Nordax Bank joustoluotto - Kilpailuta Nordax Bank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta Nordax Bank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

Nordax-bank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Nordax Bank vakuudeton laina

Nordax Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa, joka sopii erinomaisesti niin kodin remontointiin, auton hankintaan kuin uuden jääkaapin ostoonkin. Tämän pankin avulla on myös mahdollista yhdistää useita eri lainoja ja luottoja yhdeksi yksittäiseksi vakuudettomaksi lainaksi, mikä voi auttaa alentamaan kuukausittaisia kustannuksia.

Hae joustoluotto 2000 – 60 000 euroa, jolloin korkoprosentti vaihtelee 6,90% – 19,90% välillä. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja se riippuu useista tekijöistä, kuten haetusta lainasummasta, hakijan tuloista sekä kokonaistaloudellisesta tilanteesta.

Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta, joka joustaa tarpeiden ja maksukyvyn mukaan. Nordax Bank tarjoaa myös mahdollisuuden ottaa lainaturvavakuutuksen, joka tuo turvaa yllättävien tilanteiden varalle.

Kuka voi hakea Nordax Bankin lainaa?

Saadaksesi Nordax Bankin lainaa pienellä korolla tulee sinun täyttää muutamia perustason vaatimuksia. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla vähintään 15 000 euron vuosittaiset tulot. Lisäksi hakijan on pitänyt asua Suomessa vakituisesti vähintään kolmen vuoden ajan, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Yhteishakija voi parantaa mahdollisuuksia saada myönteinen lainapäätös, mutta yhteishakemukseen liittyy joitakin erityispiirteitä, jotka on hyvä ymmärtää. On tärkeää, että molemmat hakijat ovat täysin tietoisia siitä, mitä vakuudettoman lainan ottaminen merkitsee, ja heidän tulee käydä yksityiskohdat huolellisesti läpi ennen hakemuksen lähettämistä.

Laina on yhteisvastuullinen, mikä tarkoittaa, että jos toinen hakija ei pysty hoitamaan osuuttaan lainan takaisinmaksusta, toinen hakija joutuu kantamaan koko vastuun. Vaikka laina on yhteinen, molemmat hakijat ovat 100-prosenttisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta, ei vain 50-prosenttisesti.

Nordax Bank lainan korko

Nordax Bankin tarjoaman lainan korko on yksilöllinen ja se määritellään asiakaskohtaisesti. Korko voi vaihdella 6,90% – 19,90% välillä, ja sen suuruuteen vaikuttavat monet tekijät kuten hakijan tulot, taloudellinen tilanne, lainan määrä ja mahdolliset muut lainat.

Kyseessä on annuiteettilaina, joka tarkoittaa, että lainan kuukausittainen maksuerä pysyy samana koko laina-ajan. Kuukausierän suuruus määräytyy lainan koron ja takaisinmaksuajan perusteella, joka voi olla jopa 15 vuotta. Lainan avausmaksu ja tilinhoitomaksu ilmenevät lainatarjouksesta.

Lainan takaisinmaksuaika on joustava. Jopa 15 vuoden takaisinmaksuaika on mahdollinen, ja alle 3000 euron lainasummille tarjotaan jopa 8 vuoden maksuaikaa.

Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Toisaalta lyhyempi takaisinmaksuaika nostaa kuukausittaista maksuerää, mutta lainan kokonaiskustannukset pysyvät maltillisempina.

Kilpailuta kaikki lainat Joustoluotto.comin avulla ja löydä juuri sinulle edullisin kulutusluotto. Jos luottotietosi ovat kunnossa tiedät, mistä varma pikavippi on hyvä kilpailuttaa edullisesti.

Nordax Bank asiakaspalvelu

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat keskustella jostakin kysymyksestä, Nordax Bankin asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä puhelimitse, mikä saattaa tuntua joillekin turvallisemmalta ja henkilökohtaisemmalta vaihtoehdolta.

Soittamalla numeroon 030-603 6060 pääsee suoraan yhteyteen asiakaspalvelun kanssa. Puhelun hinta on 0,0835 €/puhelu + 0,23€/min (sisältäen ALV:n).

Sähköpostiyhteyden saa myös Nordax Bankin kanssa. Yleisissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse:

Laina-asiakkaille: info@nordax.fi

Talletusasiakkaille: talletus@nordax.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat seuraavat:

Laina-asiakkaat: maanantaista perjantaihin klo 9-17. Soita 030 – 603 6060.

Talletusasiakkaille: maanantaista perjantaihin klo 9-17. Soita 030 – 603 6070.

Maksupalvelu: maanantaista perjantaihin klo 9-17. Soita 030 – 603 6050.

Puheluhinnat ovat 0,0835 €/puhelu + 0,23€/min (sisältäen ALV:n), ja hinta koskee myös jonotusaikaa.

Jos on kysyttävää laskuista tai maksuvaihtoehdoista, maksutiedot löytyvät kirjautumalla Omat sivut -palveluun. Mikäli tarvitsee apua, voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai lähettää suojatun viestin Omat sivut -palvelun kautta.