Avida lainan korko jopa 20% - Kilpailuta Avida laina!

Kilpailuta Avida joustoluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuttamalla Avida Finansin voit saada lainatarjouksia jopa samana päivänä. Lue lisää.

avida
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi saada Avida lainaa?

Tarkista, täytätkö vaatimukset, jotta voit hakea Avida Finans -lainaa. Lähetä lainahakemus jos tavoitteenasi on löytää halvin joustoluotto.

  • Ikäraja 24-70 vuotta: Avida Finans -lainaa voivat hakea 24-vuotiaat ja sitä vanhemmat hakijat. Muista, että kuten useimmissa pankeissa, Avida Finansissa enimmäisikäraja on 70 vuotta.
  • Luottotiedot kunnossa: Varmista, ettei sinulla ole maksuhäiriöitä ja että luottotietosi ovat puhtaat, jotta voit saada lainaa.
  • Säännölliset vuositulot (vähintään 16 000 €): Avida Finansin lainoja varten hakijoilla on oltava vakaat ja riittävät tulot.
  • Oikea-aikaiset ja säännölliset maksut ovat välttämättömiä: Voit pyytää maksuvapaata kuukautta, mikäli sinulla on yllättäviä menoja, jotka vaikuttavat lainan takaisinmaksuun.
  • Vakituinen suomalainen osoite: Hakijalla on oltava myös pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Jos kaikki edellä mainitut kriteerit täyttyvät, olet oikealla tiellä hakiessasi Avida lainaa. Kilpailuta Avida laina Joustoluotto.comin kautta jo tänään.

Kilpailuta Avida joustoluotto Joustoluotto.comin avulla

Hei sinä, joka etsit parasta lainatarjousta! Kuuntele tarkkaan, sillä tässä on jotain, joka voi säästää sinulta huomattavan määrän rahaa.

Joustoluotto.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Kyllä, luit oikein – vain yhdellä hakemuksella.

Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan joustoluoton, jolla he ovat säästäneet huomattavasti lainakuluissa. Tarjoamme sinulle alhaisen koron ja reilut lainaehdot, jotka sopivat sinun tarpeisiisi.

Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euron väliltä, 1-15 vuoden laina-ajalla.

Haluatko säästää rahaa lainakuluissa? Haluatko löytää sinulle sopivan ja edullisen joustoluoton nopeasti ja helposti?

Avaa kulutusluotto laskuri, ja kilpailuta joustoluotto Joustoluotto.comin kautta. Anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Älä enää epäröi, vaan tartu tilaisuuteen ja säästä lainakuluissa jo tänään.

Avida joustoluotto

Avaa portti toiveisiisi lainalla, jonka takaisinmaksuehtoja voit mukauttaa.

  • Tutustu Avida Finansin vakuudettomiin lainoihin
  • Lainaa jopa 50 000 euroa
  • Maksat lainan kokonaisuudessaan haluamallasi tavalla.
  • Lainan kesto 1-15 vuotta

Kuvittele mahdollisuudet, jotka tulevat, kun räätälöity Avida-rahoitusratkaisu on ulottuvillasi. Olipa kyse yrityksesi laajentamisesta, ajoneuvosi päivittämisestä tai unelmiesi lomalle lähtemisestä, Avidan lainatarjous tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukautuvuutta ja kustannustehokkuutta, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Lainamäärät vaihtelevat 2 000 eurosta 50 000 euroon, joten voit luottavaisin mielin varmistaa juuri sen summan, jonka tarvitset unelmiesi toteuttamiseen. Laina-aikojen ollessa 1-15 vuotta voit valita takaisinmaksusuunnitelman, joka sopii saumattomasti rahoitusstrategiaasi.

Lisäksi Avidan kilpailukykyiset korot, jotka vaihtelevat 8,90 prosentista 17,90 prosenttiin, takaavat, että taloudelliset velvoitteet eivät paina sinua liikaa.

Lainan myöntämispalkkio on enintään 69 euroa ja vaatimaton tilinhoitomaksu vain 5 euroa kuukaudessa, joten lainakustannuksesi pysyvät kohtuullisina. Voit hakea Avida-lainaa yhdessä kanssahakijan kanssa, mikä yksinkertaistaa lainanhankintaprosessia entisestään ja jakaa vastuuta.

Sano hyvästit ahdistusta aiheuttaville odotusajoille. Avidan erittäin nopean, enintään yhden päivän käsittelyajan ansiosta voit aloittaa unelmiesi toteuttamisen nopeasti.

Avida Finans

Avida Finans, Ruotsin johtava luottomarkkinayritys, on toiminut vuodesta 1983 lähtien luotettavana lainanlähteenä. Avida Finansilla on pääkonttori Ruotsissa ja tytäryhtiö Espoossa, ja se on sitoutunut tarjoamaan selkeitä ja edistyksellisiä rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Luota Avida Finansiin kaikissa rahoitustarpeissasi.

Kilpailuta Avida joustoluotto

Tee lainahakemus valmiiksi vain kahdessa minuutissa ja tutustu sinulle tarjolla oleviin lainatyyppeihin. Saatavilla on mm. paras pikavippi ja edullinen kulutusluotto.

Valitse ihanteellinen lainasumma ja -aika, joka vastaa tarpeitasi. Voit valita minkä tahansa lainasumman 2 000 ja 50 000 euron väliltä sekä 1-15 vuoden laina-ajan.

Ilmoita yhteystietosi lainahakemuslomakkeessa ja sisällytä siihen tietoja, kuten nykyiset velkasi ja nykyinen työtilanteesi. Valmistaudu siihen, että lainatarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi.

Hyödyntämällä Joustoluotto.com-sivustoa voit kilpailuttaa joustoluoton useiden pankkien kanssa samanaikaisesti ja saada lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, jotta voit arvioida ne vaivattomasti.

Valitse mieltymyksiisi sopiva lainatarjous ja hyväksy se verkossa. Kun hyväksyt lainan verkkopankkitunnuksillasi, saat joustoluoton tilillesi mahdollisesti jo samana päivänä.

Avida Finansin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia Avida Financialin tarjousten kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa. Voit vapaasti lähettää heille sähköpostia osoitteeseen luotto@avidafinans.fi tai soittaa numeroon 075 755 0070.

Heidän ystävälliset edustajansa ovat käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 10:00-15:00. He auttavat mielellään ratkaisemaan huolesi ja antavat etsimäsi vastaukset.