Säästöpankki joustoluotto - Kilpailuta kilpaileva lainatarjous Säästöpankin lainalle

Kilpailuta Säästöpankin joustoluotto. Kilpailuta kilpaileva lainatarjous usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Säästöpankki ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

säästöpankki yhdistelylaina
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Säästöpankki joustoluotto

Vakuudeton kulutuslaina Säästöpankissa tarjoaa luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon yllättävien menojen rahoittamiseen, kun säästöjen käyttäminen ei ole mahdollista tai haluttua.

Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto mahdollistaa lainan määrän välillä 2 000-30 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina-aika on joustava, ja asiakas voi valita maksuajan 12-96 kuukauden väliltä.

Luoton minimikuukausierä on 75 euroa, ja asiakas voi valita eräpäiväksi kuun 15. päivän tai kuun viimeisen päivän. Luotolle ei ole avausmaksua, mutta tilinhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen Säästöpankista on helppoa ja nopeaa. Luottopäätös saadaan yleensä saman päivän aikana. Hakemus voidaan tehdä mobiilipankissa, verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä asiakkaan omaan Säästöpankkiin.

Kun luottopäätös on hyväksytty, rahat siirretään asiakkaan tilille välittömästi, paitsi yöaikaan klo 23-07.

Säästöpankki on sitoutunut vastuulliseen luotonmyöntämiseen ja pyrkii varmistamaan, että lainamäärä on asiakkaan taloudellisen tilanteen mukainen. Lisäksi Säästöpankki suosittelee säästösuunnitelman tekemistä, jotta asiakkaan talous kestää paremmin arjen yllätykset.

Säästöpankki tarjoaa luotettavan ja nopean ratkaisun yllättävien menojen rahoittamiseen vakuudettoman kulutusluoton avulla. Asiakas voi luottaa siihen, että Säästöpankki tarjoaa kestävän ja turvallisen rahoitusvaihtoehdon.

On tarpeenasi pieni laina heti tilille tai joustolaina, kannattaa ne kilpailuttaa Joustoluotto.comin avulla.

Kilpailuta joustoluotto usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Joustoluotto.com on suosittu palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluoton usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun avulla voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti, ja laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä.

Lue alhaalta, miten Joustoluotto.com -palvelu toimii ja kuinka voit verrata saamiasi lainatarjouksia esimerkiksi Säästöpankin antamaan lainatarjoukseen.

Näin helppoa on lainan kilpailuttaminen Joustoluotto.comista

Joustoluotto.com on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu lainojen kilpailuttamiseen. Toimi näin:

 • Siirry Joustoluotto.com -sivustolle ja täytä lainahakemus. Täytä tarvittavat tiedot, kuten henkilötiedot, tulot, menot ja nykyiset velat.
 • Lähetä hakemus. Joustoluotto.com välittää hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille.
 • Odota tarjouksia. Saat useita lainatarjouksia sähköpostiisi, ja voit vertailla niitä rauhassa.
 • Valitse paras tarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti.
 • Vertaa Joustoluotto.com -palvelun tarjouksia Säästöpankin tarjoukseen.

Vaikka Säästöpankki ei ole mukana Joustoluotto.com -palvelussa, voit silti verrata saamiasi lainatarjouksia Säästöpankin antamaan lainatarjoukseen. Tee näin:

Hae lainatarjous Säästöpankista. Voit tehdä sen esimerkiksi verkkopankissa, konttorissa tai puhelimitse.
Vertaa Säästöpankin tarjousta muihin saamiisi tarjouksiin. Tärkeitä vertailukohtia ovat muun muassa lainan korko, kuukausierä, laina-aika ja muut lainaehtoihin liittyvät tekijät.

Jos löydät Joustoluotto.com -palvelun kautta saamistasi tarjouksista paremman kuin Säästöpankin tarjous, valitse se ja allekirjoita lainasopimus.

Muista, että lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä erot koroissa ja lainaehdoissa voivat olla merkittäviä. Joustoluotto.com -palvelun avulla voit säästää aikaa ja vaivaa. Unohda siis pikavippi heti ja kilpailuta edullista lainaa.

Säästöpankki asiakaspalvelu

Säästöpankki tarjoaa sinulle useita eri tapoja olla yhteydessä heihin ongelmatilanteissa. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan saada apua ja neuvontaa.

 • Lähetä verkkoviesti: Mikäli olet jo Säästöpankin asiakas, voit lähettää verkkoviestin suoraan verkkopankistasi. Tämä on nopea ja helppo tapa saada apua ja ottaa yhteyttä pankkiin.
 • Soita puhelimitse: Voit soittaa Säästöpankin asiakaspalveluun numeroon 0100 5252 (henkilöasiakkaat) tai 0100 5454 (yritysasiakkaat). Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään ongelmatilanteissa.
 • Jätä yhteydenottopyyntö: Voit jättää yhteydenottopyynnön Säästöpankin verkkosivustolla. Täytä lomake, ja pankki ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Varaa verkkotapaaminen: Voit varata verkkotapaamisen, jossa voit hoitaa pankkiasiasi videopuhelun avulla. Voit osallistua verkkotapaamiseen älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
 • Käy pankkikonttorissa: Voit myös mennä henkilökohtaisesti Säästöpankin konttoriin. Etsi lähin konttorisi ja sen aukioloajat pankin verkkosivustolta.
 • Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin: Voit tutustua Säästöpankin asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin verkkosivustolla. Saatat löytää vastauksen kysymykseesi jo sieltä.

Muista käyttää verkkopankkia turvallisesti ja kirjautua aina verkkosivuston kautta, älä koskaan hakukoneiden kautta. Jos käytät älypuhelinta, suosittelemme käyttämään Säästöpankki Mobiilisovellusta.

Riippumatta siitä, minkä yhteydenottotavan valitset, Säästöpankki on valmiina auttamaan sinua ongelmatilanteissa ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa.