Pikalaina 18 vuotiaalle. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Pikalaina 18 vuotiaalle - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 18 vuotiaalle

Pikalaina 18 vuotiaalle

Pikalaina 18 vuotiaalle

Tänä päivänä suurin osa luottoa tarjoavista yrityksistä myöntää lainaa normaalisti yli 20-vuotiaille hakijoille, kannattaa kuitenkin huomata, että pikalaina 18-vuotiaalle ei kuitenkaan ole mikään mahdottomuus. Tämä käytäntö johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että monella 18-vuotiaalla ei välttämättä ole vielä säännöllisiä kuukausituloja ja monet istuvat edelleen koulun penkillä. Kyseessä on siis yksinkertaisesti tapa, jolla myös luottofirmat varmistavat, että laina tullaan maksamaan takaisin korkoineen päivineen.

Onneksi tänä päivänä kiristyneen kilpailun myötä myös 18 vuotta täyttäneet voivat hakea lainaa monesta eri paikkaa, vaikka pikalainat 18 vuotiaalle ja erityisesti joustoluotto lienevätkin kiistattomasti edelleen yleisin laina, joita 18-vuotiaat voivat hakea.

Pikalaina 18 v

Joustoluotto on vakuudeton laina, eli toisin sanoen hakijan ei tarvitse esittää lainan takaamiseksi lainan takaajaa tai muita vakuuksia, kuten omaisuutta. Tämä onkin mainio lainavaihtoehto juuri 18-vuotiaille, sillä monella nuorella ei vielä 18-vuotiaana ole esittää lainalleen takaajaa.

Joustoluotto on siinä mielessä joustava laina, että sitä voidaan nostaa omien tarpeiden mukaisesti omalle pankkitilille monessa eri erässä. Toisin sanoen hakija voi nostaa myönnetystä lainasummasta vain sen verran, kuin hän todellisuudessa tarvitsee. Joustoluottojen määrät pyörivät normaalisti tuhannen euron molemmilla puolilla, mutta jotkut luottofirmat ja pankit myöntävät lainaa jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Esimerkiksi meidän palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, 1–15 vuoden maksuajalla.

Miksi joustoluotot kannattaa kilpailuttaa?

Lainojen kilpailuttaminen on tänä päivänä enemmän kuin suositeltavaa, sillä tämä on ainoa mahdollinen tapa varmistaa, että löydät varmasti markkinoiden edullisimman lainan. Kilpailuttamalla lainat palvelumme kautta voit parhaimmassa tapauksessa säästää lainasummasta riippuen useista kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin; ja tälle summalle varmaan löytyy parempaakin käyttöä!

Sen sijaan, että juoksisit pankista toiseen ja lähettelisit kymmeniä hakemuksia kymmenille eri luottofirmoille, me hoidamme kilpailuttamisen puolestasi. Kilpailuttaminen onnistuu näppärästi sivustomme kautta vain yhdellä lainahakemuksella. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjouksia kymmeniltä eri firmoilta, sillä lainavertailussa ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Ja mikä parasta, hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat voidaan siirtää tilillesi parhaimmillaan jo saman vuorokauden aikana! Voit vertailla ja kilpailuttaa lainoja palvelumme kautta, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Pikalaina 18 v – Mieti tarkasti ennen kuin haet

Joustoluotto on siinä mielessä loistava valinta 18-vuotiaalle hakijalle, että siitä maksetaan korkoa vain sen verran, kun luottoa on nostettu omalle tilille. Toisin sanoen, vaikka olisit saanut 1000 euron suuruisen luoton, mutta nostat siitä kuukaudessa vain 500 euroa, maksat korkoja ja kuluja vain tästä summasta. Kyseessä on toisin sanoen jatkuva luotto, jonka toimintaa on helppo verrata esimerkiksi luottokorttiin. Onneksi joustoluoton hakeminen ja saaminen on paljon nopeampaa kuin luottokortin, sillä siinä missä monilla pankeilla luottokorttihakemuksen käsittelemiseen menee vuorokausia, joustoluotto on mahdollista saada käyttöön jo saman päivän aikana.

Joustoluotto on siis loistava apu pieneen ja äkkinäiseen rahantarpeeseen, koska voit nostaa rahaa heti ja aina sen verran, kun sitä tarvitset. Tässä mielessä on kuitenkin tärkeää muistaa, että kyseessä on edelleen laina, joka tulee maksaa takaisin. Joustoluotto ei siis missään nimessä ole ilmaista rahaa ja myös siitä kertyvät korot ja kulut tulee lainasumman lisäksi maksaa pois.

Oli lainan hakeminen sitten miten helppoa tahansa, sitä ei tulisi koskaan hakea silloin, jos et ole varma, että pystyt maksamaan sen takaisin. Ennen lainahakemusta sinun kannattaakin laatia tarkka maksusuunnitelma siitä, miten aiot maksaa lainan takaisin. Lisäksi joustoluoton käyttö on hyvä pitää tiukassa kontrollissa, eikä joustotililtä kannata nostaa yhtään sen enempää rahaa kuin mitä todellisuudessa tarvitsee.