OP joustoluotto - Kilpailuta OP lainalle kilpaileva lainatarjous usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

OP joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Osuuspankki ei ole mukana Joustoluotto.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

op yhdistelylaina & lainojen yhdistäminen
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea lainaa Osuuspankista?

Voit hakea lainaa Osuuspankista jos täytät seuraavat ehdot:

 • Säännölliset tulot: Henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot, voi harkita lainojen siirtämistä Osuuspankkiin.
 • Riittävä maksukyky: Lainan siirtäjällä tulee olla riittävä maksukyky, jotta hän pystyy hoitamaan lainanmaksun Osuuspankkiin siirrettyjen lainojen osalta.
 • Vakuuksien olemassaolo: Osuuspankki ottaa huomioon lainanhakijan käytettävissä olevat vakuudet, joten lainan siirtäjällä tulee olla tarvittavat vakuudet.
 • Taloudellinen arviointi: Ennen lainan myöntämistä Osuuspankki tekee arvion hakijan taloudellisesta tilanteesta, joten henkilön, joka haluaa siirtää lainansa, tulisi olla valmis tähän arviointiin.
 • Sopivan lainan tarjoaminen: Osuuspankki tarjoaa lainaa samoilla myöntämisperiaatteilla kuin muihin käyttötarkoituksiin, joten lainan siirtäjän tulee täyttää nämä ehdot.
 • Yhteishakijan mahdollisuus: Henkilö, joka haluaa siirtää lainansa Osuuspankkiin, voi hakea vakuudellista lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, mikäli se on tarpeen.

Lainaa Osuuspankissa ilman vakuuksia

OP Täsmäluotto on kertaluotto, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden lainata rahaa kertaeränä ja maksaa se takaisin sovitulla aikataululla. Tässä esimerkissä tarkastelemme 10 000 euron luottoa, jonka takaisinmaksuaika on 5 vuotta.

OP Täsmäluotto (vakuudeton laina)

 • Pääoma: 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
 • Todellinen vuosikorko: 11,02 %
 • Luoton korko: 3 kk:n euribor + 7,95 %
 • Luotonhoitomaksu: 6 euroa kuukaudessa

Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kerralla ja että luoton korko, maksut, ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan. Lisäksi oletetaan, että luottoa maksetaan takaisin 220 euron suuruisin lyhennyserin joka kuukausi aina luoton viimeiseen erään saakka.

Kun nämä tiedot otetaan huomioon, arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 937,70 euroa. Tämä summa sisältää sekä lainan pääoman (10 000 euroa) että korot ja muut kulut, jotka kertyvät viiden vuoden takaisinmaksuajan aikana.

Voit hakea OP:n Täsmäluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikä: Olet vähintään 23-vuotias.
 • Asiakkuus: Olet osuuspankin pääasiallinen asiakas.
 • Tulot: Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Maksukyky: Sinulla on riittävä maksukyky Täsmäluoton takaisinmaksuun.
 • Luottohistoria: Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.
 • Asuinpaikka: Sinulla on pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Jos täytät nämä ehdot, voit harkita OP:n Täsmäluoton hakemista. Tarkista kuitenkin aina ajantasaiset ehdot ja vaatimukset pankin verkkosivulta ennen hakemuksen jättämistä.

Kilpailuta kilpaileva tarjous lainalle Joustoluotto.comin avulla

Joustoluotto.com on palvelu, joka auttaa asiakkaita kilpailuttamaan halvimmat joustoluotot eri rahoituslaitoksilta. Tämän avulla asiakkaat voivat löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun ja säästää korkokuluissa.

Vaikka Osuuspankki ei ole mukana palvelussamme, voit silti käyttää tätä tietoa vertailukohtana, kun pyydät lainatarjousta suoraan Osuuspankista.

Kilpailuta lainaa yhdellä hakemuksella usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi.

Kun olet saanut Joustoluotto.comin kautta kilpailutetutlainatarjoukset, voit ottaa yhteyttä Osuuspankkiin ja pyytää heiltä omaa lainatarjoustaan.

Vertaile kaikkia lainatarjouksia, mukaan lukien Osuuspankin lainatarjousta, ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Hae lainaa kilpailuttamalla lainat Joustoluotto.comin avulla.

Joustoluotto.comin kautta voit kilpailuttaa kaikki lainatyypit, oli sitten kyseessä helppo pikavippi tai vakuudellinen kulutusluotto.