myLender joustoluotto - Kilpailuta myLender laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta myLenderin laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

mylender
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea MyLender lainaa?

Henkilö, joka on kiinnostunut ottamaan lainaa MyLenderiltä, tarvitsee tietynlaiset kriteerit. Ensimmäinen ehto on, että hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, mikä tarkoittaa, että hän on laillisesti vastuussa taloudellisista sitoumuksistaan.

Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotta MyLender voi olla varma, että laina tullaan maksamaan takaisin. Hakijan on myös ansaittava vähintään 1000 € kuukaudessa, mikä osoittaa, että hänellä on riittävät tulot lainan kuukausittaisten maksujen hoitamiseen.

Lopuksi, hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Joustoluotto ilman luottotietoja ei siis ole mahdollista MyLenderin kautta.

Kilpailuta lainat Joustoluotto.comin kautta

MyLender on yksi johtavista lainanantajista Suomessa, tarjoten jopa 30 000 euron lainoja 1-7 vuoden laina-ajalla. Hakijat voivat myös hyötyä Joustoluotto.comin palveluista, jossa useat lainanantajat kilpailutetaan yhdellä hakemuksella.

Tämä tarkoittaa, että hakijan ei tarvitse itse vertailla eri pankkien tarjouksia. Tee lainan kilpailutus Joustoluotto.comin avulla ja säästät aikaa sekä rahaa.

Kilpailuta MyLenderin laina

Joustoluotto.comin kautta MyLenderin lainan hakeminen on yksinkertaista. Hakijan tulee täyttää lainahakemus Joustoluotto.comin verkkosivuilla, jossa hän voi määritellä toivotun lainamäärän ja laina-ajan, joka voi olla välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.

Hakemuksen täytettyään Joustoluotto.com kilpailuttaa MyLenderin lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotta hakija saa parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Säästä rahaa kilpailuttamalla lainat

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon voisit säästää lainakuluissa, jos kilpailuttaisit lainasi? Joustoluotto.com tarjoaa apuaan parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseen, oli sitten kyseessä varma pikavippi tai kulutusluotto heti tilille.

He vertailevat puolestasi useiden pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjouksia, jolloin sinun ei tarvitse itse käydä läpi kaikkia vaihtoehtoja. Joustoluotto.com on jo auttanut satoja tuhansia suomalaisia löytämään lainan, joka on heille sopiva – lainan, joka tarjoaa reilut ehdot ja edullisen koron.

Joustoluotto.comin kautta on mahdollista hakea lainaa summaltaan 1 000 – 60 000 euroa, ja laina-aika voi olla 1-15 vuotta. He kilpailuttavat puolestasi MyLenderin ja monien muiden pankkien ja luotonantajien lainatarjouksia, joten voit olla luottavainen siitä, että he löytävät sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavasti lainakuluissasi ja löytää sopivan rahoitusvaihtoehdon myös tuleviin lainatarpeisiisi. Älä siis jää enää miettimään, vaan aloita säästäminen nyt.

Käytä Joustoluotto.comin palvelua kilpailuttaaksesi lainasi ja löytääksesi edullisimman lainan omiin tarpeisiisi. He auttavat sinua kaikissa prosessin vaiheissa ja varmistavat, että löydät juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

myLender kokemuksia

MyLender on saavuttanut huomattavaa kiitosta asiakkailtaan, jotka ovat anoneet vakuudettomia lainoja sekä lainojen yhdistelyä. Asiakkaat ovat ilmaisseet kiitollisuutensa palvelun nopeudesta, helppoudesta ja asiakasystävällisyydestä, joka on tuonut heille taloudellista turvaa juuri silloin, kun se on ollut tarpeen.

Eräs asiakas, Janne Uimonen Vantaalta, on kertonut, että hänelle myönnettiin laina välittömästi ja rahat siirtyivät hänen tililleen vain muutamassa tunnissa. Hän kehottaa muita harkitsemaan MyLenderiä vakuudettoman lainan hakijana.

Toinen asiakas, Anne Laitinen Jyväskylästä, haki 15 000 euron lainan yhdistämistä varten ja oli mielissään palvelun nopeudesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Sari Niemi-Ahonen Torniosta puolestaan kuvailee MyLenderin lainahakuprosessin olevan miellyttävä ja yllättävän nopea. Hän jätti hakemuksensa aamulla ja sai rahat tililleen samana päivänä iltapäivällä.

Myös pitkäaikainen asiakas, Ilpo Kangas Raumalta, on ilmaissut tyytyväisyytensä MyLenderin palveluun, erityisesti sen suomalaiseen asiakaspalveluun ja kohtuulliseen hintatasoon.

Näiden asiakaspalautteiden perusteella MyLender tarjoaa nopeaa, luotettavaa ja asiakaskeskeistä palvelua niille, jotka tarvitsevat vakuudetonta lainaa tai haluavat yhdistellä lainojaan.

myLender asiakaspalvelu

Mikäli Mylenderin palveluiden käytössä ilmenee haasteita, heidän yhteydenottotietonsa ovat seuraavat:

Asiakastuki:

  • Palveluaika: maanantai-perjantai kello 9-16
  • Puhelinnumero: 0800 92202 (ilmainen)
  • Sähköpostiosoite: lainahakemus@mylender.fi

Laskutusasiat

  • Palveluaika: arkipäivisin kello 9-16
  • Puhelinnumero: 030 105 690 (puhelumaksu/ minuuttimaksu)
  • Sähköpostiosoite: mylender@oklaskutus.fi

Mylender kehottaa ensisijaisesti ottamaan yhteyttä heidän asiakastukeensa puhelimen tai sähköpostin välityksellä, mikäli käyttäjä kohtaa ongelmia. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä auttaa mielellään ja pyrkii löytämään ratkaisun haasteisiin mahdollisimman nopeasti.