Nordea joustoluotto - Saat kilpailevan joustoluottotarjouksen usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

Kilpailuta Nordea joustoluotto. Palvelumme avulla voi saada joustoluottoa jopa 60 000 €. Nordea ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

nordea yhdistelylaina
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Nordea joustoluotto

Sinulle, joka olet Nordean asiakas, on tarjolla joustoluotto ilman vakuuksia. Voit hakea 2 000 – 50 000 euron luottoa erilaisiin elämäsi tarpeisiin, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa kymmenen vuotta. Joustoluoton hakeminen on suoraviivaista, eikä vaadi vakuuksia. Saat luottopäätöksen ripeästi, joten voit jatkaa elämääsi ilman pitkää odotusaikaa.

Joustoluoton saaminen on yksinkertaista ja suoraviivaista. Luoton hakija voi tehdä hakemuksen mukavasti netissä käyttäen Nordean pankkitunnuksia, ja varat siirretään hänen tililleen heti myöntämisen jälkeen (ma-su klo 07.00-22.30). Joustoluottoa varten ei tarvitse asettaa vakuuksia, eikä siitä peritä erillistä avausmaksua.

Nordean Joustoluotto on tasapuolinen ratkaisu. Sen kustannukset ja ehdot ovat markkinakilpailukykyiset. Lainoja myönnetään vain sellaisille asiakkaille, joiden talous kestää ne. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 1 – 10 vuotta, ja se maksetaan kuukausittain tasaerissä asiakkaan valitsemana päivänä. Maksuaika voidaan sovittaa asiakkaan maksukyvyn mukaan. Asiakkaalla on myös mahdollisuus suorittaa ylimääräisiä maksuja tai maksaa koko luotto pois milloin tahansa ilman lisäkustannuksia.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Asiakas voi muokata maksuohjelmaa helposti mobiilipankissa milloin vain. Lisäksi hänellä on mahdollisuus ottaa käyttöön kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuosittain.

Miten haen Nordea joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen on tehty helpoksi ja se on mahdollista tehdä verkkopankissa, mobiilipankissa tai suoraan Nordea.fi-sivuston kautta. Mobiiilipankissa lainahakemusprosessi alkaa valitsemalla Palvelumme > Lainat > Joustoluotto > Hae joustoluottoa. Verkkopankissa hakemusprosessi puolestaan alkaa valitsemalla Talous > Lainat > Hae lainaa.

Hakijan tulee syöttää hakemukseen tiedot toivotusta luotosta, oma taloudellinen tilanne, kotitalouden tiedot sekä tietoja työsuhteestaan. Päätös lainasta saapuu nopeasti ja rahat siirretään hakijan tilille heti lainan myöntämisen jälkeen (ma-su klo 07.00-22.30).

Kilpailuta joustoluotto Joustoluotto.comin avulla

Joustoluotto.com on palvelu, joka kilpailuttaa eri pankkien, joustoluotot. Näin toimimalla se helpottaa sinun prosessiasi löytää nopea laina tarpeisiisi.

Aloita kilpailuttaminen menemällä Joustoluotto.com -sivustolle. Valitse etusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi lainasumma ja laina-aika. Täytä sen jälkeen henkilökohtaiset tietosi ja taloudellinen tilanteesi, jotta palvelu voi vertailla tarjolla olevia joustoluottoja.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Joustoluotto.com lähettää sen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat pian useita lainatarjouksia, jotka voit vertailla rauhassa. Kulutusluotto vertailu auttaa esimerkiksi koron, kuukausierän ja laina-ajan vertaamisessa.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman joustoluoton, voit hyväksyä tarjouksen suoraan Joustoluotto.com -sivuston kautta. Lainasopimus tehdään lopulta suoraan lainanmyöntäjän kanssa.

Kilpailuttamalla joustoluottosi Joustoluotto.com -sivuston kautta voit säästää merkittävästi lainakustannuksissa ja löytää juuri sinulle sopivimman lainan. Unohda siis kallis pikavippi korko ja kilpailut lainat Joustoluotto.comin avulla.