Morrow Bank joustoluotto - Kilpailuta Morrow Bankin laina

Kilpailuta Komplett Bankin laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

morrow bank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea Morrow Bank lainaa?

Morrow Bank myöntää lainaa nopeasti tietyin edellytyksin. Lainan hakijan tulee täyttää tiettyjä vaatimuksia, jotta hänen hakemuksensa voidaan hyväksyä.

Lainan hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hänen tulee pystyä todistamaan säännölliset tulonsa. Laina-aika voi olla välillä 1-15 vuotta, joka riippuu lainan suuruudesta ja muista tekijöistä.

Varma pikavippi luottotiedottomalle ei siis löydy Morrow Bankilta.

Kannattaako Morrow Bankilta hakea lainaa?

Morrow Bank tarjoaa joustoluottoa 1 000 – 50 000 euron lainasummalla. Kuitenkin on tärkeää tutkia eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita paras vaihtoehto henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Joustoluotto.com -palvelun avulla kilpailutat uudet joustoluotot ja kulutusluotot. Kilpailuta kulutusluotto yhdellä hakemuksella useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainaa Morrow Bankilta

Morrow Bankin lainaesimerkki:

 • Lainattava summa: 10 000 euroa
 • Laina-aika: 5 vuotta
 • Kuukausittainen lyhennys: noin 183 euroa (arvio)
 • Todellinen vuosikorko: 14,9 % (sisältää 45 euron avausmaksun ja 8 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun)

On hyvä muistaa, että esimerkissä annetut korko ja muut kulut ovat vain suuntaa-antavia ja lopulliset ehdot riippuvat hakijan luottokelpoisuudesta ja valituista ehdoista.

Morrow Bankilta voi hakea lainaa jopa 50 000 euroa

Morrow Bank tarjoaa lainaa joustavilla ehdoilla, joiden avulla hakija voi saada lainaa aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä 15 vuoteen, ja korko alkaa 9,49 prosentista.

Todellinen vuosikorko riippuu lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja muista ehdoista, ja se voi olla esimerkiksi 11,90 prosenttia 10 000 euron lainalle, jolla on viiden vuoden takaisinmaksuaika ja 45 euron avausmaksu. Morrow Bank mahdollistaa myös maksuvapaan kuukauden, jolloin hakija maksaa vain korot ja kulut kuukausittain.

Morrow Bankin luottokortti

Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen käyttöön monipuolisen ja käyttäjäystävällisen Morrow Bank Mastercard -luottokortin, joka soveltuu käytettäväksi niin kotimaassa kuin ulkomailla. Luottokortti tarjoaa erilaisia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan kuluttajille.

Morrow Bank Mastercardin luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa, ja korttiin liittyvä koroton maksuaika voi olla jopa 50 päivää. Luottokortin korko on 19,94 % ja sähköpostilaskun lähettäminen on maksutonta. Vuosimaksua kortista ei peritä.

Luottokortin joustavuus on yksi sen merkittävimmistä eduista. Kortin haltijat voivat hyödyntää jopa 50 päivän korotonta maksuaikaa, mikä mahdollistaa harkitun ja joustavan kuluttamisen. Lisäksi korttiin ei liity vuosimaksua, joten se on edullinen korttiratkaisu niille, jotka etsivät kustannustehokasta vaihtoehtoa.

Morrow Bank luottokortin bonusohjelma

Morrow Bankin Mastercardin bonusohjelma on yksi sen merkittävimmistä eduista. Kortin haltijat voivat kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon aktiivisille kuluttajille, jotka haluavat saada hyötyjä arjen ostoksistaan.

Morrow Bankin luottokortin turvallisuus

Turvatoimet ovat keskeinen osa luottokorttivalintaa, ja Morrow Bankin Mastercard tarjoaa laajan valikoiman suojatoimintoja. Näitä ovat esimerkiksi sirupohjainen teknologia, PIN-kooditaulukko sekä kyky asettaa rajoituksia kortin käytölle tietyissä maissa tai nettikaupoissa. Tämän ansiosta kortinhaltijat voivat tuntea olonsa turvallisiksi ja suojautua tehokkaasti korttivarkauksien ja petosepäilyjen varalta.

Morrow Bank kokemuksia luottokortista

Morrow Bankin luottokortista on verkossa erilaisia arvioita ja kokemuksia. Tässä on tiivistettyä palautetta asiakkaiden kokemuksista:

 • Hakuprosessi: Morrow Bankin luottokorttia on monien asiakkaiden mukaan helppo ja nopea hakea. Käyttäjäystävällinen verkkopalvelu ja selkeät ohjeet ovat saaneet paljon kiitosta.
 • Asiakastuki: Morrow Bankin asiakaspalvelu on saanut vaihtelevia arvioita. Jotkut ovat kehuneet palvelun ystävällisyyttä ja avuliaisuutta, kun taas toiset ovat kuvailleet viestintää hitaaksi ja epäselväksi.
 • Luoton mukautuvuus: Morrow Bankin joustavat luottoehdot, kuten koroton maksuaika ja mahdollisuus nostaa luottorajaa tarpeen mukaan, ovat saaneet asiakkailta positiivista palautetta.
 • Palkitsemisohjelma: Monet asiakkaat ovat kokeneet Morrow Bankin palkitsemisohjelman hyödylliseksi ja kannustavaksi.
 • Vuosimaksun puuttuminen: Asiakkaat ovat myös arvostaneet sitä, että Morrow Bankin luottokortissa ei ole vuosimaksua, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan.
 • Korkoasiat: Joillekin asiakkaille korkotietojen hahmottaminen ja ymmärtäminen on ollut haasteellista. He toivoisivat tietoa korosta esitettävän selkeämmin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Morrow Bankin luottokortti on herättänyt monenlaisia reaktioita, sekä myönteisiä että kriittisiä. On tärkeää muistaa, että nämä kokemukset ovat yksilöllisiä ja vaihtelevat asiakkaasta toiseen.

Morrow Bank

Morrow Bank on Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki, joka on nopeasti laajentanut toimintaansa useisiin Euroopan maihin, Suomi mukaan lukien. Morrow Bankin tarjoamat palvelut kattavat monenlaiset rahoitusvaihtoehdot, kuten joustoluotot ja yhdistelylainat. Heidän tavoitteensa on pystyä tarjoamaan asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainaehtoja, jotka sopivat moniin eri elämäntilanteisiin.

Morrow Bank keskittyy tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua sekä käyttäjäystävällisen verkkopalvelun, joka tekee lainahakemusten jättämisestä ja laina-asioiden hoidosta helppoa. Heidän joustoluottonsa on suunniteltu erityisesti niille asiakkaille, jotka kaipaavat joustoa maksuaikoihin ja maksueriin.

Morrow Bankin asiakkaat saavat lisäetuna mahdollisuuden käyttää maksuvapaita kuukausia, jolloin heidän tarvitsee maksaa vain korot ja kulut. Vaikka Morrow Bank on suhteellisen uusi toimija pankkialalla, on se saanut runsaasti kiitosta asiakkailtaan.

Morrow Bank kokemuksia

Komplett Bankin laina on helppo, yksinkertainen ja nopea rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta asiakkaille. He kilpailevat muiden pankkien kanssa ja pyrkivät tarjoamaan kilpailukykyisiä korkoja.

Asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, ja jotkut ovat tyytyväisiä helppokäyttöisyyteen ja asiakaspalveluun, kun taas toiset ovat kokeneet pettymyksiä esimerkiksi korkojen tai lainan käsittelyajan suhteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Komplett Bankin laina voi olla sopiva vaihtoehto monille, mutta on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja odotukset.

Komplett Bankin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Komplett Bankin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä seuraavilla tavoilla:

 1. Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi
 2. Puhelin: +358 9 427 05033 (arkisin klo 8-16)
 3. Postiosoite: Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. On suositeltavaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ennen lainahakemuksen tekemistä, mikäli tarvitsee lisätietoja tai apua lainaehdoista ja -prosessista.