Resurs Bank joustoluotto - Kilpailuta Resurs Bank laina

Kilpailuta Resurs Bankin lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Lue lisää.

resurs bank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Resurs Bankin lainaa ilman vakuuksia?

Resurs Bank asettaa tiettyjä kriteerejä lainanhakijoilleen:

  • Ikäraja: Lainanhakijan on oltava vähintään 24-vuotias.
  • Luottotiedot: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Säännölliset tulot: Hakijan tulee saada säännöllisiä työ- tai eläketuloja.
  • Alle 3 000 € lainoissa: Vähintään 800 € bruttotulot kuukaudessa.
  • Lainaa 3 000 € tai enemmän: Vähintään 1 300 € bruttotulot kuukaudessa.

Mikäli hakija täyttää nämä kriteerit, hän voi hakea lainaa Resurs Bankilta. On kuitenkin tärkeää huomata, että lopullinen lainapäätös tehdään aina yksilöllisen tilanteen ja Resurs Bankin arvioinnin perusteella.

Resurs Bank lainan korko ja kulut

Resurs Bank tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen rahoitusvaihtoehdon, joka mahdollistaa jopa 50 000 euron kertaluoton 12 vuoden maksuajalla. Tämän esimerkin avulla käydään läpi lainan korot ja kulut, jotta asiakkaan on helpompi ymmärtää lainan taloudelliset vaikutukset.

Lainaan sisältyy todellinen vuosikorko, joka on 13,50 %. Tämä vuosikorko koostuu perusvuosikorosta (11,66 %), viitekorosta (Euribor 3 kk, 2,162 % 2.1.2023) ja kuukausittaisista luottokuluista (0,28 %/kk lainasummasta, enintään 12,50 € kuukaudessa).

Todellinen vuosikorko antaa asiakkaalle käsityksen lainan vuosittaisista kustannuksista, mukaan lukien korot ja muut kulut. Tämä luku auttaa vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Esimerkiksi 20 000 euron lainan kuukausierä on 295,61 €. Laina maksetaan takaisin 120 erässä, eli 10 vuoden aikana.

Lainan kokonaiskustannukset, eli lainasumma ja siihen liittyvät kulut, ovat yhteensä 35 460,94 €. Tähän lukuun sisältyvät lainasumma sekä kaikki korot ja kulut, jotka kertyvät koko laina-ajan.

On tärkeää huomioida, että esimerkkilaskelman oletuksena on, että korot ja kulut pysyvät samana takaisinmaksun aikana. Markkinoiden tilanteen muutokset voivat kuitenkin vaikuttaa Euribor-viitekorkoon, joten asiakkaan on hyvä seurata tilannetta ja tarvittaessa keskustella lainanantajan kanssa mahdollisista muutoksista lainan ehtoihin.

Resurs Bankin lainan korkojen ja kulujen selventäminen toivottavasti auttaa asiakasta tekemään harkitun päätöksen. Aina on tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne. Vertaa laina Joustoluotto.comin avulla ja löydä pikavippi tai halpa kulutusluotto.

Resurs Bank

Resurs Bank on johtava pohjoismainen rahoitusalan toimija, joka sitoutuu kehittämään vastuullista luotonantoa, tukemaan kiertotalouteen liittyviä hankkeita ja tarjoamaan asiakkailleen uusia digitaalisia palveluita. Pankki on vahvasti sitoutunut vastaamaan nuorten taloudellisen osaamisen tarpeisiin ja helpottamaan kestävää kehitystä ja toimintaa.

Resurs Bankilla on yli neljänkymmenen vuoden kokemus rahoitusmarkkinoilta ja se toimii neljässä Pohjoismaassa. Pankki on tunnustettu asiantuntija alallaan. Resurs Society -aloitteen kautta pankki pyrkii tasapainottamaan taloutta, elämää, rahoitusalaa ja yhteiskuntaa sekä edistämään myönteistä ja vastuullista kehitystä näillä alueilla.

Pankki haluaa ymmärtää paremmin nuorten kiinnostusta talousasioihin ja sitoutumista niiden hallintaan. Siksi he ovat nimittäneet nuorisolähettilään, joka johtaa aloitetta ja ajaa talouskehitystä sekä Resurs Bankin sisällä että koko toimialalla.

Resurs Bank uskoo tulevaisuuden pankkitoiminnan olevan täysin erilaista. Siksi he panostavat Pohjoismaiden ensimmäisen täysin pilvipohjaisen pankkijärjestelmän kehittämiseen. Uusi järjestelmä tekee asiakkaiden palvelukokemuksesta entistäkin sujuvamman ja mahdollistaa nopeamman käyttäjäystävällisten toimintojen tarjoamisen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Resurs Bank on edelläkävijä pankkialalla ja pyrkii muuttamaan rahoitusalan ja yhteiskunnan kehityssuuntaa vastuullisemmaksi innovatiivisten ratkaisujen ja aloitteiden avulla.

Resurs Bank kokemuksia

Resurs Bank on merkittävä pohjoismainen rahoitusalan toimija, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita yksityisille ja yritysasiakkaille. Yhtiöllä on vahva asiakaskunta ja se on saanut paljon positiivista palautetta ja arvosteluja eri lähteissä verkossa.

Asiakkaiden kokemukset Resurs Bankista ovat pääasiassa myönteisiä. Monet asiakkaat ovat kiitelleet pankin tarjoamien rahoituspalveluiden monipuolisuutta ja joustavuutta. Erityisesti lainatuotteita ja luottokortteja on kehuttu niiden edullisten korkojen ja kilpailukykyisten ehtojen vuoksi.

Lisäksi Resurs Bankin asiakkaat ovat arvostaneet pankin helppokäyttöisiä digitaalisia palveluita, kuten verkkopankkia ja mobiilisovellusta. Monet asiakkaat ovat kiitelleet näiden palveluiden käytön helppoutta ja selkeyttä.

Asiakaspalvelua koskevat arviot ovat myös olleet myönteisiä. Asiakkaat ovat kiitelleet pankin ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalvelua sekä nopeaa ja tehokasta asioiden hoitoa.

On kuitenkin huomattava, että asiakaskokemukset voivat vaihdella yksilöllisesti, ja on aina tärkeää tutustua tarkemmin pankin tarjoamiin palveluihin ja ehtoihin ennen päätöksentekoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Resurs Bank on saanut positiivista palautetta ja arvosteluja asiakkailtaan. Yhtiö tarjoaa monipuolisia ja joustavia rahoituspalveluita sekä hyödyllisiä digitaalisia työkaluja asiakkaidensa tarpeita varten.

Resurs Bank asiakaspalvelu

Resurs Bank tarjoaa useita tapoja ottaa yhteyttä heihin ongelmatilanteissa:

  • Puhelin: Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-17 välisenä aikana. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 622 4308.
  • Sähköposti: Mahdolliset palautteet tai reklamaatiot voi lähettää Resurs Bankille sähköpostitse osoitteeseen reklamaatio@resurs.fi.
  • Posti: Mikäli asiakas haluaa lähettää reklamaation kirjallisesti, sen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Reklamaatiot Resurs Bank AB Suomen sivuliike PL 3900 00002 Helsinki

On tärkeää, että asiakkaat käyttävät näitä yhteystietoja ottaessaan yhteyttä Resurs Bankiin ongelmatilanteissa. Pankin asiantunteva asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan ratkaisemaan mahdolliset ongelmat tai vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin.