Pikalaina 200 e heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Pikalaina 200 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 200 e heti tilille

Pikalaina 200e

Pikalaina 200e heti tilille – Pienlaina oikeaan tarpeeseen

Pienenkin lainan kilpailuttaminen ja vertailu on järkevää, esimerkiksi 200e pikalaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Moni lainantarjoaja antaa ensi kertaa pienlainoja nostavalle asiakkaalleen mahdollisuuden takaisinmaksuun täysin ilman korkoja ja kuluja. Tämän vuoksi pienenkin rahasumman takaisinmaksussa voi säästää huomattavia summia rahaa. Nykypäivän uudistuneet pikaluotot uuden korkolain myötä eivät enää peri kohtuuttomia kuluja tai korkoja, mutta silti takaisinmaksun kohdalla eroja löytyy. Maksuaika vaihtelee myös eri luotonantajien välillä merkittävästi, joten vertailu on senkin kannalta järkevää. Kun hakemuksen avulla olet päässyt vertailemaan itsellesi sopivan lainan, tapahtuu tilille nosto hetkessä.

Pienlainan ottaminen on perusteltua silloin, kun rahantarve on vain väliaikainen. Kannattaa ensimmäiseksi varmistua omasta takaisinmaksukyvystään, ja myös pohtia, olisiko lainaa järkevämpi ottaa suurempi summa kerralla. Suuremman summan joustoluotto antaa tasapainoa arjen yllättäviinkin menoihin. Suuremman summan laina antaa vapautta myös tuleville kuukausille, kun taas pienlaina auttaa lähinnä selviämään hyvin hetkellisestä tarpeesta. Pienlainan ottaminen on kuitenkin mutkatonta, ja oiva vaihtoehto talouden väliaikaiseen tasapainottamiseen. Palvelumme avulla on mahdollistaa nostaa rahaa tilille heti onnistuneen vertailun jälkeen.

Pienlainojen eri ominaisuudet

Uusi korkolaki sanelee lainojen ehdot, jonka myötä pienetkään lainat eivät pidä sisällään liian suuria korkoja ja kuluja. Korko voi olla vuositasolla maksimissaan 20 %, joka tarkoittaa sitä, että 200 euron summalle voi kertyä korkoa vuoden aikana korkeintaan 40 euroa. Kuitenkin lainat pitävät sisällään myös kuluja, kuten avausmaksuja, laskutuslisää ja käsittelykuluja. Nämä kulut voivat pienellekin lainalle olla huomattavasti suuremmat. Sivustomme avulla pääset vertailemaan korkojen lisäksi myös näitä kuluja, mitä rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat.

Kulutusluottojen säädökset ovat muuttuneet huimasti vuosien varrella, jonka vuoksi ei ole enää mahdollista saada pieniäkään lainasummia ilman erillistä hakemusta. Tämän sivuston hakemuksen täyttämisen avulla pääset kuitenkin käsiksi markkinoiden kaikkiin lainantarjoajiin. Tämän yhden hakemuksen täyttäminen säästää rutkasti aikaa ja vaivaa, ja on oiva apu lainojen vertailussa. Erilaisten säädösten ja lakien myötä yksittäiset lainat ovat muuttuneet enemmän jatkuvan luoton muotoiseksi. Luottokorttimaiset luotot antavat asiakkaille mahdollisuuden nostaa rahaa uudestaan, lainan lyhentämisen jälkeen. Tämänkaltaiset joustoluotot vaativat käyttäjältään hieman enemmän itsekuria, mutta ovat erinomaisia talouden tasapainottajia oikein käytettynä. Joustoluoton valitessaan ehdoton hyöty on se, ettei erillistä lainaa tarvitse hakea enää uudelleen.

Takaisinmaksuaika luotolle vaihtelee aina lainantarjoajan mukaan. Sivustomme avulla pääset vertailemaan myös eri lainojen takaisinmaksuaikoja. Pienen, 200 euron lainasumman takaisinmaksu vaihtelee, ja takaisinmaksu on mahdollista suorittaa vaikka seuraavan vuoden aikana. Nopeamminkin lainan toki saa maksaa takaisin. Etukäteen laadittu maksusuunnitelma pitkälle aikavälille mahdollistaa kuitenkin asiakkaan kannalta paremman mahdollisuuden pitää talous tasapainossa. Myös rahoituslaitokset hyötyvät pidemmän aikavälin maksuaikataulusta, sillä tuolloin kertyy luonnollisesti enemmän korkoja ja kuluja. Markkinoilla on myös rutkasti lainoja, jotka tarjoavat ensikertalaiselle mahdollisuuden maksaa luottonsa pois täysin ilman korkoja ja kuluja.

Kuka voi hakea luottoa?

Lainatarjouksia palvelussamme saavat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja jotka ovat täysi-ikäisiä. Kannattaa myös huomioida, että omat tulot vaikuttavat luotonmyöntäjien tarjouksiin. Palvelumme avulla voit vertailla ja kilpailuttaa eri suuruisia lainoja, 100–60 000 euron väliltä. Pelkkä vertailu ja kilpailutus ei vielä sido hakijaa mihinkään, vaan antaa mahdollisuuden tutustua ja vertailla eri lainatuotteita keskenään. Meidän tarjoaman palvelun avulla voit pyytää tarjoukset suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta vertailtavaksi. Pienempien lainasummien hakemusprosessit ovat hyvin pitkälle automatisoituja, ja sähköisiä hakemuksia, jonka ansiosta eri luottovaihtoehdot tulevat näkyviin silmänräpäyksessä. Lainatuotteen valittuasi pääset hyväksymään luotonmyöntäjän antaman tarjouksen, ja rahat tulevat ilmoittamallesi tilille hetkessä.