TF Bank joustoluotto - Kilpailuta TF Bank laina

TF Bank joustoluotto kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta TF Bank laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

TF Bank
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Kuka voi hakea TB Bankin lainaa?

Jos sinua kiinnostaa joustolaina TF Bankista, varmista, että täytät alhaalla mainitut lainan saamisen perusedellytykset.

Sinun on oltava vähintään 22-vuotias saadaksesi TF Bankin lainan

TF Bankin myöntämän lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias. Ikäraja on asetettu varmistaaksemme, että sinulla on riittävästi elämänkokemusta ja vastuullisuutta hoitaa laina asianmukaisesti.

Hae TF Bankin lainaa vain, jos sinulla on säännölliset tulot

Toinen tärkeä edellytys lainan saamiselle on säännölliset tulot. Sinulla tulee olla vakituinen työpaikka, josta saat säännöllistä palkkaa, tai muu säännöllinen tulonlähde, kuten eläke tai itsenäisen ammatinharjoittajan tulo.

Säännölliset tulot mahdollistavat pankin arvioida, että sinulla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.

TF Bank myöntää lainan vain, jos luottotiedot ovat kunnossa

Lainan saamisen edellytyksenä on myös moitteeton maksuhistoria. Sinun ei tule olla maksuhäiriömerkintöjen tai ulosoton kohteena. TF Bank tarkistaa luottotietosi ennen lainan myöntämistä, ja sinun tulee esittää todiste siitä, että sinulla on hyvä maksuhistoria.

Kokonaisvaltainen luottopäätös ja maksukyvyn arviointi

Lainaa hakiessasi TF Bank tekee kokonaisvaltaisen luottopäätöksen arvioidakseen maksukykysi. Pankki ottaa huomioon taloudellisen tilanteesi, velkasi, menosi ja tulot.

Näiden tietojen perusteella pankki päättää, onko sinulla riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.

Jos täytät TF Bankin asettamat lainan myöntämisen perusedellytykset, voit hakea lainaa heiltä. Muistathan kuitenkin, että lainan saaminen riippuu aina yksilöllisestä tilanteestasi ja pankin tekemästä kokonaisvaltaisesta arvioinnista.

On tärkeää arvioida huolellisesti omaa taloudellista tilannettasi ennen lainan hakemista ja harkita, onko laina sopiva ratkaisu sinulle.

TF Bank Laina: Joustava ja edullinen rahoitusvaihtoehto

TF Bank Laina tarjoaa sinulle joustavan ja edullisen rahoitusvaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa summille 2500 € – 40 000 euroa, ja laina-aika on valittavissa väliltä 2 – 12 vuotta.

Tutustu alapuolella TF Bank Lainan tärkeimpiin ominaisuuksiin ja ehtoihin, jotta voit tehdä parhaan päätöksen lainan ottamisesta.

Saat henkilökohtaisen koron

TF Bank Lainan vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti ja se on välillä 8,79% – 16,99%. Korko riippuu muun muassa luottokelpoisuudestasi, taloudellisesta tilanteestasi ja lainan määrästä.

Henkilökohtainen korko tarkoittaa, että saat räätälöidyn tarjouksen, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Ei nostopalkkiota

TF Bank Lainassa ei ole nostopalkkiota, joten voit nostaa lainan kerralla tilillesi ilman lisäkustannuksia. Tämä tekee lainasta houkuttelevan vaihtoehdon, sillä säästät rahaa heti alusta alkaen.

Kohtuulliset tilinhoitomaksut

TF Bank Lainan tilinhoitomaksu on 0,01% päivässä myönnetyn luoton määrästä, enintään 9 € kuukaudessa. Näin edulliset tilinhoitomaksut mahdollistavat lainan takaisinmaksun ilman suurta rasitusta taloudellesi.

Muistutusmaksu

Jos maksu myöhästyy, TF Bank Lainassa peritään 5 €:n muistutusmaksu myöhästyneestä maksusta. Tämä kannustaa sinua hoitamaan maksusi ajallaan ja pitämään taloutesi järjestyksessä.

Kertaluotto ja kuukausittainen maksuerä

TF Bank Laina on kertaluotto, jossa nostat koko lainasumman kerralla ja maksat sen takaisin kuukausittaisissa erissä. Kuukausittainen maksuerä pysyy samansuuruisena koko laina-ajan, mikä helpottaa talouden suunnittelua ja budjetointia.

TF Bank Laina tarjoaa sinulle joustavan ja edullisen rahoitusvaihtoehdon, jonka avulla voit rahoittaa esimerkiksi lainojen yhdistämisen. Lainan ehdot ovat kilpailukykyiset, eikä nostopalkkiota peritä.

Henkilökohtainen korko ja kohtuulliset tilinhoitomaksut tekevät lainasta houkuttelevan vaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin.

Kilpailuta TF Bankin laina Joustoluotto.com -palvelussa

Joustoluotto.com tarjoaa sinulle helpon tavan kilpailuttaa TF Bankin lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Hyödynnä palvelua ja vertaa lainaa aina 60 000 euroon asti, valitsemallasi laina-ajalla väliltä 1 – 15 vuotta.

Näin löytyy nopea kulutusluotto ja säästät rahaa korkokuluissa.

Näin kilpailutat lainasi Joustoluotto.com-palvelussa:

 1. Täytä huolellisesti lainahakemuslomake, ilmoittaen tarvitsemasi lainasumman, haluamasi laina-ajan ja muut tarvittavat tiedot.
 2. Joustoluotto.com kilpailuttaa hakemuksesi automaattisesti useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, mukaan lukien TF Bank.
 3. Odota tarjousten saapumista. Yleensä saat ensimmäiset tarjoukset jo muutamassa tunnissa.
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti. Tutki korkotasoja, kuluja ja muita lainaehtoja.
 5. Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous. Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä mitään tarjouksista, ellet ole tyytyväinen niihin.

Joustoluotto.com-palvelun käyttö tuo sinulle monia etuja:

 • Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse täyttää erillisiä hakemuksia jokaiselle pankille ja rahoituslaitokselle.
 • Saat kattavan yleiskuvan eri tarjouksista ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
 • Sinulla on mahdollisuus saada alhaisempi korko ja säästää kuluissa, kun pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaista.

Muista, että TF Bank on mukana Joustoluotto.com-palvelussa, joten saat kilpailutuksen myötä myös heidän tarjouksensa vertailtavaksi muiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjousten rinnalla.

TF Bank kokemuksia

TF Bank on noussut suosituksi rahoituslaitokseksi monien asiakkaiden keskuudessa, ja tämä johtuu lukuisista positiivisista kokemuksista, jotka asiakkaat ovat jakaneet heidän kanssaan. Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin yleisimpiä kokemuksia ja palautteita, joita TF Bankin asiakkaat ovat jakanut.

Sinulle tarjotaan helppo ja nopea lainanhakuprosessi

Monet asiakkaat ovat ylistäneet TF Bankin helppoa ja nopeaa lainanhakuprosessia. Lainan hakeminen on tehty erittäin yksinkertaiseksi, ja sinun ei tarvitse lähettää liitteitä tai täyttää monimutkaisia lomakkeita. Riittää, että annat luvan tilitietojesi tarkistamiseen, mikä nopeuttaa prosessia. Useat asiakkaat ovat kertoneet saaneensa rahat tililleen jopa samana päivänä, kun lainahakemus on hyväksytty.

Sinulle tarjotaan selkeät ehdot ja vertailukelpoinen palvelu

Arvostat varmasti TF Bankin selkeitä lainaehtoja, jotka helpottavat vertailua muihin pankkeihin. Monet asiakkaat ovat todenneet, että TF Bank on ollut ehdottomasti paras vaihtoehto heidän tarpeisiinsa nähden.

Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä

Vaikka tunnistautumisvaihe voi joissakin tapauksissa tuntua hieman monimutkaiselta, TF Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta asiallisesta ja ystävällisestä palvelusta. Asiakkaat ovat kokeneet saavansa apua nopeasti ja ongelmiin on löydetty tehokkaita ratkaisuja.

Kaiken kaikkiaan TF Bankin kokemukset ovat olleet pääosin erittäin positiivisia. Helppo lainanhakuprosessi, selkeät ehdot ja nopea asiakaspalvelu ovat tehneet TF Bankista monien asiakkaiden suosikkipankin. Jos harkitset lainan hakemista, TF Bank on ehdottomasti vaihtoehto, joka kannattaa ottaa vertailuun mukaan.

TF Bank asiakaspalvelu

TF Bankin asiakaspalvelu on valmis auttamaan sinua kaikissa ongelmatilanteissa. Tässä on erilaisia tapoja, joilla voit ottaa heihin yhteyttä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun seuraavilla puhelinnumeroilla:

 • Säästötili: Soita numeroon 0206 90591
 • Lainat: Soita numeroon 0206 90681 Huomaa, että asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00.
 • Sähköpostitse: Voit lähettää sähköpostia ongelmatilanteissa osoitteeseen info@tfbank.fi. Muista antaa yksityiskohtainen kuvaus ongelmastasi ja liittää tarvittavat tiedot, kuten tilinumero tai asiakasnumero, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua mahdollisimman tehokkaasti.
 • Postitse: Jos haluat ottaa yhteyttä kirjallisesti, voit lähettää kirjeen seuraavaan osoitteeseen: TF Bank PL 5600 00002 Helsinki On kuitenkin hyvä muistaa, että kirjeen lähettäminen voi kestää pidempään, joten suosittelemme ensisijaisesti puhelimen tai sähköpostin käyttöä.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa TF Bankin toimintaa, ja he ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

TF Bank AB Suomen sivuliike

TF Bank on rahoituslaitos, joka on toiminut vuodesta 1987 alkaen ja tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Pankki on laajentanut toimintaansa ja palveluvalikoimaansa vuosien saatossa ja on nyt myös Suomessa.

TF Bank tarjoaa Suomessa erilaisia palveluita, jotka on suunnattu yksityishenkilöille ja verkkokaupoille.

Kulutusluotot yksityishenkilöille

TF Bank tarjoaa kulutusluottoja suomalaisille asiakkaille. Näitä lainoja voi hakea erilaisiin tarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai lomamatkan rahoittamiseen. Pankki pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisiä ehtoja ja joustavia maksuaikoja, jotta asiakkaat voivat toteuttaa unelmiaan ilman taloudellista stressiä.

Ostorahoitus verkkokaupoille

TF Bank tarjoaa ostorahoitusratkaisuja verkkokaupoille. Tämä palvelu mahdollistaa sen, että verkkokaupat voivat tarjota asiakkailleen erilaisia rahoitus- ja maksuvaihtoehtoja. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia ja jakaa maksut useammalle kuukaudelle, mikä helpottaa isompien hankintojen tekemistä.

Säästötili yksityishenkilöille

TF Bank tarjoaa säästötilipalveluita suomalaisille asiakkaille. Tämä palvelu mahdollistaa säästöjen kasvattamisen ajan mittaan. Säästäminen TF Bankin säästötilillä on helppoa ja turvallista, ja se auttaa asiakkaita saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa.

TF Bankin tavoitteena on auttaa ihmisiä raha-asioissaan ja toteuttaa heidän unelmiaan oli tarpeena sitten suuri tai pieni laina. Pankki tarjoaa yksinkertaisia ja joustavia rahoituspalveluita, jotta asiakkaat voivat keskittyä unelmiensa toteuttamiseen. Ota yhteyttä TF Bankiin ja tiedustele lisää palveluista, joita he voivat tarjota sinulle unelmiesi toteuttamiseksi.