää hakematta heti alkujaan. Mieti myös, pystytkö hakemaan lainaa. Lainatarjouksia voit hakea, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja luottotietosi ovat puhtaat.

Kilpailuta palvelumme avulla helposti ja nopeasti kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit

Mistä voi saada 400 euroa pikalainaa? Lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Palvelumme avulla voi vertailla näiden luotontarjoajien korkoprosentteja ja mahdollisia lainasummia keskenään ja valita itsellesi ja omalle tilanteellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kilpailuttamalla voit myös pyytää tarjouksen suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kilpailuttamalla voit saada tarjouksia, mikäli ikäsi on yli 18 vuotta ja luottotietosi ovat täysin puhtaat (ei häiriömerkintöjä). Kilpailutuksen avulla voit pyytää tarjouksia erilaisille summille alkaen 100 eurosta ja päättyen aina niinkin suuriin summiin kuin 60 000 euroon. Lainasumman voi maksaa takaisin 1–15 vuoden maksuajalla, niin kuin sinun tilanteellesi parhaiten sopii. Kun olet saanut lainatarjouksia, voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan ja saat rahat tilillesi heti. Jos siis tarvitset 400 euroa tilille heti, kilpailuta lainasi nyt palvelumme avulla.