Lea Bank laina - Kilpailuta Lea Bank usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Lea Bankista voi saada lainaa jopa 50 000 euroon asti. Kilpailuta Lea Bankin laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

Leabank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea lainaa Lea Bankista?

Lea Bank myöntää lainaa, mikäli hakija täyttää seuraavat kriteerit:

  • Ikärajoitus: Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, mutta enintään 75-vuotias.
  • Maksuhistoria: Hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat, eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Tulovaatimus: Hakijan on esitettävä vähintään 1200 euron kuukausittaiset tulot.
  • Lainan kesto: Lainalle voidaan myöntää 1 – 12 vuoden takaisinmaksuaika.

Kulutusluotto ilman luottotietoja ei siis ole mahdollista Lea Bankista.

Kannattaako Lea Bankilta hakea lainaa?

  • Lainan suuruus: 1000 € – 50 000 €
  • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
  • Avauskulut: 0 – 90 €
  • Korkoprosentti: 7,43 % – 19,43 %
  • Tilinhoitomaksu: 1 € – 5 €

Laina vertailu on suositeltavaa Joustoluotto.comin kautta. Lea Bankin lainatarjous asetetaan kilpailutukseen useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jolloin asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus valita parhaiten sopiva laina tarjousten joukosta.

Lea Bank myöntää lainaa aina 50 000 euroon asti

Esimerkkinä voidaan mainita Lea Bankin tarjoama uusi joustoluotto, jonka suuruus on 10 000 euroa ja takaisinmaksuaika 5 vuotta. Kuukausittainen maksuerä asettuu 215,50 euroon, ja se sisältää sekä korot että tilinhoitokulut. Todellinen vuosikorko on 14,98 %, johon kuuluu 3 – 9 % nimelliskorko sekä 7,54 – 19,54 % todellinen vuosikorko.

Lea Bank arvioita

Lea Bank on arvostettu rahoituslaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman lainavaihtoehtoja asiakkailleen. Tässä käydään läpi asiakkaiden mielipiteitä ja arvioita Lea Bankin lainapalveluista.

Nämä arviot on koottu useista eri internetlähteistä, jolloin pystymme antamaan monipuolisen näkemyksen palvelusta.

Vaivaton lainahakemus

Useat asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta Lea Bankin lainanhakuprosessista, joka on sujuva, nopea ja yksinkertainen. Asiakkaat voivat jättää lainahakemuksen verkossa, ja hakemus käsitellään yleensä päivän kuluessa.

Tämä tarkoittaa, että asiakas saa rahat tililleen pikaisesti ja voi näin ollen keskittää energiansa muihin elämänsä asioihin.

Edulliset korot

Lea Bankin lainojen korkotarjoukset ovat keränneet runsaasti positiivista palautetta. Asiakkaat ovat todenneet, että Lea Bankin tarjoamat korot ovat kilpailukykyisiä muihin lainanantajiin verrattuna. Perinteinen pikavippi on esimerkiksi huomattavasti kalliimpi vaihtoehto.

Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat säästää merkittävästi rahaa valitsemalla Lea Bankin lainan.

Asiakastuki

Lea Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta sen ystävällisyydestä, ammattitaidosta ja avuliaisuudesta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla, ja he ovat raportoineet saaneensa nopeaa ja tehokasta apua ongelmiinsa.

Joustavat ehdot

Lea Bankin lainojen joustavuus on toinen ominaisuus, joka on kerännyt kiitosta asiakkailta. Asiakkaat voivat määritellä lainan takaisinmaksuajan ja kuukausittaisen maksuerän omien tarpeidensa mukaisesti. Tämä mahdollistaa paremman taloudellisen hallinnan ja auttaa välttämään ylivelkaantumisen.

Kaiken kaikkiaan Lea Bankin lainat ovat keränneet laajasti positiivista palautetta asiakkailtaan. Sujuva lainahakemus, edulliset korot, laadukas asiakaspalvelu ja joustavat ehdot ovat tekijöitä, jotka tekevät Lea Bankista erottuvan muiden lainanantajien joukossa.

Vaikka yksittäisten asiakkaiden kokemukset saattavat vaihdella, nämä arviot osoittavat, että Lea Bank on luotettava ja turvallinen vaihtoehto.

Lea Bankin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos Lea Bankin asiakkaalla ilmenee kysymyksiä tai haasteita, hänellä on useita keinoja saada yhteys heidän asiakaspalveluunsa. Ensimmäinen vaihtoehto on soittaa suoraan asiakaspalvelun puhelinnumeroon 02 4809 3850.

Heidän puhelinpalvelunsa on käytettävissä työpäivisin kello 10:00-15:00, mutta erityistilanteissa aukioloajat saattavat poiketa normaalista, joten on suositeltavaa tarkistaa ajankohtaiset tiedot heidän verkkosivuiltaan.

Toinen yhteydenottotapa on sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@leabank.fi. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos asiakas haluaa esittää palautetta tai tehdä ehdotuksia palvelun kehittämiseksi.

Lea Bank pitää asiakaspalautetta arvossaan ja pyrkii aktiivisesti parantamaan toimintaansa sen perusteella. Jos asiakas ei ole tyytyväinen saamaansa palveluun, Lea Bank kannustaa häntä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluunsa, jotta ongelma voidaan ratkaista pikaisesti.

Heidän tärkeimpänä tavoitteenaan on taata, että jokainen asiakas on tyytyväinen ja saa parasta mahdollista palvelua.