Lainaa ulkomailta 4,19 % - 20 % korolla - Nopea kilpailutus (5 min)

Hae lainaa ulkomaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jotka toimivat Suomessa. Kilpailutamme hakemuksesi usean ulkomaalaisen pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

lainaa ulkomailta
Suomi (Zmarta)

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Joustoluotto.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Joustoluotto.comin yhteistyökumppani.

Säästä Joustoluotto.comin avulla, kuten tuhannet muut ovat tehneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin Joustoluotto.com kilpailutus toimii

hakemus

1. Täytä lainahakemus

Täytä maksuton hakemus muutamassa minuutissa.

vertaile

2. Vertaa lainatarjouksia

Kilpailutus tehdään usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras vaihtoehto.

Lainaa ulkomailta – Miten se onnistuu?

Lainan hakeminen ulkomailta voi olla houkutteleva vaihtoehto, jos etsit kilpailukykyisiä lainaehdot tai sinulla on vaikeuksia saada lainaa kotimaisista pankeista.

Ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat usein nopean hakuprosessin ja monipuoliset lainatuotteet, jotka voivat vastata yksilöllisiin rahoitustarpeisiisi.

Tärkeä huomio lainaa hakiessasi on, että Suomessa lainaa saavat tarjota vain Finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröityneet yritykset.

Kun harkitset lainan hakemista ulkomailta, on hyvä vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti.

Kilpailuttamalla ulkomaiset pankit ja lainat, kuten Joustoluotto.comin avulla, löydät itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tämä auttaa sinua saamaan selkeän kokonaiskuvan lainojen koroista, kuluista ja maksuehdoista.

Lainatarjousten vertailu on tehokas tapa varmistaa, että saat lainan mahdollisimman edullisin ehdoin.

Miksi hakea lainaa ulkomaisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä?

Harkitessasi lainan ottamista ulkomaisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä, on tärkeää ottaa huomioon lainan edut ja eri maiden lainatuotteet. Näiden tunteminen auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Lainan edut ulkomaisista pankeista

 • Paremmat ehdot: Ulkomaiset pankit saattavat tarjota houkuttelevampia lainaehtoja kuin kotimaiset pankit.
 • Nopeus: Monet etsivät ulkomailta lainaa heti, sillä ulkomaisten pankkien lainaprosessit voivat olla nopeampia.
 • Monipuolisuus: Ulkomaiset pankit ja rahoitusyhtiöt voivat tarjota lainatuotteita, jotka ovat joustavampia ja räätälöidympiä eri tarpeisiin.
 • Kilpailuttaminen: Lainojen kilpailuttaminen eri maiden pankkien välillä voi auttaa löytämään halpaa lainaa ulkomailta.

Vinkki! Muista, että Suomessa voivat toimia vain finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröidyt yritykset. Voit kilpailuttaa ulkomaisia lainoja kätevästi Joustoluotto.com-sivuston kautta, joka vertailee puolestasi eri vaihtoehdot.

Eri maiden lainatuotteet

 • Kulutusluotot ja joustoluotot: Etsitkö nopea laina ulkomailta? Kulutusluotot ja joustoluotot voivat olla saatavilla nopeasti ja helposti netistä.
 • Asuntolainat ja yrityslainat: Kansainvälisesti toimivat pankit voivat tarjoaa monipuolisia asuntolaina- ja yrityslainavaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin investointeihin ja hankkeisiin.
 • Erityisehtoiset lainat: Jotkut ulkomaiset lainapalvelut erikoistuvat tarjoamaan lainatuotteita, jotka on suunnattu tietyille kohderyhmille tai erityistilanteisiin.

Muistathan vertailla lainaehtoja ja -kustannuksia huolellisesti, ja varmistaa, että valitset lainan, joka vastaa parhaiten sinun tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Lainaa ilman luottotietoja ulkomailta

Vaikeuksissa olevien luottotietojen kanssa voi olla haastavaa saada lainaa, mutta tässä osiossa tutkimme ulkomaisten lainanmyöntäjien tarjoamia mahdollisuuksia ja niihin liittyviä riskejä.

Mahdollisuudet saada lainaa ilman luottotietoja

Ulkomailta lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla mahdollista, mutta vaihtoehdot ovat rajatut. Jotkut lainanantajat saattavat tarjota vakuudellisia lainoja luottotiedottomille, mutta nämä ovat harvinaisempia. Esimerkiksi Ruotsista tai Virosta voi löytyä lainapalveluja, jotka ovat valmiita tarkastelemaan hakemusta luottotietojen sijaan muiden taloudellisten seikkojen, kuten tulojen ja vakuuksien, perusteella.

Voit tutkia ja kilpailuttaa eri lainanmyöntäjiä Joustoluotto.comin kautta varmistaaksesi parhaimmat ehdot ja korot.

Riskit ja huomioitavat seikat

Ennen lainan hakemista ulkomailta ilman luottotietoja, on tärkeä ottaa huomioon lainaan liittyvät riskit ja se, että lainaa ei myönnetä ilman puhtaita luottotietoja.

Riskien minimointi edellyttää tarkkaa pankkien ja lainantarjoajien vertailua; vain Finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröidyt yritykset voivat lainan Suomessa myöntää.

On myös hyvä muistaa, että ulkomaiset korot ja lainaehtojen muut yksityiskohdat saattavat poiketa kotimaisten lainojen vastaavista, joten lainaehdot kannattaa lukea huolellisesti läpi ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan kustannukset ja velvoitteet ennen sopimuksen tekemistä.

Pikavipit ja kulutusluotot ulkomailta

Hakiessasi lainaa ulkomailta, tärkeää on ymmärtää pikavippien ja kulutusluottojen tarjoukset huolellisesti. Vaihtoehdot vaihtelevat, ja niiden vertailu tuo etuja.

Pikavippien ominaisuudet ulkomailla

Kun tutkit pikavippi ulkomailta, huomaat, että monet ulkomaiset pikalainat saattavat tarjota helppo laina ulkomailta -ratkaisuja. Esimerkiksi virolaiset vipit ovat suosittuja – ne voivat olla saatavilla nopeasti ja vähäisillä vaatimuksilla.

Kuitenkin ulkomaisissa vippeissä piilee riskejä, kuten piilokulut ja yllättävät ehdot. Et voi olettaa samanlaisten sääntelymekanismien olevan voimassa kuin Suomessa, jossa lainanantajan täytyy olla rekisteröity Finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin.

 • Virolainen pikavippi: Nopea ja usein vähäisemmillä vaatimuksilla.
 • Piilokulut: Tarkasta lainaehtoihin sisältyvät lisämaksut.
 • Sääntely: Suomen sääntely ei päde ulkomaisten vippeihin.

Kulutusluottojen ehdot ja vaihtoehdot

Kulutusluottojen valikoima ulkomailla on laaja, ja niiden ehdot voivat olla houkuttelevia. Tässä vertailu nousee avainasemaan.

Voit kilpailuttaa ulkomaiset pankit ja lainat hyödyntämällä palveluita kuten Joustoluotto.com, joka on suunnattu ottamaan huomioon eri tarjoukset ja löytämään henkilökohtaiseen tilanteeseesi soveltuvan vaihtoehdon.

Huomioi, että kulutusluotto ulkomailta ei aina noudata suomalaista lainasääntelyä, joten se voi sisältää esimerkiksi korkeampia korkoja tai määriteltyjä maksuehtoja.

Hae lainaa ulkomaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta Joustoluotto.comin kilpailutuksen avulla

Kilpailuttamalla lainatarjoukset Joustoluotto.comin kautta, voit päästä käsiksi useiden ulkomaisten pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamiin lainoihin.

Tämä prosessi funktionaalisen lainavertailun avulla mahdollistaa sinulle edullisimman lainan löytämisen.

Lainan hakuprosessi

Joustoluoton kilpailutusprosessi on suunniteltu olemaan helppo ja vaivaton.

Voit hakea lainaa ulkomailta kirjautumalla Joustoluotto.comiin ja täyttämällä lainahakemuksen.

Lainahakemuksen yhteydessä kartoitat lainan tarpeesi, jonka jälkeen Joustoluotto.com vertailee lainatarjoukset puolestasi.

Kilpailutus kattaa sekä virolaiset pankit että muut ulkomaiset rahoituslaitokset.

Mahdollisuus on, että voit saada lainaa saman päivän aikana.

Huomaathan, että Suomessa lainaa saavat myöntää vain finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröityneet yritykset.

Tarvittavat asiakirjat ja vakuudet

Hakuprosessissa sinun on valmistauduttava esittämään tarvittavat asiakirjat.

Tyypillisesti nämä sisältävät henkilöllisyystodistuksen, todisteet tuloistasi ja mahdollisesti myös tiedot mahdollisista vakuuksista.

Lainaa rahaa ulkomailta tavoitellessasi varaudu siihen, että ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset saattavat vaatia lisäasiakirjoja tai erityisiä vakuuksia sijainnistaan johtuen.

Joustoluotto.com auttaa sinua ymmärtämään tarvittavien asiakirjojen ja mahdollisten vakuuksien vaatimukset.

Virolaiset lainat

Kun harkitset lainan ottamista Virosta, sinun on syytä tuntea perusteellisesti sekä maan pankkijärjestelmä että niiden tarjoamat lainatuotteet.

Viro tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, ja monet rahoituslaitokset pystyvät tarjoamaan lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Virolaiset pankit ja rahoituslaitokset

Virossa toimii useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainapalveluita suomalaisille asiakkaille.

Lainan saaminen nopeasti on mahdollista, ja jo herrasmies Bigbank ja Bondora on tunnettuja toimijoita markkinoilla.

Kun etsit lainaa Virosta, kannattaa tutustua eri tarjoajien ehtoihin ja vertailla niitä huolellisesti.

Parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämiseksi käytä hyväksesi eri palveluiden, kuten Joustoluotto.comin, tarjoamia kilpailutuspalveluita, jotka auttavat sinua löytämään markkinoiden edullisimmat ehdot.

Suositeltavia vaihtoehtoja Viron markkinoilta:

 • Bigbank
 • Bondora

Muistutus:

 • Vain finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröityneet yritykset voivat myöntää lainaa Suomessa.

Lainaa virosta ilman vakuuksia

Lainaa tilanteesi mukaan ilman vakuuksia tai takuita.

Vakuudettomien lainojen etu on, että voit hakea lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Vakuudettomia lainoja tarjoavat monet virolaiset pankit, ja ne voivat olla sopiva ratkaisu, jos tarvitset rahoitusta äkilliseen menoon.

Olennaista on verrata eri lainojen korkoja ja muita kuluja, ja tähän voit käyttää apuna erilaisia lainanvertailupalveluita.

Huomioitavaa vakuudettommissa lainoissa:

 • Korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa.
 • Lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla haasteellista.

Muista kilpailuttaa lainat huolellisesti ja harkita lainan tarpeellisuutta.

Erinomaisten tarjousten löytämiseksi suositellaan lainojen vertailupalvelujen käyttöä.

Joustoluotto.com auttaa sinua löytämään sopivimman lainavaihtoehdon Virossa toimivien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta.

Kilpailuta lainaehdot ja kulut

Kun etsit ulkomaisia lainatarjouksia, on tärkeää vertailla huolellisesti korkoja ja kuluja, sekä laina-aikoja ja maksuehtoja.

Muistathan, että Suomessa lainaa voi myöntää vain finanssivalvonnan rekisteriin merkityt luotonantajat.

Korkotasot ja lainakulut

Kilpailuttamalla lainat voit saada yleiskuvan tarjolla olevista korkotasoista ja lainanhoitokuluista.

Ulkomaiset pankit voivat tarjota vakuudettomia lainoja, joissa korko voi olla 4% alkaen ja lainasummat vaihtelevat usein aina 60 000 euroon asti.

Esimerkiksi virolaisista pankeista voi saada lainaa ilman luottotietoja.

Lainakulujen vertailu on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Joustoluotto.comin kautta voit helposti kilpailuttaa ulkomaiset lainat nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella.

 • Lainasumma: 2000 – 60 000 €
 • Korko: Alkaen 4%
 • Lainatarjous: Muutamassa minuutissa
 • Vuosi: Heli korot ja kulut merkitään selvästi

Laina-aika ja maksuehdot

Laina-ajan voit valita joustavasti 1–15 vuoden väliltä riippuen siitä, miten nopeasti kykenet lainan takaisin maksamaan.

Maksuehdot voivat vaihdella suurestikin, joten on ensiarvoisen tärkeää tutkia todellinen vuosikorko ja maksusuunnitelmat.

Joustoluotto.comin avulla voit löytää ulkomaiset lainanmyöntäjät, joiden lainaehdot sopivat parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

 • Laina-aika: 1–15 vuotta
 • Maksuehdot: Selkeästi määritellyt
 • Takaisinmaksu: Sopimuksen mukaan

Tutustu tarkasti kaikkiin lainaehtoihin, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon.

Usein kysytyt kysymykset

Kun harkitset lainan hakemista ulkomailta, on tärkeää kilpailuttaa eri vaihtoehdot. Joustoluotto.com on hyvä työkalu lainatarjousten vertailuun ja sen avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Mitä tulee huomioida lainattaessa ulkomailta?

 • Säännölliset tulot: Lainan saanti edellyttää usein säännöllisiä tuloja.
 • Luottotiedot: Sinulla tulee olla virheettömät luottotiedot.
 • Ikä: Lainan hakijalla tulee olla riittävä ikä.

Ovatko ulkomaiset lainat kalliimpia kuin kotimaiset?

Ulkomaiset lainat voivat olla kalliimpia tai edullisempia riippuen useista tekijöistä kuten koroista ja muista lainan kuluista.

Vertaile lainoja löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Tarvitaanko ulkomaalaisissa lainoissa enemmän paperitöitä?

Vaadittavien asiakirjojen määrä vaihtelee lainanantajittain.

Onneksi Joustoluotto.comin avulla prosessi voi olla nopeampi ja selkeämpi.

Ovatko ulkomailta haetut lainat Suomen lakeja noudattavia?

Suomessa lainaa voivat myöntää vain Finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin rekisteröityneet yritykset.

Ulkomaisen lainanottajan tulee varmistaa, että lainan ehdot noudattavat Suomen lakia ja ovat reiluja lainanhakijalle.

Hae lainaa vastuullisesti

Kun harkitset lainan hakemista ulkomailta, on tärkeää toimia vastuullisesti.

Lainapalveluita ja -ehtoja vertailemalla voit löytää sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Ennen lainan hakemista, tee seuraavat:

 1. Arvioi tarpeesi: Määrittele, kuinka paljon rahaa todella tarvitset ja mihin tarkoitukseen.
 2. Tutki taloudellinen tilanteesi: Laske kuukausittaiset tulot ja menot, jotta ymmärrät, miten suuren lainan voit realistisesti hoitaa.

Kilpailuta pankit ja lainat:

 • Vertaile korkoja ja kuluja: Lainojen kustannukset voivat vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä.
 • Käytä Joustoluotto.com: Tällä palvelulla voit helposti vertailla ulkomaisten pankkien lainatarjouksia.
 • Tarkasta lainanantajan rekisteröinti: Vain Finanssivalvonnan luotonantajarekisteriin merkityt yritykset saavat myöntää lainaa Suomessa.

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista:

 • Lue lainaehdot huolellisesti.
 • Varmista ymmärtäväsi takaisinmaksuaikataulun ja mahdolliset lisäkulut.
 • Muista, että lainan hakemisen helppous ei saisi olla ainoa peruste päätöksenteolle.