Pikalaina 100 e heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Pikalaina 100 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Pikalaina 100e heti tilille

Pikalaina 100e

Pikalaina 100e heti tilille

Pikalainat ovat nimensä mukaisesti nopeasti saatavia lainoja, ja kuuluvat kulutusluottojen kategoriaan. Varsinkin pienissä lainasummissa, kuten 100 euroa, nopeus on valttia. Parhaimmillaan lainan voi saada jopa tuntien kuluessa sen hakemisesta. Pikalaina soveltuu kaikille, joilla on tarve nopealle käteiselle. Yleensä pieni laina maksetaan nopeasti takaisin, mutta laina-ajat kuitenkin vaihtelevat jopa pienien summien kohdalla.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa, koska lainan koroissa ja takaisinmaksuajoissa on eroja. 100 euron pikalainan voit helposti kilpailuttaa sivustomme kautta, ja sen voi vaikka heti nostaa omalle tilille. Tällä taataan markkinoiden paras laina nopeasti ja helposti.

Pikalaina vai pikavippi?

Pikavippejä ei virallisesti ole olemassa enää ollenkaan. Takana ovat siis ajat, jolloin pienistä pikavipeistä kiskottiin korkeita korkoja. Suomen tiukennetun lainsäädännön vuoksi varsinaisia pikavippejä ei enää ole. Siksi kaikista kalleimmat lainat ovat tyystin kadonneet markkinoilta, ja jopa pieniä lainasummia saa nykyisin kohtuulliseen hintaan.

Siksi pieni satasen laina ei ole enää mikään pikavippi, vaan se kuuluu muiden kulutusluottojen joukkoon. Vaikka pienessä lainasummassa saattaa olla suhteellisesti enemmän kuluja kuin suuremmassa lainassa, saa pienen lainan käyttöönsä kohtuullisilla ehdoilla. Lisäksi lainan ottaja voi itse vaikuttaa tähän sillä, miten nopeasti laina maksetaan takaisin.

Miten kilpailutan lainan?

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä lainojen vertailemista. Lainavertailussa verrataan esimerkiksi lainojen korkoja ja muita kustannuksia sekä takaisinmaksuaikoja. Lainan vertaileminen omillaan on aikaa vievää puuhaa, eikä siihen oikeastaan ole edes syytä ryhtyä – lainojen vertailu kattavan lainavertailumme kautta on nimittäin täysin ilmaista, ja teemme käytännössä kaiken työn puolestasi.

Lainavertailussa tarvitaan kaikki henkilön perustiedot, kuten nimi, ikä, ammatti ja tulotaso. Lisäksi lainanhakijan luottokelpoisuus varmistetaan, sillä lainaa ei koskaan voida tarjota luottokelvottomalle henkilölle. Kun tiedot on annettu, saa lainanhakija tarjoukset yleensä sähköpostiinsa.

Tarjouksen hyväksyminen

Lainan vertailu ei koskaan ole lainapäätös, eikä hakija tai lainan vertailija koskaan ole velvollinen hyväksymään tarjousta – laina astuu voimaan vasta, kun se hyväksytään tarjousten saamisen jälkeen. Tähän tarvitaan käytännössä verkkopankkikirjautuminen, joka tehdään aina suojatussa yhteydessä. Kunhan lainanantajalla on tilinumero tiedossa, voidaan rahat maksaa hyvin pian tämän jälkeen!

Pikalaina 100e – Milloin se kannattaa jättää hakematta?

Lainaa kannattaa hakea vain tarpeeseen ja silloin, kun se voidaan varmasti maksaa takaisin. Lainaa ei kannata hakea hetken mielenjohteesta, vaan päätöksen tulee aina perustua harkintaan, vaikka se tehtäisiinkin nopeasti. Harkitse siis, tuleeko laina oikeasti tarpeeseen.

Pikalaina soveltuu kuitenkin moneen. Sitä voi hakea viikonlopuksi hauskanpitoon tai vapaa-ajanviettoon, kun tiedetään, että palkka tulee seuraavalla viikolla ja laina saadaan maksettua takaisin. Sillä voi maksaa erääntyneen laskun tai tuoda extravaroja arkeen. Käyttötapoja on monia – laina kannattaa kuitenkin hakea ainoastaan silloin, kun tiedetään, että sen voi myös maksaa takaisin.

Pikalaina sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen, eikä hakijan koskaan tarvitse kertoa, mihin rahat käytetään. Periaatteessa lainaa voidaan nostaa mihin käyttötarkoitukseen tahansa, mutta joitakin rajoituksia lainan nostamiselle kuitenkin on. Lainaa ei esimerkiksi voi ensi kertaa nostaa yöaikaan, ja viikonloppuna kannattaa varautua vähintäänkin viiveisiin. Periaatteessa kuluttaja voi kuitenkin hakea lainaa koska tahansa, sillä lainan myöntäjät joutuvat aina suorittamaan asianmukaisen luottoarvioinnin. Lainaa ei koskaan voida myöntää henkilölle, jolla ei ole lainanmaksukykyä.

Kilpailuta 100e pikalaina kauttamme

Kun perusedellytykset ovat kunnossa ennen minkä tahansa eteen tulevan lainan nostamista, kilpailuta laina nopeasti verkkosivujemme kautta. Vertailemme lainaa Suomen parhailta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja saat tarjouksen suoraan pankilta. Oletko jo saanut ensimmäisen lainatarjouksesi? Saat sen pian, kun kilpailutat lainan.