Edullinen pikalaina heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Edullinen pikalaina heti tilille. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Joustoluoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki joustoluotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Edullinen pikalaina

Edullinen pikalaina

Edullinen pikalaina löytyy kilpailuttamalla tai vertailemalla

Miten löytää edullinen pikalaina? Mistä saa edullista pikalainaa? Onko mahdollista saada edullista pikalainaa? Yhä kasvava osuus Suomen väestöstä joutuu jossakin vaiheessa elämäänsä pohtimaan näitä kysymyksiä. Tähän johtavia elämäntilanteita voi olla monia: pitkään jatkunut työttömyys, opiskelut, yksinhuoltajuus tai ehkäpä pienet tulot. Lisäksi monet muut liikkuvat seikat elämässä voivat aiheuttaa sen, että rahalle tulee tarvetta yhtäkkiä.

Jopa keskituloiselle perheelle monet elämän yllättävät tilanteet, jotka saattavat vaatia jopa tuhansien eurojen ylimääräisiä menoja, voivat olla liikaa. Tällaisia asioita voi sattua meistä ihan jokaiselle ja niihin ei voi koskaan valmistautua etukäteen. Koska tahansa voi auto hajota ja vaatia tuhansien eurojen korjauksen, tai milloin vain voi itse joutua onnettomuuteen tai sairastua niin vakavasti, että on pakko jäädä pois töistä ja hakeutua hyvään hoitoon. Tällaisilta vahingoilta ei yksikään meistä ole turvassa eikä kaikilla ole vakuutusta, joka kattaisi ainakaan kaikkia kuluja. Vaikka osa kuluista tulisikin katettua, voi jäljelle jäävänkin osan maksaminen olla monelle liikaa, varsinkin jos elätettävänä on kokonainen perhe.

Jos rahaa tarvitaan äkkiä, on usein ainut vaihtoehto hakea pikalainaa. Jos kyse on suuremmasta summasta, monelle on suuri kynnys kysyä lainaa kaverilta tai perheenjäseneltä. Tällöin pankilta tai rahoituslaitokselta anottu laina on siistimpi, eikä kenenkään tarvitse tietää siitä. Voit siis saada lainaa paljastamatta ulkopuolisille rahatilannettasi. Tietysti pikalainaa hakiessa lainan edullisuus on monella päällimmäisenä mielessä, ja näin pitää ollakin. Kukaan ei halua joutua loppujen lopuksi maksamaan lainaansa kymmenkertaisena takaisin. Sitä itselle sopivinta lainaa valitessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon muitakin seikkoja lainan edullisuuden ohella.

Halpa pikalaina ei ole välttämättä halvin vaihtoehto

Suomalainen etsii aina halpaa. Halvin pikalaina ei kuitenkaan ole välttämättä paras vaihtoehto kaikissa tilanteissa. Pienempi korko tarkoittaa yleensä myös lyhyempää maksuaikaa, mikä ei välttämättä ole järkevä ratkaisu, mikäli rahallinen tilanne ei sitä mahdollista. Jos siis tiedät, ettet pysty maksamaan lainaa sovitussa ajassa takaisin, älä hae sitä ollenkaan. Sen sijaan että silmäilisit lainoja vain edullisuuden näkökannalta, muista aina ottaa huomioon myös muut seikat. Nyt etsitään ennen kaikkea sinulle sopivinta lainaa, ei sitä kaikkein edullisinta vaihtoehtoa. Halpa pikalaina voikin yllättäen koitua kohtaloksesi, jos et muista ottaa huomioon myös nopeaa takaisinmaksua.

Edullinen pikalaina kilpailuttamalla tai vertailemalla sivustomme avulla nopeasti

Kun tulee aika valita itselle sopivin lainavaihtoehto, täytyy lainat kilpailuttaa keskenään. Toimenpide ei onneksi ole ollenkaan niin monimutkainen, kuin miltä se kuulostaa. Sivustomme kilpailutuksen tai vertailun avulla löydät itsellesi sopivimman ja edukkaimman pikalainan helposti ja nopeasti napin painalluksella. Vertailemme lainoja kaikilta Suomessa pienlainaa tarjoavilta luottolaitoksilta ja pankeilta, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä itse. Hoidamme työn puolestasi, ja sinä saat valita itsellesi parhaan tarjouksen. Vertailun avulla voi vertailla eri luotontarjoajien korkoprosentteja ja mahdollisia lainasummia, joten saat omaan tilanteeseesi varmasti sopivimman tarjouksen, oli tilanne mikä tahansa.

Kilpailutuksella voit pyytää tarjouksia suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja voit saada lainatarjouksia silloin, kun sinulla on yli 18 vuotta ikää ja luottotietosi ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voit pyytää lainatarjouksia 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuajankin voit valita joustavasti, sillä maksuajat vaihtelevat suurin piirtein 1–15 vuoden välillä. Palveluidemme avulla saat taatusti lainatarjouksen, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kokeile palveluamme siis jo tänään, ja voi olla, että saat tarvitsemasi lainan heti tilille.