Renkaat osamaksulla vai lainalla (korko 4,19-20%)?

Osta renkaat kilpailutetulla lainalla osamaksun sijaan. Joustoluotto.com kilpailuttaa lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Luottopäätös heti. Lue lisää.

renkaat osamaksulla
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Hae renkaiden ostoon edullista lainaa kalliin osamaksun sijaan

Osamaksu on vaihtoehto, joka mahdollistaa renkaiden sekä vanteiden hankkimisen ilman, että sinun tarvitsee maksaa koko summaa kerralla. Tämä voi olla hyödyllistä, erityisesti jos renkaiden uusiminen osuu samaan aikaan muiden odottamattomien menojen kanssa.

Voit jakaa maksun pienempiin osiin ja levittää taloudellista rasitusta pidemmälle ajanjaksolle. Yleisesti ottaen, tämä voi auttaa hallitsemaan budjettia tehokkaammin.

Muistathan, että osamaksusopimuksessa on tärkeää huomioida eri vaihtoehtojen korot ja kulut.

Jotkin yritykset tarjoavat jopa korotonta ja kulutonta maksuaikaa, kuten 10 kuukautta Vianorilla tai 12 kuukautta Rengas-Soppi Oy asiakkaille.

Tämä tarkoittaa, ettei lisäkustannuksia synny, jos maksat ostoksesi pois sovitun ajan puitteissa.

Vaihtoehtoisesti voit harkita lainan kilpailuttamista eri lainantarjoajien kesken, mikä voi tarjota entistä joustavampia maksuehtoja.

Joustoluotto.com voi auttaa löytämään lainan, jonka ehdot sopivat parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Vertailemalla eri lainatuotteita voit löytää ratkaisun, joka ei ainoastaan rahoita renkaiden hankintaa, vaan myös soveltuu talouteesi parhaiten pitkällä tähtäimellä.

Renkaiden ostaminen lainalla osamaksun sijaan

Kun hankit renkaita, sinulla on vaihtoehtona perinteinen osamaksu tai renkaat voi ostaa lainarahalla. Vaikka osamaksulla ostaminen on yleistä, lainan käyttö voi tarjota erilaisia etuja.

Osamaksun perusteet

Osamaksu tarkoittaa tuotteen maksamista useammassa erässä ajan kuluessa. Renkaat osamaksulla tarkoittaa, että maksat renkaiden hankintahinnan pois sovituissa kuukausierissä.

Osamaksulla voi olla mahdollista saada korotonta maksuaikaa, esimerkiksi 10 kuukautta, mutta joskus osamaksullinen summa sisältää korot ja muut kulut.

Hyödyt ja haitat

Hyödynnä lainavaihtoehtoja vertaamalla niitä huolellisesti. Esimerkiksi Joustoluotto.com auttaa kilpailuttamaan lainoja, mikä voi osoittautua edullisemmaksi kuin perinteinen osamaksuratkaisu.

 • Hyödyt:
  • Mahdollisuus parempaan korkoon verrattuna osamaksuun.
  • Laina voi tarjota suurempaa joustavuutta maksuaikataulussa.
 • Haitat:
  • Lainanotto edellyttää usein kattavampaa luottotietojen tarkastelua.
  • Mahdolliset lainanhoitokulut voi olla suuremmat pitkällä aikavälillä.

Vertaile eri lainantarjoajien ehtoja ja korot. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun renkaiden hankintaan.

Osta renkaita osamaksulla tai lainalla suoraan netistä

Kun harkitset renkaiden hankintaa osamaksulla, on tärkeää vertailla saatavilla olevia maksuehtoja ja kustannustehokkuutta. Harkitse myös eri rahoitusvaihtoehtoja, kuten kulutusluottoa, joka voi usein tarjota kilpailukykyisen vaihtoehdon perinteiseen osamaksurahoitukseen.

Talvirenkaat osamaksulla

Talvirenkaiden hankinta osamaksulla mahdollistaa turvallisen ajon rahoituskustannukset hajauttaen. Panosta laadukkaisiin ja pitkäikäisiin talvirenkaisiin, mikä voisi pitkällä tähtäimellä säästää kuluissa.

Kesärenkaat osamaksulla

Kesärenkaita ostettaessa osamaksun avulla voit nauttia huolettomista kesäajoista maksamalla renkaita erissä. Tämä sallii myös kalliimpien, mutta paremman suorituskyvyn tarjoavien renkaiden hankinnan ilman merkittävää alkupanostusta.

Vanteet osamaksulla

Vanteiden vaihtaminen kohentaa autosi ulkonäköä ja ajettavuutta. Vaihtoprosessi on vähemmän kausisidonnainen kuin renkaiden vaihto, ja osamaksu tarjoaa joustavia vaihtoehtoja vanteiden päivittämiseen.

Kilpailuttamalla mahdolliset rahoitusvaihtoehdot, esimerkiksi Joustoluotto.comin kautta, saatat löytää itsellesi edullisemman ja sopivamman tavan rahoittaa renkaiden ja vanteiden hankinnan.

Osamaksupalvelut renkaiden ostossa

Kun päätät hankkia uudet renkaat, osamaksupalvelut tarjoavat mahdollisuuden hajauttaa maksuja pidemmälle aikavälille. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja kohentaa kassavirtaa.

Renkaat Klarnalla

Klarna on yksi suosituimmista osamaksupalveluista renkaiden hankinnassa. Klarnan osamaksulla voit jakaa renkaiden kustannukset jopa 36 kuukauteen.

Palvelu tarjoaa joustoa, ja voit valita itsellesi sopivimman maksuaikataulun ja seurata maksujasi Klarnan mobiilisovelluksessa. Korkoehdot ovat asiakkaiden keskuudessa tunnetusti edullisia.

Muita osamaksuvaihtoehtoja

Useat rengasmyyjät tarjoavat muitakin osamaksuvaihtoehtoja.

On mahdollista saada jopa 6 kuukauden korottomia ja kuluttomia maksuaikavaihtoehtoja. Osamaksupalveluiden ehdot ja saatavuus voivat vaihdella eri myyjien kesken, joten on suositeltavaa vertailla osamaksusopimuksia huolellisesti.

Huomioi, että osamaksun sijaan voit kilpailuttaa lainan Joustoluotto.comin kautta, joka voi tarjota kustannustehokkaan vaihtoehdon renkaiden hankintaan. Vertailu on nopeaa ja voit saada lainapäätöksen joustavasti.

Renkaiden hankinta suoraan verkkokaupsta

Verkkokaupasta renkaiden ostaminen on nykyään helppoa ja vaivatonta. Oman auton renkaiden päivitys tai uusien vanteiden hankinta käy kätevästi verkossa, ja maksuehtojen joukosta voit valita itsellesi sopivimman tavan.

Renkaiden valinta verkkokaupassa

Verkkokaupan valikoimasta löydät renkaat netistä osamaksulla sekä vanteet netistä osamaksulla.

Tärkeää on valita oikean kokoiset ja vuodenaikaan sopivat renkaat ajoneuvoosi. Tarkista renkaiden koko ja ominaisuudet tietojesi perusteella ennen ostosta.

 • Renkaiden sopivuus: Varmista, että renkaat sopivat autosi malliin ja tarkoitukseen.
 • Kausi: Harkitse, tarvitsetko kesä-, talvi- tai ympärivuotiset renkaat.

Maksuehtoja verkossa

Maksamiseen voit löytää useita vaihtoehtoja, kuten osamaksu.

Osamaksulla voit jaotella maksujasi useampaan erään, mikä voi helpottaa talouden hallintaa.

 • Maksuaikataulu: Osamaksu tarjoaa mahdollisuuden maksaa erissä ilman suurta, kerralla koettavaa kustannuspainetta.
 • Kulut: Tutki eri verkkokauppojen osamaksuehdot ja valitse sinulle edullisin.

Kilpailuta eri osamaksuvaihtoehdot huolellisesti. Vaihtoehtoisesti voit harkita lainaratkaisua, kuten Joustoluotto.comin kautta saatavaa lainaa, joka tarjoaa joustavuutta ja voi tarjota kilpailukykyisen koron.

Edulliset renkaat osamaksulla

Osamaksu tarjoaa joustavuutta renkaiden hankintaan, mahdollistaen budjetin mukaisen maksusuunnitelman ilman suurta kertasijoitusta.

Budjettivaihtoehdot

Kun etsit halvat renkaat osamaksulla, on tärkeää vertailla markkinoiden eri toimijoita.

Vianorin kaltaiset palveluntarjoajat mahdollistavat renkaiden ja autohuoltopalveluiden maksamisen osamaksulla, tarjoten esimerkiksi 10 kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kampanjat ja alennukset

Hyödynnä erilaiset kampanjat ja alennukset renkaiden hankinnassa. Voit tehdä halpoja löytöjä niin kauan kuin varastossa riittää renkaita.

Joustoluotto.comista kilpailutetun lainan avulla voit saada yleiskatsauksen useista rahoitusvaihtoehdoista. Nämä saattavat tarjota edullisempia vaihtoehtoja osamaksulle.

Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun ja välttämään piilokuluja.